Results 16 to 25 of 25
Thread: ΥΠΕΡΜΕΡΤΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟς?
-
16-10-2012, 10:54 #16
πινκο μου, δεν χρειαζεται να κανεις κινηση πρωτη. το οτι εκανες κινηση δευτερη, εκεινου του αρκουσε για να νοιωθει οτι εισαι ακομα στο παιχνιδι και να συνεχιζει το ιδιο βιολι.
το ειπες και μονη σου για το 'τοσο καιρο" που του κλεινεις την πορτα.
η πορτα κλεινει μια φορα και οριστικα, οταν κλεινει για καιρο, στην πραγμκατικοτητα ανοιγοκλεινει.
εσυ μπορει να το εκανες γιατι τον ηθελες, γιατι ησουν μπερδεμενη, γιατι δεν ηθελες να πιστεψεις οτι θελει καποια αλλη, αλλα αυτος το θεωρουσε δειγμα ανταποκρισης.
στο ειπα και πριν, πιστευω οτι ειχατε και επικοινωνιακο προβλημα περα απο ολα τα αλλα.
οταν σου λεει "πες μου πως θελεις να ειμαστε " και οταν του λες οτι θελεις κατι πιο ουσιαστικο και σου απανταει "μα αφου εχω σχεση!!!!!" λες και το ηξερες απ την αρχη και ειναι μεταξυ σας αδιαπραγματευτο αυτο, αυτα μεταξυ τους δεν ταιριαζουν. μαλλον αλλα νομιζε ο καθενας σας στην ιστορια αυτη.
- 16-10-2012, 11:24 #17
ωραια,ναι..σωστα ολα!αδιαπραγματευτο ,εχει σχεση κ πιστευει οτι εγω το ξερω...κ ειναι τοοοοοσο πια δεδομενο κ εγω εχω εχω καταλαβει τοσο λαθος που θεωρει οτι τρωει πορτα απο μενα τοσο καιρο που ξερω οτι τσιλουμπουρδιζει κ θα του ανοιξω διαπλατα το κρεβατι μου να του πω ελα οταν θεωρω δεδομενο οτι πλεον εχει σχεση...ετσι?τοσο καθικι...μα δεν ταιριαζουν αυτα μεταξυ τους..το οτι υπαρχει προβλημα επικοινωνιας, ναι!κ ξεκιναει απο μενα που τοσο καιρο που ειμαι σε ολη αυτην ευαλωτη θεση κ δεν εχω την πυγμη να του πω αντε κ....
οχι ομως οτι ειναι το αυτονοητο το ξερω οτι ειναι σε σχεση..προκυπτει απο που?πριν 2 μηνες μου το πε η αδερφη του κ τωρα ακομα που βρεθηκαμε κ του ειπα κιολας ελα στην θεση..μαθαινω απο την αδερφφη σου οτι τοσο καιρο που εσυ με κυνηγας, εχεις σχεση πως περιμενεις να νιωσω?κ αρχιζει να φωναζει κ να λεει τι σχεση μωρε κ βλακειες καθε 3 μερες την βλεπω η΄την εβλεπα ..μεσα στο πανικο ουτε θυμαμαι τι ειπε..αλλα κ παλι, ακομα κ τοτε δεν το παρουσιασε σαν να συμβαινει τωρα..απλα φωναζε οτι του λεω βλακειες κ εβγαινε απο πανω...δεν ξερω ...μαλλον ναι!αποδειχτικα τοσο χαζοβιολα προφανως που ηθελα να πιστεψω οτι μπορει να ενιωθε κατι ..ισως να το χα αναγκη..
16-10-2012, 11:34 #18
παλι αντιφατικα τα λες βρε πινκο...
αφου λες οτι η απαντηση του στην επιθυμια σου για ουσιαστικη σχεση ηταν οτι αυτος εχει ηδη σχεση, πως ειναι δυνατον να λεει μετα "τι σχεση μωρε". κολλανε αυτα? δεν κολλανε...
μα και πριν μαθεις για την σχεση, μας ειπες οτι σε δουλευε,σου ελεγε ψεματα ενω πηγαινε με αλλες. προφανως ηταν αναξιοπιστος. γιατι εξεπλαγης., με την σχεση? ενα ψεμα παραπανω.
να σου θυμισω επισης, οτι οταν σου ειπε οτι δεν θελει σχεση μαζι σου, πριν ακομα βγει η σχεση του στην φορα, εσυ του απαντησες οτι ουτε εσυ θελεις και σιγα μην ηθελες σχεση με καποιον σαν αυτον!!! ε, αυτος εκει βασιστηκε προφανως και θεωρουσε οτι οι δυο σας θελετε το ιδιο πραγμα απο αυτην την ιστορια.
16-10-2012, 12:02 #19
την τελευταια φορα που βρεθηκαμε απο κοντα,τωρα δηλ οταν μου εστελνε τα ξημερωματα κ ξανα την επομενη μερα... οταν βρεθουμε απο κοντα του ειπα: ελα στην θεση..μαθαινω απο την αδερφφη σου οτι τοσο καιρο που εσυ με κυνηγας, εχεις σχεση πως περιμενεις να νιωσω?κ αρχιζει να φωναζει κ να λεει τι σχεση μωρε κ βλακειες καθε 3 μερες την βλεπω η΄την εβλεπα .. αυτο εγινε απο κοντα οπως επισης του ειπα εσυ οκ καλα κανεισ κ κανεις τη ζωη σου εμενα ομως γιατι με ενοχλει με τοσο θρασος..μου ειπε το ακομα ποιο θεικο...:οκ,οτι εγινε εγινε εγινε..ασ τα ξεχασουμε ,τωρα πες μου πως θελεις να μαστε?πες κ οτι θελεις θα το χεις..κ με κοιταζε μες τα ματια...τοσο θρασος..
εγω ομως δεν ειχα καταλαβει οτι ειχε σχεση δεν μου ειπε ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΤΩΡΑ..ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ..αντιθετα μου ειπε κιολας οτι ενταξει συγνωμη που σε ξυπνησα-αυτο θεωρουσε οτι ηταν το μοναδικο προβλημα που μου δημιουργουσε- αλλα κ να σου πω οτι δεν θα σε ξαναενοχλησω εγω παλι θα σου στειλω οταν θα μου ρθει..ΘΡΑΣΟΣ...του εστειλα μνμ εγω πρωτη μετα απο 2μερες κ μεσα στα μνμ μου πεταξε αυτο το ΜΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ.....που ηταν τοσο προφανες κ δεν το καταλαβα..
ολο αυτον τον καιρο που εκανε πισωγυρισματα,εγω ποτε δεν του ζητησα εξηγησεις στο τι κανει στην ζωη του...ηξερα οτι εγω δεν μπορω να ειμαι μεσα σε μια σχεση,και τον αφηνα απεξω./.αλλα ειχα συναισθηματα κ επιπλεον ημουν πιεσμενη απο την δικη μου ζωη...κ αυτος ηταν ο λογος που ποτε δεν τον εβρισα..απλα του ελεγα τις αληθειες μου..ετσι οπως τις βιωνα...γιατι εκεινος ΝΟΜΙΖΕ οτι εγω ενιωθα πληγωμενη γιατι ηθελα σχεση..του απαντησα πολυ σωστα οτι εγω σχεση δεν ηθελα ποτε...μια τρελα ηθελα να κανω,να ξεφυγει το μυαλο μου..αλλα περα απο αυτο ποτε δεν επαιξα μαζι του ισα ισα ενιωσα κ πραγματα, αλλα τα ψεμματα κ η συμπεριφορατου ...με ξενερωσαν!κ εκει φυσικα θιχτηκε για αλλη μια φορα...οτι μειωνω τον εαυτο μου με αυτα που λεω,οτι για την πλακα μας δηλ βρισκομασταν?δεν θα κατεληγε ποτε που θενα?κ τι ψεμματα μου εχει πει ολα αυτο τον καιρο?κ μαλιστα ολα αυτα ενω εκεινο τονκαιρο προφανως ειχε σχεση με τα λεγομενα της η αδερφη του...
16-10-2012, 12:11 #20
πινκο κανεις δεν θα σου πει "θελω να βγαλουμε λιγο τα ματια μας και τπτ αλλο".
θα στο δειξει ομως με πραξεις.
εσυ δεν ρωτουσες τπτ γιατι ειχες προβληματα κλπ. εκεινος εκανε την ζωη του κανονικα. αυτο το απροβληματιστο και χωρις ερωτησεις που επαιρνε απο εσενα, προφανως τον εξυπηρετουσε γιατι θεωρουσε οτι ηταν αντιστοιχο με το δικο του απροβληματιστο, που πηδουσε εδω κι εκει χωρις να δινει λογαριασμο .
επιπλεον, οταν τελικα μιλησατε , ειπε οτι δεν θελει σχεση, το ιδιο ειπες κι εσυ.
σε αυτη την βαση προχωρησε.
δεν ξερω γιατι μπερδευεσαι τοσο, ολο το θεμα ειναι οτι θελατε διαφορετικα πραγματα ο ενας απ τον αλλον.
ξεχνα τον, προχωρα παρακατω, αδικα σκας.
16-10-2012, 12:39 #21
προφανως κ τον εξηπηρετουσε αυτο το δε δινω εξηγησεις ,γιατι δεν ζητουσα... αλλα δεν επαιρνε επισης κ το σημαντικο που ειχε στο μυαλο του..το σεξ..αφου τιποτα δεν γινοταν...εδω και 10 μηνες μονο 1 φορα με ειδε απο κοντα και αλλη μια προχθες..
και εννοειται οτι τιποτα δεν γινοταΝ...με ενοχλουσε ομως οποτε του ερχοταν ,ετσι απλα!..γιαυτο λεω οτι δεν ηταν αυτος ο λογος..ουτε καν το σεξ...ο εγωισμος!γιαυτο τσιτωνομαι...γιατι αν ενιωθε κατι ελαχιστο θα ηταν σαν ελαφρυντικο,η εστω αν ειχε στο μυαλο του το σεξ κ αυτο θα ταν υπερ του γιατι παλι λειτουργουσε με βαση τις οποιεσ ορμες του...αλλα καταληγω οτι απλα ηθελε να καλυψει το εγω του..οτι περιμενω κ θελω...και καλα ολα αυτα!αλλα δεν εχεις τετοιες φιλοδοξιες απο εναν ανθρωπο που ειναι χαμενος,δεν ειναι ο εαυτος του...κ σου ζηταει να το σεβαστεις..περιμενεις δηλ να ανεβεις ψυχολογικα απο εναν ανθρωπο που ειναι στα πατωματα..που εχει πεσει κ τον πατας περισοοτερο για να ανεβεις εσυ κ το οποιο εγω σου?
16-10-2012, 12:46 #22
πινκο, προφανως και ηταν εγωιστικα τα κινητρα του και οχι πραγματικο νιαξιμο για σενα...
αλλα τα ορια στους αλλους, ειδικα στους περαστικους, που δεν εχεις καν σχεση, αλλα διαφορα μπερδεματα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ!
μην περιμενεις απο εκεινους να καταλαβουν την κατασταση σου και να υποχωρησουν μονοι τους. δεν ηταν ο συντροφος σου αυτος. ενας που τσιλιμπουρδιζε ηταν!!!
αν κλεισεις εσυ την πορτα, κανεις δεν μπορει να την ανοιξει οσο και να κοπανιεται και αντιθετα, αν την αφηνεις ανοιχτη, ο καθενας μπορει να μπαινοβγαινει.
απηυθυνε λοιπον και στον εαυτο σου το ερωτημα: "γιατι δεν εμεινα σταθερη στην αρνηση μου και του επετρεπα να επανερχεται????"
οχι για να αποκτησεις ενοχες, αλλα για να καταλαβεις πως να οριζεις εσυ την ζωη σου και να μην την παραχωρεις στους περαστικους ;)
16-10-2012, 13:31 #23
εχεις δικιο!απολυτο...εγω φταιω..κ δεν το λεω ενοχικα,οχι...με ταρακουνησε το μνμ σου...εχω υπάρξει πολυ αφελης στη ζωη μου κ ενω δεν ειμαι χαζοβιολα,δειχνω αυτο...η ευγενεια κ αγνοια κινδινου...και φυσικα το μεγαλυτερο λαθος ..που πιστεψα...γιαυτο τον αφησα να επανερχεται...,,κ φυσικα ολο δικο μου το λαθος...
χαζη!κ τωρα νιωθω μεμενα περισοτερο χαλια...κ με την αδερφη του που θα μαθει οτι ξαναπεσα στην παγιδα του γοη αδερφου της κ θα με κραξει
16-10-2012, 23:31 #24
Συγνωμη που δεν σου απαντησα, αλλα δεν ειδα οτι απαντησες σ'αυτο το θεμα και ουτε ειδα και τις υπολοιπες απαντησεις.
Το να κατανοησω μια ανδρικη συμπεριφορα επειδη απλα ειμαι ανδρας και να στην εξηγησω, δεν ειναι ευκολο.
Θα μπορουσα να βαλω κατω το μυαλο μου, να σκεφτω και να σου απαντησω.
Αλλα δεν θα το κανω, πολυ απλα γιατι δεν πιστευω οτι αξιζει να γραφουμε τοσα πολλα για ασχημες συμπεριφορες του αλλου φυλου.
Η μαγικη λεξη ειναι... αδιαφορια.
Οταν θα σου ερθει αυτο το συναισθημα, θα σημαινει πως το εχεις ξεπερασει ολο αυτο.
Πως θα σου ερθει? Με το να κλεισεις ΟΡΙΣΤΙΚΑ αυτη τη μαμημενη πορτα, που αναφερθηκε πολλες φορες σε προηγουμενα posts.
Καν'το για σενα, ληξ'το και μην ασχολεισαι αλλο.
Γιατι οσο ασχολεισαι, τοσο αυτο σου προκαλει φθορα και δεν σε αφηνει να προχωρησεις μπροστα.
"Οσο αγαπαω μενω πισω" λεει ενα ασμα, εγω θα ελεγα "οσο εχω συναισθηματα απεναντι του... μενω πισω"
Και οπως σου εγραψα και στο προηγουμενο post (λιγο διαφορετικα), ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ να το ξεπερασεις.
ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ, ειναι το μονο σιγουρο.
Ο χρονος κανει θαυματα, θα δεις...
Αν βαλεις και συ λιγο το χερακι σου και τονωσεις την αυτοπεποιθηση σου, θα το ξεπερασεις πιο γρηγορα.
23-10-2012, 18:58 #25
ΝΙΩΘΩ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΗ...ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ...ΞΕΡΕΙ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ Κ ΕΥΔΙΑΘΕΤΗ.. Κ ΕΚΕΙ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ?ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ..ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ...ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ..