οι άντρες θέλουν τις άσχημες - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 47 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 704
    Senior Member
    Quote Originally Posted by b.m View Post
    επααρχια.πολη η χωριο;;;
    αλλο πολη επαρχια πχ σερρες,δραμα και αλλο χωριο.
    τεσπα.
    ας επαναδιατυπωσω λοιπον.
    ξερετε τι θελετε αλλα δε το λετε ξεκαθαρα.
    αφου ΔΕ θες ρε παπαρα να βγεις για καφε μαζι μου τι μου λες ναι...αι σιχτιρ...χαλαστηκα παλι που τα θυμαμαι....
    Ναι ναι ναι !! πολη,δν ειμαι βιλατζερ.ε βγηκε...να κοψει κινηση κ απο κοντα τι παιζει..

Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Ναι ναι ναι !! πολη,δν ειμαι βιλατζερ.ε βγηκε...να κοψει κινηση κ απο κοντα τι παιζει..
    ε καπου σε χασα.τι θα πει η τελευταια φραση..
    λεω για ενα παιδ που τον συναντησα καπου,μιλησαμε λιγο ανταλαξαμε κιν και συμφωνησε να παμε για καφε.
    1 βδομαδα μετα και τιποτα.δλδ ποιος ο λογος να πεις ναι.απλα για να φανεις καλος;;;

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ρε συ τόσα σούχουμε πει όλοι! τα έχεις δουλέψει καθόλου όλα όσα έχουν ειπωθεί; ή τα προσπερνάς έτσι μόνο για να ποστάρεις από συνήθεια;
    και βέβαια δεν μιλάμε για μιά λύση, αλλά για ένα σωρό εναλλακτικές..
    δεν νομίζω ότι βρέθηκε καμία λύση ούτε εναλλακτικές που να μπορούν να με βοηθήσουν. ή μόνη λύση που μπορώ να προτίνω είναι να χωρίσω κάποιον από τους δύο που μου αρεσαν...τι άλλο να κάνω πια; εκεί θα καταντήσω;
    σίγουρα ευχαριστώ τα μέλη που πραγματικά προσπάθησαν να βοηθήσουν με τις συμβουλές τους

Banned
    και ούτε αυτοί μου κάνουν...γιατί ο ένας ούτε ξέρω που βρίσκεται οπότε και να ηθελα δεν θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του και ο άλλος είναι το χειρότερο κάθαρμα που υπάρχει. καμία λύση μαλλον

Banned
    Σταματηστε να κανετε σαν λυσσαρες(γενικα το λεω) και ολα θα ερθουν!!Ειναι ξενερωτικο το να κυνηγας ενα τηλ,ενα ραντεβου,καποιον..Επισης ειναι ξενερωτικο να εισαι κλεισμενη σε ενα κλουβι και να περιμενεις ελευθερια!!Η ισορροπια εγκειται στην συμμετοχη στο παιχνιδι που λεγεται φλερτ!Οκ βγηκες για εναν καφε,2 καφεδες μπορει να μην κατσει η φαση δεν υπονοει ενας καφες σχεση ή στεφανι..Συμμετεχεις ομως και αν κατσει εκατσε αν οχι πας παρακατω!

Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Οπως το πες...για να φανει καλος...η μπορει να του εχει τυχει κ κατι,δεν ξερεις :rolleyes: ,εγω,εννοουσα κατι αλλο,δν εχει σημασια.
    ε πες τι εννοουσες για να καταλαβω βρε

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σταματηστε να κανετε σαν λυσσαρες(γενικα το λεω) και ολα θα ερθουν!!Ειναι ξενερωτικο το να κυνηγας ενα τηλ,ενα ραντεβου,καποιον..Επισης ειναι ξενερωτικο να εισαι κλεισμενη σε ενα κλουβι και να περιμενεις ελευθερια!!Η ισορροπια εγκειται στην συμμετοχη στο παιχνιδι που λεγεται φλερτ!Οκ βγηκες για εναν καφε,2 καφεδες μπορει να μην κατσει η φαση δεν υπονοει ενας καφες σχεση ή στεφανι..Συμμετεχεις ομως και αν κατσει εκατσε αν οχι πας παρακατω!
    ποτε μου δεν εκανα σα λυσσαρα αλλα τιποτα δε μου ρθε

τελικα Ω μοιρα θα μας πεις τι να κανουμε:
    -οπου και αν εισαι θα σου ερθει ο ερωτας
    ή
    -κυνηγα το και τοτε θα τον βρεις τον ερωτα;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    και ούτε αυτοί μου κάνουν...γιατί ο ένας ούτε ξέρω που βρίσκεται οπότε και να ηθελα δεν θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του και ο άλλος είναι το χειρότερο κάθαρμα που υπάρχει. καμία λύση μαλλον
    μωρέ μην κάνεις έτσι, σου λέω με κάθε βεβαιότητα, ότι υπάρχουν όμως γι' αυτούς σίγουρα, που θέλουν να τις δουν!! είν' εξακριβωμένο!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    μωρέ μην κάνεις έτσι, σου λέω με κάθε βεβαιότητα, ότι υπάρχουν όμως γι' αυτούς σίγουρα, που θέλουν να τις δουν!! είν' εξακριβωμένο!
    ποιες είναι λοιπόν; να πάω σε μέρη που δεν μου αρέσουν και θα φαίνομαι γελοία προσποιούμενη κάτι άλλο από αυτό π είμαι;

Banned
    Quote Originally Posted by b.m View Post
    ποτε μου δεν εκανα σα λυσσαρα αλλα τιποτα δε μου ρθε

τελικα Ω μοιρα θα μας πεις τι να κανουμε:
    -οπου και αν εισαι θα σου ερθει ο ερωτας
    ή
    -κυνηγα το και τοτε θα τον βρεις τον ερωτα;;;
    Καταρχην το ειπα γενικα και λιγο πιο ειδικα για την Εμμανουελα(ο θεος να την κανει) δεν ξερω τα δικα σου θεματα κοπελια..Και δεν ξερω πως εσυ εννοεις το κυνηγι??Εσυ μπορει επειδη καποιος να σου ειπε ή να δεχτηκε να πατε για εναν καφε να το θεωρεις κατοχυρωμενη σχεση..Πιθανον κιολας να ειναι ετσι μιας και παραπανω γκρινιαξες επειδη εξαφανιστηκε.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Καταρχην το ειπα γενικα και λιγο πιο ειδικα για την Εμμανουελα(ο θεος να την κανει) δεν ξερω τα δικα σου θεματα κοπελια..Και δεν ξερω πως εσυ εννοεις το κυνηγι??Εσυ μπορει επειδη καποιος να σου ειπε ή να δεχτηκε να πατε για εναν καφε να το θεωρεις κατοχυρωμενη σχεση..Πιθανον κιολας να ειναι ετσι μιας και παραπανω γκρινιαξες επειδη εξαφανιστηκε.
    ε οχι δα!ακου εκει κατοχυρωμενη σχεση..

γκρινιαξα γιατι δε μυ εδωσε την ευκαιρια να με γνωρισει.γκρινιαξα γιατι θα προτιμουσα να μη δεχονταν αν δε ειχε σκοπο να το κανει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    ποιες είναι λοιπόν; να πάω σε μέρη που δεν μου αρέσουν και θα φαίνομαι γελοία προσποιούμενη κάτι άλλο από αυτό π είμαι;
    τελικά το πρόβλημα είναι ότι συνέχεια εστιάζεις σ' ότι είναι ν' απορρίψεις!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    τελικά το πρόβλημα είναι ότι συνέχεια εστιάζεις σ' ότι είναι ν' απορρίψεις!
    ωραία πες μου τοτε ποια ειναι η λυση στην οποία πρέπει να εστιάσω...δλδ ποια είναι η λύση τλκ;

Senior Member
    Οι λυσεις στην ψυχολογια δεν ειναι σαν τις λυσεις των μαθηματικων, που ακολουθεις συγκεκριμενη διαδικασια και εχεις ακριβες αποτελεσμα. Γι'αυτο το σωστοτερο ειναι να ακολουθουμε το ενστικτο κι οχι συνεχεια λογικους συλλογισμους και περιπτωσιολογιες...Απ'οσα γραφεις, η λογικη σου σού λεει να κανεις τα αδυνατα δυνατα για να βρεις σχεση, ωστε να λυθει η καταθλιψη.Αλλα μηπως η διαισθηση λεει απλα να περιμενεις;

Banned
    Quote Originally Posted by Raffaella View Post
    Οι λυσεις στην ψυχολογια δεν ειναι σαν τις λυσεις των μαθηματικων, που ακολουθεις συγκεκριμενη διαδικασια και εχεις ακριβες αποτελεσμα. Γι'αυτο το σωστοτερο ειναι να ακολουθουμε το ενστικτο κι οχι συνεχεια λογικους συλλογισμους και περιπτωσιολογιες...Απ'οσα γραφεις, η λογικη σου σού λεει να κανεις τα αδυνατα δυνατα για να βρεις σχεση, ωστε να λυθει η καταθλιψη.Αλλα μηπως η διαισθηση λεει απλα να περιμενεις;
    για πόσο ακόμα να περιμένω; δεν αντέχω άλλο

Page 26 of 47 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast