Προσπαθεια να εισαι εξυπνος. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 122
    Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ναι αγνη και με περιεχομενο. Μαλλον πρεπει να κοιταξω τον εαυτο μου για υπουλια και προβολη λογω προβληματισμων που εχω? Προφανως θα πεις , ΟΧΙ καλε δεν εννουσα αυτο.....χαχα ναι μα τοσο χαζοι δεν ειμαστε σορρυ
    Με παρεξήγησες ή λάθος κάνω; συγγνώμη αν το πήρες προσωπικά, γιατί κι εγώ στο προβληματισμό σου αναφέρομαι, χωρίς ειλικρινά υπαινιγμούς
    και απλά ήθελα σ' αυτόν σου τον προβληματισμό να δώσω και την δική μου άποψη, που ίσως είναι διαφορετική. Και πάλι συγγνώμη..
    Ίσα-ίσα το χάρηκα, που κάποιος απ' την διαχείριση θέλησε να κουβεντιάσει μαζί μας.. έτσι για ν' ακονίζουμε κι εμείς το μυαλό με το
    να βλέπουμε τι σκέφτονται κι οι υπεύθυνοι του φόρουμ..:)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Γεια σου keepwalking. Εγώ νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείς να δείξεις ή να αποδείξεις σε κάνεναν τιποτα. Και γιατί το λέω αυτό.

Θεωρητικά και αντικειμενικά είσαι έξυπνος (όπως είπες, δεν το λέω με ειρωνία, απλά το δέχομαι ως ντεφάκτο). Άρα είσαι ήδη έξυπνος και το ξέρεις, έτσι? Η παρέα σου λοιπόν, και ο κοινωνικός σου περίγυρος, σίγουρα το γνωρίζουν αυτό, αν φυσικά υποθέσουμε ότι δεν είναι ηλίθιοι οι ίδιοι.

Οπότε εφόσον το ξέρουν, γιατί να το δείξεις κιόλας και να μπεις στην διαδικασία σύγκρισης κλπ?

Αν τώρα η υπόθεση ότι ο δεν περιτριγυρίζεσαι από ηλίθιους δεν ισχύει, τότε γιατί να σε νοιάζει να αποδείξεις σε ηλίθιους, ότι είσαι έξυπνος, αφού ούτως ή άλλως δεν θα το καταλάβουν, εφόσον είναι ηλίθιοι. Γιατί αν το καταλάβαιναν θα ήταν έξυπνοι, άρα ξαναπέφτουμε στην πρώτη υπόθεση.

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις (η αλήθεια είναι ότι ξαναδιαβάζοντας το κείμενο μου γέλασα γιατί ακούγεται κάπως... :)). Επίσης ζητώ και συγγνώμη για την λέξη ηλίθιος που χρησιμοποιώ, την έβαλα επίτηδες για να τονίσω τα αντίθετα, χωρίς πρόθεση προσβολή ή μείωσης για κανέναν.

Γιατί κι εγώ δεν νομίζω ότι η εξυπνάδα είναι η μεγαλύτερη αρετή που μπορεί κανείς να έχει. Άσε που είναι και θέμα DNA. Αν τύχει και το έχεις, το έχεις. Αν δεν τύχει τι να κάνουμε τώρα? Ε δεν θα σκάσουμε κιόλας. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να ακούω και "μαργαριτάρια" από άτομα που θεωρώ εγώ έξυπνα, διότι με κάνουν και γελάω αφού το καταλαβαίνουν και γελάν κι αυτοί, και με κάνουν να τους νιώθω πιο προσεγγίσιμους και πιο ανθρώπινους και πιο γλυκούς...

Ναι μαλλον δικιο εχεις. Ισως να μην επρεπε να το θιξω. Περιμενα να γινω πιο κατανοητος , αλλα μαλλον η γραφη δεν βοηθαει. ΔΕν κανω τον εξυπνο ,ειμαι εξυπνος και δεν θελω να κανω τον εξυπνο αφου ειμαι εξυπνος και οι αλλοι διαβαζουν αυτο που ειμαι και εγω διαβαζω αυτο που ειναι οι αλλοι και ....φεξε μου και γλυστρισα....:P

Δεν ξερω , αλλα πιστευω οτι καποιο προβλημα υπαρχει εδω που δεν μπορω να το περιγραψω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Με παρεξήγησες ή λάθος κάνω; συγγνώμη αν το πήρες προσωπικά, γιατί κι εγώ στο προβληματισμό σου αναφέρομαι, χωρίς ειλικρινά υπαινιγμούς
    και απλά ήθελα σ' αυτόν σου τον προβληματισμό να δώσω και την δική μου άποψη, που ίσως είναι διαφορετική. Και πάλι συγγνώμη..
    Ίσα-ίσα το χάρηκα, που κάποιος απ' την διαχείριση θέλησε να κουβεντιάσει μαζί μας.. έτσι για ν' ακονίζουμε κι εμείς το μυαλό με το
    να βλέπουμε τι σκέφτονται κι οι υπεύθυνοι του φόρουμ..:)

Χαχα ναι , απλοι ανθρωποι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ του φορουμ και προφανως προβληματικοι. Δεν πειραζει ,καλη καρδια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    κιπ μαλλον θελετε να μας σκουπισετε απο δω μεσα..για πιο λογο αραγε?
    Μπα , μαλλον θα επιστρατευσω την διαισθηση μου για το τι ειναι προσβολη και τι οχι. ΚοροΪδευομαστε.
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Εσαι Η ηλιαννα και φεγγεις στην τελειοτητα σου χωρις ιχνος ειρωνιας.

Senior Member
    δεν αντεχεις την καλοσύνη..αντε γεια κ απο μενα

Senior Member
    Συναντας καποιους ανθρωπους που εχουν καποια α γνωμη για τον εαυτο τους. Ζουνε σε μια πλανη πολλες φορες γιατι δεν διαθετουν την απαραιτητη αυτογνωσια να "δουν" τον εαυτο τους και να κανουν διορθωτικες αλλαγες.
    Μου θύμισες το ρητό.

He who knows not and knows not that he knows not is a fool; avoid him.
    He who knows not and knows that he knows not is a student; teach him.
    He who knows and knows not that he knows is asleep; wake him.
    He who knows and knows that he knows is a wise man; follow him.

Attributions: Persian apothegm, Sanskrit Saying, (Omar Khayyám ?)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    κιπ μαλλον θελετε να μας σκουπισετε απο δω μεσα..για πιο λογο αραγε?

Ναι για αυτο το σκοπο ανοιξα το μηνυμα , γιατι ειπα να ριξω ενα σκουπισμα....και δεν αντεχω και την καλωσυνη.

Senior Member
    Χαχα ναι , απλοι ανθρωποι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ του φορουμ και προφανως προβληματικοι. Δεν πειραζει ,καλη καρδια.
    Καταφέρθηκα εναντίον σου ή εναντίον κάποιου απ' την διαχείριση; Είπα εγώ ότι είσαι προβληματικός, γιατί έχεις έναν προβληματισμό, όπως όλοι οι άνθρωποι;
    Γιατί κι εγώ αρχικά δεν πίστεψα, ότι το θέμα το άνοιξες, γιατί εσύ ειδικά έχεις σχεδόν άλυτους τέτοιους προβληματισμούς, αλλά ίσως με κάποιον υπαινιγμό..
    Κι όχι πως με πειράζει, είπες κι εσύ συζήτηση να γίνεται, για να μαθαίνουμε και να γινόμαστε έτσι καλύτεροι άνθρωποι..

υ.γ. δεν έχω καταφερθεί ούτε καν με υπονοούμενο.. αλλά αν δεν βλέπεις τον άλλο, είναι δύσκολο να του δώσεις να καταλάβει αν εννοείς κι όσα λες!

Senior Member
    Γιατι η προσβολη?

Ειναι σοβαρος προβληματισμος νομιζω....και ηδη ειναι η τριτη επιθεση που δεχομαι. Εχω δειξει κατι επιθετικο προς τα εσας? Αφηστεμε λοιπον να ειμαι εγω ο τελειος.
    Μπα , μαλλον θα επιστρατευσω την διαισθηση μου για το τι ειναι προσβολη και τι οχι. ΚοροΪδευομαστε.
    ας τα μαζέψω όλα αυτα που ειπες για μενα εδω να μη κουράζεσαι κ παρε σκουπα..το μονο που σου ειπα ηταν οτι εισαι τελειος κ μετα ειπες ολα τα παραπάνω...κιπ τελείωσες το σκουπισμα ,εισαι γρηγορος

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Μου θύμισες το ρητό.

He who knows not and knows not that he knows not is a fool; avoid him.
    He who knows not and knows that he knows not is a student; teach him.
    He who knows and knows not that he knows is asleep; wake him.
    He who knows and knows that he knows is a wise man; follow him.

Attributions: Persian apothegm, Sanskrit Saying, (Omar Khayyám ?)

Ξερω γω.................. (καλο kuxumuxu:))

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    ας τα μαζέψω όλα αυτα που ειπες για μενα εδω να μη κουράζεσαι κ παρε σκουπα..το μονο που σου ειπα ηταν οτι εισαι τελειος κ μετα ειπες ολα τα παραπάνω...κιπ τελείωσες το σκουπισμα ,εισαι γρηγορος
    Μπορει εγω να εκανα λαθος στο οτι η τελειοτητα ηταν κοπλιμεντο και οχι ειρωνια , αλλα εσυ δεν εκανες καμμια διορθωτικη κινηση περι αυτου , διοτι δεν μπορω φυσικα να δω πισω απο την οθονη. Οποτε απο τον τροπο αντιδρασης νομιζω οτι η πρωτη γνωμη μου ηταν σωστη.

Senior Member
    Τεσπα reset , παμε απο την αρχη.....sorry εαν προσβαλλα καποιον , και εαν με προσβαλλε δεν ξερω το ξεχασα....

Senior Member
    Keep.. αν το θες βέβαια, περιμένω απάντηση σε 2 ποστς στο #34 και στο #46

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Μα ανεξάρτητα πάντα θα είμαστε σ' εξελικτική πορεία! Από ψώνια που τα κατέχουν και καλά όλα.. μακριά!
    Μετά υπάρχει πιό όμορφο πράγμα, απ' το να μαθαίνεις συνεχώς.. και βέβαια τα πιό ασήμαντα μπορούν να σε διδάξουν.
    Όμως απ' την άλλη το λένε και οι ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις ότι και λίγο ψώνιο, με την καλή έννοια εννοείται δεν βλάπτει.. χαχα
    Ναι δεν πειραζει να ειναι κανεις λιγο ψωνιο. Αρκει να μην το ξερει ,γιατι εαν το υποψιαστει θα το διορθωσει. Ενας κυκλος. Τεσπα δεν με θεωρω ψωνιο θα ελεγα συνηθως ειμαι πολυ low profile, απελπιστικα low θα ελεγα. Αλλα με απασχολει αυτο που χαθηκε καπου στην πορεια σε αυτο το νημα.

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast