Results 211 to 225 of 266
Thread: αμνησια απο τα χαπια?
-
14-07-2007, 02:44 #211
σκιαχτηκα
με λεει αν δεν θες τα λυρικα η επομενη λυση ειναι τα αλοπερντιν σε χαμηλες δοσεις
του λεω ρε συ δρ αυτα θα με απολολανουν δεν θελω κ πολυ να φορεσω το ασπρο πουκαμισο!
οχι μου λεει ισα-ισα που θα σου κανουν καλο.δεν θα σε απολολανουν(μπα μιλας απο προσωπικη πειρα???δρ?)
τελος παντων στην επομενη συνεδρεια το ξανασυζητησα κι εκει ηταν συγκινητικος
οχι Ιωαννα μου δεν θελω να σου δωσω αντιψυχωσικα αλλα δεν εχω αλλη λυση αν δεν σου κανουν τα λυρικαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 14-07-2007, 02:55 #212
Ναι έτσι είναι τα ψυχοφάρμακα.Μπρος γκρεμός,πίσω ρέμα...Να σου δώσω άλλο αντικαταθλιπτικό αλλά να αρχίσεις να μου καραμελιάζεσαι και με ένα αντιεπιληπτικό-σταθεροποιητή.Μόλις είδα αντιεπιληπτικό λέω πάει λάθος θα κατάλαβε η μάνα.Λέω ρε μητέρα δεν έχω επιληψία.Τι μου το έφερες αυτό;Για να αποκτήσεις θα απαντούσα αν ήμουν στην θέση της...
Από παρενέργεια λίγο καλύτερο από ένα άλλο ηρεμιστικό που διάβαζα...που εκείνο είχε πάρει την ιατρική εγκυκλοπαίδεια και είχε κοτσάρει όλες τις αρρώστιες που είχε προλάβει να σκανάρει..Μόνο καρκίνο και AIDS δεν προκαλούσε..
14-07-2007, 03:36 #213
μεγαλη λουμπα τα χαπια λεμε
πηρα κ ταβοριστικη αυξηση
σε λιγο θα βλεπω κ οραματα
αυτα τα ταβορ.....ειναι καλυτερα απο τα δολοφονους με αγγελικο προσωπο lexotanil,ειναι καλυτερα απο hipnosedon,αλλα κανουν μια μαστουρα
κοντευω να τραγουδησω το χθες το βραδυ στον τεκε μας
κ μια ανασφαλεια πακετο προσφορας τυπου τωρα τι λεω? γιατι το λεω ?λεω?
κι αντε οταν μιλαω εδω
ποιος θα με παρεξηγησει?
αν λαχει σε ανθρωπο εξωτερικο απο τις 12 κ μετα
αιιιιιιι
μα τι λεω στα αληθεια θεε μου!!
βιρα τις αγκυρες
εχω κολλησει τωρα με τον δρ-συνταξιδιωτη
γιατρε γερνει η βαρκα η το πληρωμα
γιατρε πολυ κουπι
με σκεφτομαι σε εκδοση τζακ σπαροου με το κυαλι στ ματι να ψαχνω την ακτη-προορισμο
θαλασσα πλατια μπροστα
ποτε θα μπαρκαρουμε καπετανιε?
ει καπετανιε θελεις εναν ναυτη ακομα?
οχι δεν κανω group therapywell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
14-07-2007, 03:37 #214
αληθεια τι γινεται οταν αυτα τα λεω παραεξω?
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
14-07-2007, 03:44 #215
Αυτή είναι η μεγάλη συντριβή.Ότι όποιος δεν έχει ζήσει το δράμα του φαίνεται τόσο απλό και λέει γιατί σκας;Μια χαρά κοπέλα είσαι..Πολύ μια χαρά.Απ\'έξω κούκλα από μέσα πανούκλα...Πλέον δεν ξεκατινιάζομαι αν και παλιά μάλλον το είχα κάνει με όσους λεπτούς χειρισμούς χωρούσε η κατάσταση και επειδή δεν άντεχα τον εαυτό μου στην φάση της κατίνας τους παρατούσα......
Τον προτελευταίο τον κατηγόρησα ότι γούσταρε την φίλη του....Χαχα.....Μου πήρε ένα χρόνο περισυλλογής για να πάρω χαμπάρι ότι μπορεί και να ήταν δικό μου σενάριο..Τι να κάνω όταν τρισίμιση χρόνια ψυχοθεραπείας ο μπαρμπά-Γιώργος μου μιλούσε για πάστες, μου έλεγε να εμπιστεύομαι το ρημαδοένστικτό μου και δεν μου είπε ότι μπορεί να υπερέβαλα λίγο ή ότι φοβόμουν συγκεκριμένες καταστάσεις που όπως σου είπαν και εσένα χαλούσαν τις σχέσεις σου;Καλό αυτό με την παλιά σου ψυχίατρο.Δάσκαλε που δίδασκες.....Ιωάννα καταστρέφουν τις σχέσεις σου οι ανασφάλειες.Κάτι τέτοιο λέει και σε εμένα μην νομίζεις...Μόνο που η δικιά μου δεν έχει ενώ η δικιά σου στο wash and go της έβαζε μία δόση ζήλια και μία καχυποψία..Το κομμωτήριο την μάρανε μετά...
14-07-2007, 03:49 #216
Αυτό που μου την έσπαγε είναι ότι επειδή με έβλεπαν έτσι χαρωπή και νοστιμούλα έλεγαν Έλα μωρέ.Τι προβλήματα να έχεις εσύ;Δηλαδή όλα είναι θέμα καλής εξωτερικής εμφάνισης;;;;;Οπότε κατάλαβες πόσο καταλαβαίνει ο παραέξω κόσμος το δράμα μας......Μου έλεγε μια φίλη μου Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικά άτομα(μαζί κι εγώ) λένε ότι δεν μπήκα σε μια σχολή γιατί βαριόμουν.Αν η σχολή δεν είναι ο πιο σημαντικός στόχος τότε τι είναι;Η ψυχική ισορροπία ήθελα να της απαντήσω.....Άντε τώρα να πεις ότι έχεις ψυχολογικά που σε πάνε πίσω......Αυτή δεν έχει ζήσει ούτε τα μισά από όσα έζησα εγώ......Την αγαπούσαν όλοι,έχει αυτοπεποίθηση παρ\'ότι όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμη και ποιός την πρόλαβε...Κι εγώ σκάω γιατί δεν με χωνεύει ο ένας και ο άλλος και γιατί αυτός μου είπε αυτό κι εκείνο...
14-07-2007, 03:53 #217
Και κάποια στιγμή κάνεις το μπαμ και λες \"Δεν γαμιούνται όλοι;\"Και τους παίζεις με τα μέτρα σου..Δεν γίνεται αλλιώς...
14-07-2007, 03:58 #218
Εδώ ο γιατρός που ήθελε να μου δώσει αυτοπεποίθηση και ήξερε ότι φοβόμουν την εγκατάλειψη με εγκατέλειψε..Ω,δεν το συγχωρώ και χρόνια να περάσουν..Είναι σαν να γκρέμισε αυτά τα τρία χρόνια και να μην είπε τίποτα....να μην τον γνώρισα ποτέ,,Μόνο που τον γνώρισα και επιβεβαίωσε τον κανόνα..Ξέρεις κάτι γιατρέ;Ειλικρινά δεν το χρειαζόμουν...Με πήγε πολύ πίσω το σκηνικό..Και ακόμα να συνέλθω....Φυσικά την ψυχίατρο την κρατάω σε απόσταση και ξέρει ότι ζω δύσκολα και δεν μπορώ ξανά να εμπιστευθώ...Είναι σαν να έδωσε την χαριστική βολή στον ήδη νεκρό......Αυτός δεν ήταν ψυχίατρος.....Για σκοποβολία εκπαιδευόταν...
14-07-2007, 04:27 #219
ασχετο
παντως λεω-λεω για τα χαπια αλλα σημερα αν δεν τα περνα θα τρωγα χοντρα κολημματα πολυ χοντρα δεν θα επλαθα σεναρια για μενα αλα πειρατες της καραβαικης αλλα αλλα πιο Χιτσοκειδη η τουλαχιστον σπηλπρεγκιστικα
να΄να καλα τα υλογημενα κι ακομα πιο πολυ οι δρ που μου τα γραφουν!
αλλαγη απο την υποτιμιση στην εξιδανικευση
για σημερα λοιπον βιβα εφεχορ,βιβα ταβορ κ βιβα αντε κι εσεις λυρικα
σας αγαπωwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-07-2007, 17:18 #220
Originally posted by interappted
ασχετο
παντως λεω-λεω για τα χαπια αλλα σημερα αν δεν τα περνα θα τρωγα χοντρα κολημματα πολυ χοντρα δεν θα επλαθα σεναρια για μενα αλα πειρατες της καραβαικης αλλα αλλα πιο Χιτσοκειδη η τουλαχιστον σπηλπρεγκιστικα
σας αγαπω
Μετά μας λένε ότι πιάνουμε τα άκρα κι εμείς το αρνούμαστε..
Δεν θέλω να ξέρω ούτε καν να φανταστώ σε τι κατάσταση θα ήμασταν χωρίς τα φάρμακα..Μου είπαν ότι μια μέρα ίσως πια δεν τα χρειάζομαι.....Ποιά θα είναι αυτή;;;;Χαχαχαχαχχαα...Κάτι σε \"...in the year 2525.....\"
ή ...\"Άργειε να\'ρθει κείνη η μέρα κι ήταν όλα σκοτεινά γιατί τα\'σκιαζε η φοβέρα....\"
15-07-2007, 23:36 #221
δεν ξερω... χωρις τα χαπια θα ημουν ενα κινουμενο κολημμα
με τα χαπια ειμαι ενα κινουμενο με κολημματα
δεν θα ελεγα μικρη τη διαφορα
θα εμπαινα σε ενα μονο παραβολικο πλυντηριο κ θα στροφαρα τα ιδια κ τα ιδια ρουχα για μερες ισως κ μηνες
τωρα μπενω σε πολλα πλυντηρια κ κανω μονο προπλυση
αντε κ στην κυριως πλυση αλλα σχεδον ποτε στο στραγγισμαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
16-07-2007, 02:39 #222
έχω την ίδια εντύπωση..Ήμουν όμως ένα καθιστό-στο σπίτι-κόλλημα ενώ τώρα είμαι ένα κινούμενο..Δεν την λες μικρή τη διαφορά....Χαχα..Το κόλλημα πάντως κόλλημα..και νόμιζα ότι κολλήματα είχα μόνο εγώ ως ιδεοψυχαναγκαστική...
Με κλέβεις εντάξει;;;
16-07-2007, 03:33 #223
Originally posted by kassi_21
Originally posted by interappted
ασχετο
σας αγαπω
Μετά μας λένε ότι πιάνουμε τα άκρα κι εμείς το αρνούμαστε..
Δεν θέλω να ξέρω ούτε καν να φανταστώ σε τι κατάσταση θα ήμασταν χωρίς τα φάρμακα..Μου είπαν ότι μια μέρα ίσως πια δεν τα χρειάζομαι.....Ποιά θα είναι αυτή;;;;Χαχαχαχαχχαα...Κάτι σε \"...in the year 2525.....\"
ή ...\"Άργειε να\'ρθει κείνη η μέρα κι ήταν όλα σκοτεινά γιατί τα\'σκιαζε η φοβέρα....\"
16-07-2007, 04:41 #224
Αμ κάτι ήξερε ο Σολωμός όταν τα έγραφε τα ρημάδια τα στιχάκια....Ποτέ δεν ήξερε βέβαια ότι θα χρησίμευαν για τα ψυχοφάρμακα...Πρέπει να ζητήσουν ποσοστά οι απόγονοι του...
16-07-2007, 19:34 #225
Originally posted by kassi_21
έχω την ίδια εντύπωση..Ήμουν όμως ένα καθιστό-στο σπίτι-κόλλημα ενώ τώρα είμαι ένα κινούμενο..Δεν την λες μικρή τη διαφορά....Χαχα..Το κόλλημα πάντως κόλλημα..και νόμιζα ότι κολλήματα είχα μόνο εγώ ως ιδεοψυχαναγκαστική...
Με κλέβεις εντάξει;;;
μιλαμε οχι για κολημματα
τυφλα να εχει η logo
κατι γινεται τωρα με τα χαπια
αλλα η επιστημη κανει ο,τι μπορει χωρις να ξερει πως να ξεκολλησει το σοκολατακι απο τη σομπα!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία