Ας μου απαντησει καποιος επειγον - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    ...για να μην μιλησουμε για το τι χημικο κατεβαζεις στον οργανισμο σου πιθανοτατα αδικως.Αν καθησουμε ολοι να πουμε τα ψυχοσωματικα κ τι τραβηξαμε, ουουουουου καλη χρονια...
    σκεψου οτι ενω για τα σωματικα τρεχειςς με τη μια να δεις, οταν λεμε για ψυχιατρο, ψυχολογο, κανεις γκριματσα θελοντας στο βαθος να μηνπας γιατι για καποιο λγο που πρπειε να βρεις με ειδικο, σε βολευει ολο αυτο στο οποιο βρισκεσαι χρονια τωρα.
    Καλη δυναμη κ να θυμασαι οτι τοσα φαρμακα, δεν ειναι αστεια υποθεση...
    ξωτικο μου καλησπερα, θα ηθελα να σου πω που ξερεις οτι δεν εχω παει σε ψυχιατρο και σε ψυχολογο?Ποτε εκανα γκριματσα? που ξερεις την οικονομικη μου κατασταση και αν μπορω να κανω επισκεψεις πλεον? Πηγαινα και για αρκετο καιρο μαλιστα. Ουτε νομιζω οτι πιστευεις οτι μ αρεσει ολο αυτο που περναω χρονια τωρα.
    [B]μπορει να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα αλλα τουλαχιστον εχουμε ο ενας τον αλλον[/B]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    μηνμε παρεξηγεις, ειναι το στυλ που γραφω, δεν στα χωνω! δεν ξερω για σενα τιποτε, και ευχομαι να κανεις το σωστο ΓΙΑ ΣΕΝΑ! προς Θεου, απλα σε βλεπω να βασανιζεσαι. Κανεις οτι θελεις ματια μου, ειναιδικη σου ζωη, εγω λεω με τ στυλ μου τις βλακειεςμου, δεν σου τη λεω ομως.
    Γεια σου και παλι,ο καθε ενας εδω μπορει να λεει ην γνωμη του γι αυτο αλλωστε γραφουμε και ολοι εδω. Ολων οι γνωμες ειναι σεβαστες ασχετως αν καποιες φορες διαφωνουμε!!!
    [B]μπορει να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα αλλα τουλαχιστον εχουμε ο ενας τον αλλον[/B]

Junior Member
    καλη σπερα σε ολους κ εμενα το μυαλο μου στο καρκινο παει παντα ειμαι αρρωστοφοβικη και το μυαλο μου παει στο κακο διαβαζω στο ιντερνετ και κραταω τα χειροτερα ρεντγοοντ εχεις δικιο για τον υπερηχο η εναλλαγη μορφασμων του γιατρου ειναι ψυχοφθορα...

Junior Member

sossssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!

σοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ti έγινε σου πέρασε και εγω ακριβως τα ίδια συμπτωματα έχω εδω και 2 μέρες και δεν μπορώ καθόλου δενεχω κοιμηθει 2 βραδυα φοβαμαι πως παω και για 3 τι ειναι αυτο ρε παιδια γιαμια στιγμη νομιζα οτι επαθα φραξη εντερου εμ αυτα που λενε στο ιντρνετ και μονο που δνε πηρα μαχαιρι να αυτοκτονησω ολο το βραδυ ξέρεται τι γίνεται;;;;προσπαθω να μην το θυμάμαι και όλα μου ξανανανεβαινουν οτι θέλεται νομιαζω πως έχω νομιζω κάθε εμρα ειναι η τελευταια μου ελπιζω να μου περάσει γιατι δεν αντέχω καθόλου και δεν έφαγα και πολύ να πώ οτι το έπαθα για αυτο καφνικα ηθελα αν πάω τουλατεα γι είχα έννα τρομερό μετεωρισμό πείτε μου παιδιά γιατι στο τέλος θα με μαζευουν με το κουταλακι

Page 3 of 3 FirstFirst 123