αμνησια απο τα χαπια? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 266
    Senior Member
    Ναι..Κι εγώ αυτό λέω.Μια χαρά είμαι έτσι.Οι άλλοι δεν είναι μια χαρά μ\'εμένα..Λολ!!
    Μιλάμε είχα φάει τρελό θάψιμο στην προτελευταία μου δουλειά.Τόση που ήθελα πριν φύγω να τους χώσω τα σερβίτσια στη μούρη.....Άσχετο αλλά μου βγήκε...Γι\'αυτό σου λέω πάμε,πάμε να φύγουμε από δω και μη ρωτάς που πάμε.....
    Ξέρεις τι σημαίνει να μη μπορείς να πάρεις τα πόδια σου ,να πρέπει να δουλέψεις να βγάλεις κανά φράγκο και να το παίζεις και νορμάλ;;;Τς.Τς.Δύσκολη δουλειά....2 Seroxat των 100mg,3 αναφρανίλ των 25...ούπς..ένα τζατζίκι και ένα πιτόγυρο στο 2 παρακαλώ!!!!!

Senior Member
    μη μασας κοπελα μου θα ερθω για πελατης κ δεν θα ξεχασεις τπτ
    3 ταβορ στο 4!!!!!
    θα τους κανουμε ολους σαν κι εμας για να ειμαστε διαφορετικοι
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χαχα.Έτσι έτσι..Ευτυχώς τη σταμάτησα.Τη θεώρησα λίαν ψυχοφθόρα και άκουσα και είδα ουκ ολίγα πράγματα για το τι γίνεται στο σερβιτοριλίκι.Άσε που όλοι ήταν πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο από εξυπνάδα.Στόκοι και ήθελαν να μου μάθουν γιατί και κάτι ήξεραν πως να γυαλίζω λέει σωστά τα ποτήρια με ατμό κι όχι με βρεγμένο βετέξ..γιατί αφήνει στάμπες...Σου λέω ξεφτέρια όλοι...και με κοιτούσαν με υφάκι.Ο Γιωργάκης μου είπε \"Ξέρεις ποια πρέπει να είναι η σχέση μου με τον καφέ;\"\"Αυτή του να τον παραγγέλνεις\"..Χαχα..Ρε Γιώργο έγραψες πάλι....
    Φαντάζεσαι να ήταν ένα εστιατόριο ειδικό για φαρμακοληψία;Θα είχε πολλή πέραση και θα δούλευα με περίσσια χαρά...
    1 Efexor στο 38 και στρώσε για επιδόρπιο καθαρτικό το 6....
    Υ.Γ.Νομίζω ότι δούλευες σε μπαρ εεεε;
    Υ.Γ2 Μαλάκα πρέπει να τους το έπαιζα ακραία ιδεοψυχαναγκαστική και να ρίχνω το Άζαξ πάνω τους.Το δε βετέξ μόνο για ένα φρεσκαρισματάκι στο προσωπάκι και η χλωρίνη για να πλένουν τα χεράκια τους..Αυτά ήθελαν....
    Μου θυμίζει το Κόμικ του Κηπ με τον ιδεοψυχαναγκαστικό που λέει \"And now I even wax my dog\"

Senior Member
    χαχαχαχχα τελειος εισαι εμενα να δεις τι μου κανανε κατι πρωην αφεντι κα μου αλλα πυ να δεις τι τους εκανα και εγω χαχαχαχ.σηκωθηκα και εφυγα και μεχρι και την γλαστρα που τους ειχα στειλει για καλη επιτυχια πηρα χαχαχ.ασε θεικες στιγμεςς αυτα τα καντιλια που ακουσαν θα μεινουν βαθεια χαραγμενα μεσα τουςςς χαχα

Senior Member
    Χμμ,δεν έκανα πολλά στα αφεντικά.Με τους σερβιτόρους έπαιξα.Τα αφεντικά την έβγαλαν καθαρή...Μόνο που τελειώνοντας την βάρδια πήγα σπίτι και δε με ξαναείδαν..Ούτε γεια,ούτε τσου μου του..Τίποτα...Μην την είδατε..Αλλά τα σερβιτόρια μου έπαιξαν πουστιά..Τα ταχτοποίησα όμως.Τι σκατά οριακά χαρακτηριστικά.Ξύπνησε μέσα μου το Ντάνυ δε ντόγκ....

Καντήλι και χαστούκι μετά από πολλά χρόνια που είχα να ρίξω έφαγε ένας τύπος στο γυμναστήριο.Εκεί που ξερογλείφεται με μια κοπέλα μπαίνω στο ανάμεσα,του χαμογελώ και τρώει χαστούκι.Δεν τον πέτυχε όμως ρε συ καλά.Κρίμα....

Senior Member
    κασι τελεια ταινια το ντανυ δε ντογκ ετσι?βασικα εγω δεν ειχα συναδελφους ολο ελεγαν οτι θα παρουν και ολο εγω εβγαζα ολη την δουλεια ωσπου που τους πηρε ο διαολος και ηρεμησα

Senior Member
    xaxa..Μπράβο ρε Μαράκι.Και καλά τους έκανες.Ήμουν βοηθός και με ρημάδιαζαν.Με έκαναν κουρέλι.Το παιδί για όλες τις δουλειές.Και οι σερβιτόροι,που ήταν θέση προαγωγής τα έξυναν και έπαιρναν μόνο παραγγελίες...
    Γινόταν της *******ς το κάγκελο.Δουλειά περιοπής όπου ο εργοδότης σου βάζει δήθεν στο φιλικό το χέρι να σου φτιάξει το σουτιέν γιατί βγάζεις άσχημο ίματζ!!!Το Ντάνυ the dog ήταν κορυφή.Μου θύμισε εμένα πριν 4 χρόνια όταν πήγαινα Κουνγκ Φου με τι πάθος αφοσιωνόμουν και πως κουρδιζόμουν εύκολα...

Senior Member
    ασε βασικα νομιζω οτι εκφραζει πολλους ανθρωπους που τους εχει στερηθει η ελευθερια και τους ελεγχουν κρατωντας τους με καποιον τροπο δεμενους αν μπορουμε να πουμε .ναι ρε ιουλιος μηνας σε νησι να γινεται χαμος ολο να μου λενε θα παρουμε και ολο 16 ωρα βαραγα ασε μεχρι που δεν πηρα το χαναχ μου χαχαχα

Senior Member
    XaxaΜαρία...16ωρα εεεε;Μάλλον χρειάζονταν αυτοί χάπια για την αμνησία τους στα ρεπό σου...

Senior Member
    ασε ασε και απο λεφτα....σκατα.χαχχαχα.τι να κανουμε ομως οπως λεει μια πολυ παροιμια ο θεος αλλλους τους επλασε και αλλους τους ....εκλασε

Senior Member
    Μαρία καλή η παροιμία.Όχι εμένα τα λεφτά ήταν καλά......αν έμενα γιατί δεν άντεξα και πολύ.Εγώ είχα συνηθίσει να συναναστρέφομαι με άλλα άτομα και όχι της κάθε καρυδιάς καρύδι.Άντε, πες τα σκούρα τα βρήκα στο γυμναστήριο που πήγα και αναγκάστηκα να συναναστραφώ με πορτιέρηδες,μποντιμπιλντε� �άδες αλλά εκεί επιβίωσα.Αλλά ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις με το Σεις και το Σας να πιάσεις δουλειά και να ανέχεσαι τον εργοδότη για να μη σε διώξει να σου φτιάχνει την τιράντα του σουτιέν;;;Ξέρεις τι είναι να ανέχεσαι τα χαριτωμένα σχολιάκια των σερβιτόρων;Και πώς να τους κόψω την παρόλα όταν είχα ανάγκη να μάθω την \'δουλειά\' και μόνο αυτοί θα μου την έδειχναν;;;(Μάλλον είχα στο νου τους να μου δείξουν άλλη δουλειά)Τι να πω;Πρέπει να ακολουθείς τη θεωρία,την παλιά καλή προαναφερθείσα \"Σταρχιδισμού\"

Οι συμβουλές ενός από όλους εκεί μέσα είναι εδώ πουλάμε κοινωνικοποίηση αλλιώς θα έτρωγαν σπίτι τους.Εδώ πουλάμε και εμάς τους ίδιους.(Μόνο για κονσομασιόν δεν είχε ακόμα μιλήσει).
    Αλλά πάνω κάτω στις πωλήσεις έτσι πάει.
    Θυμάμαι να σουτάρομαι με την πρώτη μέρα από ένα τουριστικό κατάστημα στην Πλάκα από μία κωλόγρια(με όλη την έννοια της λέξης) γιατί είμαι άσχετη από πωλήσεις και ας είχα πτυχία Αγγλικών,Γαλλικών που η άλλη πωλήτρια δεν είχε.Και τι να μου λέει η γριά;\"Ακόμα και την κόρη μου θα πάντρευα αν μου έρχονταν και μου αγόραζαν απ\'το κατάστημα\".
    Τότε που έψαχνα για πωλήτρια πάλι σε υποδήματα πάω σε έναν τύπο και μου λέει αν βρω καμιά πιο εμφανίσιμη κοπέλα από εσένα θα την προτιμήσω.(Μετράνε τα πτυχία;Τα χαρτιά;Οι περγαμηνές;Τς!Τς!!!!!)Εμπειρί ες από δουλειές να έχουμε να λέμε....

Senior Member
    σε μεγαλα club ημουν στην παραγωγη(ποτοδοσια στους σερβιτορους αλλα δεν με παρεξηγουσαν γιατι ολοι ηταν χικ!μια μερα εμαθα οτι οι κοπελιες στο μαγαζι που δουλευαν μονο μπαρ ενω εγω ειχα και 5 σερβιτορους περναν τα ιδια λευτα(βεβαια εγω απαιτουσα απο τους σερβιτορους κομματο απο τα μπυρμπουρια και τα αφεντικα συμφωνησαν γιατι πως να το κανουμε ημουν πειστικη οτι εγω δεν περνω γιατι εχει προτεραιοτητα η εξυπηρετηση του σερβιτορου κ μετα η μπαρα μου)αλλα οταν εμαθα οτι εγω και οι σκετες γλαστρες περναμε τα ιδια λευτα θολωσε το ματι σφυρηξε το αυτι καπνιασε η μυτη κι ολοι καλυβοταν απο τα τασακια που εκσφενδονιζα!!!κι ενα Βαψαρδι που ειχα εκεινη την ωρα στα χερια μου..γηταν η ωρα που κλειναμε
    ευτυχως το μαγαζι ηταν ηδη θερινο...για αυτο ποτισα τις γλαστρες barwomen με Βαcardi!!!
    μου βγηκε ενας μισογυνισμος....κατσε καλα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Καλώς ήρθες μωρό μου Ίντερ!!!!

Senior Member
    Originally posted by interappted
    σε μεγαλα club ημουν στην παραγωγη(ποτοδοσια στους σερβιτορους αλλα δεν με παρεξηγουσαν γιατι ολοι ηταν χικ!μια μερα εμαθα οτι οι κοπελιες στο μαγαζι που δουλευαν μονο μπαρ ενω εγω ειχα και 5 σερβιτορους περναν τα ιδια λευτα(βεβαια εγω απαιτουσα απο τους σερβιτορους κομματο απο τα μπυρμπουρια και τα αφεντικα συμφωνησαν γιατι πως να το κανουμε ημουν πειστικη οτι εγω δεν περνω γιατι εχει προτεραιοτητα η εξυπηρετηση του σερβιτορου κ μετα η μπαρα μου)αλλα οταν εμαθα οτι εγω και οι σκετες γλαστρες περναμε τα ιδια λευτα θολωσε το ματι σφυρηξε το αυτι καπνιασε η μυτη κι ολοι καλυβοταν απο τα τασακια που εκσφενδονιζα!!!κι ενα Βαψαρδι που ειχα εκεινη την ωρα στα χερια μου..γηταν η ωρα που κλειναμε
    ευτυχως το μαγαζι ηταν ηδη θερινο...για αυτο ποτισα τις γλαστρες barwomen με Βαcardi!!!
    μου βγηκε ενας μισογυνισμος....κατσε καλα
    Πω τα λυπάμαι τα κοριτσάκια αλλά πόσο σε νιώθω.Όχι εγώ ζω και ζούσα την αντιπάθεια από το γυναικείο μάτι..
    Οπότε και στο σερβιτοριλίκι από μία λεγάμενη η οποία σφυριζόταν με τ\'αφεντικό και πίστευε ότι θα της έπαιρνε το και πολύ διοικητικό πόστο που είχε μη χέσω.Σιγά μωρή,δε θα πάρω...Με κοιτούσε ξινά,με κοιτούσε παγερά,αλλά δεν ξεκατινιάστηκα.Κράτησα επίπεδο.Έφυγα πριν γίνει αυτό γιατί αν γινόταν και θα απολυόμουν και θα άφηνα και κακό όνομα.Και πόσο πια κακό όνομα να αφήσω σ\'αυτή τη ζωή;Φτάνει πια...Τέλος πάντων ξέρω ότι αν γυάλιζε πολύ το μάτι ίσως με χάνανε και από ανακοπή γιατί αρχίζω και αφρίζω σε αυτές τις περιπτώσεις.Χάνω κάθε ίχνος γλυκύτητας στο πρόσωπό μου....
    Πήρες το αίμα όμως εσύ!!!Σ\'ευχαριστώ!!!

Senior Member
    βρε ακομα οταν το θυμαμαι απορω πως ειμαι ακομα εξω...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast