Γραφεία συνοικεσιών τι γνωρίζετε για αυτά?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

Γραφεία συνοικεσιών τι γνωρίζετε για αυτά?

Τι γνωρίζετε για τα γραφεία συνοικεσιών? κάνουν δουλεια? αξίζει να απευθυνθεί κανείς σε αυτά?

Senior Member
    Το χω ξαναγραψει και σε άλλο ποστ. Ειχε παει μια φιλη πριν χρονια και ναι μεν ειναι καλά γιατι περνας στις εκδηλώσεις που γινονται καλά, έχεις δηλ. μια κοινωνική ζωή αλλά από γνωριμιες για σχεση τζιφος. Ολες οι περιεργες περιπτωσεις που έχουν μια λιστα θέλω για τον/την υποψηφιο-α συντροφο. Τα θέλουν όλοι όπως τα θέλουν και παντα ψαχνουν για το καλύτερο. Αν το αντεχεις αυτό πήγαινε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Το χω ξαναγραψει και σε άλλο ποστ. Ειχε παει μια φιλη πριν χρονια και ναι μεν ειναι καλά γιατι περνας στις εκδηλώσεις που γινονται καλά, έχεις δηλ. μια κοινωνική ζωή αλλά από γνωριμιες για σχεση τζιφος. Ολες οι περιεργες περιπτωσεις που έχουν μια λιστα θέλω για τον/την υποψηφιο-α συντροφο. Τα θέλουν όλοι όπως τα θέλουν και παντα ψαχνουν για το καλύτερο. Αν το αντεχεις αυτό πήγαινε.

Για πες λεπτομέριες για την φίλη σου που πήγε. Βρήκε κάποιον να παντρευτεί τελικά.

Senior Member
    Εννοειται πως όχι. Γνωρισε πολλους, έκανε με δυο σεξ οι οποίοι ήταν πηδαμε και φευγουμε και έψαχναν και αυτοί για την καλή περιπτωση-όμορφη, έξυπνη, μορφωμενη, φραγκατη- οι περισσοτεροι ειναι χωρισμενοι με παιδιά και πολλες υποχρεωσεις από πίσω τους, άλλοι ειναι τυποι που δεν μπορουν να σταυρωσουν γκομενα ούτε στο όνειρο τους. Ο ένας που έβγαινε ένα χρονικό διαστημα έβγαινε παραλληλα και με άλλες μήν χασει την ευκαιρια για κατι καλυτερο. Αστα να πανε. Αν θες να πας για να περάσεις καλά έχει καλώς, αν θέλεις μονο σεξ, ναι πηγαινε αν θες να βρεις άντρα που να κανεις σχέση και να παντρευτεις ειναι ακαταλληλο μερος. Τωρα ειναι μονη της και έχει αποφασισει να μην κανει οικογενεια και αν βρεθει κατι καλό στην πορεια από συντροφο έχει καλώς, αν όχι ας προσπερασει.
    Αξιζει ίσως να πας σε τέτοιο μερος αν εισαι χωρισμενη με παιδι-α. Τοτε ίσως μπορεις να βρεις κατι για να περάσεις ένα χρονικό διάστημα καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Εννοειται πως όχι. Γνωρισε πολλους, έκανε με δυο σεξ οι οποίοι ήταν πηδαμε και φευγουμε και έψαχναν και αυτοί για την καλή περιπτωση-όμορφη, έξυπνη, μορφωμενη, φραγκατη- οι περισσοτεροι ειναι χωρισμενοι με παιδιά και πολλες υποχρεωσεις από πίσω τους, άλλοι ειναι τυποι που δεν μπορουν να σταυρωσουν γκομενα ούτε στο όνειρο τους. Ο ένας που έβγαινε ένα χρονικό διαστημα έβγαινε παραλληλα και με άλλες μήν χασει την ευκαιρια για κατι καλυτερο. Αστα να πανε. Αν θες να πας για να περάσεις καλά έχει καλώς, αν θέλεις μονο σεξ, ναι πηγαινε αν θες να βρεις άντρα που να κανεις σχέση και να παντρευτεις ειναι ακαταλληλο μερος. Τωρα ειναι μονη της και έχει αποφασισει να μην κανει οικογενεια και αν βρεθει κατι καλό στην πορεια από συντροφο έχει καλώς, αν όχι ας προσπερασει.
    Αξιζει ίσως να πας σε τέτοιο μερος αν εισαι χωρισμενη με παιδι-α. Τοτε ίσως μπορεις να βρεις κατι για να περάσεις ένα χρονικό διάστημα καλά.
    Μου κάνει εντύπωση αυτό εγώ νόμιζα ότι είναι σοβαρά γραφεία... και ότι σίγουρα βρήσκεις κάποιον να παντρευτείς...Κρίμα!

Senior Member
    Μα δεν φταινε τα γραφεια. Οι ανθρωποι που σκεπτονται έτσι φταινε.. Εγω σου μίλησα για γραφεια που συμμετεχεις σε κοινωνικές εκδηλωσεις (μπαρακια, εστιατορια, εκδρομες κλπ). Εκει ειχε παει η φιλη μου. Υπαρχουν και κάποια άλλα που τον βλέπεις τον άλλο τετ α τετ και σε "ταιριαζουν" από τα γραφεια. Αυτό δεν ξερω αν ειναι καλύτερο ή χειροτερο. Μπορεις παντως να το δοκιμασεις και αυτο. Δεω χανεις και τιποτα. Μονο λίγα λεφτα και χρονο.

Senior Member
    Αυτό που θυμαμαι από αυτά που μου ειχε πει ότι ήταν και κάποιοι τυποι εντελώς απαραδεκτοι. Θα θυμηθω μερικά. Ειχε κλεισει ραντεβου με μια φιλη της με κάποιον από αυτους και αυτός, επειδη άργησε 15 λεπτα η φιλη μου στο ραντεβου, της έκλεισε το τηλεφωνο και το άνοιξε μετα από 4 μερες. Ξενερωσε η φιλη μου και δεν τον ξαναειδε ποτε. Δεν νομιζω να φταιει το γραφειο γι΄αυτό, ο χαρακτηρας του φταει,
    Ενας άλλος φραγκατος εβγαινε κάθε μηνα με άλλη και καλά για να δει αν του ταιριάζουν (και στο σεξ εννοειται), τελικά καμια δεν του ταιριαζε και συνεχιζε να βγαίνει με καινουργιες. Μετα από ένα μικρο χρονικό διάστημα τον ειδε η φιλη μου με τη γυναικα και το παιδι του. Ηταν παντρεμενος και ξενοπηδουσε. Το γραφειο πως να το ξερει ότι ο τυπος ήταν fake και το παιζε ελευθερος; Να βαλει ντετεκτιβ; Αυτό κοστιζει.

Οσο και αν ακουγεται απίστευτο σε τέτοια μερη ειναι πολυ δυσκολο να δέσουν καταστασεις. Γιατι ξερεις ότι παντα θα υπαρχει κα΄ποιος-α άλλος -η που μπορει να ειναι καλύτερος-η από αυτόν που ήδη γνωρισες.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    olgaki, τα πράγματα όσον αφορά τα γραφεία που λες
    απ' ό,τι ξέρω από φίλη και φίλο μου που ψάχνονται μ' αυτά
    είναι έτσι όπως ακριβώς σου τα περιέγραψε η Blue1.
    Δε θα μπορούσες να 'χεις ειλικρινέστερη και αντικειμενικότερη εικόνα
    από αυτήν που σου έδωσε.
    Όλα αυτά τα ευτράπελα που σου περιέγραψε συμβαίνουν.
    Αν σου περισσεύουν λεφτά για πέταμα και χρόνος για χάσιμο
    δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.
    Και μην πανικοβάλλεσαι, νέο παιδί είσαι.
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος.
    Ο πανικός οδηγεί σε λάθη.
    Last edited by Joann; 09-10-2012 at 14:25.

Senior Member
    Kαι αν θέλεις να παντρευτείς και δεν έχεις γνωριμίες τι κάνεις δλδ?

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Πρώτον, δεν αφήνεις να σου γίνει έμμονη ιδέα
    γιατί δε θα ασχολείσαι με τίποτ' άλλο
    και θα πας πίσω σε ζωτικά σημαντικούς τομείς της ζωής σου
    π.χ. με τη δουλειά σου, και αν δεν έχεις επάγγελμα και μισθό
    κανένας άντρας δε θα είναι διατεθειμένος να σε τρέφει
    χωρίς να μετρήσει τι δίνεις εσύ στο ταμείον
    (οπότε ξέχνα και παντρειές και σχέσεις).
    Δεύτερο, δεν βγάζεις την ανασφάλειά σου
    πάνω σε όποιον γνωρίζεις γιατί θα πάθει ασφυξία
    και θα το βάλει στα πόδια.
    Τρίτο, προσέχεις να μην μπλέξεις πάνω στην απελπισία σου
    με ακατάλληλο άτομο
    και μετά θα είσαι σε πολύ χειρότερη θέση απ' αυτή που είσαι τώρα.
    Έχει συμβεί σε πολλούς και πολλές.
    Αν είναι να κάνεις σχέση με τον οποιονδήποτε,
    μπορείς ανά πάσα στιγμή με τον πρώτο τυχόντα
    που θα σου την πέσει στο δρόμο.
    Τέλος, αν δεν έχεις φίλες
    να σου γνωρίσουν αδερφούς τους, ξαδερφούς τους,
    φίλους και γνωστούς τους,
    γράψου σε γυμναστήρια
    (θεωρώ πολύ καλύτερο το πρώτο που σου είπα
    και όχι τα γυμναστήρια),
    γράψου σε χορευτικούς συλλόγους, ορειβατικούς,
    ζωγραφικής, κόμματα, πήγαινε σε εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης
    (παίζουν πολύ τώρα τελευταία με την οικονομική κρίση)
    ή ό,τι άλλο σύλλογο είναι του ενδιαφέροντός σου.
    Με λίγα λόγια κοινωνικοποιήσου.
    Πάνω απ' όλα να 'χεις το νου σου στη δουλειά σου
    (αν υπάρχει).

Senior Member
    Βρε καυμος που μας πιάνει με τον γάμο!!πρώτα για να μπουμε και μετά για να βγουμε.
    Πάντως η joan έχει απολυτο δίκιο, όσο δείχνεις και είσαι απελπισμένη, απελπισμένα πράγματα θα κάνεις, σε απογοητευτικές καταστάσεις θα μπεις.
    Φρόντιζε τον εαυτο σου, να είσαι καλά με σένα. Ο γάμος δεν είναι το παραμύθι που μας έλεγαν για να κοιμηθούμε όταν ήμασταν μικρές.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Βρε καυμος που μας πιάνει με τον γάμο!!πρώτα για να μπουμε και μετά για να βγουμε.
    Πάντως η joan έχει απολυτο δίκιο, όσο δείχνεις και είσαι απελπισμένη, απελπισμένα πράγματα θα κάνεις, σε απογοητευτικές καταστάσεις θα μπεις.
    Φρόντιζε τον εαυτο σου, να είσαι καλά με σένα. Ο γάμος δεν είναι το παραμύθι που μας έλεγαν για να κοιμηθούμε όταν ήμασταν μικρές.
    Συμφωνώ απόλυτα.

Senior Member
    Οποταν βρε ολγάκι μου?
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Οπότε ψάχνω για δουλειά πρώτα....

Senior Member
    Σημαντική ως προτεραιότητα καλη μου