Results 31 to 45 of 70
Thread: Σχέση
-
03-10-2012, 02:21 #31
μαριανθη αν δεν εισαι τρολ θελω να σου πω σαν και εσενα υπαρχουν πολλες εξω,βρισκουν τα καλυτερα παιδια που δερνουνε,απατανε και αλλα και αυτες εκει κολλημενες.δεν κατηγορω αυτους αφου βρισκουνε και τα κανουνε,τα ΖΩΑ κατηγορω που τα ανεχονται.
- 03-10-2012, 02:30 #32
Πρώτη φορά με χτύπησε. Επίσης ένιωθα πολλές φορές ότι εγώ φταίω για όλα και αξίζω αυτή την αδιαφορία και προσπαθούσα να τα διορθώσω.
03-10-2012, 04:23 #33
τι γίνεται σε αυτό το φόρουμ βρε παιδιά? επίθεση τρολ? δε μας έφτανε η "εμμανουέλλα", έχουμε και τη "μαριάνθη" τώρα?
μη τσιμπάτε, κάνει μπαμ....τα καλούπια δεν ταιριάζουν σε ψυχές
03-10-2012, 12:52 #34
Τρόλ μια φορά δεν είναι ρε παιδιά αρκετές φορές σταματήσαμε κι αυτό επειδή το ήθελα εγώ όμως κάποιες φορές όταν κυριαρχεί το πάθος όλα παράλογα είναι εγώ ήθελα να δικαιολογώ τα πράγματα και έβρισκα τρόπους. κάπου έβλεπα ενδιαφέρον όμως και το βλέπω ακόμα να μου πεις πόση υπομονή ακόμα απλά πλέον άρχισα να βρίσκω δύναμη βγήκα με έναν τον προηγούμενο μήνα και με έναν πριν δύο εβδομάδες. Εκείνος κατάλαβε για τον ένα με κάποιο τρόπο χωρίς να είναι σίγουρος και τρελαίνετε αλλά ξέρει ότι δεν έχει αυτός το δικαίωμα να μιλάει και πολύ Όταν ο άλλος σε θεωρήσει δεδομένο κι εσυ δεν πιστεύεις στον εαυτό σου για διάφορους λόγους τότε σε κάνει ότι θέλει και βολεύεται αλλά αν δει ότι αντιδράω κάποιες φορές τι καλά που τρέχει πίσω κι αν και στο σπίτι σου κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι καλά κάπου ψάχνεις να στηριχτείς και πάντα κάνεις λάθος στις επιλογές σου. Αν μένεις μόνος είναι αλλιώς. Κι ύστερα πως να δεχτείς ότι ένας άνθρωπος που ήθελες όσο τίποτα σου φέρθηκε λάθος; χωρίς να προσπαθήσεις να διορθώσεις και τα δικα σου λάθη μετά θα μείνεις πίσω να κατηγορείς για όλα τον εαυτό σου αλλά αν ο άλλος είναι και λίγο εγωιστής;
03-10-2012, 13:04 #35
Εγώ δεν καπνίζω αλλά και το τσιγάρο ξέρουμε όλοι ότι καταστρέφει αλλά δύσκολα το κόβει κάποιος. Επίσης και όταν φτάσεις να θεωρείς τον άλλον κέντρο του κόσμου σου
03-10-2012, 13:47 #36
Μα αυτή η λύση μαριανθη?να βγεις με άλλους για να μην σε θεωρει δεδομένη?
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
03-10-2012, 18:20 #37
Όχι λύση δεν είναι αλλά θέλω κι εγώ να σταματήσω να θεωρώ δεδομένο τον εαυτό μου πια να πιστέψω σε μένα να πάρω περισσότερο θάρρος και να μάθω επιτέλους να μιλάω πάντα όταν κάτι δε μου αρέσει κι όχι μόνο όταν είμαι καλά ψυχολογικά γιατί τις περισσότερες φορές δεν είμαι δεν βρίσκω άλλη διέξοδο. Ίσως έτσι πιστεύω ότι θα εχω και περισσότερο θάρρος μαζί του να μιλάω για να αλλάξω την κατάσταση μαζί του και να είμαστε μαζί με φυσιολογικό τρόπο η να βρω κάτι καλύτερο και να το τελειώσω. Όταν ήταν να βγω με τους άλλους πίεσα τον εαυτό μου πάρα πολύ ήμουν πολύ άσχημα και πριν βγω και μετά τη συνάντηση το έκανα αναγκαστικά για να βρω τη δύναμη να ξεφύγω σαν να το χρωστούσα πια στον εαυτό μου. Και τελικά δεν είναι το χειρότερο αυτό είναι το να είσαι μόνος σε μια σχέση και να μένεις μόνος μετά από μια κακή σχέση. Και πάλι εδώ τελικά ποια είναι η λύση;
04-10-2012, 00:16 #38
η σχεση δεν ειναι πανακεια....δια πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν......
στην σχεση μπαινεις...οσο το δυνατον συναισθηματικα και ψυχικα υγιης για να μπορεις να προσφερεις να μοιραστεις...και να συμβιωσεις....
διαφορετικα ειναι καλο να μεινεις μονος σου ...για οσο καιρο χρειαζεται να βρεις μια ισορροπια ...και να τα βρεις οσο το δυνατον με τον εαυτο σου.....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
04-10-2012, 10:43 #39
Την δύναμη να φύγεις από μια σχέση που σε βασανίζει θα την βρεις μέσα σου και όχι μέσα από άλλες σχέσεις..
θα μάθεις να λες όχι όταν δεν θες κάτι επειδη σέβεσαι τον εαυτο σου και απαιτείς από τους άλλους να σε σεβονται, όχι για ν' αλλάξεις την κατάσταση μαζί του ή με οποιονδήποτε άλλο.Το μεγαλύτερο κακο δεν είναι να μείνεις μόνος αλλά να χάσεις την αυτοεκτίμηση σου. Από εμας ξεκινάει Μαριάνθη. Όταν είσαι "μπατε σκύλοι, αλέστε" ο άλλος θα βρει χώρο να κάνει ότι γουστάρει.
Ένας ουσιαστικος εσωτερικος διαλογος είναι αυτος που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα πρώτα βηματα. Γιατι παιζεις τον ρόλο του θύματος, γιατί αφήνεις τους άλλους να σε χειρίζονται?πιστεύεις ότι αξίζεις τέτοιες συμπεριφορές?
Προσπάθησε να δυναμώσεις το εγώ σου.
Αυτο είναι το κέντρο του κοσμου σου, κανεις τρίτος..Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
04-10-2012, 19:49 #40
Ναι σίγουρα αλλά αν πληγωθείς κάποια στιγμή στη ζωή σου είσαι πιο προσεκτικός μετά για να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει πράγματα γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εξ'αρχής ποιοι είναι καλοί για εμάς κι επίσης στην ηλικία που είμαι τώρα δεν είναι τόσο απλό να βρεις κάποιον που να θέλει κάτι σταθερό ακόμα κι έχει κοντά του την πιο όμορφη και την πιο καλή κοπέλα στον κόσμο ας πούμε. Αλλά κι αυτό πάλι από το χαρακτήρα του αλλού βγαίνει
04-10-2012, 22:04 #41
μαριανθη ποσο χρονων εισαι τι εχεισ σπουδασει κ ποσο εγραψεσ στισ πανελληνιεσ εκθεση
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-10-2012, 23:32 #42
Είμαι 25 σε Ιεκ εχω πάει για γραμματέας διεύθυνσης. Στο Λύκειο ήμουν στο οικονομίας και διοίκησης στην έκθεση δεν ήμουν τόσο καλή στις Πανελλήνιες είχα γράψει αλλά δεν πέρασα και πηγα Ιεκ. Δεν τα θυμάμαι καλά τα αποτελέσματα έχουν περάσει από το Λύκειο κάποια χρόνια είχα γράψει λίγο κάτω από τη βάση
04-10-2012, 23:39 #43
καλο μου...το ξερεις οτι δεν σου κανει καλο να συμβιβαζεσε με καταστασεις που σε ταλαιπωρουν και σε στεναχωρουν...
ομορφη νεα κοπελα...νομιζω αν καθησεις λιγο μονη σου και ηρεμησεις ....θα βρεις σιγουρα εναν ανθρωπο που θα σου φερεται πολυ καλυτερα και θα σε αγαπαει.....
ολη αυτη η κατασταση που περιγραφεις...δεν νομιζω να σου αξιζει..γιατι φαινεσε πολυ καλο και αθωο κοριτσακι....:)ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
05-10-2012, 10:20 #44
Μυριανθη, στο πρωτο σου μηνυμα πριν 6 μερες αφηνεις να εννοηθει ότι πρόσφατα γνωριστήκατε και εισαστε στα πρωτα σταδια που ανακαλύπτει ο ενας το κορμι του αλλου. Στη συνεχεια λες ότι εισαστε μαζι εδω και 4 χρονια και πάτε για τον πέμπτο. Τι να πιστεψουμε? Ποιο ειναι το σωστο απ τα δυο?
Μερικες μερες μετα το πρωτο μηνυμα λες "Ότι δεν βγαίνουμε κι ότι δε μου μιλάει κάθε μέρα κι ότι όταν συναντιόμαστε λέει ένα γειά". Πως γινεται να μην βγαινετε (φαινεται διαρκεια) και πριν 6 μερες να σασταν σε τρυφερες στιγμες??
Επίσης, στο πρωτο μηνυμα αφηνεις να νοηθει ότι οι γονεις σου δεν ξερουν γι αυτον κι οτι γινει ειναι στα κρυφα , πιο μετα λες ότι σκεφτεται να ρθει σπιτι σου να τους μιλήσει. Σου λεει τις σκέψεις του και θελει να παει και σπίτι σου να τους μιλήσει ενώ δε σου μιλαει καθε μερα και ανταλλάζετε ενα γεια??
Ή σε κατασταση σύγχυσης βρίσκεσαι ή όπως σου είπαν εμμέσως κι αλλα μέλη μας κοροιδεύεις.γιάννης
05-10-2012, 13:02 #45
Από αυτά που λες ακούγεται σαν να σε κοροιδεύει και να μη σε υπολογίζει καθόλου. Τη συνταγή την ξέρεις Πάμε για άλλα...πιο ωραία...πιο μεγάλα...άσε τον στην άκρη και άρχισε πρώτα να επιλύεις τα δικά σου θέματα.