Results 16 to 30 of 169
Thread: Μακρια του αδειασε η ζωη μου!!
-
05-10-2012, 23:34 #16
Εκανα ενα λαθος πριν, δεν ειναι εν καρπαθω αλλα εν κιμωλω.
Και αννα νομιζω οτι οφειλεις να λαβεις τη γνωμη ειδικου.
- 05-10-2012, 23:36 #17
Άννα μου,
να περιμένεις, όπως σου είπε κι η Μαρίνα, που είναι ψυχολόγος κι όσο είσαι σ' αυτήν την φάση και προσπαθείς κι εσύ να δεις πιό ξεκάθαρα τα πράγματα,
παρ' όλο που βέβαια ακόμα σου είναι δύσκολο, γιατί χρειάζεσαι χρόνο.. αυτό στο οποίο χρειάζεται να επικεντρωθείς είναι ότι αυτός ο άνθρωπος συμπεριφέρεται
πολύ περιοριστικά και μίζερα.. σίγουρα κι έχουμε ανάγκη τις φίλες μας και τους δικούς μας ανθρώπους, όπως το ίδιο θέλουμε και για τον σύντροφό μας.
Αν όμως εκείνος συμπεριφέρεται παρ' όλ' αυτά, απαξιωτικά, σε μειώνει, σε υποτιμά και δεν υπάρχει σεβασμός, επόμενο είναι ότι αυτή η σχέση μάλλον δεν σου αξίζει..Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
06-10-2012, 03:26 #18
Αννα πραγματικα με κανεις να αμφιβαλλω για την αληθεια της ιστοριας σου. Ξερω οτι εφαγες κολημα και η λογικη παει περιπατο, αλλα αντε κ σε παιρνει και ξαναεισαστε μαζι. Πως το φανταζεσαι? Ειλικρινα ομως. Εχεις περασει του χριστου τα παθη και το ερωτημα σου ειναι πως θα σου ξαναδωσει λιγη σημασια? Τοσο γκυκοτσουτσουνος ειναι? Και ολο αυτομαστιγωνεσαι για τις ευαισθησιες σου κλπ. Εγω διαφωνω με την ψυχολογο που σου λεει οτι φταις στις συναισθηματικες αντιδρασεις σου. Τουλαχιστον αν ειναι τα πργματα οπως τα λες. Θα επανελθω με πιο αναλυτικη απαντηση.
06-10-2012, 08:42 #19
καλημερα σας
ειναι δυσκολο να περιγραψω καποια πραγματα που μου λειπουν και να σας δωσω να καταλαβετε τι εννοω 100%
αλλα μου λειπει η παρουσια του, το οτι με γεμιζε θετικη ενεργεια, το οτι ολη τη μερα μας την περνουσαμε μαζι, εκεινος αφησε τη δουλεια του τον Απριλη για να μην αισθανομαι ασχημα που δεν ηθελε να δουλευω και απο τοτε ειμαστε νυχτα μερα μαζι..
αυτο θελαμε και οι δυο και αργοτερα να καναμε μια δουλεια μαζι σε δυο τρις μηνες δλδ!
αυτο που ισως φαινετε μπερδεμενο ειναι το πως γινετε ενω ειχε τοσο ζηλεια εγω να συνεχιζω να τον σκεφτομαι!! σωστα???
οι στιγμες ομως εκεινες ηταν λιγες και πιστευα οτι θα αλλαξουν αν και εγω ειμαι οσο πιο προσεκτικη γινετε εφοσον μου ειχε εξειγησσει οτι απλα δεν ηθελε να δινω δικαιωματα
και εγω εκανα προσπαθεια να ειμαι απομακρη απο φιλους του!!
εγωιστης ειναι αλλα σε σχεση με αυτο που εζησα στο γαμο μου ηταν πολυ διαφορετικος δλδ ηταν αποφασιστικος,οργανωτικος, ορθολογιστης και με τραβουσε και εμενα να κανουμε πραγματα!!
και αυτο που θα ηθελα να καταλαβα αν με παρει τηλ ειναι αν καταλαβε τα λαθη του οσο καιρο ηταν μονος και θελει να κανει προσπαθεια να τα αλλαξει
γιατι πρωτη φορα με εχασε ουσιαστικα
06-10-2012, 09:06 #20
αννα καλημερα...εγω θα σταθω σε αυτο εδω που γραφεις.......
###
οι στιγμες ομως εκεινες ηταν λιγες και πιστευα οτι θα αλλαξουν αν και εγω ειμαι οσο πιο προσεκτικη γινετε εφοσον μου ειχε εξειγησσει οτι απλα δεν ηθελε να δινω δικαιωματα
και εγω εκανα προσπαθεια να ειμαι απομακρη απο φιλους του!!###
ξερεις οταν αγαπαμε πραγματικα εναν ανθρωπο....τον αγαπαμε γιαυτο που ειναι και εκπεμπει...και δεν προσπαθουμε να τον παραχωσουμε σε καλουπια και να τον φερουμε στα μετρα μας....
σημερα η απαιτηση του απο σενα ειναι αυτη...ακραια...εφοσον λες πως εισαι ανθρωπος που δεν δινει δικαιωματα....αυριο μπορει να ειναι καποια αλλη...ισως πιο ακραια....και ουτω καθεξης.....
στο τελος θα μπεις τοσο για τα καλα στο καλουπι που θα σου φτιαξει,,,που δεν θα ανγνωριζεις τον εαυτο σου....και καθε σου αντιδραση και δραση θα περναει πρωτα απο το φιλτρο του τι αρεσει και τι δεν αρεσει σε αυτον.......απο το ποσο θα προκαλεσει τα συναισθηματικα του ξεσπασματα ή οχι......και ποια θα ειναι η δικη σου #τιμωρια# την καθε φορα.......
εν ολιγοις...αποχαιρετα την αννα......
αν παραμεινεις σε αυτο και το θες εχει καλως....αν παραμεινεις ομως χωρις να το θες...μονο και μονο για να εχεις ως ανταλλαγμα την αγαπη του.....λυπαμαι αλλα θα ξημερωσει μια μερα που εσυ η ιδια θα παψεις να τον αγαπας......ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
06-10-2012, 09:28 #21
εγω προσπαθουσα με κουβεντα ηρεμη και λογικα επιχειρηματα να του δειξω οτι δεν πρεπει να ανησυχει για την πιστη μου
γιατι εβλεπα οτι και εκεινος δεν εδινε δικαιωματα με καμια γυναικα ειμαι και εγω σαν εκεινον σε θεματα πιστης
η διαφορα μας ηταν οτι εκεινος απο τη φυση του ηταν κλειστος και δεν εκανε παρεα με γυναικες ενω εγω ολους τους ανθρωπους τους αντιμετωπιζω φιλικα και ζεστα χωρις ιχνος χυδαιοτητας ή ερωτικου υπονοουμενου!
και σιγουρα ακομα και τωρα πιστευω οτι μπορει να αλλαξει αν με αγαπει και να καταλαβει οτι ημουν απολυτη σωστη και πιστη
αλλα δεν ειναι μονο το θεμα της πιστης ειναι και η αναγκη μου για δικη μας οικογενεια που δεν την ειχε οπως μου ελεγε στη φαση που ειναι τωρα
αλλα αν προεκυπτε θα ηταν ισως σε 3-5 χρονια!!
06-10-2012, 09:34 #22
...προσπαθουσες να του δειξεις τι?
το αυτονοητο? αυτο που εβλεπε με τα ματια του...ξεκαθαρα...αν ηθελε πραγματικα να δει?
αν νομιζεις οτι αξιζει μια τετοια προσπαθεια...πασο...
αν νομιζεις επισης οτι εχεις την δυναμη να αλλαξεις εναν ανθρωπο....παλι πασο....
ευχομαι να τα ξαναβρειτε και να κανετε μια ομορφη οικογενεια :)ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
06-10-2012, 09:59 #23
πισετυω πως τωρα που ειμαστε χωρια θα δει πιο ξεκαθαρα καποια πραγματα θα καταλαβει οτι με χανει πιθανων οτι μπορει να γνωρισω καποιον αλλο και να παρει καποιες αποφασεις
εχω δει αρκετους ανθρωπους να αλλαζουν οταν αισθανθουν οτι αυτο που ειχαν διπλα τους αξιζε και πλεον δεν ειναι μαζι τους και δινουν δευτερη ευκαιρια σε αυτους και στη σχεση
06-10-2012, 10:07 #24
μακαρι λοιπον να γινει ετσι...στο ευχομαι με ολη μου την καρδια :)
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
06-10-2012, 14:30 #25
...άννα και έτσι να είναι, δεν θα είναι κατόπιν ώριμης σκέψης και αποφάσεων αλλά πάνω σε συναίσθημα φόβου και ανασφάλειας μη σε χάσει.
Οποτε?
Ψευτικη απόφαση που αργότερα θα του βγει και θα σου βγει ο πραγματικος σας εαυτός.
Όλο το ζουμί είναι σε αυτό που σου είπε η μαρίνα: θέλετε διαφορετικά πράγματα για το μέλλον σας.
Σε αυτές τις περιπτώσεις που ο ένας από τους δύο κάνει πίσω για να μη χάσει τον άλλο, γίνεται δυστυχισμένος και αυτή η δυστυχία διαχέεται στη σχέση με την παραμικρή αφορμή πυροδοτώντας συγκρούσεις και καβγαδες.
Η γνώμη μου είναι να πάτε σε ένα σύμβουλο σχέσεων ΜΑΖΙ ώστε να δουλέψετε πάνω στη σχέση σας και να προσπαθήσετε να τη σώσετε.
Πρόσεξες τι είπα? Σχέση. Οχι γάμο ;)
06-10-2012, 14:42 #26
εκεινος δεν αποκλειει κατι στο μελλον αλλα εγω εχω βγει ειδη απο ενα γαμο και σε αυτον τον ανθρωπο επενδυσα συναισθηματικα
ο γαμος δεν ειναι μεσα στα αυριανα μου σχεδια ουτε εμενα αλλα εστω τα ονειρα μας για οικογενεια θα μου εδειχναν το ποσο σοβαρα βλεπει τη σχεση!!
δεν μπορω να παιζω ουτε με εκεινον ουτε με εμενα λεγοντας πως θα περιμενω 5 χρονια και αν ειναι ολα καλα προχωραμε
εγω θελω απο μια σχεση ασφαλεια και αποδοχη σε οτι αφορα στον χαρακτηρα και τα ''μελλοντικα'' μου ονειρα
δεν θελω να κανει πισω αλλα και ο ιδιος μου ελεγε συνεχεια οτι ειμαι αξια και σωστη και δικαιουμαι να θελω να κανω οικογενεια..
δεν ειχε καταλαβει τα θελω μου ισως ή κατι αλλο τον κρατουσε πισω απο το κατσει να σκεφτει γιαυτο και οσο ειμαστε ή θα ειμαστε χωρια ισως δει τις πραγματικες του αναγκες και εγω απλα θα περιμενω για να καταλαβω οσα δεν μου εξηγουσε με λογια οσο ειμασταν μαζι
06-10-2012, 15:29 #27
Άννα, προσπάθησε να δεις λίγο πιο καθαρά αυτά που λες.
Λεςτον αγαπάω αλλά σκέφτομαι και το γάμο. Αν με αγαπούσε θα μου έδινε υποσχέσεις για γάμο για να δείξει πως με βλέπει σοβαρά.
Μα ο γάμος δεν έχει σχέση με το συναίσθημα των ανθρώπων ούτε είναι κανενός είδους βραβείο και πήχης για το πόσο σε αγαπά κάποιος.
Αυτός ασυνείδητα καταλαβαίνει πως δεν σου αρκεί το συναίσθημα σας και θες κάτι πιο πρακτικό και κει του δημιουργείς αντίδραση που κολλά μια χαρά στην αποστροφή του να μπει τόσο σύντομα σε καινούρηια οικογένεια.
Αν τον αγαπάς και τον θες πραγματικά κάνε το αντίθετο από αυτό που κάνεις και σας οδηγεί στο χωρισμό.
Ζησε τον ερωτά σας με στόχο να είστε ευτυχισμένοι και όχι παντρεμένοι.
06-10-2012, 16:19 #28
Άννα, αυτό που λέει η Θεοφανία για τα συναισθήματα στο είπα και στο πρώτο μου μήνυμα. Πράγματι ο γάμος δεν είναι απόδειξη συναισθημάτων. Εξάλλου σκέψου, όπως εσύ βγήκες από το δικό σου γάμο με κάποιες σκέψεις κι αποφάσεις για τις επόμενες σχέσεις σου, ίσως και κάποια κατάλοιπα, το ίδιο κι εκείνος. Εκείνος όμως έχει ήδη ένα παιδάκι, και μάλιστα όπως ανέφερες, απομακρύνθηκε με τη γυναίκα του μετά τη γέννηση του παιδιού. Λογικό δεν είναι λοιπόν να διστάζει ή να μη θέλει να ξαναμπεί σε τέτοια διαδικασία? Κι όσο εσύ τον πιέζεις προς αυτή την κατεύθυνση, φυσικό είναι να απομακρύνεται, γιατί νιώθει ότι δεν τον θέλεις για αυτό που είναι και για αυτό που μπορεί να σου προσφέρει. Βεβαίως και δικαιούσαι να θέλεις να κάνεις οικογένεια, αλλά εκείνος δεν το έχει σαν προτεραιότητα. Σου λέει ότι είσαι άξια και σωστή, πράγμα που σημαίνει ότι σε εκτιμά σαν άνθρωπο, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι πρέπει να θέλει να κάνει μαζί σου οικογένεια και μάλιστα σύντομα.
06-10-2012, 18:18 #29
γεια σου αννα .καταρχην να σου πω οτι καλα εκανες κ εγραψες σ αυτο το φορουμ .καλο ειναι να ακους γνωμες κ φυσικα η τελικη αποφαση
ειναι δικη σου . αυτα που θα σου πω θα σε στεναχωρησουν αλλα ισως θα πρεπε να ακουσεις κ μια αντρικη γνωμη (ναι ειμαι αντρας )
ο φιλος σου ηταν απαραδεκτος . χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος σου φερθηκε με τοση σκληροτητα κ ασεβεια ...... το οτι δεν ηθελε οικογενεια δεν
ειναι λογος για να δειξει μια τετοια συμπεριφορα . να ξερεις οτι δε σε αγαπαει ...... επειδη ηρθε με μια σοκολατα στο μαγαζι ..... τιποτε δε σημαινει
απ τη στιγμη που ενω ξερει πολυ καλα οτι αυτος φταιει αυτος τα ξεκινησε ολα ξερει οτι εισαι χαλια κ δε σου τηλεφωνει ........
επιπλεον οπως απο τη στιγμη που δε σκεφτεται σοβαρα το γαμο ενω εσυ το θελεις η ασχημη κατασταση θα συνεχιστει
ξερω ποσο δυσκολο ειναι να τον ξεχασεις ... κ μενα με εφτυσε μια κοπελα που λατρευα ......
κ κατι τελευταια .εχω μια μικρη αδερφη .παντρευτηκε εναν ο οποιος ενω στην αρχη ηταν καλος (οπου καλος βλεπε υποκριτης ωστε να την κερδισει κ μετα να την κανει οτι θελει ) ξαφνικα λογω προβληματων που ειχαν αλλαξε η συμπεριφορα του .. ενα απ αυτα ηταν οτι αυτος ηθελε να κανουν παιδι ενω η αδερφη μου οχι γιατι τα οικονομικα τους ηταν χαλια κ αυτος απο πανω ηταν κ σπαταλος κ τους ταιζε ο πατερας μου .... ηταν στην αρχη του γαμου τους μιλαω για τον 2ο μηνα μπορουσε να περιμενει να κανουν παιδι λιγο ποιο μετα ..... τελος παντων αρχισε να τις φερεται ασχημα η αδελφη μου εκανε υπομονη κ καποια στιγμη της λεει να χωρισουν με πολυ ασχημο τροπο ..... το αστειο ειναι οτι ο αλητης ισχυριζοταν οτι ηθελε παιδι γιατι θα τους βοηθουσε να βελτιωσουν την σχεση τους κ δε μπορουσε λιγους μηνες να κανει υπομονη για το κοριτσι που κατα τα λεγομενα του το λατρευε κυριολεκτικα .... αλλα λογια να αγαπιομαστε ... εγω επειδη εβλεπα ολα αυτα τα απαραδεκτα εκ μερους του προσπαθουσα να πεισω την αδερφη μου να συνειδητοποιησει οτι αυτος δεν την αγαπουσε οτι κ αν ελεγε ...... αυτη ομως μονο οταν της εδωσε τα παπουτσια στο χερι μονο τοτε καταλαβε ....... μη κανεις το ιδιο λαθος κ ελπιζεις αδικα αν δε μπορει να σε εκτιμησει παρολο που τοσο καιρο μενατε μαζι κ φεροσουν σωστα κ στο παιδι του ........
σε χαιρετω
06-10-2012, 19:58 #30