οι άντρες θέλουν τις άσχημες - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 47 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 704
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το προβλημα σου, οπως το βλεπω εγω, εχει καταλαβει ολοκληρη την υπαρξη σου, και μαλιστα σε μια διασταση εξωπραγματικη, πολυ μεγαλυτερη απ την πραγματικη του.
    δεν εχει λοιπον σημασια τι συζητας, αλλα ο τροπος που λειτουργεις.
    οι λειτουργιες μας δεν αλλαζουν οταν αλλαζουν τα θεματα.
    οσο ακαμπτη εισαι με εμενα, θα εισαι κι οταν συζητας αλλα θεματα
    μα σου εξηγω ότι ακομα και αν είμαι απόλυτη απο τη φύση μου δεν φταίει αυτο.
    τα άτομα με τα οποία μιλάω δεν τα ενοχλεί πάντως αντιθέτως μ κάνουν και πλάκα και γελάμε. πάντως δε είναι αυτό το πρόβλημα που δεν έχω σχέση μια και δεν με πλησιάζουν σχεδόν ποτέ άρα δεν ξέρουν και πως συμπεριφέρομαι και πως μιλάω...και αυτό που εσύ το θεωρείς πρόβλημα σε άλλους αρεσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    μα σου εξηγω ότι ακομα και αν είμαι απόλυτη απο τη φύση μου δεν φταίει αυτο.
    τα άτομα με τα οποία μιλάω δεν τα ενοχλεί πάντως αντιθέτως μ κάνουν και πλάκα και γελάμε. πάντως δε είναι αυτό το πρόβλημα που δεν έχω σχέση μια και δεν με πλησιάζουν σχεδόν ποτέ άρα δεν ξέρουν και πως συμπεριφέρομαι και πως μιλάω...και αυτό που εσύ το θεωρείς πρόβλημα σε άλλους αρεσει

δλδ, ξερεις και κατα ποσο αρεσει μια τετοια αντιμετωπιση σε μη φιλους, που σε γνωριζουν για πρωτη φορα?

Banned
    δλδ, ξερεις και κατα ποσο αρεσει μια τετοια αντιμετωπιση σε μη φιλους, που σε γνωριζουν για πρωτη φορα?
    εμένα αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μ τα οποία γνωρίζουν μόνο όσοι με ξέρουν καλά.
    μια φορά είχα τσακωθεί με μία φίλη μου και την ρωτάει μία κοπέλα από τη σχολή ''με ποια τσακώθηκες;;'' και όταν της είπε ότι τσακώθηκε μαζί μου της λέει :''σοβαρά μιλάς; μα δεν μπορώ να το πιστέψω αυτή μοιάζει να είναι ένα αρνάκι του θεού'''

Banned
    Εμμανουελα κανε λιγο υπομονη..Οταν θα τελειωσεις την σχολη σου,μετα που θα κανεις καριερα στον ΟΑΕΔ θα γνωρισεις πολυ κοσμο εκει!!Εχει απο ολες τις ηλικιες βρε!!

Senior Member
    εμένα αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μ τα οποία γνωρίζουν μόνο όσοι με ξέρουν καλά.
    μια φορά είχα τσακωθεί με μία φίλη μου και την ρωτάει μία κοπέλα από τη σχολή ''με ποια τσακώθηκες;;'' και όταν της είπε ότι τσακώθηκε μαζί μου της λέει :''σοβαρά μιλάς; μα δεν μπορώ να το πιστέψω αυτή μοιάζει να είναι ένα αρνάκι του θεού'''
    το αρνακι, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σου λεω.
    μπορει να εισαι το πιο ακακο αρνακι του κοσμου, αλλα ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΡΟΛΑ. αντιλαμβανεσαι επιλεκτικα οσα σου λενε και μπορουν αν τα δεχτεις να σε βοηθησουν
    θελεις δλδ σωνει και καλα να παραμεινεις στο προβλημα!

Banned
    το αρνακι, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σου λεω.
    μπορει να εισαι το πιο ακακο αρνακι του κοσμου, αλλα ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΡΟΛΑ. αντιλαμβανεσαι επιλεκτικα οσα σου λενε και μπορουν αν τα δεχτεις να σε βοηθησουν
    θελεις δλδ σωνει και καλα να παραμεινεις στο προβλημα!
    οχι δεν εννοουσα αυτο...
    εγω μόνο αρνακι του θεου δεν είμαι και όμως όσοι δεν με ξερουν αυτο νομίζουν για εμένα...όπως νομίζουν και ότι δεν προλαβαίνω τους γκόμενους.
    τώρα θα βγω θα σου απαντήσω όταν έρθω...και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Senior Member
    οχι δεν εννοουσα αυτο...
    εγω μόνο αρνακι του θεου δεν είμαι και όμως όσοι δεν με ξερουν αυτο νομίζουν για εμένα...όπως νομίζουν και ότι δεν προλαβαίνω τους γκόμενους.
    τώρα θα βγω θα σου απαντήσω όταν έρθω...και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
    παρακαλω, δεν κανει τπτ και μακαρι να μπορουσα να βοηθησω, αλλα δυστυχως δεν μπορω.
    θα βγω κι εγω, θα το δω καποια αλλη στιγμη.
    καλα να περασεις :)

Senior Member
    τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα και ούτε σχέση είχα και τότε π δεν με ένοιαζε πάλι δεν είχα σχέση...εσύ γτ δεν το καταλαβαίνεις;
    Αυτό που καταλάβα εγώ, είναι ότι το κάθε πρόβλημα εκδηλώνεται με συμπτώματα πάντα, μόνο όταν ξεπεραστούν οι αντοχές του οργανισμού! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει..
    Το πρόβλημά σου υπήρχε λοιπόν, εξαπανέκαθεν ακόμα και χωρίς συμπτωματολογία! Το από πότε υπάρχει, χρειάζεται να το δεις μόνη σου όσο κι αν σου είναι επώδυνο.
    Δηλ. και πρόβλημα χωρίς αιτιολογία δεν υπάρχει, όπως και δεν υπάρχει και πρόβλημα χωρίς λύση! Τώρα, την όποια λύση εσύ δεν θες να την δεις, γιατί σε πονάει η αιτία του προβλήματος!
    Μόνο που πριν λίγο μίλησα για την περίπτωσή σου με δικό μου ειδικό και με πολύ απλά λόγια σου μεταφέρω τώρα το τι μου είπε.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τι μπορεί να γίνει....ελπίζω να μ δώσει ο γιατρός ψυχοφάρμακα για να ξεχάσω δεν αντέχω άλλο.
    ξέρω ότι ορισμένοι στο φόρουμ δεν μπορούν να με καταλάβουν είτε γτ αυτοί είχαν σχέση από μικροί και άλλοι απλά κοροιδευουν
    Εμμανουέλα... εκτος του οτι δεν υπαρχει ψυχοφαρμακο για να ξεχασεις... πιστεψε με, ΔΕΝ θες ψυχοφαρμακα.
    Ρωτα κι'εμας που τα παιρνουμε, που ζουμε με τις παρενεργειες τους, πως νιωθουμε...
    Και δεν ειναι καθολου must να εχεις ψυχιατρικο προβλημα...

Να σου πω και κατι αλλο...

Αν τον χρονο που αφιερωνεις για να γραψεις στο forum, τον αφιερωνες για να σκεφτεις και να κανεις ομορφα πραγματα, ισως να αισθανοσουν καλυτερα.
    Ακου την αγαπημενη σου μουσικη...
    Σκεψου ενα αγορι που σου αρεσει και πως θα μπορουσες να τον κανεις δικο σου.

Και το Σαββατο το βραδυ... οπως ειπαμε, ΔΕΝ θα εισαι εδω. Θα εισαι εξω, με την φιλη σου.

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αυτό που καταλάβα εγώ, είναι ότι το κάθε πρόβλημα εκδηλώνεται με συμπτώματα πάντα, μόνο όταν ξεπεραστούν οι αντοχές του οργανισμού! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει..
    Το πρόβλημά σου υπήρχε λοιπόν, εξαπανέκαθεν ακόμα και χωρίς συμπτωματολογία! Το από πότε υπάρχει, χρειάζεται να το δεις μόνη σου όσο κι αν σου είναι επώδυνο.
    Δηλ. και πρόβλημα χωρίς αιτιολογία δεν υπάρχει, όπως και δεν υπάρχει και πρόβλημα χωρίς λύση! Τώρα, την όποια λύση εσύ δεν θες να την δεις, γιατί σε πονάει η αιτία του προβλήματος!
    Μόνο που πριν λίγο μίλησα για την περίπτωσή σου με δικό μου ειδικό και με πολύ απλά λόγια σου μεταφέρω τώρα το τι μου είπε.
    ο ειδικός μαρκέλα δεν με είδε από κοντά...και του μετέφερες αυτά που εσύ υποκειμενικά πιστεύεις

Banned
    Quote Originally Posted by angelos View Post
    Εμμανουέλα... εκτος του οτι δεν υπαρχει ψυχοφαρμακο για να ξεχασεις... πιστεψε με, ΔΕΝ θες ψυχοφαρμακα.
    Ρωτα κι'εμας που τα παιρνουμε, που ζουμε με τις παρενεργειες τους, πως νιωθουμε...
    Και δεν ειναι καθολου must να εχεις ψυχιατρικο προβλημα...

Να σου πω και κατι αλλο...

Αν τον χρονο που αφιερωνεις για να γραψεις στο forum, τον αφιερωνες για να σκεφτεις και να κανεις ομορφα πραγματα, ισως να αισθανοσουν καλυτερα.
    Ακου την αγαπημενη σου μουσικη...
    Σκεψου ενα αγορι που σου αρεσει και πως θα μπορουσες να τον κανεις δικο σου.

Και το Σαββατο το βραδυ... οπως ειπαμε, ΔΕΝ θα εισαι εδω. Θα εισαι εξω, με την φιλη σου.
    μολις γύρισα και ναι δεν ήμουν εδώ ήμουν έξω πολύ κόσμο και με την φίλη μου....και πάλι πίσω στη μοναξιά μου :( και ίσως χειρότερα από πριν

Banned
    και ας ήταν και ο ειδικός μόνος του τόσα χρόνια και μετά ας τόλμαγε να μ πει πως το πρόβλημα προυπάρχει

Senior Member
    ο ειδικός μαρκέλα δεν με είδε από κοντά...και του μετέφερες αυτά που εσύ υποκειμενικά πιστεύεις
    Πάλι δεν κατάλαβες!.. του μετέφερα το τελευταίο σου ποστ! Και δεν μ' ενδιαφέρει να πιστεύω για σένα τίποτα, υποκειμενικό. Φίλη μου είσαι ή γνωστή μου;
    Και βέβαια σιγά μην δεχόσουν άποψη ειδικού! Έχεις θέμα με την απόρριψη και την άρνηση.. στοιχεία, που φάνηκαν κι από το πρώτο σου θέμα! Παραδέξου το!!

Senior Member
    και ας ήταν και ο ειδικός μόνος του τόσα χρόνια και μετά ας τόλμαγε να μ πει πως το πρόβλημα προυπάρχει
    χαχα εδώ γελάσαμε πάλι! ό,τι νάναι λες! η τακτική σου όταν δεν τα βγάζεις πέρα! Μάλλον ούτε ειδικός θα μπορέσει να κάνει σχέση ψυχοθεραπευτική μαζί σου!

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Πάλι δεν κατάλαβες!.. του μετέφερα το τελευταίο σου ποστ! Και δεν μ' ενδιαφέρει να πιστεύω για σένα τίποτα, υποκειμενικό. Φίλη μου είσαι ή γνωστή μου;
    Και βέβαια σιγά μην δεχόσουν άποψη ειδικού! Έχεις θέμα με την απόρριψη και την άρνηση.. στοιχεία, που φάνηκαν κι από το πρώτο σου θέμα! Παραδέξου το!!
    από ένα απλό ποστ δεν μπορεί να καταλάβει απολύτως τπτ και επειδή ξέρω πως θα το αρνηθεις θα σ πω το εξης: πριν κάτι μέρες είχα πάει σε μία ομιλία ψυχιάτρου για την διπολική και όταν τον ρώτησα κάτι γύρισε και μου είπε πως η διάγνωση για το ότιδήποτε είναι πάρα πολύ δύσκολη και μου ανέφερε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα ασθενούς και μου είπες ότι εκείνοι ως θεραπευτές δεν μπορούν να βρίσκονται στο μυαλό του ασθενούς ούτε να παρακολουθούν τι κάνει στην καθημερινότητα. Επομένως ένας πολύ γνωστός ψυχίατρος (ή κλινικός ψυχολόγος δεν θυμάμαι καλά) έχει την ακριβώς αντίθετη άποψη από εσένα.

Page 23 of 47 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast