περιμένω κατάθλιψη και μου βγαίνει μανία!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 67
    Senior Member
    εγω αλλαξα...τερμα τα πουρα...τερμα το καπνισμα την ωρα της συνεδρειας τερμα το γελιο ολα τερμα...τωρα (το λεω συνεχεια γιατι ειναι καινουργιο )παμε αυτοπαρατηρηση...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by arktos
    .inter, δε μπήκα τυχαία δηλαδή?αν το ήξερα θα έκανα κι εγώ το γκάλοπ μου.
    ελα ντε!!εγω τους εβαζα να υπογραφουν για να με βγαζουν μολις μου κανανα εισαγωγη 2 στις 2 κατεληξα σπιτι..δεν ξερω αν εκανα καλα η αν επρεπε να κατσω αλλα αμα καθομουν στανταρτ χαρι-μολυβι και
    -συγνωμη τι ζωοδιο εισαι???
    ε μετα αμα εβγαινα ποτε...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    εμένα δε με βγάζανε με τίποτα.θυμάμαι μια φορά πέρασα από μια επιτροπή.δε περίμενα να δω ξαφνικά 15 άγνωστα άτομα να με κοιτάνε όλοι και να με ρωτάνε, ούτε που θυμάμαι τι.δε με βγάλανε, όμως.το χειρότερο μου όταν ένας ηλίθιος διευθυντής μου είπε: είναι και ο χαρακτήρας σου..κάτι σε παιδί άτακτο μου θύμισε.ήθελα να του σπάσω το γραφείο.αλλά λέω δε θα βγω ποτέ από δω μέσα.μου έχει μείνει απωθημένο.ψυχίατρος και να μου λέει τέτοιες μαλακίες.έκλαιγα σα μικρό παιδί όταν μετά από 3 μέρες άδεια έπρεπε να ξανμπώ μέσα.κι αυτός έκανε το δάσκαλο που κριτικάρει τη μαθήτρια.

Senior Member
    Επιτηδες το κανουν μερικοι ψυχιατροι και ειναι εκνευριστικοι αναρωτιεμαι....
    Την τελευταια φορα που μιλησα κατι ιδιαν με την ψυχιατρο μου της ελεγα εχω προβλημα με το να επεξεργαστω τις συζητησεις και μου ελεγε οτι ισως να ειμαι υποχονδριος.
    Μετα τις ελεγα οτι δεν βρισκω συνεχεια τι να πω σε μια συζητηση δεν μπορω να αντεπεξελθω στο ρου των συζητησεων και μου ελεγε ισως επειδη εισαι μονοχνωτος...πραγματα δηλαδη που τα ειχα σκεφτει και απο μονος μου αλλα δεν αληθευουν...βασικα με εκνευρισε...δεν μου προτεινε λυσεις απλως εκανε ανοητα σχολια.
    Λες και ειμαι καθυστερημενος και δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα...υποχονδριου και του προβληματος μου με την κατανοηση της προφορικης ομιλιας που εχω...λες και μπορει να ξερει καλυτερα αυτη...δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκανε αυτο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Και αν ειμαι υποχονδριος απλως γιατι αν κοψω τα #@#$ χαπια μου πεφτω στα σκατα ξεχασα να τη ρωτησω την @#$@#$@$# αντε εκνευριστηκα παλι
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    να γνωρίσουμε τον διευθυντή στην ψυχίατρο που λες!θα προκύψει έρωτας μεγάλος!σε είπε υποχόνδριο και μονόχνωτο!μια απάντηση υπάρχει γι΄αυτή, ξέρεις ποια!

Senior Member
    oti prepi na alaksi epagelma????
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    ότι επάγγελμα και να κάνει ίδια ηλίθια θα παραμένει!

Senior Member
    artoς εγω να δεις τι εκανα σε αυτη που τσιριζε στην κυριολεξια ΕΙΣΑΓΩΓΗ!!!!!μου κανανε διπλη στεντον στο ποπο κι εγω την εβριζα καργιολα γυναικα παρε τηλ το γιατρο μου!ηληθια ψυχιατρος εισαι εσυ μωρε η μεσον ειχες κ μπηκες??τσιριζα ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ κι εκει ειπε την μαγικη λεξη
    ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!!το σκεφτομαι κ απορω πως δεν την σκοτωσα...δεν πιανει η υπογραφη ΜΟΥ????εκατσα κατω στο πατωμα χτυπιομουνα κ τσιριζα....μετα υπεγραψε η μανα μου..δεν επρεπε να παρω αλλα ηρεμοχαπα κ μου λεει η μανα μου...ρεζιλι με εκανες.....

εκει μετανιωσα αλλα κ τη δευτερη φορα παλι τα ιδια δεν εκανα εχω μετανιωσει?δεν εχω? δεν ξερω...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ρε παιδιά αν μπείτε σε ψυχιατρική κλινική ισχ\'υεο ότι και στις αλλεσ...Δηλαδή αν θες να φύγεις πριν σε δώσουν εξιτήριο υπογράφεις και φεύγεις...Μόνο για τους ανήλικους χρειάζεται υπογραφή από τους γονείς...
    Αν όμως γίνει ακούσια εισαγωγή από τον Εισαγγελέα τότε βγαίνειςμόνο με εξιτήριο όταν αποφασίσουν οι γιατρόι!

Senior Member
    εγω στα 30 μου γιατι δεν επιασε η υπογραφη μου????Παπαγεωργιου ημουνα...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Απλά σε ψαρώσανε!!!Αν έλεγες ότι μ\'εφεραν με το ζόρι και αντε γεια ποιος θα σε κρατούσε?

Senior Member
    ναι καλα τα λεει ο βαγγελης εχουν ξευτιλιστει ολοι και ολα τα τελευταια χρονια.ασε που οι περισσοτεροι δεν ειναι καν γιατροι αλλα το παιζουνε η εχουν ψευτικα κωλοχαρτα.ιντερ κοριτσι μου εσενα λενε αρρωστη(οπως και ολους μας)αλλα μια χαρα τα ελεγες.απλα ο κοσμος μιας εχει πια αλλιωθει τοσο πολυ που δεν μπορουν πια οι ανθρωποι να ξεχουρισουν το ψεμα απο την πραγματικοτητα.μπορει εμεις να παθαινουμε κρισεις αλλα αλλοι ειναι πραγματικα αρρωστοι.χαιρομαι που ειστε καλα πιδια αν θελετε στειλτε να μειλ να τα πουμε και ειδικα εσυ βαγγελη σε ψαχνω για να σου πω κατι.το μεσεντζερ το εσβησα και ιντερ και απο σενα θελω να μαθαινω νεα γιατι εμεις γνωριστηκαμε κατω απο περιεργες καταστασεις και δεν σου κρυβω οτι σε εχω συμπαθησει πολυ και οποιο αλλο παιδι θελει μπορει να μου στειλει μειλ.δεν υπαρχει προβλημα.δεν προκειται α προσβαλλω και να κοροιδεψω κανεναν.

Senior Member
    λοστρε, δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά εγώ θα σου πω για μένα.στην ιδιωτική κλινική που με βάλανε στα τέλη του 2004, είναι βράδυ πριν την αλλαγή του χρόνου και είμαι στη πόρτα και τους λέω θέλω να πάω σπίτι μου.μου είπανε δε μπορείς να βγείς χωρίς να υπογράψουν οι γονείς σου.όταν είσαι επικίνδυνος για τον ευατό σου, η υπογραφή εισαγγελέα είναι το λιγότερο.για να με καταφέρουν μου την είχανε στήσει στο σπίτι σε κάποια φάση που ήρθα.έσκασα μπουκέτο στην αδερφή μου, πήγα να κάψω με τσιγάρο τον αδερφό μου μέχρι που με βούτηξε και με κατέβασε τέσσερα πατώματα αγκαλιά σα δεμένη.για να μπω στο αυτοκίνητο είδανε και πάθανε.με βάλανε στη μέση, με κλειδωμένες πόρτες και κλειστά παράθυρα.ο πατέρας μου μου το έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα, αν με ξαναπιάσει μανία, πάω για γαλήνη - κλινική με τη μία.έτσι κι εγώ προσέχω για να μη ξαναμπώ εκεί που και το καφέ σου απαγορεύουν, για να πιάνει το αλοπερντίν εύκολα.

Senior Member
    χμ...να πω οτι δε σε καταλαβαινω??κι εμενα η μανα μου με πηγε..αλλα δεν αντιδρουσα τοτε ...στην εισαγωγη κ στην ενεση τσιριξα (οχι απο πονο αλλα δεν ηθελα τπτ αλλο στο αιμα μου..)στην αρχη με ειχανε αποτελειωσει.5 lexotanil την ημερα ...ειχα φτασει σε σημειο να σταματαω ταξι κ να μη με περνουν..δεν θελω καν να τα θυμαμαι ...φαντασου οτι τωρα τα 2μιση ταβορ μου φαινονται οκ εκανα προοδο..
    για καφε ...arktos σοννα....μπλιαχ ουρτε καν ντεκαφεινε!

lostre κι εμενα επικυνδυνη για τον εαυτο μου με ειχαν ισως για αυτο υπεγραψε η μανα μου και η δικια μου δεν επιανε
    ενα εχω να πω οτι οι ψυχιατροι των δημοσιων νοσοκομειων στην ψυχιατρικη μας αντιμετωπιζουν σκατα!!
    τι θα κανουμε με αυτην χτυπιεται!
    σηκω επανω καλε...ξαπλωσε!
    δεν θελω!!!!
    ξαπλωσε ειπα!
    γκρρρρρ

μαρια εχεις καταλαβει οτι κ τα νευρα μου δεν ειναι καλα δεν θελω να πλακονομαι με κανεναν...ας το ξεχασουμε εκεινο..το συμβαν..με τα βρισιδια
    μεταξυ μας δεν χωρανε κακιες θελω να ελπιζω γιατι με τους εξω δεν βγαζω καμια ακρη..
    με τσατιζει που ειναι κ καλα νορμαλ κι οπως λες εσυ ειναι χειροτεροι κ αν παν σε ψυχιατρο κι αυτοι ενα καρο χαπια θα τους δωσουν...αλλα δεν εχουν την βουλα κ δεν την ψαχνουν κι ολας
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast