απωλειααα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    κι εγω επισημανα το βαθμο δυσκολιας.

Senior Member
    Μελινα... ψαχνεις το κατι παραπανω στη συγκεκριμενη σχεση αλλα διαλεξες ατομο που απλα δεν ψαχνει και εκεινος το ιδιο.

Αντι να περιμενεις το πότε και το ΑΝ αποκτησει και εκεινος τα ιδια "θελω" με εσενα, καλυτερα να προχωρησεις και να μην αναλωθεις αλλο σε αυτη τη σχεση (ή καλυτερα την ημι-σχεση οπως εχει καταληξει να ειναι και οπως την περιγραφεις). Δεν πρεπει να σε απασχολει το τι θα κανει εκεινος, πρεπει να σε απασχολει το τι θα κανεις εσυ.

Αν ημουν στη θεση σου, θα ειχα ξενερωσει και θα ειχα φυγει... χθες.

Senior Member
    παιδιααα...ξαναγραφω στο θεμα διοτι εχουμε εξελιξεις...ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεισ αλλα θα χρειαζομουν γνωμες για το πως να το χειριστω...λοιπον...το παιδι συνεχιζει να μου μιλαει συνεχεια στο μσν...μου λεει οτι θελει να με δει και οτι του λειπωωω...μου το εχει πεταξει δυο τρεις φορες αντε να παμε για κανα καφε και τετοια και καποιες αλλες φορες μου το λεει απ εξω απ εξω...εχει γινει πολυ πιο γλυκος δεν μου πεταει τιποτα για σεξ...και παντα μου μιλαει αυτος πρωτος.επισης εδινα μαθημα και μου στειλε μνμ για καλη επιτυχια και τετοια..επισης μια φορα που μου ειπε οτι του ελειψα κ οτι θελει να με δει,και μου λεει δεν εννοω κατι μην παει ο νους σου πουθενα απλα σε παω πολυ ως ατομο και τετοια...εν τω μεταξυ γνωρισα ενα παιδι αυτο τον καιρο και εχουμε βγει καποιες φορες και αυυτος θελει σχεση.τιε προαλλεσ πηγαμε να το κανουμε αλλα το σταματησα γιατι καταλαβα οτι δεν μπορω σκεφτομουν τον αλλον τον σκεφτομαι παρα πολυ...δεν μπορω.δεν ξερω γιατι εχω κολλησει ετσι..εσεις πωσ κρινετε την συμπεριφορα του;;;;;;πιστεθετε οτι μπορει να του γυρισε και να με βλεπει διαφορετικα;;;;η οτι απλα θελει μονο σεξξξ;;;δεν τον εχω για τοσο μαλακα ομως....ενω ξερει τι νιωθω να το εκμεταλλευτει..δεν ξερωωω...εγω θελω πολυ να τον δω αλλα σκεφτομαι οτι το διαιωνιζβ το ζητημα φοβαμαι και μην πληγωθω ααλλα ξερω οτι δεν θα αντεξω στο τελος...εσεις τι λετε για ολα αυτα;;;;;

Senior Member
    Μελινα ειναι το ιδιο ατομο που γνωρισες στο διαδικτυο και κανατε σεξακι κυριως? Μεχρι που του ειπες οτι θελεις σχεση κ απομακρυνθηκατε, ετσι? Ή για αλλο ατομο μιλας?

Senior Member
    οχι το ιδιο ειναιιιι...γι αυτον μιλαωωωω

Senior Member
    Ρε μελινακι, λες οτι δε τον εχεις για ατομο που θελει μονο σεξακι και μηπως τωρα σε βλεπει διαφορετικα. Ειναι δυνατον? Τοσο καιρο αυτο δε κανατε? Αφου δε το χεις το friends with benefits, γτ δε το σταματας οταν πρεπει? Οι λογοι για τους οποιους ενας αντρας δε θελει σχεση ειναι πολλοι και δε μπορω να γνωριζω τι ισχυει για τον συγκεκριμενο. Πιστευω ομως οτι ειδικα τωρα που γνωριζει τα αισθηματα σου σε παιζει. Μπορεις να βγαινεις και ασε το μπαλακι σ αυτον. Θεωρητικα οπως λες δε θα αναμενουμε να το παει για σεξακι. Ελα ομως που δεν πιστευω στη φιλια μεταξυ πρωην εραστων....οποτε ελλοχευει ο κινδυνος να γινει μια ανακυκλωση.
    Γενικοτερα μελινα το πρωτο διαστημα μιας σχεσης ειναι διερευνητικο και να επενδυεις σταδιακα για να μην πληγωνεσαι. Καθε σχεση τη δοκιμαζει ο πανδαματωρ χρονος και εσυ εφαγες κολημμα που ισως ενισχυεται απο το περιορισμενο της υπολοιπης ζωης σου οπως εικαζω.
    Αληθεια εσυ αν σου ελεγε ενας αντρας οτι σε βλεπει ερωτικα αλλα εσυ δεν αισθανεσαι το ιδιο, τι θα κανες?

Senior Member
    δεν ειπα οτι ειναι ατομο που δεν θελει μονο σεξακι αυτο που ειπα ειναι οτι δεν τον εχω για τοσο μαλακα τωρα που ξερει για το τι νιωθω να μου μιλαει για να μ εχει απλα για γκαβατζα μηπως του κατσω..ενταξει παιζει κ αυτο αλλα ειναι πολυ ωραιο παιδι καλλιστα θα μπορουσε να βρει κατι αλλο..τεσπα...μπορει να ναι κ ετσι δεν ξερω.αλλα απο την αλλη μου φαινεται και παραξενο να με βλεπει και σαν φιλαρακι του..φιλους εχει κ πολλους απ οτι ξερω..ειναι λιγο αλλοκοτη η συμπεριφορα του γι αυτο και εχω παραξενευτει κ εγω...
    οσο γι αυτο που με ρωτησες στο τελος τι θα εκανα;;;Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα του εδινα ελπιδες,αμα ηξερα οτι ειναι κολλημενος η αμα δεν ημουν κ εγω σιγουρη για το τι 8ελω δεν 8α εχανα κα8ε επαφη αλλα δεν 8α το επιδιωκα κιολας...αλλα ενταξει δεν μπορω να κρινω απο μενα ο κα8ε αν8ρωπος ειναι διαφορετικος

Senior Member
    Αφου γουσταρεις, εβγα οταν σε πει κ βλεπεις που το παει. Η γνωμη μου ειναι οτι του αρεσεις.

Senior Member
    8a παω και ας μου βγει και σε κακοοοοο που λεειιι και το ασμαααα......8α ενημερωσω για εξελιξεις.............:)

Senior Member
    Σε κακο αποκλειεται. Ορμα!

Senior Member
    melina20
    οι σχεσεις με το αλλο φυλο για τους περισσοτερους ειναι σημαντικες ......
    την ανασφαλεια σου την κατανοω καλα εκανες κ του μιλησες για τα αισθηματα σου αν κ η απαντηση του ηταν για γελια ;)
    με μια φορα που εκφρασες τα αισθηματα σου δεν ειναι πιεση .....
    μια καλη μου φιλη τα φτιαξε με ενα αντρα στη ηλικια της .αυτος της φεροταν ρομαντικα της εκανε δωρα ....... μεχρι που κανανε σεξ κ μετα χαθηκε
    κ φυσικα η φιλη μου ενα κλαμα ...... αλλα τον ξεπερασε
    σου αξιζει κατι καλητερο
    καλη σου μερα

Page 2 of 2 FirstFirst 12