Results 16 to 20 of 20
Thread: seroquel και εφιάλτες...
-
21-10-2012, 23:27 #16
- Join Date
- Oct 2012
- Posts
- 122
δεν ειπαμε οτι δεν ειναι μια θεωρια αλλα βλεπωντας και κανωντας,,υπαρχουν χιλιαδες μοναδικες περιπτωσεις θα ελεγα και η καθε μια θελει τη δικη της αντιμετωπιση.ειναι περιπτωσεις που κοβωνται εντελως και υπαρχει πληρη ιαση,,δεν μπορουμε να μιλαμε γενικα λοιπον ρε παιδια,,,δεν υπαρχει φαρμακο καλο η κακο στον καθενα μας δρα διαφορετικα,,,,
- 21-10-2012, 23:28 #17
- Join Date
- May 2011
- Posts
- 619
Συνήθως δεν κόβονται, και αυτό είναι κανόνας. Τα κόβουνε, οι ασθενείς υποτροπιάζουνε και ξαναρχίζουνε μετά από λίγο φάρμακα και ψυχιατρεία.
Το τι κάνεις με τους ψυχίατρους εσύ δεν αμφισβητεί και για όλους τους άλλους την αξία τους. Άλλωστε και αυτοί, ότι μπορούν κάνουν, αυτό μπορούν αυτό κάνουν. Τι άλλο περίμενες δηλαδή; Και ευχαριστημένος να είσαι. Αν δεν σ αρέσει, υποτροπή και ψυχιατρείο. Έτσι παρατηρείται γενικώς τόσα χρόνια.
21-10-2012, 23:34 #18Rich-Deleted-06-06-2016bGuest
21-10-2012, 23:42 #19
- Join Date
- Oct 2012
- Location
- Πλανήτης happy
- Posts
- 93
Δεν προσπαθω να μειωσω την αξια κανενος.
Και πιστεψε με, τον καλο γιατρο δεν θα τον κρινω ως "καλό", αν συμφωνω μαζι του σε αυτα που λεει ή αν μου πει αυτα που θελω να ακουσω...
Τωρα αν εσυ θεωρεις πως δεν εχω δικαιωμα να κρινω, δικαιωμα σου...
Παντως δεν κανουν ολοι τα ιδια, δεν εχουν ολοι τις ιδιες αποψεις ουτε τον ιδιο επαγγελματισμο.
Και αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
22-10-2012, 03:48 #20
- Join Date
- May 2011
- Posts
- 619
Ωραία, angelos, αλλά και πάλι εσύ πώς μπορείς να ισχυριστείς ως "ασθενής" ο,τιδήποτε σχετικά με αυτούς, και αν το κάνεις είναι υποκειμενική άποψη και δε θα πρέπει να αποτελεί κοινό δεδομένο για όλους μας. Άλλωστε, ο καθένας "ασθενής" θα πέσει κάθε φορά σε διαφορετικό "γιατρό", οπότε ό,τι και να πει κανείς, καλοί, κακοί, είτε δεν ξέρω τι άλλο, το ίδιο θα είναι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν μπορείς να ξέρεις από πριν ούτε πώς θα σου φερθούν ούτε τι θα είναι, παρά μόνο κάποια πολύ γενικά και αόριστα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν το επάγγελμα.
Εσύ αμφισβητείς τους γιατρούς και τα φάρμακα και κάνεις "day off" και πας όπου θέλεις και δοκιμάζεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν αυτό είναι καλό ή κακό ή ό,τιδήποτε άλλο που δεν ξέρω, και κατά τους γιατρούς αυτό είναι λάθος, πρέπει να ακολουθείς και να σε ακολουθεί έναν γιατρό για να γνωρίζει την "κατάστασή" σου και να ξέρει τι να κάνει και πρέπει να παίρνεις συνεχώς τα φάρμακά σου γτ με τα "day off" μπορεί να υποτροπιάσεις, αλλά μπορείς ακόμα και με αυτά, πόσο μάλλον χωρίς τα φάρμακα, οπότε ο κίνδυνος κατά τους περισσότερους γιατρούς αυξάνεται.
Νομίζω ότι όλες αυτές οι αιρετικές και αντίθετες με τους γιατρούς απόψεις που διαδίδονται εδώ ως "συμβουλές" προς όλους είναι αστήρικτες και αντίθετες με τα λεγόμενα των "γιατρών", και οδηγούν σε "υποτροπές", ακόμα και αν οι γιατροί τελικά δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Γιατί να μη δοκιμάσουμε τα λεγόμενα και τα προσφερόμενα από την επιστήμη τους, που είναι η τρέχουσα άποψη πάνω στη θεραπεία των ψυχικών ασθενειών, αφού δεν έχουμε κάτι άλλο για να τις αντιμετωπίσουμε;
Αν κάποιοι επιμένουν "να μη γνωρίζουν" αν και τι παρενέργειες έχουν τα φάρμακα και αν και πότε κόβονται, καλώς να μη γνωρίζουν. Μπορούν να δοκιμάσουν και να ακολουθήσουν τη "θεραπεία" έτσι και αλλιώς, για τον εαυτό τους όμως και όχι για να δίνουν τις απόψεις τους σε όλους τους άλλους σε δημόσια φόρουμ ως "συμβουλές" βασισμένες στο πέπλο της άγνοιας που σκεπάζει πολλές προκαταλήψεις. Τελικά, οι "γιατροί" είναι πάνω από την προκατάληψη, ακόμα και αν πολλές φορές και οι ίδιες τους οι απόψεις βασίζονται σε προκατάληψη και όχι σε έρευνα ή γνώση που έχουν, ακολουθώντας τις τάσεις,τις επιταγές και τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι αυτά που η ίδια η επιστήμη τους θα έπρεπε να δίνει στην κοινωνία. Έτσι και αλλιώς, αυτή είναι η θέση τους και αυτούς πρέπει να ακολουθούμε, αυτούς έχουμε.
Similar Threads
-
ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
By niah in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 50Last Post: 14-08-2011, 18:18 -
ΕΦΙΑΛΤΕΣ
By Dimitra23 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 35Last Post: 06-06-2008, 23:24 -
Εφιαλτες
By gog_magog in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 17Last Post: 08-12-2007, 17:05 -
σχιζοφρενεια,ονειρα & εφιαλτες
By pythagoras23 in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 28Last Post: 23-10-2007, 07:48 -
Εφιάλτες
By Τίνα in forum Συμβουλευτική ΓονέωνReplies: 3Last Post: 26-12-2006, 12:41
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....