Κατατακτήριες 2007
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Κατατακτήριες 2007

Γεια σας παιδιά!
    Είμαι απόφοιτη του ΑΕΙ της νοσηλευτικής και θέλω να ασχοληθώ με την ψυχοθεραπεία.Τέτοια εκπαίδευση γίνεται σε κάμποσα ιδιωτικά κέντρα εδώ στην Αθήνα.Πιστεύω όμως ότι το πτυχίο ψυχολογίας είναι απαραίτητο, οπότε σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για το πρόγραμα ψυχολογίας στην φιλοσοφική.
    Πήγα και ρώτησα για λεπτομέριες αλλά κανείς δε γνώριζε να μου πει μαθήματα (η ύλη βγαίνει τέλη Ιουλίου) ή πόσα άτομα θα πάρουν.
    Ξέρει κανείς να μου πει λεπτομέριες?Τα μαθήματα είναι ίδια κάθε χρόνο?Ποια μαθήματα δίνονται συνήθως?Πόσα άτομα δίνουν και πόσους παίρνουν τελικά?Χρειάζεται φροντιστήριο? Αξίζει να μπει κανείς στον κόπο?
    Και γενικότρα, τι θα με συμβουλεύατε να κάνω?Κάποια εναλλακτική που δεν εχω σκεφτεί?

Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων

Junior Member
    Πληροφορίες για τις κατακτήριες μπορείς να πάρεις και στο διαδικτυακό τόπο του Συλλόγου Έλλήνων Φοιτητών Ψυχολογίας (www.gpsa.gr).
    Γίνεται συχνό update, υπάρχει φόρουμ και λεπτομέρειες από μέλη που έχουν περάσει με κατατακτήριες. Απαιτείται εγγραφή στο site.
    Επίσης και στο [email protected]

Junior Member
    Harry-ydra σε ευχαριστώ πολύ, αλλά στο site που μου πρότεινες λέει ότι ένα από τα κριτήρια εγγραφής είναι :

- να είναι φοιτητής σε ένα από τα 4 Τμήματα Ψυχολογίας (Πρόγραμμα Ψυχολογίας Αθηνών, Πάντειον Πανεπιστήμιον, Τμήμα Ψυχολογίας Κρήτης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιον),

ιδιότητα που δε με χαρακτηρίζει, οπότε δεν μπορούν να με βοηθήσουν από εκεί:(:(:(

Junior Member
    Τα κριτήρια που αναφέρεις είναι για να γίνεις μέλος στον Σύλλογο Ελλήνων Φοιτητών Ψυχολογίας.

Για να γίνεις μέλος στο site ακολουθείς την απλή διαδικασία που ακολουθείς σε κάθε ιστοσελίδα, register κλπ. Είναι ξεχωριστή διαδικασία...

Junior Member
    Δεν το είχα προσέξει!Χίλια ευχαριστώ και πάλι