Results 16 to 30 of 70
Thread: Σχέση
-
01-10-2012, 10:04 #16
Σε όποιον άνθρωπο δώσουμε την ευκαιρία να μας αποζημίσει, ...θα το κάνει
(η φράση ακούγεται σε κάποια στιγμή στο Dogville )διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
- 01-10-2012, 11:23 #17
Μαριάνθη είσαι αποπροσανατολισμένη και στο λέω επειδή βλέπω όλες τις αναρτήσεις σου, ακομα και στα παλια ποστ που ξεθάβεις. Μπες στο θέμα σου και αν θελεις μιλα μας απο εδώ
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
01-10-2012, 17:35 #18
Στις αρχές είχαμε κανονικά αν και έσπαγε πολλές φορές βέβαια εγώ κάποιες φορές είχα φόβο για εγκυμοσύνη κι αργότερα σταμάτησε να έχει. Άλλες φορές είχε κι έλεγε θα το βάλει αλλά δεν το έβαζε και το έπαιρνε για να δει πως θα αντιδράσω, βέβαια με θεωρεί καθαρή αφού ουσιαστικά ήταν ο πρώτος μου, εκείνος πρόσφατα έκανε κάποιες εξετάσεις κι είναι καλά όμως του βρήκαν μύκητες και σαν να με κατηγορεί με τον τρόπο του και πλέον αν θα έφερνε προφυλακτικό λίγο θα ανησυχούσα μήπως έχει κάτι άλλο αλλά να μου πεις όταν θέλει κάποιος βρίσκει τρόπο. Αν και τελευταία υποψιάζεται ότι πηγα και αλλού και του είπα ότι αν θέλω να παω εχω πολλούς λόγους. Κάποια στιγμή επειδή με ρωτάει για την περίοδο του λέω γιατί θέλεις να σου λέω αφού ότι και να συμβεί είναι μόνο δικό μου θέμα όμως συνέχιζε να μη θέλει να έχει. Δεν ήταν απλό σπρώξιμο χτύπημα ήταν
01-10-2012, 17:39 #19
Kαι το προβλημα ποιο ειναι?
01-10-2012, 17:51 #20
Μαριάνθη, πως είναι η ζωή σου κατά τ'άλλα?
εργάζεσαι κάπου?
μένεις μήπως σε χωριό?έχεις φίλους?
αδέρφια?
επίσης, σόρρυ κιόλας..παίρνεις κάτι τύπου ουσία?..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
01-10-2012, 18:55 #21
Τώρα 6 ιούνιου έκλεισε 4 χρόνια τώρα είμαστε στον 5ο. Τέλος πάντων λάθος μου. Ο λόγος που είμαι σε αυτή τη σχέση είναι γιατί αυτό που ένιωσα για εκείνον ήταν κάτι πολύ δυνατό ως εκεί που φτάνεις και μέχρι την τρέλα, ξεπερνάς τα όρια και τον εαυτό σου γίνεσαι κάτι άλλο πια. Να σας πω ότι είναι ωραίος έχει αυτα που θέλω να έχει κάποιος για μένα, έφτανα στο σημείο να τον θεωρώ και καλύτερο και ανώτερο από εμένα και κάπου εκεί έχασα τον εαυτό μου για πολύ καιρό. Μέχρι πριν κανείς δε μου φέρθηκε με τον τρόπο αυτό ε και λίγο το είδα και παραπάνω εγωιστικά. Πλέον σε αυτή τη θέση ξανά για κανένα δεν θα ερχόμουν ξέρεις η πρώτη φορά που θα νιώσεις κάτι δυνατό είναι μια και δύσκολα υπάρχει επιστροφή. Μέχρι πριν εγώ τους άφηνα όλους. Μεγάλο λάθος να εξειδανικευουμε τους άλλους, απλά και για μένα λένε όλοι ότι είμαι ωραία κοπέλα είχα ευκαιρίες πολλές για κάτι άλλο. Θα ήθελα να είμαι μαζί του για πάντα όμως με άλλη συμπεριφορά προς εμένα
01-10-2012, 21:41 #22
Δηλ τι δε σ αρεσει?
02-10-2012, 07:38 #23
Αισθάνομαι πολύ μόνη μου πολλές φορές εχω άγχος αϋπνίες είχα πάθει κατάθλιψη και ειδικά μετά από κάτι που μου έκανε με τον φιλο του. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι αν σταματούσα να ζω τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, η ζωή δεν είναι καλό πράγμα. Όλα τα αλλά είναι απλά μια περιγραφή της κατάστασης στο πρώτο γράφω ότι με χτύπησε γιατί πονούσα το μόνο που είπα όταν είπε άντε 10 ώρες ήταν ε τι να κάνω; κι ύστερα με ρώτησε μετά από λίγο αν πονάω. αισθάνθηκα πολύ άσχημα, απλά δεν ξέρω την άλλη φορά να πω κάτι για το θέμα αυτό και με ποιο τρόπο;
02-10-2012, 12:08 #24
Η ζωή μου δεν είναι και τόσο καλή αισθάνομαι μεγάλη πίεση. Δεν εργάζομαι ψάχνω σ'αυτό που σπούδασα και αλλού όμως δεν βρίσκω κάτι κι αυτό πάντα δεν εχω τα οικονομικά για να το κάνω γιατί μένω σε χωριό. Φιλη εχω μια, εχω απομακρυνθεί από τις άλλες όμως βγαίνουμε Σαββατοκύριακα κι αυτό μόνο για καφέ. Εχω επίσης και μια αδερφή μικρότερη και βγαίνουμε 3 άτομα όμως η αδερφή μου δεν μου μιλάει. Ουσίες δεν πήρα πότε. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η λάθος συμπεριφορά τελικά αλλά όταν μπεις στη διαδικασία να νιώσεις πράγματα για τον άλλον τα βλέπεις όλα τελεία πάνω του
02-10-2012, 13:20 #25
ναι αλλα αν περασουν 4 χρονια γεματα απο λαθος συμπεριφορες, καποια στιγμη δεν τον εξιδανικευεις πια (ειδικα μετα απο τοσο καιρο) και φευγεις.. Ειναι κριμα να σου δινεται η ζωη απλοχερα και να της γυρνας την πλατη.. Ειμαστε τυχαια πανω σε αυτη την γη και για αυτον ακριβως τον λογο πρεπει να το εκμεταλλευτουμε για να ζησουμε καλα, οσο ζησουμε τελοσπαντων. ! Ειναι φυσιολογικο τα χαλια οικονομικα της χωρας γενικοτερα,να μας ριχνουν και ψυχολογικα αλλα την ζωη πρεπει να την δουμε λιγο χαλαρα για να ανταπεξελθουμε στην οποια δυσκολια!
02-10-2012, 14:55 #26
Βρε καλο μου κορίτσι, τι ρωτάς αν θα πεις κάτι την άλλη φορά στον φίλο σου?Δεν θα του επιτρέπεις να σου φέρεται μ' αυτον τον τρόπο. Ενισχυσε τον αυτοσεβασμο σου. Δες τι έχω πει πιο μπροστα. Μην αφήνεις τους άλλους να σε χειρίζονται.
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
02-10-2012, 14:57 #27
Τι δε σ αρεσει στη σχεση με τον τυπο λεω, οχι γενικα στη ζωη σου.
03-10-2012, 00:30 #28
Είχα απαντήσει και στην void γι'αυτό Ότι δεν βγαίνουμε κι ότι δε μου μιλάει κάθε μέρα κι ότι όταν συναντιόμαστε λέει ένα γειά και θέλει κατευθείαν γι'αυτό μου είναι δύσκολο να μιλήσω ακόμα και μετά ακόμα και κάτι να συζητήσουμε δεν κάθετε να μιλήσουμε σοβαρά κόβει τη συζήτηση και φεύγουμε αν κι εχω προσπαθήσει πολλές φορές και με θεωρεί ***** που του τα λέω και δεν τον αισθάνομαι κοντά μου δεν είναι τρυφερός μαζί μου και δε με φιλάει αυτό το απέφευγα στην αρχή γιατί ήθελα να μου δίνει πιο πολύ σημασία και του το είπα επίσης το χτύπημα αυτό πρέπει να ήταν μπουνιά.
03-10-2012, 01:03 #29
Μαριανθη ελα πες οτι εισαι τρολ να τελειωνουμε...
03-10-2012, 02:10 #30
Δεν είναι καθόλου πλάκα φαίνονται και σε μένα παράλογα όμως. Ίσως αυτό τον συνέφερε τι να πω. Δείχνει κάποιο ενδιαφέρον με τον τρόπο του αλλά και πάλι δεν ξέρω. Αν είχα έστω μια δουλειά κάποιο ενδιαφέρον η έστω κάτι δεν θα καθόμουν να ελπίζω στο τίποτα τόσο καιρό. Ξέρουν γι'αυτόν οι γονείς μου αλλά ως εκεί που θέλω εγώ. Εκείνος με τον τρόπο του κάνει σαν να θέλει να έρθει στο σπίτι να μιλήσει με τους δικούς μου. Κι εγώ στην αρχή ήμουν αρκετά πιεστική κι αυτό πιο πολύ γιατί δεν έκανε αυτα που θέλω του έστελνα συνέχεια μυνήματα νευριαζα. Αλλά έτσι αν δεν δείξεις τον εαυτό σου και είσαι αδύναμος για προσωπικούς σου λόγους οι άλλοι σε κάνουν ότι θέλουν. Επίσης έδειχνε στεναχωρημένος κάποιες φορές από τη συμπεριφορά μου κι έτοιμος να κλάψει πλέον εχω αλλάξει όμως