αμνησια απο τα χαπια? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 266
    Senior Member
    χαχα.Τα αυτοκαψίματα τα είχες και πριν τα χάπια ή σου ήρθαν δώρο με τα χάπια;;;
    Το ζολοφτ!!!Έτσι,έτσι...Εγώ ήθελα να βρω τρόπο να αυτοκτονήσω...Μιλάμε, αφού έλεγα στη μάνα μου θέλω να αυτοκτονήσω πρόσεχέ με...Ώσπου τα σταμάτησα και βρήκα την υγειά μου.Δεν πήγαινε άλλο.Άσε δε οι βουλιμικές κρίσεις που πήγαιναν η μία μετά την άλλη...Που τέτοια βουλιμία δεν είχα ποτέ.Κατάλαβα πραγματικά τι θα πει βουλιμία.Έτρωγα ένα πιάτο μακαρόνια,μετά κι άλλο,μετά έπινα γάλα,μετά έτρωγα κουλουράκια-γύρω στα 25-μετά έτρωγα τόνο.Μετά γιαούρτι...Ξεκίνησα ένα βράδυ και μέχρι το άλλο πρωί είχα αδειάσει το ψυγείο...Και μου έλεγε ότι τα ζολόφτ είναι τα χάπια με τις λιγότερες παρενέργειες.....Μπουαχαχαχ� �αχαχα.Ας γελάσω!!!!

Senior Member
    kassi ,τί αλλα φάρμακα εκτός από ζολόφτ και αναφρανίλ πήρες?Το αναφρανίλ το είχα πάρει και εγώ!
    Βασικά τώρα κάνεις και ψυχοθεραπεία?

Senior Member
    κασι καλα τα λες μου φαινεται και εγω εχω κατι βουλιμικες κρισεις και η γιατρος μου μου λεει οτι τα ζολοφτ ειναι χαπια που δεν εχουν τετοιες παρενεργειες.αγγουρια.ασε που μου εχουν προκαλεσει διαταραχες στον κυκλο μου

Senior Member
    Originally posted by LOSTRE
    kassi ,τί αλλα φάρμακα εκτός από ζολόφτ και αναφρανίλ πήρες?Το αναφρανίλ το είχα πάρει και εγώ!
    Βασικά τώρα κάνεις και ψυχοθεραπεία?
    Μια ζωή κάνω ψυχοθεραπεία...Από τα 17 μου.....και είμαι αισίως 21.Θα πω ποια χάπια παίρνω αλλά με αφορμή κάποιες ιδέες που εκφράστηκαν ελπίζω να διαβάζουν την υπογραφή μου...Ο ψυχίατρος/ψυχολόγος έχουν τον πρώτο λόγο....

Λοιπόν έχω πάρει σιπραλέξ,Λαντόζ και σεροπράμ...για λίγο μόνο χρονικό διάστημα.Δεν είδα διαφορά και δεν είχα χρόνο για χάσιμο.Το Αναφρανίλ ήταν αρκετό.Άσε που είδα και κάτι παρενέργειες ΝΑ!!Στυλ αγγειίτιδα,επιληψία και άλλα και φρίκαρα.

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    οχι προυπηρχαν αλλα χαρη στα efexor εξαφανιστηκαν
    σιγα-σιγα
    efexor κανει τα τζαμια αορατα
    τοσο που περνας αμα λαχει κι απο μεσα!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    3 στους 3 αρνητικοί πάντως με τα Ζολόφτ.Εγώ είχα μάλλον μια μικρή βουλιμία λόγω κατάθλιψης.Στα 17 μου μέσα σε μία χρονιά πήρα 14 κιλά και δεν μπορώ να το αγνοήσω.Δεν ήταν από τα χάπια.Οπότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι τα Ζολόφτ να αυξάνουν αυτές τις κρίσεις.Τώρα που μειώνω σταδιακά τα χάπια ζω μια απίστευτη μαστούρα,ένα χάλι μαύρο.Σαν τα πρεζόνια στην απεξάρτηση.Πονάει όλο μου το σώμα και φυσικά με πιάνουν και τα λιγουρικά μου....Πρέπει να συμβουλευτώ τη γιατρό.Γαμώτο αυτό που μου τη σπάει είναι που αισθάνομαι ότι μου λένε τη μισή αλήθεια 4 χρόνια τώρα.Όχι δεν έχουν παρενέργειες,νυστάζεις από κατάθλιψη και τέτοια και είναι ηλίου φαεινότερο τι με κάνει κουρέλι.Στην κατάθλιψη κοιμάσαι να αποφύγεις τα κακώς κείμενα.Με τα χάπια είναι αλλιώς.Αισθάνεσαι μία κομάρα σε όλο το σώμα και μία νάρκωση.Δεν είναι νύστα.Είναι κάτι παραπάνω.Ξερένεσαι..Είτε έχεις κοιμηθεί 6 ώρες είτε 14 η κούραση δε φεύγει..και μου τη βιδώνει άγρια καθ\'ότι θέλω να κάνω πολλά στη ζωή μου και άλλα πολλά με πάνε πίσω....

Senior Member
    Originally posted by interappted
    Originally posted by kassi_21
    οχι προυπηρχαν αλλα χαρη στα efexor εξαφανιστηκαν
    σιγα-σιγα
    efexor κανει τα τζαμια αορατα
    τοσο που περνας αμα λαχει κι απο μεσα!!!
    Το από μέσα ας το αφήσουμε προς το παρόν....

Senior Member
    δεν με περνει αλλωστε ρε κεφαλι χερια ποδια τα χω καταβαρεσει μιλαμε οτι καταλαβα οτι το χαπι σου δινει λαθος αισθηση του χωρου κ του χρονου
    πχ λες το γραφειο μου ειναι εκει κ σκυβεις 10 ποντους πιο μπροστα οποτε εκει που υπολογιζεις να σηκωθεις βρισκεις στο γραφειο!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Πω γάμησέ τα...Για να ξεφύγεις από τους αυτοπυρπολισμούς κοπανιέσαι αλλιώς μη χάνεις και τη γεύση..........

Senior Member
    ναι αλλα αυτα τα χτυπηματα ειναι γελοια!πονας αλλα γελας!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ρε παιδια ολα τα φαρμακα σκατα ειναι απλα αλλα εχουν λιγοτερες παρενεργειες απο ολα τα αλλα.το καλο θα ηταν να μην ειχε χρειαστει να τα παρουμε καθολου αλλα αφου μπηκαμε στο χορο θα χορεψουμε μπας και μπορουμε να κανουμε κατι αλλο?

Senior Member
    Originally posted by interappted
    ναι αλλα αυτα τα χτυπηματα ειναι γελοια!πονας αλλα γελας!
    αρκεί να μη μένουν σημάδια να στα θυμίζουν...;)

Senior Member
    δεν σου χα πει για το καρουμπαλο?ε,εβγαλα κι αλλο...χαχαχα
    τυχαιος τραυματισμος αλλα απο το πολυ τυχαιος καταληγει να γελας με τι χαζομαρα που σε δερνει..
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    πωπω παιδια καλα τα λετε τωρα που το σκεφτομαι και το θυμαμαι πριν 3 χρονια οταν αρχισαν τα μουδιασματα εβαζα μπλε οινοπνευμα στα χερια μου και εβαζα φωτια.το μπλε οινοπνευμα μολις εξατμιζεται σβηνει αλλα μια μερα εκανα την μαλακια και εβαλα με κανονικο οινοπνευμα και δεν εσβηνε αρχισα λοιπον να φωναζω.ευτυχως που ηταν το αγορι μου εδω και εβρεξε 2 πετσετες και μου τις εβαλε πανω στα χερια μεχρι να σβησει αλλιως θα καιγανε εμενα για ιουδα...

Senior Member
    περασμενα ξεχασμενα μαρια...
    τωρα μας καινε εγκεφαλο τα χαπια ας μην καιμε κι εμεις τα χερακια μας!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast