Ο άνδρας μου δεν με ''θέλει'' - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 215
    Senior Member
    εγω θα ξενερωνα ναι γιατι μετα την εχω αλλιωσ στο μυαλο μου
    να γινει γυναικα με το γαμο ναι ειναι ωραιο να γινει ομωσ μανα
    και να χεισ κι ενα παιδι στα ποδια σου αστραπιαιο ξενερωμα δεν το συζητω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εγω θα ξενερωνα ναι γιατι μετα την εχω αλλιωσ στο μυαλο μου
    να γινει γυναικα με το γαμο ναι ειναι ωραιο να γινει ομωσ μανα
    και να χεισ κι ενα παιδι στα ποδια σου αστραπιαιο ξενερωμα δεν το συζητω
    Προφανώς δε θελεις και παιδιά τότε έτσι όπως το θέτεις..
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    δεν ειναι τα παιδια το μεγαλο προβλημα πρωτον με τα παιδια σκλαβωνεσαι για μια ζωη
    αφηνεισ την ελευθερια σου και σκλαβωνεσαι για παντα και δευτερον αλλαζει ο ρολοσ τησ γυναικασ σου
    και μετα απο λιγο καιρο φανταζομαι ξενερωνεισ αλλοσ παλι μπορει να δεθει περιοσσοτερο
    δεν ειναι για ολουσ το ιδιο παντωσ και ουτε ειναι κατι αυτονοητο το τι θα γινει

Senior Member
    δεν ειναι τα παιδια το μεγαλο προβλημα πρωτον με τα παιδια σκλαβωνεσαι για μια ζωη
    αφηνεισ την ελευθερια σου και σκλαβωνεσαι για παντα και δευτερον αλλαζει ο ρολοσ τησ γυναικασ σου
    και μετα απο λιγο καιρο φανταζομαι ξενερωνεισ αλλοσ παλι μπορει να δεθει περιοσσοτερο
    δεν ειναι για ολουσ το ιδιο παντωσ και ουτε ειναι κατι αυτονοητο το τι θα γινει
    τα παιδιά ειναι το θέμα..αυτά κάνουν τη γυναίκα μητέρα..επιπλέον όταν προχωράς σε έναν γάμο, το κάνεις με την προοπτικη οτι θα είσαι με αυτόν τον άνθρωπο για μιά ζωή..αυτή είναι η προοπτική..όχι ότι θα συμβει και απαραίτητα
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    εγω παντωσ τα παιδια τα θεωρω σκλαβια μεγαλη εσυ τι γνωμη εχεισ;

Senior Member
    εγω παντωσ αν ειχα παιδι μεχρι τα δεκαοχτω θα το μεγαλωνα μετα μαλλον θα τον αφηνα ελευθερο
    με λιγα λεφτα παντα στη τσεπη ειναι πολυ βασικο αυτο παντα λιγα λεφτα στη τσεπη ειναι νομοσ αυτο
    μεχρι να δουλεψει δικα του λεφτα απο μικρο αλλα λιγα ισα για να φαει κατι παντα ομωσ
    να μαθουν απο χρηματα

Senior Member
    εγω παντωσ τα παιδια τα θεωρω σκλαβια μεγαλη εσυ τι γνωμη εχεισ;
    Εγω ευλογια τα θεωρω..
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    τοτε καλωσ εχεισ εσυ παιδια κι εγω δεν εχω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εννοείς ότι δεν σε θέλει ερωτικά?
    Δεν διάβασα όλες τις σελίδες,αλλά θα σου πρότεινα να προσπαθείς να κάνεις ότι μπορείς για να του ξυπνήσεις το ενδιαφέρον.
    Αν δεν θέλει να είστε μαζί όμως,η μόνη λύση είναι ο χωρισμός,αλλά σε φιλικά πλαίσια γιατί είναι και το παιδί στην μέση.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Επειδή θεωρώ πολύ αναχρονιστικό τον τρόπο σκέψης σου και πολύ μειωτικό για το γυναικείο φύλο, γι' αυτό και παρενέβηκα. Και προσωπικά, ποτέ δεν θα συμβούλευα μία νεώτερη να κάνει οτιδήποτε για να μη "χάσει" έναν άντρα.
    Αντιθέτως, θα τη συμβούλευα, κύριο μέλημά της να είναι να μη ''χάσει" τον εαυτό της, την προσωπικότητά της και την αυτοεκτίμησή της, προσπαθώντας να κρατήσει δίπλα της κάποιον άντρα. Θαρρείς και οι άντρες με το ζόρι κάθονται μαζί μας!
    Θεωρώ ότι ο άντρας είναι μια αυτόνομη προσωπικότητα, που μπορεί και να ταίσει τον εαυτό του και να τον ντύσει, χωρίς την βοήθεια μιας γυναίκας, εκτός αν πρόκειται για ανάπηρο. Ο γάμος και η συμβίωση έχουν ευθύνες και για τους δύο, αλλά πρώτα απ' όλα θα πρέπει να μας δίνουν απόλαυση. Και δεν έχω δει και πολλές γυναίκες να απολαμβάνουν το να τρέχουν σαν τρελές για να προλάβουν τα πάντα, σπίτι, παιδιά, δουλειά και άντρα ανίκανο (τάχα) να φροντίσει τον εαυτό του, μόνο και μόνο για να τις πουν στο τέλος ηρωίδες.
    Από τη στιγμή που ένας άντρας έχει σαν κριτήριο επιλογής για μια γυναίκα το να του έχει τα πάντα έτοιμα στο πιάτο και θεωρεί και τον εαυτό του κελεπούρι που οι γυναίκες πρέπει να κάνουν θυσίες και να γίνονται χίλια κομμάτια για να μην τους φύγει, θα συμβούλευα την οποιαδήποτε γυναίκα να το σκεφτεί πολύ αν αυτή είναι η σχέση που ονειρεύεται.
    Δεν θεωρώ καθόλου ροζ όνειρο την ισοτιμία σε μία σχέση, αντίθετα, θεωρώ θλιβερό μια γυναίκα να υποτιμάει τον εαυτό της και να τον υποβαθμίζει στο ρόλο της υπηρέτριας ενός άντρα.
    Αλλά, είναι θέμα επιλογών και μόνο. Τίποτα δεν μας επιβάλλεται χωρίς την συναίνεση ή την ανοχή μας (τουλάχιστον στην χώρα που ζούμε).
    Αυτό θα συμβούλευα εγώ τις νέες στο κλαμπ.
    τα πες όλα... ν΄αγιάσει το στόμα σου

Senior Member
    καλως ξαναρθες ντανιελα.
    τι απεγινε με το θεμα τελικα?

Καλημέρα, συμφωνό απόλυτα μαζί σου " madiwasp"

Εχω ακούσει τα απίστευτα τόσον καιρό.. τίποτα δεν μου φαινετε ποια περίεργο.. ο κάθε άνρωπος ανάλογα με το πως έχει μεγαλώσει και ποια βιώματα έχει.. εχει και τον ανάλογο χαρακτήρα και άποψη.

Εγώ πάντος μεχρι τωρα την ζωή μου αυτό που έμαθα πολύ καλα.. ειναι να μην κρίνω κανέναν εκτός απο τον εαυτό μου. Μόνο για μένα και για το παιδί μου ειμαι υπεύθυνη.

Καλώς σας βρήκα :-)
    Τι έγινε με το θέμα ρωτας...

Μάλλον τα αναμενόμενο θα έλεγα... Χωρισα.. το παλέψα για 2-3 εβδομάδες ακόμα και μετα ένα βραδυ εκεί που τάιζα το μωρό μου ήρθε σπίτι και άρχιζε να φωνάζει (το μωρό να κλαίει) και να ρωτάει που βρηκα το καθησματακι του παιδιου.. εάν μου το έκανε δωρο κανενας γκόμενος.. το ποτήρι έχει ξεχειλίσει

Ηταν η τελευταια φορά που τον άφισα να μπεί μεσα στο σπίτι..

Περασε καποιος καιρός και προσπάθησε να με πλησιασει με μπουκάλι καρασι και λουλουδια ανα χειρας.... αλλα ειχα παρει ποια την απόφαση μου....

Τίποτα μα τίποτα στον κόσμο δεν θα άφηνα το μωρο μου να ζει μεσα σε ενα τετοιο περιβάλον.

Πέρασα παρα παρα παρα πολυ δύσκολα... Εκανα Χριστούγεννα κι πρωτοχρονια μονη μου.. ουτε στον αδερφο μου δεν το ειπα.. ουτε στους γονεις μου πως ειμουν μέσα μου.... Εγω μονο και το μωρο μου.. Στολίσαμε δεντρο και περασαμε τα πρωτα μας Χριστούγεννα μαζι.. μονοι μας..

Senior Member
    sobara τωρα σου πε αυτη την κουβεντα και τον χωρισεσ εγω αυτα τα λεω οταν ξεκιναω το πρωι για καλημερα
    μετα συνεχιζω πω φοβερη εντυπωση μου κανει γι αυτη τη μαλακια

Καλησπέρα elis,
    εννοειτε πως αυτος δεν ηταν ο λόγος ..
    Απλα το κερασάκι μετα απο τόσες προσπάθειες (απο τον καιρο που ήμουν έγκυος) που έπεφταν στο κενό.. ήταν ό τρόπος που φώναζε και με προσέβαλε μπροστα στο παιδι μας (το οποίο έκλαιγε) και σε φίλους που ήταν εκεινη την στιγμή στο μπαλκόνι και τα άκουσαν όλα.

Λοιπαμε που έχεις φτάσει σε τετοιο σημειο να τα βλέπεις αυτα συνηθισμενα.. Εγω δεν θα το άντεχα ποτε.. εαν δεν υπάρχει σεβασμός.. δεν υπάρχει απολύτος τιποτα..

sobara τωρα σου πε αυτη την κουβεντα και τον χωρισεσ εγω αυτα τα λεω οταν ξεκιναω το πρωι για καλημερα
    μετα συνεχιζω πω φοβερη εντυπωση μου κανει γι αυτη τη μαλακια

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast