Μακρια του αδειασε η ζωη μου!! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 166 to 169 of 169
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αννα.... View Post
    τι με συμβουλευεις να κανω Μαρκελα μου?
    ισως και εκεινος περιμενει απο μενα να κανω κινηση αφου εγω του ειπα την τελευταια κουβεντα..
    αλλα αν δεν μου απαντησει θα μου κακοφανει που πηρα αποφαση να του πω εστω χρονια πολλα..
    τι ειναι πιο σωστο να κανω
    Ό,τι και να σου πω.. ξέρεις, πια είναι εξάλλου η άποψή μου γι' αυτή σου τη σχέση, που πιστεύω προσωπικά ότι δεν σε καλύπτει..
    ..σημασία έχει εσύ αντικειμενικά όμως να δεις τη χρειάζεται να κάνεις. Π.χ. φοβάσαι πως αν δεν του πεις χρόνια πολλά, ενώ σε
    θέλει δεν θα σε διεκδικήσει ξανά; αστείο μου φαίνεται.. Στη θέση σου δεν θα έστελνα.. Όμως είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

μαλλον δε θα στειλω ετσι λεω και εγω..
    και αν ειναι να ξαναμιλησουμε ας παρει εκεινος και θα ειμαι ετοιμη να του απαντησω τυπικα..
    ισως να μην παρει και ποτε ξανα!

δεν επικοινωνησα τελικα χωρις να σημαινει οτι δεν τον σκεφτομαι αλλα δεν επετρεψα στον εαυτο μου να ριξω τον εγωισμο μου για αλλη μια φορα..
    αν θελει ας παρει αυτος οπως και την προηγουμενη φορα εκανε βλακειες και μετα με πηρε να ζητησει συγνωμη..
    αν θελει ας κατσει να σκεφτει επιτελους και ας μη με ταλαιπωρει αλλο γιατι και εγω εχω σκαμπανεβασματα ψυχολογικα και δεν τον εχω πεταξει απο το μυαλο μου ακομα

με πηρε τηλεφωνο σημερα ξαφνικα εκει που δεν το περιμενα και τα χασα δεν ηξερα τι να πω..
    μου ειπε οτι δεν μπορει να προχωρησει τη ζωη του και οτι καμια αλλη γυναικα δεν μπορει να γνωρισει μονο εμενα εχει στο μυαλο του..
    αναγνωρισε τα λαθη του και μου ειπε πως καμια αλλη γυναικα δε θελει να βαλει ποτε στη ζωη του μονο εμενα θελει και καταλαβε ποσο δυσκολο ηταν για μενα να μεγαλωνω το παιδι του που εχει τις δικες του ιδιοτροπιες εφοσον ειναι καλομαθημενο απο τη πρωην γυναικα του που της τα παρεχει ολα..
    και ολα οσα μου ειπε μου εδειξαν ποσο πολυ θελει να με εχει στη ζωη του!!
    ειναι η πιο δυσκολη σχεση που εχω κανει ποτε στη ζωη μου..
    δεν μπορουμε ο ενας μακρια απο τον αλλο αλλα δεν μπορουμε και να ισορροπισουμε την κατασταση με το παιδι του..
    μου ειπε να ερθει να με δει και του ειπα για αυριο που θα ειμαστε πιο ηρεμοι

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112