Results 106 to 120 of 266
Thread: αμνησια απο τα χαπια?
-
07-05-2007, 02:19 #106
lostre γελοια παρατηρησει των hipnosedon :αν τα παρετε υπογλωσσια φροντιστε να εχετε ξαπλωσειιιι
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 07-05-2007, 02:21 #107
Originally posted by interappted
ψιλικατζου εχω και αυτη παει στο σμπαρο με τα σπορια
07-05-2007, 02:24 #108
οκ τοτε θα τον μεταφερω στο σμπαρο με τα αλλα 2 τριγωνια..δεν κολλησω εκει...
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
07-05-2007, 02:49 #109
lostre γελοια παρατηρησει των hipnosedon :αν τα παρετε υπογλωσσια φροντιστε να εχετε ξαπλωσειιιι
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ?????φαντάζεσαι πόσο ισχυρά είναι!!!!!!
07-05-2007, 04:04 #110
Originally posted by LOSTRE
Δηλαδή πήρες ΝΟΖΙΝΑΝ ή για το ΑΝΑΦΡΑΝΙΛ λες?
07-05-2007, 04:12 #111
Έχω δοκιμάσει μόνο 5 διαφορετικά φάρμακα όλα με την ίδια κατάληξη.Τα παραθέτω....και θα αναφέρω τι γράφει το φύλλο οδηγιών του Αναφρανίλ και μετά σου λένε ότι είναι ιδιοσυστασιακό.Μου θυμίζω Ευαγγελάτο και αποδείξεις...Για να ρίξουμε λίγο φως στην σκοτεινή χώρα των ψυχοφαρμάκων...(Βέβαια και τα μη ψυχοφάρμακα έχουν ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ)...
Μάλλον δε θα αναφέρω τα φάρμακα για να μην παραπλανήσω.Οπότε θα στραφώ μόνο στο φύλλο οδηγιών του αγαπημένου μου τρικυκλικού αντικαταθλιπτικού που δεν προκαλεί εθισμό....
αλλά τι αναφέρεται παρακάτω στο ίδιο φύλλο οδηγιών;
\"Μην αλλάξετε ή σταματήσετε τη θεραπεία χωρίς να ρωτήσετε πρώτα το γιατρό σας.Ο γιατρός σας μπορεί να θελήσει να μειώσει τη δοσολογία σταδιακά πριν τη σταματήσει εντελώς.Αυτό είναι για προφύλαξη από χειροτέρευση της κατάστασής σας και ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΕΡΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ,όπως πονοκέφαλος,ναυτία και γενική κακουχία\"
ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
*Άτομα που πάσχουν από βαρειά κατάθλιψη μπορεί να σκεφτούν για αυτοκτονία.Εάν αισθανθείτε κάποια στιγμή πως η ζωή σας δεν έχει πια αξία,πρέπει να ζητήσετε αμέσως ιατρική φροντίδα(Όλα καλά με την δεύτερη πρόταση.Αλλά δεν μας έφτανε η βαρειά μας κατάθλιψη μας την επιδεινώνει το χάπι;)
*Το Αναφρανίλ μπορεί να προκαλέσει ξηροστομία,που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καταστροφής των δοντιών.Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια μακροχρόνιας θεραπείας πρέπει να κάνετε τακτικούς οδοντιατρικούς ελέγχους.(Κάθε 6 μήνες πάω για καθαρισμό.Μ\'αρέσει που λέει μπορεί να φέρει ξηροστομία όταν είναι η κυριότερη παρενέργεια)
*Εάν φοράτε φακούς επαφής και έχετε ερεθισμό στα μάτια,ενημερώστε το γιατρό σας.(Γι\'αυτό δεν μπόρεσα να βάλω φακούς.Δεν έχεις αρκετό δάκρυ για να κυλήσει ο φακός μου έλεγε.\"Ξηροδακρύα\"λοιπόν)
*Πριν κάνετε οποιοδήποτε είδος χειρουργικής επέμβασης ή οδοντιατρικής αγωγής,ενημερώστε τον υπεύθυνο γιατρό ή οδοντίατρο ότι παίρνετε Αναφρανίλ.(Γινόμαστε και στους παθολόγους ρόμπα με λίγα λόγια)
*Το Αναφρανίλ μπορεί να κάνει το δέρμα σας πιο ευαίσθητο στο φως του ήλιου.Να μένετε μακρυά από την απευθείας έκθεση στον ήλιο και να φοράτε προστατευτικά ενδύματα και γυαλιά ηλίου.(Μπούργκα να φοράμε;;Γι\'αυτό βάζω αντιηλιακό πάνω από 40.Και πάλι το ΜΠΟΡΕΙ στη μέση..).
*Το Αναφρανίλ ΜΠΟΡΕΙ να προξενήσει σεξουαλικά προβλήματα(ανικανότητα) στους άντρες.Ενημερώστε τον γιατρό σας ΑΝ έχετε τέτοιες ενδείξεις.
ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
Το Αναφρανίλ ΜΠΟΡΕΙ να προκαλέσει μείωση των πνευματικών και ψυχολογικών ικανοτήτων σας και να κάνει ορισμένους άνθρωπους πιο νυσταγμένους,ή λιγότερο προσεκτικούς,ή μπορεί να προκαλέσει θολή όραση.ΕΑΝ αυτό συμβαίνει σε εσάς,μην οδηγείτε,χειρίζεσθε μηχανήματα ή εκτελείτε άλλα καθήκοντα που απαιτούν πλήρη προσοχή.Τα οινοπνευματώδη και τα κατασταλτικά του Κ.Ν.Σ ΜΠΟΡΕΙ να αυξήσουν την υπνηλία.
Μέχρι στιγμής ποιό είναι το συμπέρασμα;
Χαλάνε τα δόντια,τσουρουφλιζόμαστε από τον ήλιο ή αλλιώς τη βγάζουμε με κελεμπία.(Δανεικές από Πακιστανούς).Στο σεξ είμαστε ή ανίκανοι ή ανοργασμικές.Δεν πίνουμε....Δεν οδηγάμε.Σχεδόν τυφλοί με θολή όραση..αλλά αν ποτέ αισθανθούμε τη ζωή να μην έχει αξία να τους ενημερώσουμε!!!
Αυτές ήταν οι ΜΠΟΡΕΙ παρενέργειες...
Πάμε στις σπάνιες.
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ,ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ,εάν ΣΥΜΒΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ μπορεί ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Ίκτερος,δερματικές αντιδράσεις,πυρετός και πονόλαιμος,απώλεια της ισορροπίας,πόνος στα μάτια,σοβαρός πόνος στο στομάχι,μυική αδυναμία ή ακαμψία,μυικοί σπασμοί,δυσκολία στην ούρηση,διόγκωση των μαστών και γαλακτόρροια,γρήγορος ή ακατάστατος καρδιακός κτύπος(βαρύς και γρήγορος),δυσκολία στην ομιλία,σύγχυση ή παραλήρημα,ψευδαισθήσεις,κ ρίσεις...
Μερικοί ασθενείς ΜΠΟΡΕΙ να έχουν άλλες παρενέργειες οι οποίες δεν αναφέρονται παραπάνω....
Anafranil I love you!!!!
07-05-2007, 13:35 #112
εγω αγαπαω τα διπλα μου εφεξορ
προφυλαξεις(επιγραμματικα θα τις πω)
τασεις αυτοκτονιας
μανια-υπομανια
εξαρτηση
εμφραγμα
μεταβολες ορεξης
ανεπιθυμητες ενεργειες(επιγραμματικα επισης)
σωμα(τυχαιος τραυματισμος-παιδες αληθεια εχω ξεσκιστει στο να χτυπαω...)
αδυναμια-κοπωση
κτλ-κτλ
κατα τα αλλα ενδειξεις
θεραπεια αγχωδους διαταραχης
κοινωνικης φοβιας
ολων των μορφων καταθλιψης!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
07-05-2007, 14:15 #113
Originally posted by interappted
εγω αγαπαω τα διπλα μου εφεξορ
προφυλαξεις(επιγραμματικα θα τις πω)
τασεις αυτοκτονιας
μανια-υπομανια
εξαρτηση
εμφραγμα
μεταβολες ορεξης
ανεπιθυμητες ενεργειες(επιγραμματικα επισης)
σωμα(τυχαιος τραυματισμος-παιδες αληθεια εχω ξεσκιστει στο να χτυπαω...)
αδυναμια-κοπωση
κτλ-κτλ
κατα τα αλλα ενδειξεις
θεραπεια αγχωδους διαταραχης
κοινωνικης φοβιας
ολων των μορφων καταθλιψης!!!
Αυτό με το έχω ξεσκιστεί στο να χτυπάω μου άρεσε.Ρε λες αυτά να έπαιρνε και μια Αγγλικού μου που σκόνταφτε πάνω στα θρανία συνέχεια;;;;Λολ..\"I am allways hitting on this furniture\"
Εγώ όταν άλλαξα χάπια και πήγα στα Zoloft(με την υπόδειξη της ψυχιάτρου μου) μού βγήκαν κάτι τάσεις αυτοκτονίας που ούτε όταν είχα αρχίσει ψυχοθεραπεία δεν είχα...Μιλάμε σοκαρίστηκα...και υποτίθεται ότι είναι για την κατάθλιψη.Περιττό να πω ότι τα άντεξα μόνο 2 εβδομάδες.Δεν λέω χωρίς τα χάπια με πιάνουν οι βλακείες μου,λίγο η εσωστρεφειά μου,λίγο αργοπορώ να κάνω κάτι αλλά δεν είχα ποτέ αυτοκτονικό ιδεασμό.....Η μανία-υπομανία όπως ρώτησα την ψυχίατρο ΜΠΟΡΕΙ να βγει στους έχοντες διπολική..Όχι σε εμάς....
Δηλ.Οι έχοντες κατάθλιψη με τα χάπια θέλουν να αυτοκτονήσουν,οι έχοντες μανιοκατάθλιψη παρουσιάζουν μανία......
Ρε δε λες που κατάλαβες γιατί χάλασε το δόντι;;;Έχεις ξηροστομία;;;;
07-05-2007, 15:09 #114
ου....
μκλ το ζολοφτ εμενα να δεις τι τασεις μου εφερνε για αυτο και το σταματησα εβλεπα το μπαλκονι και τα ματια μου γυαλιζαν...
κωλοχαπο του κερατα
με το hipnosedon που να μη χαλασει δοντι με 1μιση απο 8 μηνες?εσπασε απο πατατα αμεσως καταλαβα γιατι οι χαπακηδες(απο καγκουρια, με τη θεληση τους)εχουν ολοι οδοντοστοιχια σαπια..
κι ο γιατρος το παρεδεχτηκε..
εμενα ξυπνησε το οριακο μεσα μου
οχι αλλα hipnosedon
-πρεπει παιδι μου
-δεν θελω
κι ετσι αλλαξα γιατρο κ μαζι κα τα χαπια....well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
07-05-2007, 15:41 #115
Ε,ναι,αν τα φάρμακα που δίνει ο γιατρός είναι αναποτελεσματικά και προκαλούν παρενέργειες στον ασθενή και ο γιατρός απιμένει δεν είναι κακό να αλλάξουμε γιατρό...Επίσης αν δεν μας δλινει και σημασία..
07-05-2007, 16:38 #116
καλυτερα να αλλαζα γιατρο παρα να συνεχιζα τα hipnosedon
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
07-05-2007, 16:43 #117
χαχαχαχ παιδια ειστε θεοι τα λετε τελεια αλλα μεσα απο την πλακα δυστηχως βγαινει μια μεγαλη δοση αληθειαςςς.την πατησαμεεεεε
07-05-2007, 16:45 #118
οντως
θα βγουμε απο τη λουμπα ομως..
που θα παει?well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
07-05-2007, 16:48 #119
ναι ρε γαμωτο που θα μας παει.κουτσα κουτσα θα τα καταφερουμεεε.δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτηηηηηχαχαχαχα
07-05-2007, 16:48 #120
kassi σαν να μη μου φταναν τα αυτοκαψιματα κ τα μπουνοκλωτσιδια απο το γιο μου ηρθε κ το εφεξορ να δεσει
συνεχεια ενα αχ ακουγεται στο σπιτι...
ευτυχως ετσι μειωσα η εστω παραελλατωσα τα αυτικαψιματα
κανει τη δουλεια το εφεξορ
τερμα οι μλκς μου
ψεκαζω με εφεξορ κι εγινεwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία