Σχεση και Φιλοι..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Σχεση και Φιλοι..

Καλησπερα.!
    Δεν ξερω σε ποιον να μιλησω και πως και πως να το εξηγησω..γι αυτο αποφασισα να το πω εδω..ειμαι σε μια σχεση εδω και 10μηνες το πασχα παμε για αρραβωνα..
    Ο φιλος μου ζηλευει παρα πολυ τις φιλες μου και συγκεκριμενα μια κοπελα,δεν μπορει να καταλαβει οτι αυτη ειναι η κολλητη μου και οτι την αγαπω παρα πολυ..Η κοπελα ειναι σοβαρη μια χαρα με οικογενεια και παιδακι,τωρα ειναι δυο μηνων εγκυος και μου ζητησε να της το βαπτισω εγω εννοειται και θα το κανω απο το συντροφο μου δεν ζηταω τιποτα οσο αναφορα οικονομικη βοηθεια και τα σχετικα το μονο που θελω ειναι να ειναι διπλα μου. καθε φορα που του ζηταω να βγουμε ολοι μαζι ζευγαρια το αποφευγει,εχει μιλησει ασχημα μπρωστα μου γι αυτην, με στεναχωρει αλλα δεν το καταλαβαινει.. εγω με την κολλητη μου δεν προκειται να χαθουμε επειδη δεν πολυ ταιριαζουμε μεταξυ μας..ξερω να κρατω διπλα μου ανθρωπους που με αγαπουν πραγματικα..το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω με τον φιλο μου,πως να του εξηγησω ολα αυτα που νιωθω για εκεινη και να σταματησει να ζηλευει χωρις λογο..η κοπελα εν τω μεταξυ απο το λιγο που τον ξερει τον συμπαθει..
    και το κακο ειναι οτι ο φιλος μου νομιζει οτι σε αυτη τη ζωη θα ειμαστε μια ζωη οι δυο μας χωρις φιλους..
    γιατι πολλες φορες μου πεταει το οτι "και εγω οταν τα εφτιαξα μαζι σου
    παρατησα και φιλους και οτι εκανα παλια" πραγμα που εγω ποτε δεν του το ζητησα,ποιος μπορει να μεινει χωρις φιλους..
    Εμαθα για την εγκυμοσηνη της φιλης χαρηκα παρα πολυ και αυτος ακομα να το μαθει,δεν του το ειπα γιατι νομιζω οτι δεν θα χαρει μαζι με εμενα..δεν ξερω τι να κανω πραγματικα..θελω απλα να του δωσω να καταλαβει οτι στη ζωη δεν μπορουμε να ειμαστε οι δυο μας και εγω χρειαζομαι μια φιλη διπλα μου στα δυσκολα,στις χαρες μου σε ολα.. Δεν εχει φιλους αυτος,η μαλλον εχει αλλα ποτε δεν βγηκαμε ολοι μαζι..οι περισσοτεροι ειναι λογο δουλειας.. ποτε δεν του ζητησα να παρατησει τους φιλους μου για μενα..ποτε..αυτο ηταν κατι που το εκανε μονο του και με στεναχωρει,οποιος τον παιρνει τηλ..λεει εγω τωρα εχω γυναικα..
    Μια φιλη εχει που ποτε μου δεν εχω δει και μιλανε στο τηλεφωνο,οτι προβληματα αντιμετωπιζει αυτη με την σχεση της μου τα λεει και εγω σαν χαζο καθομαι και τα ακουω,αλλα ποτε μου δεν μιλησα ασχημα γι αυτην..εμενα γιατι μου στερει αυτο το
    δικαιωμα να του λεω πραγματα που με κανουν πραγματικα χαρουμενη η στεναχωρεμενη.. θελω να αλλαξω πραγματικα,θελω να αλλαξω συμπεριφορα..
    ευχαριστω και συγνωμη εαν σας κουρασα..

Senior Member
    Μάλλον θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς πολύ πριν καταλήξεις σ' αρραβώνα με
    τον φίλο σου. Ο τύπος απ' όσα περιγράφεις είναι ακοινώνητος κι αυτό θα σου
    δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα αργότερα.
    Ή θέτεις από τώρα αν τον θες και τον αγαπάς όρια π.χ. "χρειάζομαι την φίλη μου,
    τους συγγενείς μου, τις συμμαθήτριες μου" κ.λπ. ή άϊντε στο καλό και στην μαμά σου.
    Σε κριτικάρει και τί φοράς ή αυτό έπρεπε να το κάνεις έτσι ή αλλιώς?
    Την έχει δει πολύ ζόρικος.. ίσως κι εξ αιτίας της ανεκτικής συμπεριφοράς σου.
    για πρόσεξε λίγο..

Οχι με το θεμα ντυσιμο δεν εχω προβλημα γιατι και απο την φυση μου δεν ειμαι πολυ εξαλη.. Με τον φιλο μου ειναι δευτερη φορα που τα φτιαχνουμε την πρωτη φορα τα χαλασαμε εξαιτιας μια αλλης φιλης μου που ελεγε κακιες για εκεινον με αποτελεσμα να την πιστεψω και να φτασουμε στο χωρισμο..αλλα τον αγαπω και μετα απο καποιο διαστημα ξαναγυρισα.. αυτο που θελω να καταλαβει ειναι δεν ειναι ολες το ιδιο.. θα κανω αυτο που λες γιατι εχεις απολυτο δικιο θα βαλω ορια.. αυτο ειναι το μονο προβλημα μου η ζηλεια προς τις φιλες μου και σε οποιον αλλον ειναι κοντα μου.. αλλα τον αγαπω και αυτος με αγαπαει και περα απο αυτο μου συμπεριφερεται μια χαρα.
    αλλα πρεπει να αλλαξω χαρακτηρα ειμαι 24 χρονων και απο μικρη θυμαμαι τον ευατο μου να μην μιλαω σε κανεναν οτι προβλημα εχω να το κραταω μεσα μου και τωρα που εχω μια φιλη,αδερφη για μενα πραγματικα που συζηταμε τα παντα προσπαθει να μου το στερησει..

Και οταν βγαινουμε κυριως για φαγητο ειναι παντα με μια ξαδερφη του και τον αντρα της,την αδερφη του και τον γαμπρο του.. δεν εχουμε βγει με φιλους εξω για φαγητο.. μια δυο φορες μονο.. Τον εχω παει και στο σπιτι της φιλης μου αυτη χαρηκε παρα πολυ και χαιρετε πραγματικα οταν μας βλεπει μαζι..ενω αυτος μιλουσε σπανια κ μου ριχνει σαν δικαιολογια "δεν τα ξερω τα παιδια" γιατι εχω τους ξερω 1,5 χρονο και αυτος τους γνωρισε τωρα.. ηπιαμε ενα καφε και μεσα σε μια ωρα μου λεει παμε??
    αλλα μετα απο κατι τελευταια πηρα την αποφαση να αλλαξω οτι μου κανει θα κανω,ειλικρινα..! Και οπου μας βγαλει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anastasiaore View Post
    Οχι με το θεμα ντυσιμο δεν εχω προβλημα γιατι και απο την φυση μου δεν ειμαι πολυ εξαλη.. Με τον φιλο μου ειναι δευτερη φορα που τα φτιαχνουμε την πρωτη φορα τα χαλασαμε εξαιτιας μια αλλης φιλης μου που ελεγε κακιες για εκεινον με αποτελεσμα να την πιστεψω και να φτασουμε στο χωρισμο..αλλα τον αγαπω και μετα απο καποιο διαστημα ξαναγυρισα.. αυτο που θελω να καταλαβει ειναι δεν ειναι ολες το ιδιο.. θα κανω αυτο που λες γιατι εχεις απολυτο δικιο θα βαλω ορια.. αυτο ειναι το μονο προβλημα μου η ζηλεια προς τις φιλες μου και σε οποιον αλλον ειναι κοντα μου.. αλλα τον αγαπω και αυτος με αγαπαει και περα απο αυτο μου συμπεριφερεται μια χαρα.
    αλλα πρεπει να αλλαξω χαρακτηρα ειμαι 24 χρονων και απο μικρη θυμαμαι τον ευατο μου να μην μιλαω σε κανεναν οτι προβλημα εχω να το κραταω μεσα μου και τωρα που εχω μια φιλη,αδερφη για μενα πραγματικα που συζηταμε τα παντα προσπαθει να μου το στερησει..
    Κοριτσάκι μου δεν φτάνει μόνο η αγάπη για να προχωρήσει μια σχέση.
    Χρειάζεται πρώτα απ' όλα ο άλλος να σέβεται τις βασικές σου ανάγκες.
    Η ζήλεια να ξέρεις παίρνει πολλές μορφές, είναι πολύ ύπουλο συναίσθημα.
    Είναι ανασφάλειες από τότε που ήταν μικρός.
    Ίσως μέχρι να δέσει τον γαϊδαρό του να υποκρίνεται κιόλας. Ποιά είναι η σχέση του με τους γονείς του?
    Άρχισε λοιπόν να τον παρατηρείς από δω και πέρα για να καταλάβεις αν αξίζει τελικά να συνεχίσεις νάσαι μαζί του.

Οι σχεση με τους γονεις του ειναι καλη δεν αντιμετωπιζει καποιο προβλημα,ουτε με την αδερφη του.. τι μπορω να καταλαβω απο την σχεση τους με τους γονεις του..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anastasiaore View Post
    Οι σχεση με τους γονεις του ειναι καλη δεν αντιμετωπιζει καποιο προβλημα,ουτε με την αδερφη του.. τι μπορω να καταλαβω απο την σχεση τους με τους γονεις του..

ίσως και τίποτα να μην μπορείς να καταλάβεις σ' αυτήν την φάση, γιατί όλοι τώρα
    δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους.
    Δυστυχώς κάποια πολύ σοβαρά ζητήματα.. προκύπτουν αργότερα..
    Στο σπίτι του ποιός φαίνεται ν' αποφασίζει η μητέρα του ή ο πατέρας του;
    Η αδελφή του είναι μεγαλύτερη από κείνον;
    Αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση δεν είν' απαραίτητο ν' απαντήσεις.

Senior Member
    Συμφωνώ σε όλα με την μαρκελα !
    Ξεκαθάρισέτο τώρα που είναι νωρίς, άμα βρεθείς με δυό παιδιά και ένα κάρο γραμμάτια στην πλάτη ούτε ρούπι θα μπορέσεις να κάνεις.
    Άρχισε τα testdrive από τώρα: Δώς'του να καταλάβει τις προθέσεις σου με χαμόγελο μα ανυποχώρητα.
    Και προσπάθησε να καταλάβεις πως είσαι εσύ αυτή που αγαπάει και όχι αυτό που θέλει αυτός να γίνεις γιά να σε αγαπάει.
    Καλή Δύναμη !
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Καταρχην σας ευχαριστω και τις δυο.. Μαρκελα στο σπιτι ετσι οπως μου φαινεται
    αποφασιζει ο πατερας του,η αδερφη του ειναι μικροτερη 1-2 χρονια..
    και δεν με φερνεις σε δυσκολη θεση..αντιθετα με βοηθας παρα πολυ..

Senior Member
    Ψάξε πολύ όλους, συμφωνώ ειδικά την οικογενειά του κ την σχέση που έχει με την μητέρα του,η ζήλεια είναι πολύ κακό συναίσθημα, δείχνει ακόμη κ έλειψη εμπιστοσύνης γιαυτό μη βιαστείς να προχωρήσεις σε τίποτα ακόμη κ αν τον αγαπάς πολύ,προσωπικά έχω την χειρότερη άποψη για αδερφές κ πεθερές,συμφωνώ με την carry μετά είναι αργά πολύ, εσένα η οικογένεια του πως σε αποδέχεται έχεις κάτι παραπάνω,ακόμη κ στην εξωτερική εμφάνιση, στη δουλειά,στα περιουσιακά, στο στυλ,πρόσεξε πολύ,εγώ δεν άκουσα κ έπαθα

Senior Member
    Για ποιο λογο δε θελει τη φιλη σου?

Senior Member
    ειλικρινά ψάξτο καλύτερα πριν προχώρησεις στο μεγάλο βήμα!!είναι γενικά κτητικός;; σε αφήνει να βγαίνεις με τις φίλες σου;;

Senior Member
    Το θέμα έχει τεθεί το Φλεβάρη και υποτίθεται οτι ο αρραβώνας θα γινόταν το Πάσχα που μας πέρασε.
    Λίγη προσοχή στην ημερομηνία του θέματος...:)

...................
    Last edited by ioannis2; 04-10-2012 at 07:19.
    γιάννης

Senior Member
    Γιαννη δες τι λεει ο nick παραπάνω..ειναι παλιο το θέμα...μπορει να χει παντρευτει ήδη:p
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Page 1 of 2 12 LastLast