Προσπαθεια να εισαι εξυπνος. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 122
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καταφέρθηκα εναντίον σου ή εναντίον κάποιου απ' την διαχείριση; Είπα εγώ ότι είσαι προβληματικός, γιατί έχεις έναν προβληματισμό, όπως όλοι οι άνθρωποι;
    Γιατί κι εγώ αρχικά δεν πίστεψα, ότι το θέμα το άνοιξες, γιατί εσύ ειδικά έχεις σχεδόν άλυτους τέτοιους προβληματισμούς, αλλά ίσως με κάποιον υπαινιγμό ..
    Κι όχι πως με πειράζει, είπες κι εσύ συζήτηση να γίνεται, για να μαθαίνουμε και να γινόμαστε έτσι καλύτεροι άνθρωποι..

υ.γ. δεν έχω καταφερθεί ούτε καν με υπονοούμενο.. αλλά αν δεν βλέπεις τον άλλο, είναι δύσκολο να του δώσεις να καταλάβει αν εννοείς κι όσα λες!
    Αυτο δεν το καταλαβαινω....αυτο που εκανα μπολντ.....τι υπαινιγμο κρυβει ο προβληματισμος μου?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Μερικες φορες αισθανομαι οτι μπαινω στο τριπακι να αποδειξω οτι ειμαι εξυπνος ή οτι κοιτα ειμαι πιο εξυπνος απο σενα , αλλα δεν μπορω να καταλαβω την λεπτη διαχωριστικη γραμμη. Σαν ενα παιχνιδι ανταγωνισμου ισως , αλλα δεν ειναι παντα ετσι
    Νομιζω πως δεν υπαρχει συγκεκριμενη "διαχωριστικη" γραμμη.
    Ειναι πιστευω αυτα που λαμβανεις απο τους αλλους, που σε κανουν να θες να δειξεις μερικες φορες οτι θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο.
    Επειδη ομως η ανθρωπινη επικοινωνια ειναι πολυπλοκη, νομιζω οτι μονο ενας ειδικος μπορει να μας εξηγησει πραγματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by angelos View Post
    Νομιζω πως δεν υπαρχει συγκεκριμενη "διαχωριστικη" γραμμη.
    Ειναι πιστευω αυτα που λαμβανεις απο τους αλλους, που σε κανουν να θες να δειξεις μερικες φορες οτι θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο.
    Επειδη ομως η ανθρωπινη επικοινωνια ειναι πολυπλοκη, νομιζω οτι μονο ενας ειδικος μπορει να μας εξηγησει πραγματα...

Ναι αγγελε , νομιζω επεσες πολυ κοντα. Ειναι οι προτερες εμπειριες που ειχα που με κανουν ισως να θελω να δειξω καμμια φορα εξυπνος ασχετα εαν ειμαι ή οχι.
    Η ανθρωπινη επικοινωνια και αλληλεπιδραση ειναι πολυπλοκη. Δεν ξερουμε το ενα κομματι ....τον εαυτο μας και δεν μπορουμε να ξερουμε και τους αλλους, φυσικα
    που ειναι και αυτοι μια ευμεταβλητη ποσοτητα καθε μερα οπως και εμεις. Αλλα καπου χανουμε την μπαλα.

Εγω αισθανομαι οτι κατι υπαρχει εδω σε αυτο το προβληματισμο.
    Φυσικα δεν μπορεις να περιγραψεις κατι τοσο απτο οσο μια νοητη γραμμη του τι ειναι "νορμαλ" κι τι δεν ειναι . Πχ αντε να περιγραψεις οτι θες καταξιωση , αλλα χωρις να εχεις σαν αυτοσκοπο αυτην την καταξιωση. Και τα δυο φυσιολογικα ειναι σε ενα ανθρωπο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Νομιζω πως κοροιδευομαστε και παιζουμε με τις λεξεις.....
    κακο να κρυβεσε και να μη λες ξεκαθαρα αυτο που θες να πεις και να αφηνεις να εκτεθει ο πιο αυθορμητος......

εχω να πω μονο την εξης εξυπνη-εξυπναδιστικη ατακα.....εκει που συνουσιαζομασταν ειπαμε να ριξουμε κι ενα ******.............
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Ναι δεν πειραζει να ειναι κανεις λιγο ψωνιο. Αρκει να μην το ξερει ,γιατι εαν το υποψιαστει θα το διορθωσει. Ενας κυκλος. Τεσπα δεν με θεωρω ψωνιο θα ελεγα συνηθως ειμαι πολυ low profile, απελπιστικα low θα ελεγα. Αλλα με απασχολει αυτο που χαθηκε καπου στην πορεια σε αυτο το νημα.
    όχι διαφωνώ! στον καλλιτέχνη π.χ. δεν μπορείς να του πεις διόρθωσε την "τρέλα" σου! αυτή είναι ίσως κι η πηγή της δημιουργίας του

Αυτο δεν το καταλαβαινω....αυτο που εκανα μπολντ.....τι υπαινιγμο κρυβει ο προβληματισμος μου?
    ..ότι εδώ μέσα-όπως νομίζω και τόπες στην αρχή-κάποιοι κάνουν τους ξύπνιους και με το θέμα αυτό, το πήρες όλο πάνω σου, ίσως για να βοηθήσεις..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    όχι διαφωνώ! στον καλλιτέχνη π.χ. δεν μπορείς να του πεις διόρθωσε την "τρέλα" σου! αυτή είναι ίσως κι η πηγή της δημιουργίας του

..ότι εδώ μέσα-όπως νομίζω και τόπες στην αρχή-κάποιοι κάνουν τους ξύπνιους και με το θέμα αυτό, το πήρες όλο πάνω σου, ίσως για να βοηθήσεις..
    Οχι δεν αναφερθηκα πουθενα στο φορουμ. Με απασχολει το πως συμπεριφερομαι real life.

Senior Member
    Ειναι οι προτερες εμπειριες που ειχα που με κανουν ισως να θελω να δειξω καμμια φορα εξυπνος ασχετα εαν ειμαι ή οχι.
    Το αν μας ενδιαφερει το πως φαινομαστε στα ματια των αλλων και το αν θα πρεπει να μας ενδιαφερει, ειναι μια μεγαλη κουβεντα.
    Μηπως το πιο υγιες ειναι να μας ενδιαφερει μονο για τους ανθρωπους που αγαπαμε/μας αγαπουν?
    Δεν ειμαι σιγουρος...

Anyway, δεν θα ανοιξω τετοια κουβεντα, απλα το αναφερω ως... προβληματισμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    κακο να κρυβεσε και να μη λες ξεκαθαρα αυτο που θες να πεις και να αφηνεις να εκτεθει ο πιο αυθορμητος......

εχω να πω μονο την εξης εξυπνη-εξυπναδιστικη ατακα.....εκει που συνουσιαζομασταν ειπαμε να ριξουμε κι ενα ******.............
    Μπορεις να αναλυσεις το σκεπτικο σου Nflu....δεν καταλαβαινω και νομιζω εχεις προβληματισει πολυ κοσμο . Τωρα αυτο ειναι προσβολη που λες? Τεσπα ειχα καλη διαθεση , μου ηρθε αυτος ο προβληματισμος και ξαφνικα εχει πεσει στο πατωμα ολη η διαθεση μου.

Και ο προβληματισμος ηρθε γιατι γνωρισα μια κοπελλα χθες και το παιζα λιγο εξυπνος πραγμα νορμαλ φυσικα , αλλα με εβαλε σε σκεψεις.

Τελος παντων την κανω.....τα λεμε.

Senior Member
    σιγουρα....και ολο το θεμα με πασες μεταξυ των διαχειριστων...και της προστατευομενης κυριας κονσερβας ειχε να κανει με την κοπελια που γνωρισες εχτες.....
    παρανοησα μαλλον.....

Senior Member
    σιγουρα....και ολο το θεμα με πασες μεταξυ των διαχειριστων...και της προστατευομενης κυριας κονσερβας ειχε να κανει με την κοπελια που γνωρισες εχτες.....
    παρανοησα μαλλον.....

Δεν ξερω για ποιες πασες λες και ΠΡΟΦΑΝΩΣ παρανοησες και πολυ ασχημα μαλιστα. Και εαν νομιζεις οτι ολη την ημερα διαβαζω τα Απαντα του φορουμ για να μπω στην ψυχοσυνθεση του τι εννοεις κανεις μεγαλο λαθος. Αντε που καθομαι και σκαω κιολας.

Senior Member

χαχα αν εννοείς εμένα φλου αυθόρμητο, σκασίλα μου, κοριτσάκι μου! μπροστά στα τόσα που έχω ακούσει απ' τα μέλη περί οπής
    το να με πουν κι εξυπνάκια πιά είναι μεγάλη τιμή, γιατί τυχαίνει εκτός κι από ψώνιο-είμαι καλλιτέχνης έτσι κι αλλιώς!-νάμαι και μια σοφή! χαχα

..He who knows and knows that he knows is a wise man; follow him. ..κατά το απόφθεγμα της κουξου..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    οκ....να ζητησω συγνωμη τοτε που παρανοησα.........απο οσους παρανοησα....:)
    καλη καρδια....

Senior Member
    χαχα αν εννοείς εμένα φλου αυθόρμητο, σκασίλα μου, κοριτσάκι μου! μπροστά στα τόσα που έχω ακούσει απ' τα μέλη περί οπής
    το να με πουν κι εξυπνάκια πιά είναι μεγάλη τιμή, γιατί τυχαίνει εκτός κι από ψώνιο-είμαι καλλιτέχνης έτσι κι αλλιώς!-νάμαι και μια σοφή! χαχα

..He who knows and knows that he knows is a wise man; follow him. ..κατά το απόφθεγμα της κουξου..
    καλα...εσυ εισαι η επιτομη του αυθορμητισμου....χαχαχα
    αλλα δεν εννοουσα εσενα καλο μου...:)

Senior Member
    οκ....να ζητησω συγνωμη τοτε που παρανοησα.........απο οσους παρανοησα....:)
    καλη καρδια....

Δεκτη γιατι παρανοησες μαλλον ολους , δεν ξερω εαν καποιος πεταξε μπηχτη φυσικα γιατι δεν μπορω να ξερω ΠΟΥ κολλανε ολα αυτα και σε ΠΟΙΑ υποθεση.
    Τεσπα , να μαστε καλα ολοι και να εχουμε καλη διαθεση.

Senior Member
    Ποια εινα η κυρια κονσερβα....?

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast