Results 16 to 30 of 215
Thread: Ο άνδρας μου δεν με ''θέλει''
-
06-10-2012, 19:28 #16
Πολύ καλά έκανες που βγήκες με τις φίλες σου. Να το συνεχίσεις αυτό. Και ας μην του αρέσει. Και εσένα δεν σου αρέσει που σε απορριπτει σεξουαλικά αλλά παρολα αυτά το ανεχεσαι.
Μήπως παιζει τιποτα άλλο από τη μεριά του; "Βλέπει" δηλ. καποια άλλη ή δεν υπαρχει περιπτωση;
- 06-10-2012, 19:30 #17
Ποιο συχνά ναι.. ανα 3-4 μερες περίπου. Ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα εκδυλοτικός τύπος.. αλλα όχι τόσο χάλια που είναι τωρα. Γενικά ειναι κλειστός χαρακτήρας.. δεν συζητάει εύκολα. Ενώ εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο.. και με τρελαίνει η σιωπή του.. Σαν Καμηλοπάρδαλη αντιμετωπίζει τα προβλήματα μας.. Μπορεί και ζει έτσι μάλλον.. για μένα όμως είναι αδύνατον!!!
06-10-2012, 19:33 #18
Δεν ξέρω.. ποτέ μην λές ποτε έχω μάθει στην ζωή μου.. Αλλα δεν μου έχει δώσει δικαίωμα η αλήθεια είναι.. Ποτέ δεν βγαίνει αργά έξω.. ούτε βγαίνει συχνά με φίλους. Σε γενικές γραμμές ειναι σπιτόγατος τα βράδια.. Θα μου πείς εαν θέλει να μου τα φορέσει το κάνει και ντάλα μεσημέρι.... το ξέρω αλλα... που να ξέρω :-(
06-10-2012, 19:35 #19
06-10-2012, 19:40 #20
αφου ειναι τοσο κλειστος τυπος ξεχνα την συμβουλη μου να του μιλησεις αν κ ειναι η καλητερη λυση οταν ο αλλος δεν θελει ...... Πολύ καλά έκανες που βγήκες με τις φίλες σου
δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα πιθανοτατα βλεπει αλλη ....... αν κ δεν μπορω να μαι σιγουρος ......
μπορει απλα να σε βαρεθηκε ....... αλλα βρε δε ξερω αντρα να βαριεται τοσο γρηγορα ..... κ μαλιστα οταν του δειχνεις το ενδιαφερον σου
μπορει να βαρεθηκε το σεξ ...... κ αυτο παραξενο ........
μπορει να χει σεξουαλικο προβλημα ειναι πιθανο .... (εσυ ξερεις )
οχι μονο για σενα αλλα για το 99% των υπολοιπων ανθρωπων ειναι αδυνατον μια τετοια ζωη .
α ξεχασα να σου πω να χαιρεσαι το παιδι σου
06-10-2012, 20:21 #21
Ντανιέλα, να σε ρωτήσω κάτι?
Πόσο καιρό ησαστνα μαζί πριν αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια?
07-10-2012, 10:59 #22
07-10-2012, 12:13 #23
Γεια σου Ντανιέλα! εγω θα μείνω λίγο στο σημείο που λές οτι όταν το κάνετε είναι για 2-5 λεπτά.. στην αρχή της σχέσης η διάρκεια του σέξ πόσο ήταν? για εμένα δύο είναι οι περιπτώσεις.. αν κρατούσε κ τότε 2-5 λεπτά, τότε έχει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης, και το δεύτερο, για το οποίο μάλλον θα ακούσω και πολλές αντιδράσεις, οτι ενδεχομένως ο άντρας σου είναι ομοφυλόφιλος και ο μόνος λόγος που παντρεύτηκε είναι για να ευχαριστήσει τη μάνα του..
07-10-2012, 16:11 #24
ρε παιδια ελεος!κοπελα μου δε θα τον κυνηγας απο πισω μηπως και σε θελησει.
επειδη και εγω χωρισμενη ειμαι αλλα εδω και 10 χρονια(για την ιδια αιτια-τελειως διαφορετικο λογο ομως)εχω να σου πω οτι αν ο αντρας θελει το δειχνει.και δε χρειαζεται να εισαι παντα περιποιημενη και φτιαγμενη ελεος δηλαδη...!
συζητησε το μαζι του.αν η λυση του ειναι να παει στη μαμα του ασ παει.και λιγο χωριστα ισως θα ηταν καλυτερα μηπως ανακαλυψει και αυτος τι θελει,γιατι δε μου φαινεται οτι ξερει ακριβως.μη στεναχωριεσαι ομως. εισαι σε μια σχεση μονο για να εισαι ευτυχισμενος.ουτε για το παιδι ουτε για αλλους λογους.δες καθαρα και χωρις φοβο τι θες και εσυ και αν στ αληθεια σε κανει ευτυχισμενη ο συγκεκριμενος ανθρωπος
07-10-2012, 16:26 #25
Κάποιοι βγάζετε εύκολα συμπεράσματα χωρίς κάποια λογική βάση. Προφανώς, η συμπεριφορά του είναι προβληματική. Πρέπει να του ξαναμιλήσεις. Ακόμα πιο καθαρά. Κάνε τον να καταλάβει πως μια τέτοια σχέση, αντικειμενικά, δεν μπορεί να έχει μέλλον.
07-10-2012, 16:34 #26
H δική μου άποψη είναι οτι πολύ καλά κάνεις και προσπάθησες και εξάντλησες τα μέσα που περιγράφεις για να του γίνεις αρεστή και επιθυμητή, γιατί έτσι τον απογυμνώνεις από δικαιολογίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να καλύψει τις δικές του αδυναμίες στο γάμο σας.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν του μίλησες ανοιχτά, σημασία δεν έχει να απαντήσει (αν και ήταν το καλύτερο φυσικά), αλλά να ακούσει...να μη μπορεί να πει πως δεν γνωρίζε ή δεν γνωρίζει τις ανάγκες σου. Να του μιλήσεις εννοώ όχι με νεύρα και θυμό, αλλά με πολύ απλά λόγια να του πεις μερικά πράγματα που αφορούν εσένα και μόνο εσένα και τι θέλεις εσύ από το γάμο σου. Πως θες να βιώνεις την καθημερινότητα σου για να είσαι ευτυχισμένη και να μεγαλώσεις το παιδάκι σας με υγεία τόσο συναισθηματική όσο και ψυχολογική.
Εν ολίγοις να του μεταθέσεις το πρόβλημα και το δικό σου να γίνει δικό του γιατί αυτός δεν πληρεί τις προυποθέσεις για έναν ευτυχισμένο γάμο και όχι εσύ. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να το ξέρει, να αναγνωρίσει τη δική σου σκοπιά, να καταλάβει πως μιλάμε για μία ζωή που δεν μπορείς να την περάσεις έτσι, και να αποφασίσει αν μπορεί ή δεν μπορεί. Με ειλικρίνεια. Δεν χρειάζεται να σε ταλαιπωρεί. Γιατί αυτό κάνει. Πες του αν σκοπός του είναι να σε ταλαιπωρεί εσύ γιατί πρώτα από όλα είσαι μητέρα και χρειάζεται ψυχική και πνευματική υγεία δεν μπορείς να του επιτρέψεις, το οφείλεις στον εαυτό σου και στο μωρό σου, να είσαι καλά με τον εαυτό σου και με τον μπαμπά του. Αν μπορεί να σε βοηθήσει να σε βοηθήσει, αν όχι και μπορεί ή δεν θέλει, οφείλεις να το ξέρεις και αυτός να αποδεχτεί οτι έχει μερίδιο ευθύνης και να σε βοηθήσει σε οτι απόφαση και αν πάρεις, ακόμα και αν είναι να χωρίσετε, γιατί είστε και οι δύο γονείς. Οφείλετε να κάνετε το καλύτερο για το μωρό και τους εαυτούς σας αλλά αυτό προϋποθέτει οτι κανείς δεν υποφέρει εξαιτίας του άλλου.
Στο τέλος η απόφαση δική σου αλλά χρειάζεται να είσαι απόλυτα ξεκάθαρη και εντάξει μαζί του, ακόμα και αν δεν συμφωνήσει ή δεν σε καταλάβει, σημασία έχει από τη δική σου πλευρά θα είσαι εντάξει και με αυτόν και την συνείδηση σου.
07-10-2012, 17:09 #27
kami Pablo κ γω συμβουλεψα την ντανιελα να του μιλησει ... αλλα αν διαβασετε κ τις προηγουμενες απαντησεις της
λεει ξεκαθαρα οτι ειναι πολυ κλειστος χαρακτηρας ο αντρας της .κ απο την στιγμη που καταλαβε κ ο ιδιος το προβλημα που
υπαρχει αναμεσα τους κ ομως εχει αποτραβηχτει 100% τοτε ο διαλογος δε θα πετυχει ......
η κοπελα προσπαθησε πολυ .... χωρις ανταποκριση . αν υπηρχε μια μικρη ανταποκριση ..... ισως υπηρχε κ λυση
07-10-2012, 17:20 #28
να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα σε ποιο βαθμό του μίλησε και πως...για αυτό της έγραψα παραπάνω κάποια πράγματα για να την βοηθήσω να δει αν αυτά τα έχει εξηγήσει..
αν όντως τα έχει πει και ο άντρας δεν άλλαξε ή δεν έκανε καμία προσπάθεια πχ, να είναι πιο ερωτικός, τρυφερός μαζί της κτλ. τότε η ανταπόκριση του είναι στην ουσία "δεν με νοιάζει"
οπότε και στην ουσία τώρα το μπαλάκι είναι πάλι σε αυτήν,
αν όμως απλά του έχει ζητήσει να είναι τρυφερός αντί να του πει πχ. "εγώ χρειάζομαι τρυφερότητα για να είμαι ευτιχισμένη, μπορείς ή να πάω πιο κάτω στη ζωή μου για να μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί σαν ολοκληρωμένη και όχι σαν λειψή γυναίκα;"...τότε πιθανόν τον έχει παρακαλέσει αντί να έχει θέσει τα δικά της θέλω και τις δικές της απαιτήσεις. Αυτό δεν έχω καταλάβει....
07-10-2012, 17:25 #29
μαλιστα ...... καταλαβαινω το σκεπτικο σου .
07-10-2012, 21:08 #30
Ντανιέλα, η κατάσταση είναι δύσκολη... όμως συνήθως η έλλειψη επιθυμίας για ερωτική επαφή, είναι σύμπτωμα ενός γενικότερου προβλήματος, είτε ατομικού είτε της σχέσης. Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη το 'ατομικό' προς το παρόν, γιατί δεν μπορούμε να το ξέρουμε και αν θες, πες λίγα παραπάνω πράγματα για τη μεταξύ σας σχέση. Πώς είναι κατά τ' άλλα η ζωή σας? Υπάρχουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα, κοινές δραστηριότητες? Με το παιδάκι σας ποιος ασχολείται, συμφωνείτε γενικά στις απόψεις σας, υπάρχει συνεργασία? Από φίλους και παρέες κοινές, πώς τα πάτε, έχετε κοντά σας κάποια φιλικά ζευγάρια, επίσης, σαν ζευγάρι βγαίνετε έξω μόνοι σας? Η καθημερινότητα στο σπίτι πώς είναι? Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί μια γενική αποξένωση, λογικό είναι να συνδυάζεται με αποξένωση στο ερωτικό σκέλος της σχέσης. Από την άλλη, σίγουρα και η δυσαρέσκεια με την ερωτική ζωή, προκαλεί γενικότερα νεύρα και κακή διάθεση. Αλλά επειδή η λύση δεν είναι να ζητάμε και να διεκδικούμε συνεχώς κάτι που μέσα σε μια καλή σχέση προκύπτει σχεδόν αβίαστα, μήπως υπάρχει περιθώριο να βελτιωθεί καταρχήν η επικοινωνία και η συνύπαρξη?