κρισεις πανικου, λιποθυμίες, φάρμακα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 62 of 62
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Kassi View Post
    Ρε παιδιά της λιποθυμίας το κάγκελο γίνεται εδώ.Εγώ στη ζωή μου δεν έχω ποτέ λιποθυμήσει και μπορεί να μου συμβεί αύριο γιατί είμαι ΤΟΣΟ γκαντέμω!Χαχα.....(Μια φορά έλεγα ότι ο μεγαλύτερός μου φόβος δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ και την επόμενη κλείστηκα σε ασανσέρ...κλειστοφοβική ούσα).
    Όταν κόντευα να λιποθυμήσω στην κρίση πανικού που έπαθα την έντονη η μάνα μου με είδε χλωμή και με ξάπλωσε κάτω ανεβάζοντάς μου τα πόδια.Θα είχα πάθει εγκεφαλικό γιατί η πίεσή μου δεν ήταν χαμηλή όπως νόμιζε αλλά 20 με 11.....Συνήθως κομάρα και λιποθυμία έρχονται με χαμηλή πίεση αλλά και με την υψηλή εγώ μια χαρά ζαλάδα αισθανόμουν.Οπότε προσοχή στο θέμα με τα πόδια ψηλά.Δες πρώτα αν σε τέτοιες περιπτώσεις παρουσιάζεις χαμηλή πίεση και μετά ακολούθησε τη συμβουλή με το κεφάλι στα πόδια.Όπως και να έχει καλό είναι να κάθεσαι κάπου ή να ξαπλώνεις..
    Για την πιεση που ανεβαζες τοτε πηρες καποιο αντιυπερτασικο;;; Γιατι η πιεση ειναι κατι που αντιμετωπιζω κι εγω. Σε μια τυχαια μετρηση πανω σε κριση πανικου -τι την ηθελα τη μετρηση- εκανα ενα 17 με 11 κι απο τοτε μου εχει γινει εμμονη. Με το φοβο μην ανεβασω πιεση, ανεβαζω πιεση. Νιωθω οτι καθε μερα πλεον εχω πιεση απο τοτε, εδω και 7 μηνες δηλαδη κι αυτο με εχει καθηλωσει. Νομιζω οτι ανα πασα στιγμη θα παθω εγκεφαλκο. Μολις νιωσω λιγη ζαλαδα η πονοκεφαλο αμεσως η σκεψη μου παει στο οτι εχω πιεση. Μια τετοια φορα εκανα το λαθος να την παρω και οντως ηταν 16 με 9... ε, σε χρονο dt και με την επιβεβαιωση της μετρησης οτι ειχα πιεση την πηα 18 με 10 και βρεθηκα στο νοσοκομειο με κριση πανικο και να τρεμω σαν το ψαρι μεχρι να φτασω βεβαια στο νοσοκομειο η πιεση ειχε πεσει στο 13 με 8. Αν εξαιρεσουμε τις πολυκυστικες ωοθηκες και μια ινσουλινοαντισταση χωρις να εχω διαβητη που μου βρηκαν -μετα απι δικη μου επιμονη να ψαχτω γιατι οι γιατροι λιγο σ' εχουν γραμμενο αν δεν επιμεινεις εσυ- καποιο αλλο οργανικο αιτιο και περαν του ψυχολογικο δε εχει βρεθει. Προς το οαρον τουλαχιστον. Η υπερταση παντως μ' εχε τρομαξει πολυ. Νομιζω οτι μου εχει δημιουργησει φοβια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by gramle View Post
    Ax βρε Σοφια μου, τι να σου πω? οτι και να πω λιγο ειναι.... Ειναι φοβερο συναισθημα. Κατι που δεν το ελεγχεις. Αλλα αυτο που δενξερω στα σιγουρα ειναι αν ειναι ψυχολογικο ή σωματικο. Δεν ξερω δηλαδη αν εχω κατι. Εχω κανει καποιες εξετασεις, αιματος, μαγνητικη, εγκεφαλογραφημα, αξονικη και ενα μηχανιμα που μου το βαλανε για 24 ωρες που παρακολουθει την καρδια αλλα καμια εξεταση δεν εδειξε τιποτα. Απ\' την αλλη ομως αν ηταν κατι ψυχολογικο δεν θα το παθαινα πιο συχνα? Το παθαινω 1 με 2 φορες τον χρονο. Ή μπορει και να περασει 1 χρονος και να μην το παθω. Παντα ομως ειμαι με τον φοβο οταν βγαινω εξω και αυτο ειναι πολυ ψυχοφθορο, μα παρα πολυ.
    Holder λεγεται το μηχανημα 24ωρης παρακολουθησης κι εχει να κανει με την πιεση. Εξετασεις ορμονολογικες εκανες;; Καμπυλη σακχαρου;; Μηπως εχεις καποια τροφικη δυσανεξια.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345