Σοκ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: Σοκ

Banned
    Γιατι με θελει κανεις κενο που εγραψες παραπανω,νομιζω λεει πολλα για το πως αντιλαμβανεσαι τον εαυτο σου..Φανταζομαι θα εισαι πολυ αυστηρη με εσενα και κατ'επεκταση με τους αλλους.

Banned
    δεν είμαι αυστηρή με εμένα...εδώ έχουν σχέση άτομα άσχημα και στην συμπεριφορά και στην εμφάνιση.

Banned
    λατρεύω όσους με μισούν...

Banned
    πω πω με συγχωρείτε που έφυγα από το θέμα μου...αλλά ένα άλλο μέλος ήθελε λίγο να τραβήξει την προσοχή και αναγκαστικά το βοήθησα.
    Τι να κάνουμε άλλες έχουν πέραση στους άντρες και άλλες έχουν πέραση στο φόρουμ...μιας και εδώ μέσα είναι αρκετά μέλη που με λατρεύουν

Banned
    Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου τωρα??Αφου ξερεις οτι εσυ χαλιεσαι πιο πολυ!Γιατι βλεπεις παντου φαντασματα?Ενα φορουμ ειναι με διαφορετικους ανθρωπους,θα υπαρξουν και εντασεις αλλα μισος γιατι??Μηπως σε ξερουμε και απο χτες?

Banned
    αααααα το άλλο μέλος έχει ορεξούλα....αλλά όχι δεν θα το βοηθήσω άλλο! έχω τα δικά μου προβλήματα να ασχοληθώ....

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου τωρα??Αφου ξερεις οτι εσυ χαλιεσαι πιο πολυ!Γιατι βλεπεις παντου φαντασματα?Ενα φορουμ ειναι με διαφορετικους ανθρωπους,θα υπαρξουν και εντασεις αλλα μισος γιατι??Μηπως σε ξερουμε και απο χτες?
    Συγνώμη τότε απάντησε μου στο εξής : γιατί τέτοια επίθεση και γιατί με βρίζετε;

Banned
    εγώ δεν μπήκα ποτέ στο θέμα κανενός για να τον βρίσω...ούτε έχω αρχίσει κανένα θέμα στο οποίο προσβάλλω ή βρίζω.

Banned
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Συγνώμη τότε απάντησε μου στο εξής : γιατί τέτοια επίθεση και γιατί με βρίζετε;

Που ακουσες το ονομα σου??Μπηκες στο θεμα το αλλο και αρχισες τους μονολογους..Ειπε κανεις η Εμμανουελα ειναι τρολλ?Ειδα ενταση στο παλιο σου το θεμα αλλα οχι βρισιμο..Ελα χαλαρωσε αστροπελεκι!! :P

Banned
    έχω ένα πρόβλημα πολύ σοβαρό για το οποίο επισκέπτομαι και ειδικό και ορισμένοι με βρίζουν και με ειρωνεύονται.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Που ακουσες το ονομα σου??Μπηκες στο θεμα το αλλο και αρχισες τους μονολογους..Ειπε κανεις η Εμμανουελα ειναι τρολλ?Ειδα ενταση στο παλιο σου το θεμα αλλα οχι βρισιμο..Ελα χαλαρωσε αστροπελεκι!! :P
    κοίτα την τρίτη σελίδα από το τέλος στο άλλο μ θέμα και θα το δεις το βρίσιμο.
    και εγώ ξέρω να βρίζω και να προσβάλλω χωρίς να πω το όνομα κάποιου...μάλλον άλλοι είναι οι ηλίθιοι εδώ μέσα.

Banned
    χαίρομαι που έκανα μέλη όπως το Ξωτικό να αισθανθούν πως έχουν και αυτά λίγη αξία....
    ορίστε τόσο καλό έκανα σήμερα.

Banned
    Κλειδώνω το θέμα μου για να φύγουν τα παράσιτα...είπα όνομα; όχι δεν είπα.

Banned
    αααααα δεν ξέρω πως κλειδώνει...αν μπορεί η διαχείριση ας μου το κλειδώσει παρακαλώ....θα ανοίξω άλλο καθαρό

Senior Member
    Εμμανουέλα, πάντως στον/στην ειδικό να συνεχίσεις να πηγαίνεις ανεξάρτητα αν σε πιστεύει ή την/τον πιστεύεις και μέχρι λοιπόν να υπάρξει εμπιστοσύνη, εσύ σίγουρα
    χρειάζεσαι ειδικό, γιατί χωρίς αυτήν, την εμπιστοσύνη εννοώ και κυρίως απ' την μεριά σου, ψυχοθεραπευτική σχέση, δεν μπορεί να υπάρξει, άρα ούτε και βοήθεια.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast