Results 241 to 255 of 266
Thread: αμνησια απο τα χαπια?
-
08-08-2007, 02:02 #241
Originally posted by kassi_21
Ήταν πρωί τ\'Αυγούσου κοντά στη ροδαυγή....βγήκα να πάρω χάπι και έμεινα εκεί...
καραλολ !!!!!!
ερωτηση:
να μην εχεις αισθηση του χρονου που περασε????
να λες εχθες ενω ηταν πριν 1 βδομαδα η να λες πριν ενα μηνα κνα ηταν εχθες????well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 08-08-2007, 16:41 #242
12:30
Μπαίνω στο πάρκινγ. Βγαίνω από το αμάξι. Κλειδώνω. Κάνω 4 βήματα. ούπσ ξέχασα τα τσιγάρα μου. Πίσω
Ξεκλειδώνω, παίρνω το χαρτάκι του πάρκινγ. Κλειδώνω. Κάνω 4 βήματα. ούπσ ξέχασα τα τσιγάρα μου. Πίσω
Ξεκλειδώνω, παίρνω το τσαντάκι μου. Βάζω κινητό, κλειδιά λεφτά από τις τσέπες, το χαρτάκι από το πάρκινγκ. Κλειδώνω. Κάνω 4 βήματα. ούπσ ξέχασα τα τσιγάρα μου. Πίσω
Ξεκλειδώνω. Βλέπω τελικά το πακέτο με τα τσιγάρα και θυμάμαι τι στο διάολο ήθελα τόση ώρα πάνε έλα. Το πιάνω στα χέρια μου. Αδειο. Τελικά θυμήθηκα ότι μολις έμπαινα στο πάρκινγ έσβηνα το τελευταιο τσιγάρο και έπρεπε να πάρω καινούριο πακέτο. Κλειδώνω. Φεύγω. Κάνω το δρομολόγιο για τις δουλειές που είχα.
14:30
Μπαίνω στο πάρκινγ. Ξεκλειδώνω. Βλέπω το τσαλακωμένο πλεόν πακέτο και θυμάμαι ότι ακόμα τσιγάρα δεν πήρα...........
Γιατρέ μου με χάπια θα γίνω χειρότερα?????????
08-08-2007, 23:12 #243
Ανάλογα αν είναι \"μνημονικά\" ή άλλου τύπου χάπια νεαρέ μου...
Ε.Ψ.Ψ εκ των μη άνευ
08-08-2007, 23:31 #244
ex εχω πεσει κατω απο τα γελια
κ να φανταστεις μπηκα με ντεμι εως χαλια κατασταση μεσα!!!αλλα υπαρχει γελιο στην κατασταση της μνημης
πρωι μπενω στη δουλεια παω στον εκτυπωτη προσπαθω να βρω την εγκοπη για το κερμα κ το νουμερο 34 (μιλκ καφε στον αυτοματο πωλητη της δουλειας)
κοιταζω γυρω μου
δεν πρεπει να εγινα αντιληπτη
παω στον αυτοματο πωλητη βαζω το κερμα παταω το 34 κ μεχρι να ακουστει το πολυποθητο μπιπ που σημανει το τελος επεξεργασιας του καφε μιλαω με συναδελφισα.
μπιπ: ο καφες ειναι ετοιμος μετα απο καποια δευτερολεπτα
πηγαινω στον εκτυπωτη...τον κοιταζω...κατι ψαχνω αλλα τι?εκτυπωση?καφε?
επιστροφη στον αυτοματο πωλητη
ηθελα να σφυριξωwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
24-08-2007, 02:12 #245
Α καλά που το θυμήθηκα το θέμα..Μιλάμε δεν θυμάμαι λέμε...Έχω σπαστεί δε τόσο που κάνω συνεχείς ανακλητικές ερωτήσεις στον εαυτό μου...Τι έκανες πριν;Σκουπίστηκες;(Αχαχχαχ� �)...Βγήκες από την πόρτα..Κλείδωσες;Πού και πού ξεχνάω κινητό σε διάφορα μέρη....Πάω για ένα θέμα και δεν ξέρω μετά από λίγο γιατί μπήκα για παράδειγμα στο σούπερ μάρκετ..Όλα αναγράφονται σε λίστα..Μες στο πορτοφόλι μου έχω μια ωραιότατη μπροσούρα......Θα πάω να ρωτήσω την ψυχίατρο τι θα γίνει με το θέμα της μνήμης και τι θυμάται ο υγιής..Μέχρι ποια μέρα θυμάται γιατί μιλάμε μου έχει δηνιουργηθεί μεγάλο κόμπλεξ..Αντί να λύνω τα παλιά μού βγαίνουν στην φόρα καινούρια..Αισθάνομαι ανίκανη...
24-08-2007, 02:14 #246
Λέω μαζί με τα χάπια να μου δίνουν και κανά χαπάκι για την μνήμη γιατί δεν πάει αλλιώς......Έπαιρνε μια φίλη μου χάπια γιατί λόγω ενός ατυχήματος ξεχνούσε και εμένα τα χάπια με κάνουν να θυμάμαι μόνο το ΟΝΟΜΑ μου....
24-08-2007, 09:57 #247
σε εμενα η αμνησια λειτουργει ευεγερτικα
μπορει να παραμιλαω,να μην ξερω που παω?τι κανω?γιατι το κανω?αλλα απο το να θυμαμαι το προτειμω
πριν την αμνησια απο τα χαπια ηθελα να κανω επιλεκτικη διαγραφη μνημης θα ετρεχα στο Αμερικα ως πειραματοζωο..τωρα το κανω απο το σπιτι....
Σπουδαστε στην Αμερικη απο το σπιτι σας!
Τωρα μποορειται κ να κανετε το πειραματοζωο της Αμερικης απο το σπιτι σας!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
24-08-2007, 16:30 #248
Υπάρχει επιλεκτική διαγραφή μνήμης;Και αν μας βγει μια ολική τι κάνουμε;;;Αυτό το restart θα με προβλημάτιζε...Εγώ για εγχείρηση θα επέλεγα αυτή για την ιδεοψυχαναγκαστική νεύρωση,αν και δεν ξέρω σε τι στάδιο είναι και πόσο βοηθά-σαν ΙΔΕΑ απλά!!!Μα είναι μια πίκρα να σε βομβαρδίζουν πρωί-βράδυ σκέψεις.....Γκρρρρ!!!!!
Όσο για την αμνησία μου μένει μια ερώτηση που έκανε ο γιατρός παλιά στην 80κάτι γιαγιά μου....\'\'Τιιιιιι μέεερα είναι σήμερα;\"
24-08-2007, 18:51 #249
Λοιπόν επειδή ενημερώθηκα πριν λίγο από την ψυχίατρο, μού είπε πως δεν υπάρχουν χάπια που να φέρνουν αμνησία και ότι είναι από το άγχος μάλλον....Προς το παρόν θα ενστερνιστώ αυτή την άποψη....
27-08-2007, 18:27 #250
οχι ρε φεερνει κ το χαπι μια αμνησια κ εναν αποσυντωνισμο
η μαλλον επειδη δεν υπαρχει πληρη δυνατοτητα συγκεντρωσης....
τελικα ξεχναω κι απο αφηρημαδα εξαιτιας της ελλιπης συγκεντρωσηςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
31-08-2007, 03:50 #251
Χμμμ...Η ψυχίατρος διαφωνεί...Να της πω όχι;;;Πάντως τις αμφιβολίες μου θα τις φυλάξω καλού κακού σε ένα ντουλάπι.....Να\'χουμε σοδιά και για χαλεπούς ψυχιατρικούς καιρούς!!!!Μπορεί πάνω στην αναμπουμπούλα/μαστούρα-καθώς έχω ακούσει για άτομο με πολύ ενεσομαστούρα να ξεχνάει να βάλει τα ρούχα του και να βγαίνει τσίτσιδο στους δρόμους- να χανόμεθα!!!!Αν τα χάπια δρουν στο Κ.Ν.Σ δεν θα έχουν μια επίπτωση σε μια εξίσου εγκεφαλική διαδικασία-αυτή της μνήμης;;;;Αν είμαι ιδεοληπτική και μου σταματάνε τις ιδεοληψίες μου γιατί να μην μου σταματάνε και τις -ληψίες γενικά;;;Λήψη πληροφοριών και επανάκλησή τους;;Αν τα χάπια δεν με θέλουν να σκέφτομαι και πολύ-καθώς θέλουν να μην βγάζω ιδεοληψίες που στριφογυρίζουν εις το μυαλό-δεν θα με θέλουν και να θυμάμαι αυτά που πριν από λίγο σκέφτηκα.....
31-08-2007, 03:52 #252
Εγώ πάντως θα το έθετα ως πρόβλημα συγκέντρωσης περισσότερο παρά μνήμης...Δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να συγκολλήσουμε γρήγορα το ΠΑΖΛ....
31-08-2007, 11:48 #253
ακριβως
κι αμα δεν εισαι συγκεντρωμενος εισαι αφξρημενος κι αν εισαι αφηρημενος κ μαστουρομενος αντε να θυμηθεις πως εσπασε το βαζο με το γλυκο κερασι....
αυτο επαθα εχθες
ξυπνησα στο σαλονι για την ακριβεια με ξυπνησε η μανα μου γθρω-γυρω υπηρχαν κερασακια,στρογγυλα γλυκατου κουταλιου τα βαζο σπασμενο κ γω ροχαλιζα.................................
με το νταουλι κ με το ζουρνα καλημερα υπνε καλημεραwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-09-2007, 01:41 #254
Άσε χάλια..Το μόνο που θυμάμαι είναι η αμνησία μου ή αλλιώς το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δεν θυμάμαι.....
Πάρε με ύπνε πάρε με και μνήμη μη γυρίζεις γιατί ειν\'αργά και φτάσαμε εκεί που ο νους γυρίζει......Λέω μερικές φορές μα πώς ξεχνάω και απ\'την άλλη σκέφτομαι εσύ δεν είσαι που δεν ήθελες να θυμάσαι τίποτα γιατί σε πονάει;Εσύ δεν είσαι που ήθελες να ξεχάσεις και τώρα παραπονιέσαι;Χαααα!
01-09-2007, 12:30 #255
δεν θελω να θυμαμαι ΤΙΠΟΤΑ
απο το να θυμαμαι πραγματα που με πονανε καλυτερα να θυμαμαι με δυσκολια η καθολου κ αλλα που ισως να μου φανουν χρησιμα.αντε να ξεχασω κανα ραντεβου,να χασω μερα μηνα κ χρονια..να μη θυμαμαι ονοματα η γιατι μπηκα στο δωματιο κτλ..κτλ
αλλα καλυτερα απο το να θυμαμαι πραγματα που θελω να ξεχασω
οπως πολυ σωστα εχει υποθει
να θυμηθω οτι ξεχασα να θυμηθω να ξεχασωwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση