Results 61 to 62 of 62
-
05-06-2013, 02:18 #61
Για την πιεση που ανεβαζες τοτε πηρες καποιο αντιυπερτασικο;;; Γιατι η πιεση ειναι κατι που αντιμετωπιζω κι εγω. Σε μια τυχαια μετρηση πανω σε κριση πανικου -τι την ηθελα τη μετρηση- εκανα ενα 17 με 11 κι απο τοτε μου εχει γινει εμμονη. Με το φοβο μην ανεβασω πιεση, ανεβαζω πιεση. Νιωθω οτι καθε μερα πλεον εχω πιεση απο τοτε, εδω και 7 μηνες δηλαδη κι αυτο με εχει καθηλωσει. Νομιζω οτι ανα πασα στιγμη θα παθω εγκεφαλκο. Μολις νιωσω λιγη ζαλαδα η πονοκεφαλο αμεσως η σκεψη μου παει στο οτι εχω πιεση. Μια τετοια φορα εκανα το λαθος να την παρω και οντως ηταν 16 με 9... ε, σε χρονο dt και με την επιβεβαιωση της μετρησης οτι ειχα πιεση την πηα 18 με 10 και βρεθηκα στο νοσοκομειο με κριση πανικο και να τρεμω σαν το ψαρι μεχρι να φτασω βεβαια στο νοσοκομειο η πιεση ειχε πεσει στο 13 με 8. Αν εξαιρεσουμε τις πολυκυστικες ωοθηκες και μια ινσουλινοαντισταση χωρις να εχω διαβητη που μου βρηκαν -μετα απι δικη μου επιμονη να ψαχτω γιατι οι γιατροι λιγο σ' εχουν γραμμενο αν δεν επιμεινεις εσυ- καποιο αλλο οργανικο αιτιο και περαν του ψυχολογικο δε εχει βρεθει. Προς το οαρον τουλαχιστον. Η υπερταση παντως μ' εχε τρομαξει πολυ. Νομιζω οτι μου εχει δημιουργησει φοβια.
- 05-06-2013, 02:24 #62
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια