Σοκ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33

Thread: Σοκ

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Εμμανουέλα, πάντως στον/στην ειδικό να συνεχίσεις να πηγαίνεις ανεξάρτητα αν σε πιστεύει ή την/τον πιστεύεις και μέχρι λοιπόν να υπάρξει εμπιστοσύνη, εσύ σίγουρα
    χρειάζεσαι ειδικό, γιατί χωρίς αυτήν, την εμπιστοσύνη εννοώ και κυρίως απ' την μεριά σου, ψυχοθεραπευτική σχέση, δεν μπορεί να υπάρξει, άρα ούτε και βοήθεια.
    σε ευχαριστώ μαρκέλα...ναι θα συνεχίσω να πηγαίνω.
    Αν θες να μου δώσεις και κάποια άλλη συμβουλή πάνω σε αυτό γράψε μου στο άλλο θέμα που μόλις άνοιξα....γιατί δυστυχώς αυτό εδώ μου το αγαπήσανε....

Senior Member
    Τόσο ξεπεταγμένα είναι τα σημερινά κοριτσάκια που όταν λέει μία ότι είναι παρθένα, δε την πιστεύει κανείς. Αντίθετα, αν το πει αγόρι, μπορεί και να τον πιστέψουν. Δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά δυστυχώς. Αλλά για να μη βγαίνω και οφφτόπικ, εφόσον εσένα δε σε προβληματίζει αυτό, η εντύπωση των άλλων περισσεύει.

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Τόσο ξεπεταγμένα είναι τα σημερινά κοριτσάκια που όταν λέει μία ότι είναι παρθένα, δε την πιστεύει κανείς. Αντίθετα, αν το πει αγόρι, μπορεί και να τον πιστέψουν. Δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά δυστυχώς. Αλλά για να μη βγαίνω και οφφτόπικ, εφόσον εσένα δε σε προβληματίζει αυτό, η εντύπωση των άλλων περισσεύει.
    σε ευχαριστώ για την απάντηση

Page 3 of 3 FirstFirst 123