Results 1 to 15 of 215
Thread: Ο άνδρας μου δεν με ''θέλει''
-
06-10-2012, 18:05 #1
Ο άνδρας μου δεν με ''θέλει''
Καλησπέρα σε όλους,
εμένα το πρόβλημα μου είναι οτι ο άνδρας μου δεν με θέλει ερωτικά.. και γενικά δεν είναι καθόλου τρυφερός. Έχει να με φιλήσει μήνες κανονικά στο στομα και οι ερωτικές επαφές μας έχουν διάρκεια (όταν σπανιότατα το κάνουμε) 2-5 λεπτά. Έχω δοκιμάσει να κάνω διάφορα.. να είμαι πάντα περιποιημένη, να του την 'πεφτω' εγώ.. κοινός νιώθω να τον κοινηγάω με αποτέλεσμα η ψυχολογία μου πέφτει κατακόρυφα κάθε μέρα..
Τό πρόβλημα το έχουμε απο πολύ νωρις στην σχέση μας αφου είμαστε λιγότερο απο 2 χρόνια μαζι και έχουμε ίδη ένα παιδάκι το οποίο ειναι μόλις 2,5 μηνών.
Δυστηχώς βλέπω ότι η σχέση μας θα έχει ημερομηνία λήξης.. αφού αποκλοίεται στα 35 μου να σταματήσω το σεξ.. Κοιτάω το παιδί μου στα μάτια και νιώθω πολύ άσχημα με τις σκέψεις που κάνω... Ζητάω την γνώμη σας.. μήπως και ξεμπλοκάρω :-(
- 06-10-2012, 18:12 #2
φτιαξου,ντυσου ,στολισου....αλλα οχι για εκεινον...και φροντισε να το καταλαβει καλα.......
αν παλι δεν γινεται τιποτα......δυστυχως....το ενδιαφερον μαλλον εχει χαθει οριστικα...:(ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
06-10-2012, 18:22 #3
Εάν δεν είχα το μωράκι μου σίγουρα θα έφευγα επιτόπου απο αυτήν την χέση.. αλλα τώρα τα πράγματα ειναι ποιο περίπλοκα..
Ξέχασα να πώ και ότι, έχει τύχει κάποιες φορές που είχαμε βγεί .. να μου την 'πέσει' κάποιος ή να με κοιτάζει.. με αποτέλεσμα να ζηλέψει ο άνδρας μου και το ίδιο βράδυ να κάνουμε σεξ..
Αλλα αυτό είναι λύση τώρα??? Και τώρα που έχουμε μωρό παιδί και δεν βαίνουμε... τί γίνεται??
06-10-2012, 18:27 #4
το θεμα δεν ειναι να πας με αλλον Ντανιελα....αυτο σε τιποτα δεν θα βοηθησει..
το θεμα ειναι να παψει να σε βλεπει σαν την γυναικα νυκοκοιρα-μητερα...δεδομενη σε ολα.....και να καταλαβει οτι ανεξαρτητα απο αυτον..ειτε θελει να το δει ειτε οχι...παραμενεις και ερωτικο επιθυμητο πλασμα.......καμμια φορα...μεσα στην σχεση γυναικες-αντρες το ξεχναμε αυτο για τον συντροφο μας και καποιος ή κατι πρεπει να μας το υπενθυμιζει...ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
06-10-2012, 18:37 #5
Δεν είπα οτι θέλω να πάω με άλλον.. (εάν και η αλήθεια ειναι οτι το εχω σκεφτεί και αυτό με την απόρηψη που έχω φάει) αλλα μόνο επειδη ζήλεψε κάναμε κατι..
Όταν έμεινα έγκυος στο 3 μήνα σταματήσαμε τελείως τα ερωτικα.. γιατί φοβόταν μην πάθει κάτι το μωρο.. ναι καλα.. ουτε αγκαλιές, ούτε φιλιά.. τιποτα.. Πέρασα πολύ δύσκολους μήνες.. Δεν μου έφταναν οι ορμόνες μου που βαράγανε παλαμάκια, τα 12 κιλά που πήρα έιχα και την απόρηψη του άνδρα μου.. 7 μήνες δεν κάναμε τίποτα!!!
Νομίζω ότι ξέρει οτι μετράω σαν γυναίκα.. εώς πρίν μείνω έγκυος δούλευα και ως χορευτρια.. και είχαμε συχνά προβλήματα ζήλιας
06-10-2012, 18:38 #6
γεια . κατα την γνωμη μου πρεπει να μαθεις για ποιο λογο φερεται ετσι ......
πρεπει να τον ρωτησεις αυτο ειναι το σωστο αλλα απαντηση θα παρεις ???
06-10-2012, 18:47 #7
''γεια . κατα την γνωμη μου πρεπει να μαθεις για ποιο λογο φερεται ετσι ......
πρεπει να τον ρωτησεις αυτο ειναι το σωστο αλλα απαντηση θα παρεις ??? ''
Έχω ρωτήσει..
Την περίοδο εγκυμοσύνης ο λόγος ήταν το παιδί, μετά βρήκαμε οτι έχει άγχος με την δουλειά .. και στα τελαυταία μας (Μετά απο έναν άσχημο τσακωμό) δεν είμαι ερωτική..
Οχι για να το παινευτώ.. αλλα πραγματικά δεν περνάω απαρατηρητη.. και το ξέρει.
Δεν αντέχω ποιά να ζούμε μέσα στο ίδιο σπίτι και να είμαστε 2 ξένοι.. Σήμερα ήθελε να πάρει το παιδί και πήγε στην Μάνα του.... Ότι και να γίνετε στην μάνα του πάει...
06-10-2012, 18:52 #8
Ντανιέλα, αυτο που περιγραφεις ειναι συχνο φαινομενο στα ζευγαρια και συνήθως παντα ο ένας έχει το θέμα και αναγκαστικά ο άλλος ακολουθει. Δεν ξέρω αν λύνεται αυτόματα. Πρέπει μαλλον να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να προσπαθείς να γίνεις αρεστή και επιθυμητή όχι σ΄ αυτόν αλλά και στους άλλους. Τότε μόνο ίσως θα πρασπαθήσει να σε ξανακερδισει αν δεν έχει χαθει μόνιμα το ενδιαφερον του. Ειδικά όταν μπαινει ένα παιδι στη μεση, πολλοι άντρες σε βλέπουν ως μητερα των παιδιών τους και όχι σαν γκόμενα και αυτό έχει επιπτώσεις στο κρεβατι.
06-10-2012, 19:06 #9
Τι εννοείς? οταν λές άλλους?
Προσπαθώ πολύ καιρό τώρα για αυτήν την σχέση .. Έχω προσπαθήσει και εώ η ίδια με νάζια να του την πέσω.. και η απάντηση είτε θα είναι αρνητική... είτε οτι τον πιέζω..
Δεν την έχω πέσει ποτε στην ζωή μου σε άνδρα!!! Θεωρώ οτι κάπως έτσι χάσαμε την μπάλα εμείς οι γυναίκες.. αλλα είμουν απελπισμένη.. ήθελα να δοκιμάσω και αυτο
Νιώθω οτι οι αντοχες μου με εγκαταλείπουν.. Μου βγαίνει κακία και μίσος για αυτόν τον άνδρα ο οποίος με την αδιαφορία του με έχει 'βουλιάξει' σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα..
06-10-2012, 19:08 #10
ντανιελα διαβασα καλα το μην σου πριν απαντησω αυτα που ειπε ειναι δικαιολογιες κανενα παιδι στη κοιλια της μανας του δεν κυνδυνευει απο φιλια ουτε αγκαλιες ετσι δεν ειναι ?
ουτε η δουλεια του ειναι η αιτια ...... δεν ξερω γιατι σου κρυβει τον πραγματικο λογο ..... εγω ειμαι αντρας (δε θελω να νιωσεις αβολα ...) κ σε διαβεβαιω ....... οτι ψευδεται
καλα κανεις κ μας λες οτι δεν περνας απαρατηρητη γιατι επειδη πηρες 12 κιλα δε νομιζω το σωμα σου να αλλαξε τοσο δραματικα ......
μην προσπαθησεις με την ζηλια να του τραβηξεις την προσοχη ειναι παιχνιδι με τη φωτια !!!
εγω επιμενω οτι πρεπει να καταλαβεις για ποιον λογο φερεται ετσι αλλα ειναι πολυ δυσκολο απο την στιγμη μαλιστα που η επικοινωνια μεταξυ σας ειναι κ αυτη χαλια
κ τρεχει στην μανα του ......καλη κ αγια η μανα μας αλλα ......
06-10-2012, 19:17 #11
Καταρχήν τα κιλά τα έχασα μέσα σε 3 εβδομάδες... ούτε ραγάδες ούτε τίποτα δεν έμεινε.. Δεν άντεχα σε άλλην απόρηψη για αυτόν τον λόγο τα έχασα με την μία..
Αυτό με την Μάνα του με έχει προβληματίσει η αλήθεια είναι.. Έχει χάσει τον πατέρα του μικρός και είναι πολύ κολλητός με την μάνα του...
Ότι και να γίνετε πρώτο πράγμα να την ενημερώσει.. Κάθε μεσημέρι σχεδόν πάει εκει για φαγητό και πρίν μερικές μέρες μου ανέφερε απέξω-απέξω.. οτι η μάνα του μας ενημέρωσε οτι νοικιάζεται στον απο πάνω όροφο που μένει αυτή ένα διαμέρισμα... και μίπως θα ήταν καλή ιδεα να πάμε να μείνουμε εκεί κοντά για να μας βοηθάει και με το μωρό....
06-10-2012, 19:20 #12
Εννοώ να ντυνεσαι, να στολίζεσαι για να βγαινεις έξω, να προσέχεις τα κιλά σου, τη διατροφή σου, να γυμναζεσαι όχι για να αρέσεις σε αυτόν αλλά κυριως για τον εαυτό σου.
06-10-2012, 19:23 #13
06-10-2012, 19:24 #14
σε καταλαβαινω αν κ δεν ειμαι γυναικα η αποριψη ειναι δυσκολη .........σιγα μην πεις ναι στην μετακομιση ;)
καλη ιδεα ειναι να καθησει πρωτα να τα βρειτε κ οχι να κανει οτι δε συμβαινει τιποτε στο γαμο σας κ να σε τραβαει προς την μητερα του μπορεσε να σκεφτει οτι θελετε βοηθεια με το μωρο αλλα οχι με το γαμο σας ???βρε τον ευλογημενο .δυστυχως πολλοι αντρες
προτιμουν να μη μιλανε για τα προβληματα με την γυναικα τους ...... αν μου επιτρεπεις για να καταλαβω καλητερα τον αντρα σου
πριν το γαμο κανατε ποιο συχνα σεξ ?
06-10-2012, 19:27 #15