Results 16 to 19 of 19
-
13-10-2012, 09:31 #16
φίλε sheldon κατα την ταπεινη μου αποψη δεν συμφωνω οτι θα ητανε καλο να μεινει με αυτους ο multikara γιατι : 1) οι κοπελες που θα ξερουνε και θα γνωριζουνε αυτοι θα ειναι στο 99% σαν αυτα τα ατομα ποζερια θα ψαχνουνε να βρουνε τον <<μαγκα>> (ψευτομαγκα στην πραγματικοτητα χαχαχααχα) και γενικα θα ειναι ρηχες γιατι ποιο πολλυ θα τους ενδιαφερει η εμφανιση η το τι θα δειξουνε στον εξω κοσμο παρα τα συνεσθηματα ενως ανθρωπου σαν τον multikara.... αυτο που θελω να πω ειναι οτι γενικα κοπελες που πανε με τετοια ατομα ειναι κοπελες που κανουνε παρεα με καθρους για να γελανε ολη την ωρα κτλ... δεν ξέρω κατα πόσο έγινα κατανοητος :)
και εχουμε και λεμε 2) αυτα τα ατομα που λες οτι εχουνε τετοια συμπεριφορα ποζερια κτλ κοιτα τι γινεται συνηθως βγαζουνε καποιον τον μαλακα της παρεας για να βγουνε αυτοι καλοι να δειξουνε ανωτεροι... γιατι σκεψου λιγο πως θα συγκριθουνε αν δεν υπαρχει κανενας για συγκριση ? και σε αυτες τις περιπτωσεις βλεπουνε τον ποιο <<αδυναμο>> να πω ? τον ποιο που δεν ταιριαζει να το πω ? στην ουσια εσυ θα εισαι αυτος... και αφου λες και οτι ειναι ποζερια κτλ .... ελπιζω να καταλαβενεις τι ενοω....
τελος θελω να πω οτι και εγω ανθρωπος ειμαι και μπορει να κανω και λαθος χεεχεχεχε!!! Αυτά....
- 13-10-2012, 09:55 #17
Εντάξει, κι εγώ δε βλέπω τελείως αντικειμενικά τα πράγματα. Όταν ποτέ σου στο παρελθόν δεν είχες σχέση με κοπέλες, λογικό είναι να βρίσκεις νόημα στη συναναστροφή με τέτοια άτομα. Αλλά ο multikara μάς δηλώνει ότι είναι χορτάτος, άρα από την πλευρά του έχει δίκιο. Τι να του πω τώρα. Κοίταξε, πρώτο έτος είσαι ακόμα όπου έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο. Άμα στη σχολή σου δε βρεις καμιά παρέα να ταιριάξετε, πήγαινε στην τελική να γραφτείς σε καμιά δραστηριότητα (πχ γυμναστήριο). Από την άλλη, θα μου πεις ότι αν από την αρχή δεν κοινωνικοποιηθείς στη σχολή σου, για να μην είσαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων, πότε θα γίνει αυτό; Όταν θα έχουν σχηματίσει τις κλίκες τους; Αυτό είναι το μεγαλείο της ελληνικής κοινωνίας.
13-10-2012, 18:42 #18
den_katalavenw... τι ακριβως εννοεις?? οτι και καλα θα με κανουν παρεα ωστε να νιωθουν αυτοι πιο καλοι?? δε το καταλαβαινω αυτο... συμφωνω οτι στα ατομα που ειναι πιο "μαγκες¨" και καλα εγω που ειμαι πιο μαζεμενος θα φαινομαι καπως... αλλα θα ξαναπω οτι δε ψαχνω για τετοιου ειδους παρεα και αυτο ειναι που δε καταλαβαινω αυτη τη στιγμη... γιατι πρεπει να κανω παρεα για την ωρα με τετοια ατομα ενω στη κυριολεξια δε το γουσταρω?? το κανω απλως για να μη νιωθω τελειως αποκομμενος και μονος μου... οι υπολοιποι δηλαδη πως εχουν τις παρεες που θελουν και εγω απλως βρισκομαι (αν οντως βρισκομαι στ αληθεια) σε καποια περιστασιακη που για την ωρα δε μ προσφερει ουσιαστικα και τιποτα? κανω εγω κατι λαθος?? ή απλως δε τυχαινει?? ο αδερφος μου που σπουδαζει και αυτος σε μεγαλη πολη εχει φιλους ισως καλυτερους απ αυτους που ειχε στο σχολειο και αναρωτιεμαι πως γινεται αυτο?? ειναι στα αληθεια τοσο δυσκολο??
17-10-2012, 21:01 #19
Γεια σου multikara. Έχω να σου πω ως δευτεροετής, ότι τον πρώτο καιρό θα γνωρίζεις συνέχεια καινούργια άτομα. Με άλλα θα ταιριάζεις, με άλλα όχι. Πιστεύω πως όταν βρεις κάποια παιδιά που ταιριάζετε θα το καταλάβεις. Εγώ γύρω στον Φεβρουάριο-Μάρτιο βρήκα την παρέα μου. Σε αυτό που λες σχετικά με το σκοπό της παρέας, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί το βλέπω και γω. Ο σκοπός να κάνουμε παρέα για να βρίσκουμε γκόμενες είναι απλά τραγικός. Πιστεύω όλοι μας στη σχολή βρίσκουμε κάτι καλό. Δεν πρέπει να αγχώνεσαι (και εγώ αγχωνόμουν πολύ πέρσι τέτοια εποχή). Τώρα που είναι αρχή, "χώσου" παντού μέχρι να βρεις κάτι καλό. Και όταν το βρεις, δείξε το ενδιαφέρον σου. Μόνο έτσι γίνεται.