Ο άνδρας μου δεν με ''θέλει'' - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415
Results 211 to 215 of 215
    Senior Member
    καλα εγω ειμαι σε τελειωσ αλλη φαση αυτα γινονται για σασ μπασ και μπορεσετε
    και ζησετε καλυτερα εγω τη μοιρα μου την ξερω μου την ειπανε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    καλα εγω ειμαι σε τελειωσ αλλη φαση αυτα γινονται για σασ μπασ και μπορεσετε
    και ζησετε καλυτερα εγω τη μοιρα μου την ξερω μου την ειπανε
    :-) Την μοίρα μας την φτιάχνουμε εμεις οι ίδιοι.. με τις επιλόγες μας. Δεν μας την λεει κανεις...

Senior Member
    θα σου πω μερικα πραγματακια και ισωσ καταλαβεισ κατι εσυ τωρα ωσ ατομο εχεισ μια οικογενεια
    που σε καθοσρισε μεγαλονωντασ σε τι θα θεωρεισ σωστο και τι λαθοσ
    ολα αυτα τα καναν οι γονεισ σου μετα πηγεσ σχολειο εμαθεσ και εκει διαφορα κοινωνικα στερεοτυπα και προκαταληψεισ
    οτιδηποτε εκτοσ απο το να εισαι ελευθερη και ο εαυτο σου μετα πηγεσ για δουλεια
    αναλογα τη δουλεια εμαθεσ και εκει διαφορεσ χαζομαρεσ για να μπορεσεισ να κανεισ τη δουλεια που σε βαλανε να κανεισ
    που συνηθωσ ειναι χαζομαρεσ αυτα που κανεισ τα πρωτα χρονια και μετα ανοιξεσ σπιτι οντασ εγω νομιζω ανετοιμη οπωσ ολεσ
    να το κουμανταρεισ σωστα βρηκεσ και τον αντρα σου ολοι λιγο πολυ ειμαστε προβληματικοι εγω τουλαχιστον δεν ξερω κανενα που να στεκει καλα στα μυαλα του το θεμα ειναι πωσ τον διαλεξεσ γι αυτο τον χωρισεσ μαλλον η ζωη ειναι ζορικια κι αυτοσ ανοιξε σπιτι κι εφαγε το αγγουρι και ζοριστικε και ολο αυτο του βγαινει στη συμπεριφορα απεναντιασ με σενα που δεν αντιδρασ ετσι αυτο δε σημαινει οτι δεν ταιριαζετε αλλα αυτο ειναι το ζευγαρι καθενασ αντιδρα διαφορετικα στισ δυσκολιεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Σου εύχομαι η επιλογή σου να σου προσφέρει ένα πολύ καλύτερο μέλλον για εσένα και το παιδάκι σου.

Σε ευχαριστω πολύ Blade. Είμαι σίγουρη οτι αυτη η επιλογή ήταν η ποιο σωστη. Μεγαλώνω το παιδί μου οσο ποιο σωστά μπορω και φτιαχνουμε ομορφες στιγμές μαζί σε ενα υγιές και ήρεμο περιβάλον.
    Και τον πατερα του τον βλέπει όποτε αυτος μπορεί. Θα ήθελα ποιο συχνα, αλλα αυτο δεν εξαρταται απο μενα.

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415