κρισεις πανικου, λιποθυμίες, φάρμακα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 62
    Senior Member
    Λιποθυμια ε?
    Αν εξαιρεσεις τα μεθυσια εχω λιποθυμισει 3 ή 4 φορες στη ζωη μου και αυτο την ιδια μερα...αλλα το ειχα παρακανει δηλαδη ειχα να φαω τις απειρες ωρες...ειχα να κοιμηθω τις απειρες ωρες...και με επιασε και ενα φρικτος πονος στη μεση που με ακινητοποιησε στο κρεββατι για μια εβδομαδα.
    Δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω...δεν αντιμετωπισα το προβλημα που εχεις ισως να πω απλως να προσεχεις τον εαυτο σου και να μην το καταπονεις ιδιαιτερα και ολα πιστευω θα πανε καλα...δεν εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα υγειας ε? εχεις κανει εξετασεις?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Junior Member
    ps4 . auto me ta kila sunebh kathws etrwga megaluteres merides apo to fobo mou mhpws lupothimisw otan fygw apo to spiti kai genikotera kakh diatrofh(fast food) kata ti diarkeia ths meras

Junior Member
    nai ...eixa kanei eksetaseis aimatos genikes otan epese h piesh mou kai ta brhkan ola kala...pereterw eksetaseis den exw kanei kathws den kserw ti tha mporousa na kanw...prwsopika entopizw to problhma ( ths fobias ) xronika apo tote pou mou epese h piesh gt pote prin den eixa tetoia problhmata...

Senior Member
    Τοτε δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα...εισαι καλα στην υγεια σου...αρκει να φροντιζεις τον εαυτο σου.
    Να μου πεις αν ειχε λογικη δεν θα λεγοταν φοβια...δεν ξερω αν ειναι τοσο εντονο το προβλημα ισως να πας σε καποιο ειδικο?...τουλαχιστον μην τρως απο fast food...το λιγοτερο που μπορεις να κανεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Junior Member
    to problhma twn kilwn einai to ligotero pou me apasxolei auth th stigmh...fast food ksekinhsa na trww apo ti stigmh pou arxise olo auto kathws eixa na faw guro h goody\'s panw apo 9 mhnes kai etrwga kati sto xeri otan mou dinotan h eukairia gt fobomoun mhn mou ksana pesei to zaxaro kai lipothimusw...otan les eidiko se ti anaferese? kati san psixologo?

Senior Member
    Εμ ναι αφου σωματικα εισαι καλα.
    Αν θες κανε μερικες σωματικες εξετασεις ωστε να δεις οτι εισαι σε ολα οκ για να ανεβει η αυτοπεποιθηση.
    Και αντι να τρως απο fast food παρε κανα χυμο μαζι σου και αν νοιωθεις αδιαθεσια πιες τον νομιζω ειναι προτιμοτερο.

Junior Member
    kalws...euxaristw polu gia to xrono sou...:P

kai kati teleutaio an kai katantaw kourastikos an thes na gineis poio sugkekrimenos sxetika me tis eksetaseis...poies einai autes kai pou mporoun na ginoun...:P

Senior Member
    Εεεε δεν ξερω δεν ειμαι γιατρος.
    Κανε αιματος για τα παντα...κανε γενικες εξετασεις πως τις λενε..ενα γενικο τσεκ απ...πηγαινε ρωτα εναν οποιοδηποτε παθολογο.
    Τωρα που?
    Ελα ντε...θες να πληρωσεις να πας σε ιδιωτικες?Εχεις ΙΚΑ,δημοσιο? Ξερω γω.
    Κουραστικος δεν γινεσαι μην ανησυχεις χαιρομαι να επικοινωνω.

Junior Member
    ok megale na\'sai kala :P

Junior Member
    kai nomizw pws mou edwse kai ligh autopepithish to oti epitelous to ekswterikeusa pragma pou den eixa kanei toso kairo kai hdh me ekane na niwsw kapws kalutera ;)

Senior Member
    Αν αποκτησεις και αλλα προβληματα εδω ειμαστε η εξωτερικευση κανει παντα καλο:P
    Ελπιζω να το ξεπερασεις λιαν συντομως...να σου πω το εχω ακουσει απο αρκετους αυτο το προβλημα οποτε μην χαθεις μπορει να εχεις περισσοτερες απαντησεις και απο συμπασχοντες.

Junior Member
    nai nomizw pws tha eimai suxnos episkepths an prolabainw kai gia na enhmerwnw alla kai gia na enhmerwnomai :P

Junior Member
    Λιποθυμιες ε; Ναι κατι μου λέει.... Μέσα σε ένα χρόνο δυο λιποθυμιες σε επισκέψεις γιατρών.... Πολύ άσχημο συναίσθημα....αυτό σε μένα λέγεται Σύνδρομο λευκής μπλουζας κ γενικώς η φοβία ότι κατι μπορεί να έχουμε κ φοβόμαστε να μάθουμε ή να ακούσουμε υποθέτω...έτσι κ εγώ ακούω ιστορίες απο διάφορα περιστατικά που μπορεί να έχουν τύχει στον καθένα κ χλωμιαζω κ λέω ωπα να το θα λιποθυμησω επιτόπου.....τις δυο φορές ήδη στα ιατρεία μια που το σκέφτηκα κ μια που το έπαθα....ξανά πήγα μετά απο αυτά άλλες δυο φορές σε γυναικολογο(όπου το πρωτοεπαθα),σε δικό μου όμως γιατρό πλέον,ανέφερα τα περιστατικά κ με τον τροπο του με έκανε να ξεχαστω κ να περάσει η διαδικασία ευτυχώς αναίμακτα!!! Τι να πω; Αυτό που λέω μόνο ειναι,γιατί σε μένα τέτοια λιγοψυχια; Να μην είμαι αναισθητη σαν μερικούς που δεν τους νοιάζει; Αυτό που πρέπει να γίνει ειναι να αποσχολουμαστε με πράγματα ευχάριστα κ να γεμίζουμε τις ώρες μας ουσιαστικά ,χωρίς να μένει χρόνος για κακές σκέψεις!!!!

Senior Member
    Κοιτα εγω εχω ολα τα συμπτωματα αυτα που λες αλλα δεν εχω φτασει ποτε ως τωρα στη λιποθυμια. Γενικα δεν εχω λιποθυμησει ποτε ισως γιατι οταν νιωθω οτι ζαλιζομαι αντι να κατσω σε μια θεση η να ξαπλωσω απ' το φοβο μου μην πεσω κατω πηγαινω περα δωθε. Οταν νιωθω οτι ζαλζομαι δηλαδη αντι να ξαπλωσω καπου σα φυσιολογικο ατομο εγω σηκωνομαι και περαταω η κανω κατι ν' αποπροσανατολισω τη σκεψη μου απο το αισθημα της λιποθυμιας. Θελω ομως να σε ρωτησω κατι. Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο;; Σιγουρα εχει και ψυχολογικο υποστρωμα. Πρεπει ομως να θυμηθεις υπο ποιες συνθηκες σου συνεβη η πρωτη κριση πανικου προ 5ετιας. Εξετασεις εχει κανει;; Εχεις ψαχτει γενικα;; η απλα ετσι αυθαιρετα πηγες στον ψυχολογο;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by serotonin View Post
    Gramle σινομήλικε. Κάτι ανάλογο περνάω και γω απο οτι διάβασες. Η διάγνωση σε μένα είναι κρίση πανικού-άγχους. Δεν ξέρω πως και γιατί και απο που προέρχεται αλλά κάτι με το παρασυμπαθητικό δεν πάει καλά. Οι γνώμες πολλές και διάφορες. ψυχοθεραπείες, ομοιπαθητικές, φάρμακα, χωρίς φάρμακα. Καθένας μπορεί να σοθ πει μια διαφορετική γνώμη. Δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω. Αν έχεις κάνει όλα τα παθολογικά (υπόταση, υπερταση, ιστιόφυτα) κι όλα τα άλλα που είπες, παρατήρησε μήπως κάποια αρνητική στιγμιαία σκέψη σε \"ξαπλώνει κάτω\". Μπορεί να έχεις κάποια φοβία και να χτυπάει συναγερμό το σύστημα. Σε μένα βρήκα κάποια πράγματα αν και δεν έκανα κάποια θεραπεία ακόμη, αλλά θα κάνω γιατί δεν λέει να μην μπορώ να πιω χαλαρός ενα καφεδάκι έξω. Ψάξτο όμως (για επιληψία έκανες εξετάσεις?)
    Την υπερταση πως την ανακαλυπτεις;;; Αφου πανω σε κριση πανικου μπορει η πιεση να φτασει στο Θεο.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast