ideral! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

Thread: ideral!

Junior Member
    χαχααχ καθολου ψωνιστικο αν δεν αγωνιστησ ο ιδιοσ δεν εχεισ αποτελεσμα αυτο το πιστευω αλλα δεν μπορω να το εφαρμοσω...¨(((

Banned
    Bημα βημα κουλιτσα..Ξεκινα σωστα και ολα θα ερθουν,οχι με ιντεραλ και την δηθεν ασφαλεια του καθε φαρμακου,οχι οτι ειμαι κατα,αλλα απο μονα τους δεν κανουν τιποτα!!!Για τρεις βδομαδες επαιρνα xanax αλλα δεν καταλαβαινα τιποτα!!Καραμελα Ηalls ενα πραμα..!

Senior Member
    Κουλιτσα μου το ειχα παρει ενα διαστημα το inderal κ με κανε χειροτερα.. ενδεικτικα σου αναφερω οτι ενα πρωι π ξεχασα να το παρω μετα κοντεψα να παθω εμφραγμα.. μακρια.. καλα σου τα λεει το μνημονιο..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μακρια απο το Ιντεραλ κοριτσακι μου..Οι ταχυκαρδιες τι αιτιολογιας ηταν?Αγχος?
    mnimonio θα παρακαλούσα να αποφεύγονται τέτοιου είδους προτροπές σχετικά με φάρμακα. Ο προσωπικός γιατρός του καθενός είναι ο μόνος υπεύθυνος για να προτείνει κάτι τέτοιο. Lacrymosa το ίδιο ισχύει και για το δικό σου παραπάνω μήνυμα.

Banned
    Οκ Idella ας σβηστει..

Senior Member
    τα χαπια που αφορουν το σωμα εχω την εντυπωση οτι προκαλουν λιγοτερεσ παρενεργειεσ απο τα ψυχιατρικα φαρμακα νομιζω οτι συμφωνω με το γιατρο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    κι εγω συμφωνω να ακουσεις τον γιατρο σου.ειναι ασφαλη χαπια και πιθανον να σε βοηθησουν στο προβλημα σου.

Junior Member
    εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να ακούσεις το γιατρό σου.. ίσως να επισκεφτείς έναν άλλο γιατρό γιατί αν αποφασίσεις να το κόψεις νομίζω πως πρέπει να το κάνεις σταδιακά.. δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα για το θέμα αλλά τώρα διαβάζω πως δεν πρέπει να διακοπεί α π ό τ ο μ α η χρήση του..

Junior Member
    ευχαριστω για τισ απαντηση σασ επειδη οταν μ ειχαν παρουσιαστη οι εκτακτεσ ο καρδιολογοσ μ δεν ητανε εδω ετσι πηγα σε καποιον αλλον εκεινο το διαστημα επαιρνα το 1/4 και μ ειπε ναι να το παιρνεισ...απο σημερα παιρνω το μισο θα το συνεχισω λιγο ετσι να δω....

Banned
    Aμα ειναι προτροπη το δικο μου μην το παιρνεις,το "παρε το" δεν ειναι προτροπη?Στην τελικη της το ειπα λογω της δουλειας μου και επειδη ειδα το ποστ στην ενοτητα αγχος φοβιες..Επισης ειπα και "Ξαναψαξου"..Αντε γιατι μπηκαμε στον κοπο να απαντησουμε μην νιωθουμε και @@λακες απο πανω!

Junior Member
    καλημερα,μνημονιο δεν ειναι οτι με επειρεασεσ η οτιδηποτε το ειχα στο μυαλο μ για αυτο εθεσα το εξησ ερωτημα για να ξερω τισ επιπτωσεισ.....δεν το κανω επειδη μ το ειπεσ εσυ μην το παιρνεισ αρνητικα.....εγω περιμενω αποψεισ σασ και συμβουλεσ.

Senior Member
    Καλημερα, με τις εκτακτες εχω και γω προβλημα τα τελευταια 5 χρονια... και με ταχυκαρδιες. Το συμπερασμα που εχω βγαλει μετα απο τοσες επισκεψεις στον καρδιολογο ειναι οτι θα ζω μ αυτες... Μπορει να με πιασουν και για μια εβδομαδα συνεχεια καθε λιγο ν αναστατωνομαι μετα παλι που και που. Μου εδωσε ο καρδιολογος μετα απο την 4η φορα που πηγα κατι χαπια και να παιρνω το 1/8 οταν με πιανει... Δεν ειναι αστειο? Δεν το πηρα ποτε, εκανα θεραπια με αντικαταθλιπτικα και μετα απο καιρο υποχωρησαν.Εχω περασει πολλα με τα ψυχοσωματικα μου αλλα σαν τις εκτακτες τιποτα δεν ειναι τοσο τρομακτικο και επιμονο...Τωρα οταν ερχονται δεν με φοβιζουν, τις εχω συνηθησει και ξερω οτι δεν θα παθω κατι απο αυτο.
    [B]μπορει να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα αλλα τουλαχιστον εχουμε ο ενας τον αλλον[/B]

Banned
    Quote Originally Posted by koulitsa View Post
    καλημερα,μνημονιο δεν ειναι οτι με επειρεασεσ η οτιδηποτε το ειχα στο μυαλο μ για αυτο εθεσα το εξησ ερωτημα για να ξερω τισ επιπτωσεισ.....δεν το κανω επειδη μ το ειπεσ εσυ μην το παιρνεισ αρνητικα.....εγω περιμενω αποψεισ σασ και συμβουλεσ.
    Δεν ηταν για σενα η απαντηση κουλιτσα προς θεου,στην διαχειριση πηγαινε!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12