Results 1 to 15 of 25
Thread: ΥΠΕΡΜΕΡΤΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟς?
-
13-10-2012, 17:21 #1
ΥΠΕΡΜΕΡΤΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟς?
.είμαι κομματια,εξοργισμένη..
περσι το καλοκαιρι ξεκινησα κατι με ενα παιδι μετα απο πολυ κυνηγητο που μου ειχε ριξει κ παρολο που ηξερα οτι ειναι "γυναικας" κ 1 χρονο μικροτερος μου..κ ενω ειχα πολλες αντιστασεις καταφερε κ με τουμπαρε γιατι ημουν πολυ καιρο μονη κ ειχε κ μια τρελα που με ιντρικαρε πολυ..κρατησε γυρω στον 1 μηνα,κρυφα απο την αδερφη του που ηταν κολλητη μου..εγω σε προσωπικο επιπεδο ημουν μπερδεμενη,ειχα σοβαρα προβληματα-εκεινος δ γνωριζε κατι- κ μου ηταν αδυνατο να αφεθω κ να το απολαυσω..ετσι μετα απο 1 μηνα κ διαφορα σκαμπανεβασματα που ειχα στην ψυχολογια μου του ειπα τελος..δεν μπορουσα να του εξηγησω γιατι πιστευα οτι δεν θα καταλάβει απολυτα κ δεν ηθελα κ σε καμια περιπτωση να με λυπηθει..εκανα ομως το 1 πισωγυρισμα(ειχα ηδει δεθει μαζι του συναισθηματικα παρολο που πρωτη εγω τον ειχα χωρισει) και εκεινοσ με ειχε στο περιμενε χωρις να μου κλεισει την πορτα..απο κει κ περα καναμε κ οι 2 μας λαθη..τις φορες που γυρναγε με δικεκδικουσε εντονα,καποιες φορες αφηνα το συναισθημα να με παρασυρει..δεν γιντοταν τιποτε!συναισθηματικα πισογυρισματα ηταν!ειχαμε κ οι 2 μας πληγωμενους εγωισμους,εκεινος φυσικα μου ελεγε κ διαφορα ψεμματα,πηγαινε κ με αλλες..περα απο ολα αυτα ομως, είναι κ το γνωριζω πολυ καλο παιδι,κ στην αρχη με προσεχε κ πολυ,ενδιαφεροταν για μενα,ερχονταν να με δει...
εγω ολη αυτην χρονια περασα δυσκολα,δεν ειχα κοινωνικεσ\ς συνατροφες,ουτε καποια φιλη,ουτε σταθερη δουλεια..το πιο δυσκολο,τον μαρτη εχασα τον μπαμπα μου απο καρκινο!γενικοτερα η ψυχολογια μου ηταν στον μηδεν και ακομα πιο κατω..μετα το χαμο του μπαμπα μου επικοινωνησε μαζι 1η φορα μετα απο 2 μηνες.. στελντοντας μου ενα μνμ οτι εμαθε τι ειχε συμβει αλλα δεν μπορουσε να μου στειλει..το πηγε παλι στο ερωτικο,βεβαια μου ειπε οτι δεν θελει σχεσεις εγω του ειπα οτι εχει τελειωσει αυτη η ιστορια κ συνεχισε να στελνει μνματα χωρισ να παιρνει απαντηση απο μενα για ενα μηνα! ωσπου του απαντησα καποια στιγμη οτι απλα ηθελα να κανω μια τρελλα,κ αν ηθελα σχεση δεν θα ψαχνομαι με ενα τυπο που ξερω οτι δεν θελει σχεσεις,οτι ποτε δεν του ειπα ψεματα,οτι φυσικα κ δεθηκα κ ενιωσα πραγματα αλλα τελειωσε κ εκει θιχτηκε ο υπερμετρος εγωισμος του..καποια στιγμη η αδερφη του,για να με ψαρεψει(γιατι ειχε καταλαβει οτι κατι παιζει κ οτι εγω δεν μπορουσα να της το πω) μου ειπε οτι εχει σχεση ο κυριος ολο αυτον τον καιρο που κυνηγαει εμενα...κι εκει φυσικα δεν αντεξα,τησ τα ειπα ολα!κ φυσικα του τα εψαλε κ του ειπε να μην με ξαναενοχλησει γιατι δεν ειμαι σαν τα κοριτσακια που εκεινος συναναστρεφεται..εγω δεν τον ενοχλησα καθολου,περασαν 2 μηνες, το ξεπερασα, ημουν καλα και το ειπα κ στην αδερφη του οτι τελος,κοιταω μπροστα δεν κραταω κακια,λαθοσ μου μεγαλο που εκανα κατι με ενα τετοιο αντρα και οτι πλεον δεν εχω κανενα προβλημα με τον αδερφο της!
το προβλημα μου ξεκιναει οταν πριν λιγεσ μερεσ μου εστειτλε μνμ ξημερωματα σαν τρελος να ερθει να με δει,με επαιρνε τηλ εγινε χαμος,εκανε σαν απεγνωσμενα να θελει να με δει εκεινη τη στιγμη,αρνηθηκα!Του ζητησα να βρεθουμε την επομενη,του ειπα πολυ ηρεμα οτι δεν γινεται να με θεωρει κ να με αντιμετωπιζει σαν τσολι κ εκεινοσ αντιθετα μου ειπε οτι με βλεπει οτι ειμαι σοβαρη κοπελα απλα λεει του αρεσω κ θελει να ξανακανει κατι μαζι μου,με φιλησε απλα κ εφυγε..οταν μετα απο 2 μερες εκανα εγω την κινηση να επικοινωνησω κ καταλαβενα οτι παλι στο ερωτικο το πηγαινε το ειπα οτι θελω κατι πιο ουσιαστικο στη ζωη μου και μου απαντησε το θεικο: "μα εγω εχω σχεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
δεν τον εβρισα φυσικα,κρατησα κ το επιπεδο κ την ψυχραιμια μου και του ειπα απλα,ολα καλα,οκ,μπραβο και θα τον σκεφτομαι με ομορφα συανιασθηματα!το πιστευα κ το το ειπα, οχι για νατον κανω να νιωσει καπως,η οτι ειμαι υπερανω!νιωθω ομως τοσο πνιγμενη μεσα μου...απορω γιατι πρεπει να κρατας επιπεδο με τεοιους ανθρωπους που δεν σεβονται,δεν υπολογιζουν...ξερω οτι ηρθε να επιβεβαιωθει γιατι καταλαβε απο την αδερφη του οτι παω παρακατω,αλλα γιατι να με πληγωσει ετσι?πρωτη φορα που θελω να εκδικηθω κ να πονεσω καποιον..
ξερω οτι σκεφτομαι λαθος,οτι ισως ειναι παροδικα ολα αυτα τα συναισθηματα αλλα περα απο το οτι με πληγωσε σαν ανθρωπος κ φυσικα σαν αντρας δεν μπορω να παω κ παρακατω να εμπιστευτω ξανα,θελω να τον εκδικηθω!κ περισοτερο απο ολα με πληγωνει που τον σκεφτομαι,τον θελω,τον αγαπω..και ολα αυτα απο καποιον που ουτε με σεβαστηκε ποτε,ουτε ενιωσε το παραμικρο,μονο εγωισμο εβαζε μαζι μου..μονο!με εχει αδειασει..κ δεν μπορω ολα να τα υπομενω τοσο ανετα!πραγματικα νιωθω χαμενη
- 13-10-2012, 18:40 #2
Γνωμη μου ειναι...
Μην αντιδρας ποτε εν θερμω, και μην κανεις κατι αυτη τη στιγμη για να τον... "εκδικηθεις".
Ασε το χρονο να κανει τη δουλεια που ξερει πολυ καλα να κανει, και τα συναισθηματα εκδικησης θα φυγουν, πακετο μαζι με ολα τα υπολοιπα.
Θεωρησε το σαν αλλη μια εμπειρια απο τις πολλες που θα αποκτησεις σε ολη σου τη ζωη.
Το βασικο για μενα ειναι το να μην πιεζεις τον εαυτο σου.
Εχε υπομονη και σε λιγο καιρο (βδομαδες?, μηνες?) θα δεις οτι η ψυχραιμια σου, ανταμοιφθηκε.
Δεν ειμαι ειδικος, ουτε ψυχολογος, απλα τη γνωμη μου σου λεω...
15-10-2012, 09:30 #3
περασαν 2 μερες και νιωθω πιο ηρεμη!
οχι οτι δεν ποναω ή οτι δεν μου εχει κοστισει ολη αυτη η ιστορια ,αλλα πιο ηρεμη!
σευχαριστω πολυ για την πολυτιμη συμβουλη σου...και μονο οτι ειναι απο αντρα,ο οποιος ουτε ειναι ψυχολογος ή ειδικος όπως είπες ,αλλα ΑΝΤΡΑΣ μου κανει καλο...
δεν ξερω διαβαζοντας το μνμ μου αν θεωρησες οτι εχεις να κανει με ενα ανωριμο κοριτσακι...αλλα αναρωτιεμαι εσυ σαν αντρας που πολυ πιο ευκολα μπορει να κατανοησεις μια αντρικη συμπεριφορα για πιο λογο να με παιξει ετσι στεγνα?να με ακυρωσει σε τετοιο βαθμο?
θα εκτιμουσα μια ειλικρινη απαντηση,οποια κ ανα πιστεθεις εσυ οτι μπορει να ειναι...
15-10-2012, 09:36 #4
Ε αφου ηξερες οτι ειναι γυναικας,το προβλημα που ειναι?
After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind
15-10-2012, 09:49 #5
το προβλημα ειναι η ολη η συμπεριφορα του...τα ψεμματα,οτι γυρναγε κ με ενοχλουσε μονιμως κ ας του ελεγα τελος,κ ας του ειχα πει περναω την πιο δυσκολη φαση τησ ζωης μου, σεβασου το, μην με ξαναενοχλησεις!κ ας του ειχα πει μην με αναγκασεις να σε βρισω,δεν θελω,μην με κανεις να σε βλεπω σαν πιτριρικα ουτε αυτο το θελω...σεβασου οτι εγω ειμαι ειλικρινης!
οτι εγω ναι, το παραδεχομαι οτι ηθελα να κανω μια τρελα αλλα τωρα ειμαι σε αλλη φαση κ δεν μπορω να συνεχισω τα παιχνιδακια και εκεινος εξοργισμενος μου λεγε δηλ με επαιζες τοσο καιρο?κ τι ψεμματα σου ειπα?κ ολο αυτο γινοταν να περναμε καλα?με ειχεσ για να περνας την ωρα σου μου ελεγε? κ ενω εγω του ελεγα τις αληθειες μου,οτι κ οπως ακριβως ενιωθα.. εκεινος θιγοταν απο εγωισμος κ μου λεγε τη μια βλακεια μετα την αλλη...δεν με αντιμετωσπισε ποτε σαν γυναικα..να ειναι ειλικρινης με τον εαυτο του πρωτα κ πανω απο ολα...
αυτο ηταν το προβλημα μου..οχι οτι ειναι γυναικας,αυτο το ξεραμε...κ του το ειχα πει κιολας..εγω μαζι σου ειμαι,ποτε δεν σε κατηγορησα γιαυτο..θες να κανεις τη ζωη σου,να περνας καλα? μπραβο σου...μακαρι να μπορουσα να το κανω κ γω...με μενα ομως μην παιζεις..αυτο με νοχλει περισσοτερο απολα..η φοβια του μην κ παω παρακατω..μην χασει την δεδομενη..
15-10-2012, 13:51 #6
οπως το βλεπω εγω:
ειχες μια ΠΑΡΑ πολυ συντομη γνωριμια (ο ενας μηνας που εισασταν καπως καλα) με εναν ανδρα που ηξερες εξαρχης οτι παει με αλλες γυναικες και οτι δεν θελει σχεσεις.
σιγουρα και οτι δεν θελει σχεση μαζι σου.
ξεροντας το αυτο, τι σημασια εχει, τι ακριβως ειχε με αλλες γυναικες, σημασια εχει οτι εσυ τον συναναστραφηκες ξεροντας οτι δεν εχεις τετοια δικαιωματα (ελεγχου,αποκλειστικοτητας κλπ) στην ζωη του. φυσικα ηταν μεγαλη παραλειψη να μην σε ενημερωσει οτι ηδη ειχε σχεση, αλλα ειχες δεχτει ηδη το πολυ πιο χοντρο, δλδ το οτι ξεκαθαρα ΔΕΝ ηταν δικος σου και πηγαινε και με αλλες.
οποτε,δεν καταλαβαινω γιατι πληγωθηκες απο την συμπεριφορα του.
μπορω να καταλαβω οτι πληγωθηκες επειδη τελικα τσιμπηθηκες και ηθελες κατι παραπανω, αλλα αυτος ηταν απομακρος εξαρχης στο θεμα σχεση-αποκλειστικοτητα κλπ.
στην συνεχεια , περα απο τις διαφορες αλλες, μαθαινεις επισημως απο τηνα δερφη του οτι εχει ΚΑΙ σχεση!
επομενως ηθελε μια χαρα σχεση, απλα οχι μαζι σου.
ηξερε και ο ιδιος οτι το εμαθες ,εφοσον του τα εψαλε η αδερφη του και μια χαρα εκανες εφοσον τον ηθελες πλεον δικο σου και απομακρυνθηκες.
μα, αυτος εφταιγε που ξαναγυρισες?
εφοσον ξαναγυρνας για συζητησεις ενω ξερεις ΚΑΙ για την σχεση του, εφοσον ΠΟΤΕ δεν ειχατε σχεση αλλα ενα σεξουαλικο παρε-δωσε με διακοπες και τον διαβεβαιωνες ΚΙ ΕΣΥ γιαυτο! , αυτος σε τι ακριβως φταιει? αυτος απ την αρχη το ιδιο πραγμα διεκδικουσε απ οτι καταλαβα. σεξουαλικες επαφες. αν σε ειδε θετικη, γιατι φταιει αυτος και οχι εσυ που μετα απ ολα αυτα καθεσαι και το συζητας?
15-10-2012, 14:26 #7
Οταν ξεκινησε ολο αυτο δεν μου ειπε κοριτσακι μου κοιτα να δεις,εγω θελω να σε ......κ να φυγω!...ισα -ισα..σαν τρελος εκανε ..κ μαλιστα επειδη ημουν πολυ συγκρατημενη γιατι επειδη ακριβως ηξερα οτι ειναι γυναικας μου εκανε εκεινος σκηνες ζηλιας,νομιζε οτι δεν με ενδιαφερει ,με ελεγε εγωιστρια ..εκεινος συμπεριφεροταν σαν να ειναι σε σχεση μαζι εγω επειδη δεν ειχαμε ξεκαθαρισει τι εχουμε ημουν πιο διστακτικη,που απο τη φυση μου ειμαι!...κ οταν του ειπα εγω ΤΕΛΟΣ εκανε σαν τρελος..αρα δεν μπορει μετα απο 1 μηνα να μου πει οτι εκεινος εξ αρχης δεν ηθελε σχεση απο μενα..και ολη του η συμπεριφορα αυτο μου εδειξε?το αντιθετο σε βεβαιωνω..και οκ φιλε καλα κανεις κ μου πατας τον εγωισμο γιατι εισαι κ μαγκας κ εγω πρωτη σε πληγωσα...γιατι ξαναγυρναει κ ξαναγυρναει ομως...και αντε την συτμπεριφορα μου δεν την καταλαβενει..μετα απο οτι εγινε που εμαθε για τον μπαμπα μου ,τι νομιζε οτι ημουν το τσολι της γειτονιας κ το προβλημα κ το κενο μου ηταν να ρθει η ωρα να με .....?του εξηγησα πολλες φορες κ αντε πες εμενα ποτε δεν με καταλαβε,ποτε στα σοβαρα δεν με πηρε...σαν γκομενα οκ!αλλα σαν ανθρωπο?δεν μπορει να μου λεει το ξερεις οτι σε θεωρω απο τα πιο σοβαρα κοριτσια,οτι θα τον στεναχωρουσε να μαθενε οτι εγω θα αρχισω να βγαινω με τον ενα κ με τον αλλο..και ξαφνικα να με γηωνει ετσι?κ τωρα που γυρισα γιαυτο το ξεκαθαρισμα που λες δεν το ηξερα οτι εχει σχεση ...ναι,τον αυγουστο μου το πε η αδερφη του αλλα δεν φανταζομαοθν οτι ναι τωρα ειναι μαζι με αυτην την κοπελα κ κανει σαν τρελος 2 μερες να με δει...συγνωμη αλλα δεν φταιω εγω ανα εκεινος ουτε καν μου το ανεφερε οταν βρεθηκαμε ...κ μαλιστα πανω στη συζητηση που του ελεγα εσυ οκ καλα κανεισ κ κανεις τη ζωη σου εμενα ομως γιατι με ενοχλει με τοσο θρασος..μου ειπε το ακομα ποιο θεικο...:οκ,οτι εγινε εγινε εγινε..ασ τα ξεχασουμε ,τωρα πες μου πως θελεις να μαστε?πες κ οτι θελεις θα το χεις..κ με κοιταζε μες τα ματια...τοσο θρασος..
κ ξερει την φαση ζωης μου κ ξερει το συναισθηματικο δεσιμο που εχω κ τα ξερει ολα....κ ειναι με κοπελα..οκ!κ ειναι ερωτευμενος ..οκ!απ μενα διεκδικει το ...που δεν υπαρχει καν στον οριζοντα?10 μηνες εχει να γινει οτιδηποτε...κ γυρναει καθε φορα για αυτο?
τοση αξια πια αυτο το πηδημα για εσας τους αντρες?κ γω σαν ανθρωπος?μηδεν?εχει τσιπα καθολου?η μαλλον υπηρξε μια ελαχιστη στιγμη που να ενιωσε το οτιδηποτε?σε λιγο θα μου πειτε κιολας οτι του λεγα κ ελα...ανοιξαμε κ σας περιμενουμε...αντε να ηερεμησω παλι
15-10-2012, 15:09 #8
Εγωιστής, ανώριμος, επιπόλαιος που ψάχνει για επιβεβαίωση.
Το πήδημα είναι το έπαθλο.
Γιατί σκας?
15-10-2012, 15:11 #9
μα βρε καλη μου, τι σημασια εχει αν αυτα που ελεγε εσυ τα περασες για ενδιαφερον εφοσον ηξερες καλα απ την αρχη οτι παει με αλλες?
αν δεν το ηξερες, να πω οτι σε δουλεψε. αλλα το ηξερες!
κανεις ανδρας δεν θα σου πει "θελω να σε πηδηξω και να την κανω". οταν ομως σου λεει οτι δεν θελει σχεση, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΗΔΗ ΟΛΑ. τι παραπανω να πει? γιατι να σε προσβαλει?
δεν νομιζω οτι ηθελε να σου πατησει κανεναν εγωισμο.
απλα,οσο ανταποκρινοσουν, νομιζε οτι το εχεις παρει εξισου ελαφρα με τον ιδιο.
για την σχεση μπορει να μην ηξερες, ηξερες ομως οτι βλεπει κι αλλες. αυτο ειναι ακομα χειροτερο.
νομιζω οτι μπλεκεις τις σχεσεις με τα τσολια...
δλδ αν σε θεωρει σοβαρο κοριτσι, πρεπει να θελει οπωσδηποτε σχεση μαζι σου?
μπορει να σε θεωρει μια χαρα σοβαρη ,απλα δεν θελει κατι παραπανω απο σεξ.
για εμενα η φραση του "μα αφου εχω ηδη σχεση!!!!" ειναι ενδεικτικη του οτι μαλλον υπηρχε προβλημα επικοινωνιας μεταξυ σας.
η φραση αυτη δειχνει οτι αυτος θεωρει αυτονοητο οτι εχεις αποδεχτει το οτι αυτος ειναι σε σχεση οποτε του κανει εκπληξη να ζητας σχεση απο αυτον.
την στιγμη που καταλαβες για την σχεση του, εφοσον ηταν τοσο σημαντικη αποκαλυψη για σενα, θα επρεπε να φυγεις η ιδια, οχι να περιμενεις να σεβαστει αυτος την ενοχληση σου.
εφοσον το συζητας, αυτος παιρνει το μηνυμα οτι υπαρχει περιθωριο να συνεχισει το παιχνιδι. οτι δεν σε ενοχλει ουτε η σχεση δλδ.
15-10-2012, 18:33 #10
[QUOTE=Remedy;398367]μα βρε καλη μου, τι σημασια εχει αν αυτα που ελεγε εσυ τα περασες για ενδιαφερον εφοσον ηξερες καλα απ την αρχη οτι παει με αλλες?
αν δεν το ηξερες, να πω οτι σε δουλεψε. αλλα το ηξερες!
κανεις ανδρας δεν θα σου πει "θελω να σε πηδηξω και να την κανω". οταν ομως σου λεει οτι δεν θελει σχεση, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΗΔΗ ΟΛΑ. τι παραπανω να πει? γιατι να σε προσβαλει?
δεν νομιζω οτι ηθελε να σου πατησει κανεναν εγωισμο.
απλα,οσο ανταποκρινοσουν, νομιζε οτι το εχεις παρει εξισου ελαφρα με τον ιδιο.
για την σχεση μπορει να μην ηξερες, ηξερες ομως οτι βλεπει κι αλλες. αυτο ειναι ακομα χειροτερο.
νομιζω οτι μπλεκεις τις σχεσεις με τα τσολια...
δλδ αν σε θεωρει σοβαρο κοριτσι, πρεπει να θελει οπωσδηποτε σχεση μαζι σου?
μπορει να σε θεωρει μια χαρα σοβαρη ,απλα δεν θελει κατι παραπανω απο σεξ.
για εμενα η φραση του "μα αφου εχω ηδη σχεση!!!!" ειναι ενδεικτικη του οτι μαλλον υπηρχε προβλημα επικοινωνιας μεταξυ σας.
η φραση αυτη δειχνει οτι αυτος θεωρει αυτονοητο οτι εχεις αποδεχτει το οτι αυτος ειναι σε σχεση οποτε του κανει εκπληξη να ζητας σχεση απο αυτον.
την στιγμη που καταλαβες για την σχεση του, εφοσον ηταν τοσο σημαντικη αποκαλυψη για σενα, θα επρεπε να φυγεις η ιδια, οχι να περιμενεις να σεβαστει αυτος την ενοχληση σου.
εφοσον το συζητας, αυτος παιρνει το μηνυμα οτι υπαρχει περιθωριο να συνεχισει το παιχνιδι. οτι δεν σε ενοχλει ουτε η σχεση δλδ.[/QUOT
μα ανταποκριθηκα ποτε?συγνωμη γιατι θα τρελαθω...τοσο καιρο του κλεινω την πορτα...ποτε δεν εκανα κινηση επικοινωνιας πρωτη..
ηξερα οτι ειναι το στυλακι του τετοιο..αλλα οταν πρωτοξεκινησε ολο αυτο ο τροπος του και το ενδιαφερον του με κερδισαν..και ισα ισα μονο αυτο δεν μου εδειχνε,οτι πηγαινει με αλλες!..λογω του οτι εγω ημοθν χαμενη στα προβληματα μου κ πληγωμενη απο προηγουμενη σχεση δεν "επεσα" με τα μουτρα.!ερχοταν καθε βραδυ κ με εβλεπε,εκεινος με εψαχνε μες τη μερα,εκεινος μου μιλουσε γενικοτερα για το οτι νιωθει, εκεινος εκανε προσπαθειες για να με κερδισει εγω καμια..κ επειδη εβλεπα ολο αυτο του ειπα τελος...και μαλιστα μου ειπε οτι τοσο καιρο ηταν κ μαλακας που δεν πηγε με καμια...δεν ειχε το στυλάκι ερχομαι να πηδηξω κ να φυγω!κ στο κατω κατω κ ετσι να ενιωθε γαιτι δινοταν μαζι μου?σε μια κοπελα που την βλεπει ετσι?ετσι κανετε δηλαδη?για να ξερω για την επομενη φορα...
αν εγω το ειχα παρει τοσο χαλαρα οσο πιστευε γιατι δεν ανταποκρινομουν στι κινησεις του?το οτι ειμαι ελευθερη το ξερει,αρα?τι με εμποδιζε να κοιμαμαι μαζι του?το οτι εχω συναισθηματα για εκεινον επισης το καταλαβενε,αντρας ειναι.,..αρα?τοσο καιρο αφου ημουν χαλαρη απεναντι του γιατι δεν πηδιομουν κιολας?
δηλ ζηταγε σεξ καθαρα και μονο απο μενα?που ειχε ηδη σχεση,αρα ετοιμο σεξ!που μπορουσε να εχει οποιαδηποτε θελει,αρα επισης πιο ευκολο σεξ...που μου ειχε πει καταμουτρα οτι καβαντζες εχει,δεν χρειαζεται αλλη μια...
κ γυρναγε σε μενα γιατι ηθελε σεξ?που ολο αυτο το σκηνικο τελειωσε ενα χρονο πριν..και εγινε ξανα κατι 1 φορα πριν 10 μηνες...αρα ναι..σεξ θελει..τι πιο εφικτο?
και οχι..δεδομενο δεν θεωρω ενα αντρα που σε κοιταει στα ματια και σε ρωταει πες τι θελεις κ θα τοχεις και να μην μου λεει το αυτονοητο,ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ!και σχεση ποτε δεν του ζητησα,δεν ειμαι ζητιανα....του ειπα οτι ψαχνω κατι πιο ουσιαστικο απο αυτο που εκεινος ζηταει απο μενα...και εννοειται οτι εφυγα μονη μου,πως δηλαδη καταλαβενει οτι ακομα του αφηνω περιθωριο?επιεδη δεν θελω να τον βρισω γιατι ξερω οτι καλο παιδι ειναι απλα εγω δεν αξιζα το σεβασμο του?επειδη δεν υπαρχει νοημα στο να του "ζητησω να με σεβαστει"-αφου ετσι το ερμηνευεις΅?
υπαρχει δηλαδη η περιπτωση ακομα και τωρα εκεινος να νομιζει οτι ειμαι κοουλ και ανετη?που με εχει αδειασει κ μου στερησει καθε χαμογελο...κλαιω 2μερες...δεν αντεχω αλλο...με πνιγουν τα παντα...τι επρεπε να του πω?ζησε τον ερωτα σου αγορακι μου και ασε με και μενα να κλεισω τις πληγες μου?
15-10-2012, 18:34 #11
μα ανταποκριθηκα ποτε?συγνωμη γιατι θα τρελαθω...τοσο καιρο του κλεινω την πορτα...ποτε δεν εκανα κινηση επικοινωνιας πρωτη..
ηξερα οτι ειναι το στυλακι του τετοιο..αλλα οταν πρωτοξεκινησε ολο αυτο ο τροπος του και το ενδιαφερον του με κερδισαν..και ισα ισα μονο αυτο δεν μου εδειχνε,οτι πηγαινει με αλλες!..λογω του οτι εγω ημοθν χαμενη στα προβληματα μου κ πληγωμενη απο προηγουμενη σχεση δεν "επεσα" με τα μουτρα.!ερχοταν καθε βραδυ κ με εβλεπε,εκεινος με εψαχνε μες τη μερα,εκεινος μου μιλουσε γενικοτερα για το οτι νιωθει, εκεινος εκανε προσπαθειες για να με κερδισει εγω καμια..κ επειδη εβλεπα ολο αυτο του ειπα τελος...και μαλιστα μου ειπε οτι τοσο καιρο ηταν κ μαλακας που δεν πηγε με καμια...δεν ειχε το στυλάκι ερχομαι να πηδηξω κ να φυγω!κ στο κατω κατω κ ετσι να ενιωθε γαιτι δινοταν μαζι μου?σε μια κοπελα που την βλεπει ετσι?ετσι κανετε δηλαδη?για να ξερω για την επομενη φορα...
αν εγω το ειχα παρει τοσο χαλαρα οσο πιστευε γιατι δεν ανταποκρινομουν στι κινησεις του?το οτι ειμαι ελευθερη το ξερει,αρα?τι με εμποδιζε να κοιμαμαι μαζι του?το οτι εχω συναισθηματα για εκεινον επισης το καταλαβενε,αντρας ειναι.,..αρα?τοσο καιρο αφου ημουν χαλαρη απεναντι του γιατι δεν πηδιομουν κιολας?
δηλ ζηταγε σεξ καθαρα και μονο απο μενα?που ειχε ηδη σχεση,αρα ετοιμο σεξ!που μπορουσε να εχει οποιαδηποτε θελει,αρα επισης πιο ευκολο σεξ...που μου ειχε πει καταμουτρα οτι καβαντζες εχει,δεν χρειαζεται αλλη μια...
κ γυρναγε σε μενα γιατι ηθελε σεξ?που ολο αυτο το σκηνικο τελειωσε ενα χρονο πριν..και εγινε ξανα κατι 1 φορα πριν 10 μηνες...αρα ναι..σεξ θελει..τι πιο εφικτο?
και οχι..δεδομενο δεν θεωρω ενα αντρα που σε κοιταει στα ματια και σε ρωταει πες τι θελεις κ θα τοχεις και να μην μου λεει το αυτονοητο,ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ!και σχεση ποτε δεν του ζητησα,δεν ειμαι ζητιανα....του ειπα οτι ψαχνω κατι πιο ουσιαστικο απο αυτο που εκεινος ζηταει απο μενα...και εννοειται οτι εφυγα μονη μου,πως δηλαδη καταλαβενει οτι ακομα του αφηνω περιθωριο?επιεδη δεν θελω να τον βρισω γιατι ξερω οτι καλο παιδι ειναι απλα εγω δεν αξιζα το σεβασμο του?επειδη δεν υπαρχει νοημα στο να του "ζητησω να με σεβαστει"-αφου ετσι το ερμηνευεις΅?
υπαρχει δηλαδη η περιπτωση ακομα και τωρα εκεινος να νομιζει οτι ειμαι κοουλ και ανετη?που με εχει αδειασει κ μου στερησει καθε χαμογελο...κλαιω 2μερες...δεν αντεχω αλλο...με πνιγουν τα παντα...τι επρεπε να του πω?ζησε τον ερωτα σου αγορακι μου και ασε με και μενα να κλεισω τις πληγες μου?
15-10-2012, 18:38 #12
15-10-2012, 22:34 #13
- In this old house where every door is open
16-10-2012, 08:48 #14
16-10-2012, 09:09 #15
κ αντιδρω,ναι αντιδρω με ολους που μου λετε ξεκαθαρα οτι ειναι το αυτονοητο..ποιο?τα παιχνιδακια?ναι..οταν κ ο αλλος σου δειχνει οτι θελει να ειναι σε αυτην την φαση..εμενα η ψυχη μου ποναγε..το ηξερε...θα με ενοιαζε το μ.... μου?ποσο ποια γοης και εραστης νομιζει οτι ειναι?τα εχω σιχαθει ολα γυρω μου..δεν θελω να ξαναβαλω ανθρωπο,ουτε στο κρεβατι,ουτε στο μυαλο ουτε στην καρδια μου..