Results 76 to 90 of 169
Thread: Μακρια του αδειασε η ζωη μου!!
-
08-10-2012, 09:31 #76
καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους!
Δραστηριοποιήσου άμεσα και κάνε πράγματα για σένα.. πίστεψέ με, κάποια στιγμή μ' έναν τέτοιο άνθρωπο κοντά σου θάχανες τελείως τον εαυτό σου!
Πάντως, Άννα μου είναι πολύ σοβαρό το ότι έχει σηκώσει και χέρι και σε χτύπησε.. αυτό από μόνο του είναι μια ένδειξη ότι χρειάζεται να μείνεις μακρυά! Τι να πω..Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
- 08-10-2012, 09:35 #77
μονο αν αλλαξει πραγματικα μονο τοτε θα ηθελα τον ανθρωπο που γνωρισα
αν καταλαβει οτι δεν πρεπει να ζηλευει
και νοιωσει τι εχασε εξετιας της συμπεριφορας του..
οσο εβλεπε και ειχε δεδομενη την παρουσια την φροντιαδα και την αγαπη μου δεν ειχε να φοβηθει μην με χασει
τωρα που ειναι μονος θελω να τα σκεφτει και αν ειναι να με παρει να ειναι γιατι θα εχει παρει αποφασεις ζωης
διαφορετικα δεν θα κατσω να περιμενω εννοειτε
08-10-2012, 09:54 #78
Δεν αλλάζουμε τόσο εύκολα πάντως κι ούτε είναι εύκολο να σταματήσουμε να ζηλεύουμε!
Προϋποθέτει να μπορέσουμε να δεχτούμε ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε με τον εαυτό μας και τις ανασφάλειές μας..
Και συνήθως αυτή η ανάγκη προκύπτει, όταν αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις!
Αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σου είναι πως κι εσύ κι εγώ κι ο καθένας μας, χρειάζεται ν' αλλάζουμε ή να βελτιώνουμε
τους τρόπους της συμπεριφοράς μας. Νομίζουμε πως όσα ξέρουμε είν' αρκετά για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας, αλλά
πάντα πιστεύω, ότι κάτι ακόμα χρειάζεται να προσθέσουμε στις αποσκευές μας, για να μπορούμε να το κάνουμε καλύτερο.
υ.γ. ..λέμε πως για ότι δυσάρεστο ή ευχάριστο συμβαίνει σε μια σχέση δεν φταίει μόνο η μια πλευρά.. φταίει κι η άλλη ακόμα κι
αν είναι εκείνη, που συνεχίζει να επιτρέπει στον θύτη να κακοποιεί..Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
08-10-2012, 10:10 #79
εχεις δικιο και τα δικα μου λαθη θελω να διορθωσω
και εγω ημουν υπερπροστατευτικη και μπορει να τον επνιξα που ειμουν απο πανω του συνεχεια..
ισως θελουμε χρονο να δουμε απο μακρια και πιο ξεκαθαρα καποια πραγματα
και εγω ζηλευα πολυ αλλα οχι σε ακραια σημεια!
ηταν πολυ εντονη σχεση σε ολα τα επιπεδα και αν αλλαξουμε ισως μας κανει καλο!
στα περισσοτερα ταιριαζαμε και τα βλεπαμε απο την ιδια οπτικη
ας δειξει ο χρονος γιατι οτι αξιζει δεν χανετε ετσι απλα πιστευω
σου ειναι απαραιτητο και δεν το αφηνεις να φυγει
εχω υπομονη πλεον και θελω να δω τι θα προκυψει απο δω και περα..
γιατι μπορει να συναντησω εναν αλλο ανθρωπο αυριο που να με κανει να δω αλιως τη ζωη και τα παντα να γινουν πιο ξεκαθαρα μεσα μου..
τωρα προς το παρον ειμαι σε μεταβατικο σταδιο και δεν φευγει η σκεψη μου απο εκεινον!!
ισως μεσα μου ελπιζω εστω και απο μακρια οτι κατι νοιωθει ακομα
δεν ξερω ομως
08-10-2012, 10:43 #80
με πηρε τηλεφωνο πριν απο λιγο και δεν το προλαβα
08-10-2012, 10:59 #81
Αννα καλημέρα.
Επειδή τα παιδιά που μιλήσατε καλυψαν πιστευω τα περισσοτερα, εγώ θέλω μόνο να συμπληρώσω το εξής. Είναι πολυ ομορφο να δινόμαστε σε μια σχέση αλλά όχι να παραδινόμαστε άνευ όρων.Ερωτευόμαστε, θέλουμε να δώσουμε στον άλλο ολη την αγάπη, την προσοχή μας, το ενδιαφέρον. Είναι πολύ σημαντικό όμως να κρατάμε ένα κομμάτι αυτονομίας και προσωπικής ζωής. Θα σε συμβουλευα λοιπον να μην τα εγκαταλείπεις αυτά για χάρη οποιασδήποτε σχέσης. Και καμια αληθινή σχέση δεν θα απαιτήσει να το κάνεις . Ο σεβασμός στην προσωπική ζωή του άλλου είναι ένδειξη πραγματικής αγάπης. Και η μη παράδοση στον άλλο ανευ όρων είναι αυτοσεβασμος.
Δώσε χρόνο στον εαυτο σου , μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις, ίσως καλύτερα που δεν το πρόλαβεςΝα μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
08-10-2012, 11:49 #82
Και κάτι ακόμα που εμένα προσωπικά μου έκανε πολυ αρνητική εντύπωση, έτσι τουλάχιστον όπως εσύ μας δίνεις τα γεγονότα. Οι απαξιωτικές συμπεριφορές του απέναντι σου μπροστά στο παιδί του..Ακόμα και αν για χ ψ λογους δεν θέλει ή φοβάται να προχωρήσει σε κάποιου είδους δέσμευση , είναι πολυ σημαντικο να δείχνει σεβασμο σε μια γυναίκα με την οποια έχει σχέση, διαφορετικά το παιδί θα σε βλέπει μειωτικά. Συν τοις άλλοις του δίνει λανθασμένα μυνήματα και πρότυπα συμπεριφοράς. Επειδή είπες παραπάνω ότι θα ήθελες να κάνεις οικογένεια μαζί του, σκέψου το σοβαρά αυτο.
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
08-10-2012, 11:54 #83
πολυ σωστη επισημανση Φρυνη......
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
08-10-2012, 12:08 #84
08-10-2012, 12:20 #85
08-10-2012, 12:29 #86
λοιπον να σας πω τι εγινε!!
με ξαναπηρε και το σηκωσα ηθελα να ακουσω τι ηθελε να μου πει,
και μου ειπε οτι με αγαπαει ποναει και οτι ειμαι πολυ ξεκαθαρη, οτι εχω δικιο σε ολα και τωρα το καταλαβε μου ζητησε συγνωμη για ολα οσα εκανε και με στεναχωρησαν αλλα δεν μπορουσε να ελεγξει τη ζηλια του, και γενικα ολα οσα ελεγε τα πιστευε..
μου ειπε να προσεχω και κατελειξε οτι θελει οπωσδηποτε να ερθει να με δει
βεβαια του ειπα οτι δεν ειναι καλο να βρεθουμε αλλα επιμενει και θα ερθει γιατι τα καταλαβε ολα!!
μου ειπε θελει να αλλαξει και με παρακαλεσε να του δωσω χρονο
και εγω του ειπα οτι θελεις χρονο και εγω θελω ειναι λογικο..
ειναι μπερδεμα γιατι αν υπαρχουν ακομα ελπιδες για αλλαγη απο πλευρας του αλλαζουν ολα οσα σκεφτομουν μεχρι πριν αλλα δεν ξερω ποσο χρονο χρειαζετε και αν ειναι καλο να βρεθουμε απο κοντα ισως να θελει να ξαναγυρισω σπιτι
08-10-2012, 12:38 #87
Άννα, πρόσεχε, γιατί από τα δικά μου παραδείγματα ζωής, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.
Αν θες να του δώσεις μία ευκαιρία, δώστην, αλλά δεν ξέρω αν την αξίζει μετά από όσα περιέγραψες παραπάνω, τις απαξιωτικές συμπεριφορές και το ξύλο.
Αν είναι αλλαγμένος, θα πρέπει να μπορέσεις να διακρίνεις αν η αλλαγή είναι πραγματική ή αν απλά υποκρίνεται μέχρι να σε ρίξει και μετά αρχίσει πάλι τα ίδια.
Σε κάθε περίπτωση, αν τα ξαναβρείτε, φύγε τρέχοντας με το πρώτο δείγμα κακής συμπεριφοράς. Όπως λέει και το ρήτο, Fool me once shame on you, fool me twice shame on me!
08-10-2012, 12:42 #88
Αννα, ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Ισως προσπαθεί να σε τουμπάρει.
Αν αποφασίσεις να μιλήσεις μαζί του, πρόσεξε καλά τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσει, τη γλώσσα σώματος (υπάρχουν σημάδια που μαρτυρούν αν κάποιος προσποιείται), τον τόνο και την ένταση της φωνής του. Ρώτησέ τον τι εννοεί όταν λέει πως θέλει να αλλάξει. Από το "θέλω" μέχρι την πράξη υπάρχει τεράστια απόσταση.
Πρόσεξε πώς θα αντιδράσει όταν του εκθέσεις τα δικά σου θέλω.
Απόφυγε να δεσμευτείς και ζήτα χρόνο να το σκεφτείς.
08-10-2012, 13:06 #89
δεν εχει αλλαξει κατι απο αυτα που σκεφτομουν πριν δλδ απο τα συμπερασματα που εβγαλα μεσα απο τις δικες σας γνωμες ειδα πιο καθαρα και ξεμπλωκαρα οτι ηταν κλειδωμενο..
ξερω τι μου γινετε πλεον και φυσικα δεν θελω ετσι σε μια βδομαδα να πιστεψω οτι ολα αλλαξαν μεσα του!!
δεν θελω να δωσω ευκαιρια τοσο γρηγορα και τοσο προχειρα γιατι δεν ξερω αν θα ειναι κατι ειλικρινης μαζι μουεξαλου και εκεινος μου ειπε οτι θελει χρονο να σκεφτει σημερα..
απο την αλλη αν οντως θελει να προσπαθησει ουσιαστικα δεν ξερω ποσο χρονο θα χρειαστει για να συνειδητοποιησει καποια πραγματα
δεν ειναι ευκολες οι σχεσεις αλλα και το να βρεις εναν ανθρωπο και να περνας καλα σε ολα και να μη δωσεις δευτερη ευκαιρια ισως ειναι και αυτο λαθος!!
θα του πω αν ερθει οτι θελω χρονο να σκεφτω πολυ καλα και να κανει και εκεινος το ιδιο και αν νοιωσουμε καποια στιγμη οτι ειμαστε ετοιμοι να επικοινωνησουμε ξανα..
εγω μεχρι τοτε πρεπει να αποβαλλω ολες τις φοβιες μου και να ειμαι ο εαυτος μου μονη μου και ελευθερη απο πιεσεις!
08-10-2012, 13:21 #90
γινονται απιστευτα πραγματα δεν φανταζεστε!!
πριν λιγο χτυπησε το τηλεφωνο με αποκρυψη και το σηκωσα γιατι περιμενω να με παρουν απο καποιες δουλεις εφοσον εχω στειλει τοσα βιογραφικα αλλα δεν ηταν απο δουλεια!!
ηταν η πρωτη μου σχεση που ειμασταν μαζι πριν απο 11 χρονια και πηρε να δει τι κανω πως ειμαι...
δεν γινονται αυτα κατι συμβαινει γυρω μου τρελο!!
ειχαμε να μιλησουμε 11 ολοκληρα χρονια δεν μπορειτε να φανταστειτε πως ειμαι, ολα μου φαινονται σαν σεναριο..
του ειπα για το τι μου συμβαινει για το γαμο μου για την σχεση που εκανα μετα τελειως φιλικα μιλησαμε και χαρικαμε και οι δυο!!
η ζωη παιζει απιστευτα παιχνιδια
δεν μπορω να τα δω ολα χαλαρα γιατι γινονται σε περιεργο χρονο
θα μπορουσε να τυχει να με παρει τηλεφωνο πριν μια βδομαδα και να γινει χαμος χωρις να φταιω αλλα εγινε τωρα που ειμαι μονη!
η ζωη ειναι περιεργη
κανει κυκλους
δεν ενοιωσα τιποτα ερωτικο φυσικα για εκεινον μονο χαρηκα που πηρε να δει πως ειμαι μεχρι εκει..