αμνησια απο τα χαπια? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 18 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 266
    Senior Member
    φιλεναδα ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης παιζι η να πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο δυσκολευοντας να παρακολουθησεις συζητησεις?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ναι παίζει πολύ....Πολύ λέμε....Τα χάπια ειδικά όταν το προδιαθέτει και η πάθηση αλλά και όταν είναι σε μεγάλες δόσεις φέρνουν κόμπιασμα στην ομιλία,ομιλία με ασυνάφεια, και άλλα τέτοια.Σε κάνουν κεκέ με λίγα λόγια...Τώρα για την παρακολούθηση και συγκέντωση που το συζήτησα μου είπαν ότι πηγάζει από εμένα αλλά όλο και κάποια δουλειά κάνουν τα χαπάκια.Όταν τα ελάττωσα,και μιλάμε για διαφορά μόνο 15mg ότι είδα αρκετή διαφορά στο διάβασμα.Ναι δυστυχώς τα χάπια έχουν πολλές παρενέργειες.Φτιάχνουν το ένα,χαλάνε το άλλο.Γιατί νομίζεις οι ασθενείς-συγκάτοικοι της Κέησεν έκαναν πως καταπίνουν τα χάπια ενώ τα έβαζαν κάτω απ\'τη γλώσσα τους;;Δεν είδες τη Σουζάνα όταν πρωτοπήρε το Βάλιουμ πως μαστούρωσε;Έτοιμη για χρησμό ήταν!!!

Senior Member
    οταν πρωτοπηρα τα 2 εφεξορ μαζι
    με απαντουσα οτι να ναι
    -τι ωρα θα πας στη δουλεια?
    -αμαν ρε μανα εφαγα σου ειπα!:o:o:o

φαντασου οτι ειναι για να σε ξεκολλανε απο τις σκεψεις αλλα αυτα σε ξεκολλανε γενικοτερα
    θυμαμαι το συναδερφο που του ειπα ο server εμεινε ανοικτος ολη τη νυχτα να τον κλεισω.....
    -αααααααα παει η επιχειρηση μην τον αγγιξεις
    -ε?

η το αλλο που ηθελα να βαλω στον αυτοματο πωλητη για καφε και εψαχνα την υποδοχη κερματων στον εκτυπωτη????

ρομπα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ΕΕΕΕΕΕεεεεεεεε?Σε ξεκόλλησαν και από το παζλ της πραγματικότητας.Δεν \'ν\' κακό.Δεν \'ν\' κακό...
    Ρόμπα γινόμουν και γίνομαι με τον ύπνο.Δεν ξυπνάω για να πάω στην ώρα μου στα ραντεβού και στο τέλος στερεύω από δικαιολογίες.Πέθανε ο θειος μου,συγνώμη είχα κι άλλο ραντεβού,συγνώμη το ξέχασα...πτου δε μου\'ρχεται άλλο.......Ρε εδώ είχα αφήσει γκόμενο να περιμένει μισή ώρα κάτω απ\'το σπίτι μου και να μην έχει φύγει κι εγώ να κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου.Απ\'τα χίλια τηλ που πήρε εγώ άκουσα το ένα..Κατέβηκα και κόντεψα να κλάψω.Γαμημένα χάπια έλεγα και τώρα πώς εξηγείς;;;;Μιλάμε το λυπήθηκα το παιδί.Του είπα \"Είδες να μην έρχομαι και περίμενες;;\"
    Κολλήματα όταν έτρωγα έλεγα \"Μισό λεπτό να ανασυντάξω τις σκέψεις μου\".\"Θα μου\'ρθει,θα μου\'ρθει...\"εεεεεεεεεεεεε;
    Τι έλεγα;;;;;;

Senior Member
    εχει κ τα καλα του ο κουκουρισμος
    το δικο μου προσωπικα μυαλο ετσι οπως στροφαρει καλυτερα να ειναι στα κουκουρουκου του
    αλλιως θα βρει
    ειναι αυτο που λεμε παρτο αλλιως?ε,μονο που εγω οταν καταλαβαινω οτι πρεπει να το παρω αλλιως κοβω το τιμονι με τη μια 190 μοιρες κ με φουλ γκαζι
    παντως ψηφιζω αυτην τη στροφη!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Είναι θέμα λοιπόν σωστής στροφής!!!!!Κοίτα δεν ξέρω αν στροφάρω γρήγορα.Νομίζω πως όχι αν και ο ψυχίατρος άλλα έλεγε.Ξέρω πάντως πως είμαι αναλυτική και η μνήμη που είχα με τα damn pills έχει disappear τόσο που ούτε ο Τιτανικός να ήτανε στα βουλιάγματά του..

Senior Member
    Θυμάμαι ρε που είχε χρειαστεί να δουλέψω -μαύρη να\'ναι η μέρα- βοηθός σερβιτόρου και μου ρίχνανε τα ξεφτέρια οι σερβιτόροι τρεις παραγγελίες με μία πρόταση.Αυτό που έλεγα τρεις κόκα,μία μπύρα και ένα μισόκιλο άσπρο στο 36 επί 3.Και να λέω,εεεεεεεεε?Can you repeat that plιιιιιιιease?Και να περιμένουνε τώρα και να ρωτάω εγώ..Εεεεε;Εσείς είχατε παραγγείλει τη μικρή μπύρα;Όχι ο κύριος δεξιά.Και να γίνομαι ρόμπα...Αφού τα γκαρσόνια κρατούσαν τεφτέρια και δεν είχανε δεηθεί να δώσουν και σ\'εμένα ένα στυλό κι ένα χαρτί..Ρε βοηθάτε ρεεεεεε!Άσε ρε τι μου θύμισες τώρα με τις αμνησίες.....Αναρωτιέμαι πως τα κάλυπτα και τα καλύπτω τόσο καιρό.....

Senior Member
    εγω τους λεω ακριβως
    μη με παρεξηγξτε ειμαι λιγο φφφφστ
    να σου πω το χειροτερο?προσπαθουσα να μπω σε τεετραθυρο αμαξι πισω απο την μπροστινη πορτα!!κ να σμπρωχνω την καρεκλα να τραβαω..και τοτε εμφανιστηκε η νονα του παιδιου μου να μου αναγοινει χαλαρα την πισω πορτα!!
    2 πορτες εχει η ζωη ανοιξα μια κ μπηκα
    αλλα οχι και ολα τα αμαξια!!κ να πεις οτι εχω μπει σε πολλα αμαξια με 2 πορτες?μπα κολημμα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χαχα καλό...Βασικά δεν μου έρχονται άλλα παλαβά της αμνησίας...Ευτυχώς σου λέω τα κάλυπτα καλά....

Senior Member
    εμ δεν καλυβοτανε κατι τετοιες χοντραδες αλλα γελουσα κι εγω ετσι για ξεκαρφωμα..
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ρε ιντερ, να΄σαι καλά!δάκρυσα από το γέλιο.σε φαντάστηκα να χτυπιέσαι τραβώντας το κάθισμα...είσαι απίστευτη!

Senior Member
    xaxa..Σε νιώθω φιλενάδα.Εγώ να δεις τι γέλιο έριχνα στον πόνο μου για ξεκάρφωμα.\"Αχ,δεν την παραγγείλατε εσείς την μπύρα αλλά η ωραιοτάτη συντροφιά σας\".....και γλείψιμο!!!!

Senior Member
    ε, κι αυτοί αφού σε είδανε, χάθηκε ο κόσμος να σου δώσουνε ένα μπλοκάκι παρέα με το στυλό?

Senior Member
    Δεν με είδανε...Απλά λέγανε αρχές είναι ακόμα ή \"Σήμερα θα δουλεύεις με ΑΥΤΗ;;;;;;Σε ΛΥΠΑΜΑΙ\"Πού να\'ξεραν..Γενικά το σερβιτοριλίκι δε μου πήγαινε.Πήγαινα να ανοίξω κρασιά και πεταγόταν ο φελός ΜΠΑΜ..Φςςςςςς.Θα δοκιμάσετε από το \"υπέροχό\" μας κρασί-μόλις ένα χρόνο στην κάβα;\"Εσείς;;;;\"-Σκέψη:Αν ζήσεις θα πιουν κι οι υπόλοιποι...και τσαφ έριχνα το μισό κρασί έξω..
    Πρώτη μέρα πάω σε μια τύπισσα κοκέτα από τα υψηλά στρώματα της κοινωνίας,αφρόκρεμα κι έτσι με το ωραιότατο άσπρο ταγιέρ της και της χύνω-ΟΥπς-το κόκκινο κρασάκι που είχε παραγγείλει.....Και τι να λέω;;;Συγνώμη,είμαι ακόμα εκπαιδευόμενη,σιγά σιγά μαθαίνω....για να καλυφτώ......Μαρία έστρωσες το 38;;;\"Εεεεεε;;;Μου είχες πει να το στρώσω;\".Ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μου αυτή η δουλειά σου λέω...

Στο μόνο στο οποίο ήμουν καλή ως γνήσια ιδεοψυχαναγκαστική ήταν στο καθάρισμα.....Τασάκια,σκατάκ ια,ποτηράκια,κεράκια,κάβες, μηχανήματα,κατάλογοι όλα είχαν δει το ξεσκονόπανο απ\'τα χέρια μου...Το είχα γλείψει το μαγαζί.Παστρικιά με έλεγαν και που να ήξεραν...Χαχα....Σου λέω έπεφτε σταγόνα από κρασί τσουπ το βετέξ.Αφού ενώ δεν επιτρεπόταν να κουβαλάω μαζί μου καθ\'ότι κιτσέ κόντεψε να γίνει παραχώρηση ειδικά για εμένα.Θυμάμαι να περιμένουν παραγγελείες κι εγώ να κάθομαι με τις ώρες να ξεροτρίβω το 34 τραπέζι....Το καλύτερο και πιο χιουμοριστικό.ΚΑθ\'ότι η δικιά σου παστρικιά ήθελα να κάνω μια δουλειά καλά και καθόμουν και μάζευα με τις ώρες τα ψίχουλα τόσο που κάποια στιγμή με κοίταξε λοξά η γυναίκα του αφεντικού γιατί καθάριζα με τις ώρες γύρω από τον άντρα της το τραπέζι και νόμιζε ότι του τα έριχνα.Που να\'ξερες μωρή λόλα!!!

Senior Member
    καλα το σμπρωξιμο της μπροστινης καρεκλας...την διαπιστωση οτι το αμαξι εχει 4 πορτες να δεις!
    η νονο κι η πεθερα μου αχ το καημενο το καψανε με τα φαρμακα κι εγω αφου επεξεργαστηκα το γεγονος γελουσα μονη μου κι αυτες τα χωνανε ακομα πιο πολυ...η υπερπροστατευικη πεθερα μου
    -ελα κοπελα μου μην στεναχωριεσαι θα στρωσουν τα πραγματα..με τον καιρο θα δεις..
    -γιατι ρε μαμα να στρωσουν μια χαρα ειμαι ετσι!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 3 of 18 FirstFirst 1234513 ... LastLast