gia kopela
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15

Thread: gia kopela

gia kopela

pedia mou sunebei kati tromero seimera kai den kserw an einai alitheia i oxi, sas parakalw thelw na mou peite thn gnwmh sas! Loipon ta exw me mia kopela h opoia exei enan aderfo kai menoun sto idio to spiti, me thn kopela eimaste mazi konta 2xronia twra. Stis arxes autoi itan para polu tsakwmenoi kai antedrousan ligo perierga mporw na pw, dld se seimio opws tsakwnontai ta zeugaria kai panta elega oti einai i idea m. Seimera egnine kati to upervoliko ekei pou koimomouna sto spiti tous loipon auth htan ksipnia kai kapoia stigmh akouw porta kai htan o aderfos ths pou eixe erthei me thn kopela tou. Erxetai mesa i kopela mou gia na koimithei, opws kai o aderfos ths me thn kopela tou mono pou autoi to "kanane" pio meta kai akougotane ligaki. Loipon i kopela mou exei ena sunitheio na kounaei ta podia ths gia na koimithei, ksekinise kai seimra na ta kounaei alla ligo pio entona, pio olh wra kai eperne kai kapoies bathies anases kai se kapoies faseis htan pio entono to kounima, egw ksipnisa se mia fash kai arxisa na upopsiazomai oti kati prepei na ginetai etsi loipon meta pou stamatise thn pira agkalia kai psilotromakse kai meta suniditopihsa oti eixe to xeri ths mesa apo thn pitzama. Kai arxizw kai bazw kapie idees twra sto mialo mou kai den kserw ti na pistepsw.. Pite mou thn gnwmh sas ti prepei na kanw pws prepei na to xiristw, mporei na einai i idea mou i oxi?? i mhpws exw kapoia arwstia?

Senior Member
    Μεσα απο τη πυτζαμα φοραγε εσωρουχα?
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Banned
    το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως εσύ δεν έχεις καμία αρρώστια....για εκείνη δεν ξέρω.
    Περίεργα μας λες.
    Και δηλαδή εσύ κατάλαβες ότι το έκανε αυτό επειδή άκουγε τον αδερφό της που έκανε σεξ με την κοπέλα του;

Senior Member
    O αυνανισμος δεν ειναι ασθενεια , ουτε τυφλωνει.
    Μαλλον εσυ εισαι υπερβολικος.

Senior Member
    φιλε εγω πιστευω οτι σε τρολλαρε η κοπελα σου...(και αυτο γτ εσυ μαλλον δεν καταφερνεισ να κανεισ κατι σωστα...)

Senior Member
    ναι βρε συ..έχει δίκιο ο/η confuse.
    Πετυχαίνεις την άλλη σε τέτοια φάση και αντί να γίνει της Κορέας στο κρεβάτι, εσύ προβληματίζεσαι;;;
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Λοιπον, αυτό το θέμα έχει μεγάαααααλη κουβέντα.
    Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω τον θεματοθέτη.
    Επειδή τυχαίνει να μένω με τον αδελφό μου, όσες φορές ήρθε σπίτι ο φίλος μου, απλά δεν ήταν εκεί, τουλάχιστον τις πρώτες ώρες που θέλαμε να είμαστε μόνοι.
    Μου φαίνεται λίγο τράτζικ να κάνεις σεξ στον ίδιο χώρο που βρίσκεται ένα μέλος της οικογένειας και πόσο δε μάλλον να ερεθίζεσαι και από τέτοιου είδους ήχους :ΡΡΡ

Senior Member
    Εγω παλι καταλαβα οτι η κοπελα αυνανιζεται για να κοιμηθει και οχι οτι την βρισκει με τον αδελφο της.

Banned
    Δεν ξερω κατα ποσο ειναι τυχαιο να αυνανιζοταν η κοπελα την στιγμη που ο αδερφος της εκανε σεξ με dolby surround,περα για περα και ακομα ως περα ανωμαλο αυτο!!Δεν ειναι ο γειτονας και λες αντε "ταραχτηκε",ο αδερφος της ηταν!!

Senior Member
    πρότεινε της καμια τετράδα να γίνει του Δράμαλη

Senior Member
    Κοίτα, πολλά παίζουν.. μπορεί π.χ. να κουνιόταν λίγο πιό έντονα χτες για να σε "ξυπνήσει".. ή μπορεί να κουνιόταν, γιατί είχε κάποιο εφιάλτη!..
    ..μετά το χέρι της μες απ' την πυτζάμα μπορεί να το έβαλε για να ξυστεί.. και λόγω ύπνου να το ξέχασε εκεί.. μην πάει ο νους μας πάντα στο κακό..
    μπα δεν πρόκειται γι' αρρώστια, μάλλον ναι ιδέα σου θα είναι, εσύ όμως χρειάζεται κάτι να κάνεις.. για να εκτονώνει την ανάγκη της για κούνημα γενικά..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Εγω παλι καταλαβα οτι η κοπελα αυνανιζεται για να κοιμηθει και οχι οτι την βρισκει με τον αδελφο της.
    μπετελ χαχαχα απαιχτη ..αντι για προβατακια ...απαπαπα χιχιχι
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

παιδια ευχαριστω για της απαντησεις σας απλα με τρομαξε πολυ η ιδεα που εβαλα στο μυαλο μου και νομιζα οτι κατι δεν παει καλα μαζι μοθ αυτο συμβενει βεβαια γτ εχς ενα μικρο προβληματακι ανχους αυτο τον καιρο και φοβαμε πολυ τις ψυχικες ασθενιες! αλλα ναι μαλλον θα ειναι ι ιδεα ευχαρηστω και παλι.
    Και μην στεναχωριεσται ι κοπελια μ ειναι απολυτα ικανοποιημενη σε αυτον τον τομεα (σεξουαλικης φυσεως) :Ρ

Banned
    Ρε φιλε οπως προαναφερθηκε και απο αλλα ατομα του φορουμ πιο πανω 2 ειναι οι περιπτωσεις ...
    1ον η κοπελα σου αυνανιζεται πριν να κοιμηθει , πραγμα που θεωρητε νορμαλ αλλα το 2ο να αυνανιζεται με τους ηχους την ωρα που ο αδερφος της παιζει τον lone ranger παραπεμπει σε κατι αλλο .... Creepy θα ελεγα ... Απο εκει και περα γνωμη μου ειναι να δεις ποιο απο τα δυο ισχυει και να πραξεις και οταν λεμε να πραξεις εννοουμε παντα στα πλαισια της λογικης και οχι τιποτα παρατραβηγμενο

Senior Member
    Με θυμισες το εργο, ενω εσυ κοιμοσουν....και τελικα κανατε ολοι τσιγαρο μετα ε? Βρε αλλη φορα κλειδωσε την πορτα, βαλτην κατω κ καντη να ξεχασει τ ονομα της.