Results 256 to 266 of 266
Thread: αμνησια απο τα χαπια?
-
01-09-2007, 15:28 #256
το προβλημα το δικο μου ειναι οτι γινομαι ενοχλητικη μα τα μηνυματΑ κ τα τηλ οκοσμος με βαριεται κ μου το κλεινει θελω συνεχεια να βρισκομαι σε κοσμο κατι να κανω υπομανικη φαση μου λειει ο γιατρος
- 01-09-2007, 20:42 #257
Originally posted by interappted
δεν θελω να θυμαμαι ΤΙΠΟΤΑ
απο το να θυμαμαι πραγματα που με πονανε καλυτερα να θυμαμαι με δυσκολια η καθολου κ αλλα που ισως να μου φανουν χρησιμα.αντε να ξεχασω κανα ραντεβου,να χασω μερα μηνα κ χρονια..να μη θυμαμαι ονοματα η γιατι μπηκα στο δωματιο κτλ..κτλ
αλλα καλυτερα απο το να θυμαμαι πραγματα που θελω να ξεχασω
οπως πολυ σωστα εχει υποθει
να θυμηθω οτι ξεχασα να θυμηθω να ξεχασω
Το πρόβλημα είναι ότι ξεχνάω αυτά που θέλω να θυμάμαι και όχι τα άλλα....Τα ραντεβού σημειώνονται στο κινητό αλλά εδώ λέμε ξεχνάω και πότε πήρα το χάπι,πότε τις βιταμίνες,πότε το σίδηρο και άλλα....Πότε τα πήρα γιατρέ;Ε και αν αρχίσω να τα σημειώνω κάτω θα σπάσουν τα νεύρα μου.....και θα φύγουν μπλοκάκια και μπλοκάκια.....Ώρα τρεις και πέντε και 10 δευτερόλεπτα ακριβώς:Ελήφθη σίδηρος σε δοσολογία του ενός τεμαχίου...Όβερ...
Ένα τραγούδι λέει:\"Μα δεν θυμήθηκα να σε ξεχάσω...Εδώ και χρόνια το προσπαθώ....\"
02-09-2007, 16:07 #258
εγω εχω ημερολογιο με ωρες ρε
παρε
πιστεψε με καλυτερα να γραφεις ωρες κ δοσεις
παρα να θυμασαι τα πανταwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
02-09-2007, 22:14 #259
Λες;;;;Κατι θα κάνω και γι\'αυτό...Μια τεχνητή μνήμη δεν υπάρχει να μου δώσουν αφού η δικιά μου πήγε περίπατο;;;;;
06-09-2007, 21:43 #260
λυπαμαι αλλα η λυση ειναι παλι η σοκολατα!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-09-2007, 03:10 #261
Της δίνω και καταλαβαίνει......και μετά σκέφτομαι ξανά πως κάλλιο μια μέρα αμνησία παρά σοκολάτα,βουλιμία....
21-09-2007, 00:17 #262
Εκτός από τα νευρωσικοφαντασιωτικά μου όλα τα άλλα τα βασικά τα ξεχνάω......Χέσε μέσα Πολυχρόνη...Άσε την έλλειψη συγκέντρωσης,,,Να είμαι σε ψιλικατζίδικο και να θέλω να πάρωγιαούρτι και να θυμάμαι ένα σωρό άσχετα πράγματα εκτός από αυτό που θέλω......Τώρα της διαταραχής μου είναι του χαπιού θα περάσουν κάποια χρόνια για να μάθω,μερικά άρθρα,εμπειρίες άλλωστε αυτά που θα έπρεπε να ξέρωπρο πολλού για εμένα δεν τα ήξερα για να βοηθηθώ.....\'Ημουν σε μια κατάσταση πάρε χάπι και μην ρωτάς...Πίστευε και μη ερεύνα....Παρενέργειες;;;;Δεν ήξερα ότι υπήρχαν και αυτές και θερίζουν στα 17 μου...Ήξερα ότι έπρεπε να λύσω ένα πρόβλημα και έχουν περάσει χρόνια και ακόμα ψάχνω τη λύση ανακαλύπτωντας πόσα θε έπρεπε να ξέρω και δεν μου τα είχε πει ο γιατρός που πλήρωνα για βοήθεια....Μία εβδομάδα πριν άκουσα το \"Μαρία μην κατηγορείς τα χάπια για την διαταραχή σου \"...αποφάσισα μία εβδομάδα με την ενθάρρυνση της γιατρού να μην πάρω χάπια.......και μετά αφού με ξετίναξε η βουλιμία την πήρα να μου δώσει κανά χάπι...Φαίνεται ξεχνάει τι λέει κάθε φορά και μου είπε να μου δώσει αν εν τέλει θέλω να χαπακωθώ ένα χάπι ειδικό για την βουλιμία με πολύ λιγότερες παρενέργειες από αυτές των αντικαταθλιπτικών........Κατά τ\'άλλα φταίει η διαταραχή μου και όχι το χάπι...Μετά φταίει το οριακό σου που αισθάνεσαι ότι σε κοροϊδεύουν...
31-03-2008, 02:27 #263
Γεια σας,
Δεν καταφερα να διαβασω ολα τα μηνυματα σχετικα με αυτο το θεμα απλα ηθελα να πω οτι πρεπει να αποφευγεις τα ταβορ μαζι με αλκοολ.
Παιρνω δυο των διομιση σε καθημερινη βαση και οσες φορες εχω κανει το λαθος να πιω την αλλη μερα δεν θημαμαι τιποτα.
Ενα κενο.....βλεπω πραγματα και αναρωτιεμαι αν τα χρησιμοποιησα εγω την προηγουμενη.
Ρωτησα καποιον ειδικο και μου ειπε φυσικα οτι απαγορευεται το αλκοολ και τα ηρεμιστηκα αλλα αν θελω οποσδηποτε να πιω μετα να παρω λεξοτανιλ που δεν δημιουργει τοσο μεγαλο προβλημα σε συνδιασμο με αλκοολ........
ελπιζω να σε βοηθησα.
31-03-2008, 19:47 #264
Originally posted by Kassi
Μου έχει γαμήσει τον ύπνο το Dumyrox...και είπε να μου δώσει και ένα αντιεπιληπτικό σαν σταθεροποιητή.Έχει παρενέργειες την ρωτάω;Όχι απαντάει...Καλά είσαι...Οι παρενέργειες μόνο του νευρικού συστήματος:διαταραχές στη βάδιση,ΑΜΝΗΣΙΑ,αταξία,σύγχ� �ση,ζάλη,υπαισθησία,υπνηλία ,διαταραχές σκέψης(ήταν που ήταν),τρόμος και ίλιγγος.Όσο για την οδήγηση ενδέχεται σε μερικούς(κανά δυο) ασθενείς να προκαλέσει πνευματική επιβράδυνση...Το ήπια σήμερα..Μη με ρωτάτε αν το ξαναπιώ....Ρε πούστη γαμώ γιατί δεν λένε ναι το ρημάδι το κωλοφάρμακο έχει παρενέργειες;Πρέπει να αλλάξουν τακτική οι ψυχίατροι...Σε κάνει με επίπεδο συναίσθημα κι ένα φυτό το αντικαταθλιπτικό κι εκεί που πας να το χωνέψεις σου βαράνε και ότι τους φέξει...Αν τους έβαζες τους ίδιους να τα πιουν θα σου έλεγα αν έπιναν ένα από αυτά...Πρέπει εκτός από την υποχρεωτική τους ψυχοθεραπεία να μπαίνουν στον κόπο να κατεβάσουν κάτι απ\'όσα δίνουν να έχουν και προσωπική άποψη....
κι όμως δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δεν μιλάνε οι γιατροί για τις παρενέργειες? Ολο πάρε χάπια ακούω να λένε σε τηλεοράσεις, σε φορουμ, παντού. Ενώ πιστεύω ότι τα προβλήματα ψυχικής φύσεως θα μπορούσαν να λυθούν με άλλα μέσα.
31-03-2008, 19:55 #265
Originally posted by kallia
Ενώ πιστεύω ότι τα προβλήματα ψυχικής φύσεως θα μπορούσαν να λυθούν με άλλα μέσα.
20-10-2017, 01:35 #266
Καλησπέρα,
Είμαι καινούργιο μέλος, και από την δική μου εμπειρία θα σας γράψω ότι η μνήμη και η συγκέντρωση πάνε βόλτα!!!!
Παίρνω εφεξορ εδώ και 6 χρόνια τουλάχιστον τα 5 έπαιρνα 300 μγ είχα φτάσει και τα για κάνα χρόνο τα 375 ζαναξ παίρνω 1,0 μγ αλλά έχω φτάσει και τα 2 και επειδή έχω και ένα συραγγώδεις αγγείωμα στον εγκέφαλο (μόλις τώρα κόλλησα κανα μισό λεπτό για να θυμηθώ πως το λένε) παίρνω και τοπαμακ 400 μγ και 1500 μγ τριλεπταλ και 10 φριζιουμ γιατί κάνω εστιακές και λιποθυμικές κρίσεις επιληψίας. ευτυχώς ακόμα αφρούς δεν βγάζω σε αυτό το επίπεδο δεν έχω φτάσει.
σύνολο καμιά 10αριά φάρμακα ημερησίως. εννοείται δεν θυμάμαι τι πίνω και πότε και αν δεν έχω το κουτάκι εβδομάδας που το συμπληρώνεις ημερησίως και για κάθε μέρα πρωί μεσημέρι απόγευμα βράδυ. επίσης για να μην ξεχνάω να τα παίρνω έχω υπενθυμίσεις στο κινητό και όταν χτυπάνε το νευρικό μου σύστημα χτυπάει κόκκινο!!!!!!! φάρμακα παίρνω για 9 χρόνια και εγώ βλέπω ότι γίνομαι συνέχεια και χειρότερα άντε να έχω και μερικές αναλαμπές. Αυτά. Και οι γιατροί δεν παραδέχονται καν ότι φταίνε τα φάρμακα τελευταία άκουσα το καταπληκτικό ότι για την αμνησία μου και την έλλειψη συγκέντρωσης φταίει η μεγάλη ένταση που έχω μέσα μου.... και έμεινα κάγκελο!!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση