Results 16 to 30 of 41
Thread: ερωτηση
-
08-05-2007, 00:33 #16
Ρε παιδιά, δε βλέπετε τα χάλια όσων προσπαθούν να κόψουν την ηρωίνη? Ή προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά για τη δόση τους? Έχει μεγαλύτερο εθισμό απο αυτό??
Πολλούς ξέρω που με οδηγίες- ΄ή και απειλές- γιατρών, έκοψαν τσιγάρο και ποτό (και σοκολάτα ίσως!!:P). Ηρωίνη όμως, όλοι ξέρουν πως θα πεθάνουν αλλά πολλοί δεν την κόβουν καν. Ή την ξαναρχίζουν. Είναι δύσκολο να πολεμήσεις αυτή την εξάρτηση
- 09-05-2007, 02:21 #17
ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΗΡΩΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΙΑ.ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΓΡΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΦΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΣΕΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ
09-05-2007, 02:31 #18
Μια και μιλάμε για ουσίες και εξαρτήσεις θα πώ και για απεξάρτηση από το τσιγάρο.
Καταρχήν είμαι καπνιστής. Όχι πολύ καπνιστής. Πακετάκι. Αλλά μιλάμε 20 χρόνια τώρα δέν έχω μπορέσει από μόνος μού ούτε μισή μέρα να το κόψω.Κατα δεύτερο δεν κάνω διαφήμιση. Απλά ενημερώνω για κλινική απεξάρτησης στο Παπαγεωργίου στη θεσαλονίκη που δουλεύει 8 χρόνια τώρα και δεν το ήξερα.
Για το τσιγάρο υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο φάρμακα στα φαρμακεία. Δεν μιλάω για τσίχλες και επιθέματα νικοτίνης. Μιλαω για φάρμακα.
Γνωστός μου λοιπόν μετά από μπαλονάκι στην καρδιά συνέχιζε να καπνίζει γιατί δεν μπορούσε να το κόψει. Μπαλονάκι μιλάμε. Οι γιατροί τον καραέκραζαν αλλά αυτός δεν μπορούσε με τίποτα να το κόψει. Ε λοιπόν πήρε το παλιό (όχι αυτό το καινούριο που πρέπει να είναι καλίτερο) και δύο μήνες τώρα όχι απλώς δεν κάπνισε. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ. ΄Το λέει και το φυλάδιο μέσα .Για άγνωστους λόγους μειώνει την επιθυμία για κάπνισμα. Πέρα από την υποκατάσταση της νικοτίνης. ΄
Για αυτά τα φάρμακα έμαθα από το Παπαγεωργίου στην θεσαλλονίκη από τον γνωστό μου. Εχει ειδική κλινική εκεί απεξάρτησης. Κλινική.Βλακείες. Ένα δωματιάκι και μια (ψυχολόγος πρέπει να ήταν) γιατρέσσα. Έκανα λοιπόν 400 χιλιόμετρα συμπληρωσα ένα ερωτηματολόγια και μου έδωσε και εμένα τα χάπια. Εμένα μου έγραψε τα καινούρια. Αυτά λέει είναι καλίτερα. Θα φανεί όταν τα πάρω θα σας πώ. Πάντως ο αδερφός μου πήρε και αυτός τα παλιά από το φαρμακείο (τα γλύτωσε τα τζάμπα 400 χιλιόμετρα αυτός) και μέχρι στιγμής ένας μήνας τώρα κομένο το έχει το ρημάδι) Σημειωτέον μέχρι και βελονισμό στο αυτί είχαμε κάνει με το καρντάσι για το ρημάδι. Και έπιασε για είκοσι μέρες. Και είχαν πει αυτοί με το βελονισμό να πάμε για δωρεάν δεύτερο βελονισμό αλλά τότε δεν το πήρα απόφαση. Πάντως για να είμαι δίκαιος 20 μέρες χωρίς τσιγάρο εγώ που άμα φορτώνω παίζω το μπασκετάκι μου κρατώντας με το αριστερό το τσιγάρο δεν το πίστευα ότι γινόταν.
ΤΕΣΠΑ αυτά για το τσιγάρο και τα δύο φάρμακα που γνωρίζω. Όποιος ενδιαφέρεται τηλεφωνάκι στο Παπαγεωργίου και ζητάς την κλεινική απεξάρτησης από το τσιγάρο.Αν δε βγάλετε άκρη στα φαρμακεία. Ειδαλιώς εδώ είμαστε.
09-05-2007, 02:34 #19
Originally posted by husband
Η πίο εθιστική ουσία είναι η ουσία που περιέχεται στην σοκολάτα. Το ποσοστό χρήσης της είναι 100% του πληθυσμού της γής. Η εξάρτηστη σε αυτή τεράστια (κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ένα κόσμο χωρίς την απόλαυση της σοκολάτας). Οι δε παρενέργειες θα ανακοινωθούν σε 30 χρόνια όταν θα έχουμε ξεμπερδέψει με το τσιγάρο (ένα ένα μας τα βγάζουν τα φασούλια).
09-05-2007, 02:52 #20
Το τσιγάρο υπάρχει ακόμα γιατί οι φαρμακοβιομηχανίες κέρδιζαν πολλά από το να γιατρεύουν άρρωστους από το τσιγάρο. Όχι γιατί δεν υπήρχαν τα φάρμακα. Τώρα όμως παραέγινε. ο κόσμος βαρέθηκε. Σιχάθηκε. Άλλαξε στάση. Και τσουπ νάτα τα φάρμακα. Και θα κερδίζουν πάλι από τα φάρμακα απεξάρτησης.
Προσωπικοί συνιρμοί σε ώρα οίστρου!!!!
Να δείς τι σουχω για μετά (Στίχοι από άγνωστο αυτήν την ώρα στον εγκάφαλό μου τραγουδιστή)
Έρευνες για την σοκολάτα δεν έχω ακούσει ακόμα
Συμπέρασμα των ανωτέρων σκέψεων ...
Κάτι μου μυρίζει με άλλες αθώες ουσίες. Λες να είναι η σοκολάτα???? Κατά 99.9999999% όχι . Αλλά αν είναι τότε έχω δίκιο.
Καλά ακροβασίες που κάνω (με παραδέχομαι)
09-05-2007, 02:58 #21
ο εθισμός στο σεξ πιάνεται;
υγ:αμάν με τις ουσίες.
09-05-2007, 03:08 #22
Από μέρες ήθελα να πώ για την σεξουλίνη.....lol!!!!!
Ακούω και στην Πάνια \" ΤΟ θέλω, Το θέλω, Το θέλω\" και λέω αμάν χαμπάρι μας πήραν. Εθισμένος λέειιιιι. Πάντως αυτός ο εθισμός κάνει καλό.
09-05-2007, 03:17 #23
Από μέρες ήθελα να πώ για την σεξουλίνη.....lol!!!!!
09-05-2007, 03:25 #24
Καλά που με πρόλαβες γιατί έλεγα δεν μπορεί μόνο εγώ να βλέπω αυτή την ουσία για ΠΙΟ εθιστική από όλες. Είμαι και κομάτι ντροπαλός σε κάτι τέτοια θέματα. Αλλά αφού δεν είμαι μόνος νιώθω πως μπορώ πλέον να τραγουδήσω.
\"το θέλω το θέλω το θέλω πολύυυυυυυ\"
Άντε βρε σε καλό να μου βγεί το γέλιο στις 03:11
09-05-2007, 03:27 #25
Είμαι και κομάτι ντροπαλός σε κάτι τέτοια θέματα. Αλλά αφού δεν είμαι μόνος νιώθω πως μπορώ πλέον να τραγουδήσω.
\"το θέλω το θέλω το θέλω πολύυυυυυυ\"
χαχαχαχαχαχα σημείωσες τώρα
09-05-2007, 14:45 #26
ρε το\'χω αναγκη πολυ λεει χαααχχαχαχ.καλα το σεξ οπως λεει και η θεοπουλα δεν κοβεται χαχαχα
09-05-2007, 22:04 #27
http://clubs.pathfinder.gr/Apeksartisi18ANW__
ME εκτιμηση ΘοδωρηςΗ Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
10-05-2007, 14:13 #28
Χωρίς παρεξήγηση Θώδορα γράψε και δύο γραμές ώστε να καταλάβουμε τι είναι αυτό το site ώστε όσοι έχουν ενδιαφέρουν να το ψάξουν περισσότερο.
11-05-2007, 23:06 #29
και ομως πολυ ενδιαφερον σαιτ.το κακο ειναι παιδια οτι ολοι εμεις που καπνιζουμε πινουμε οσοι κανουν πρεζα κτλ ξερουμε ολοι τις παρενεργειες και το τι κακο κανουμε αλλα κανενας μας δεν κοβει τη ρημαδα την συνηθεια του.ομως βλεπω και απο την δικη μου κατασταση οτι ειται ειναι μικρο ειτε ειναι μεγαλο το κακο στο κοψιμο το ιδιο ζορι βαραμε.ποσες φορες εχω πει να κοψω το καπνισμα ουτε που θυμαμαι ποσες φορες τα καταφερα ομως?καμιααααααα.αυτο ειναι το κακο οτι αν δεν αναπνεω τσιγαρο αλλα οξυγονο κατι παθαινω
16-05-2007, 23:37 #30
H μία ουσία είναι η βαρενικλίνη στο σκεύασμα της pfizer CHAMPIX (αυτό είναι και το τελευταίο σκεύασμα από τα δύο) για το άλλο αύριο η απάντηση (πρέπει να ρωτήσω το καρντάσι).
Πάντως εγώ ακόμα να τα ξεκινήσω. Φοβάμαι πως δεν θα δουλέψουν σε εμένα γιατί δεν είμαι σε φάση να περάσω και πολλά πολλά αγχωτικά και στερηντικά. Πάντως θα επανέλθω με νεότερα μόλις τα δοκιμάσω.
Βεβαίως και καθότι ακόμα ούτε τα έχω ανοίξει και δεν έχω ιδέα από παρενέργειες κλπ κλπ και γιατρός δεν είμαι επιμένω πώς
..... Όποιος ενδιαφέρεται τηλεφωνάκι στο Παπαγεωργίου και ζητάς την κλεινική απεξάρτησης από το τσιγάρο.Αν δε βγάλετε άκρη στα φαρμακεία.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....