οι άντρες θέλουν τις άσχημες - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 47 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 704
    Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    μα εγώ σου λέω για τους άλλους όλους που δεν θέλουν να κάνουν σχέση μαζί σου,γιατί διαισθάνονται το πρόβλημα.. δέξου και κάτι επιτέλους!!
    τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα και ούτε σχέση είχα και τότε π δεν με ένοιαζε πάλι δεν είχα σχέση...εσύ γτ δεν το καταλαβαίνεις;

Banned
    και δεν είναι ότι δεν με θέλει κανείς ποτέ μα ποτέ.....αλλά αν με θέλει ένα στα τρία χρόνια εγώ πως θα κάνω σχέση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    μα αυτούς συμπαθώ και με αυτους βγαίνω...και είναι δεσμευμένοι τι να κάνω τώρα;
    να βγαινεις πιο πολυ με την ελευθερη φιλη σου κι ας εχει τον ανθρωποδιωχτη....
    αλλα και γενικοτερα, αν θελεις κατι να αλλαξει, πρεπει να κανεις καποιες αλλαγες.
    αν η απαντηση ειναι "δεν μαρεσουν τα μπαρ,βγαινω μονο με ζευγαρια, δεν εχω δραστηριοτητες και ουτε μπορω και να βρω" συμφωνω μαζι σου,οτι δεν προκειται να βρεις σχεση, η οτι θα αργησεις παρα πολυ.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να βγαινεις πιο πολυ με την ελευθερη φιλη σου κι ας εχει τον ανθρωποδιωχτη....
    αλλα και γενικοτερα, αν θελεις κατι να αλλαξει, πρεπει να κανεις καποιες αλλαγες.
    αν η απαντηση ειναι "δεν μαρεσουν τα μπαρ,βγαινω μονο με ζευγαρια, δεν εχω δραστηριοτητες και ουτε μπορω και να βρω" συμφωνω μαζι σου,οτι δεν προκειται να βρεις σχεση, η οτι θα αργησεις παρα πολυ.
    ναι με αυτην την φιλη μ βγαινω μονο πια.
    και έχω δραστηριότητες αλλά όχι το να πηγαίνω στο μπαρ και στο κλαμπ.
    και εκεί είναι ακόμα χειρότερα αν πάω γτ εκεί θα έχει όλο γυναικες π θα τους κάνουν τα γλυκά μάτια....διαβάσατε τι είπα πως έγινε όταν πήγα για χορό;

Senior Member
    αν και στην ηλικια σου, οι πολλες γνωριμιες γινονται στις σχολες και στις δουλειες.
    οι δουλειες τελευταιως ειναι λιγο σπανιες, αλλα για την σχολη σου, εννοειται πως δεν με επεισες.
    αναφερεις συνεχως το "δεσμευμενο συμπαν ετος" σου.
    γιατι δλδ τα αλλα ετη και οι αλλες σχολες τι εχουν????
    κι εμεις πηγαμε στο πανεπιστημιο.
    γνωριζαμε κοσμο οχι μονο απ ολα τα ετη, αλλα κι απ ολες τις σχολες!!!
    κοινωνικοποιησου λιγο.
    εισαι στην καλυτερη ηλικια και στο καλυτερο περιβαλλον για γνωριμιες.

Banned
    πως θα γίνει αυτό; εγώ στη δική μου σχολή είμαι....από άλλες σχολές πως θα γνωρίσω άτομα....θα τρέχω στις άλλες σχολές και θα λέω τι;
    και πώς θα πιάσω κουβέντα με άλλα έτη όλη η παρέα μ στο έτος μ είναι ...θα πάω στο ξεκάρφωτο να μιλάω σε άτομα π δεν ξέρω;

Banned
    δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τι μπορεί να γίνει....ελπίζω να μ δώσει ο γιατρός ψυχοφάρμακα για να ξεχάσω δεν αντέχω άλλο.
    ξέρω ότι ορισμένοι στο φόρουμ δεν μπορούν να με καταλάβουν είτε γτ αυτοί είχαν σχέση από μικροί και άλλοι απλά κοροιδευουν

Senior Member
    πως θα γίνει αυτό; εγώ στη δική μου σχολή είμαι....από άλλες σχολές πως θα γνωρίσω άτομα....θα τρέχω στις άλλες σχολές και θα λέω τι;
    και πώς θα πιάσω κουβέντα με άλλα έτη όλη η παρέα μ στο έτος μ είναι ...θα πάω στο ξεκάρφωτο να μιλάω σε άτομα π δεν ξέρω;
    οι γνωριμιες στις σχολες γινονται στα κυλικεια, στις συγκεντρωσεις , στις πολιτικες νεολαιες, και στα καφε της πολης που μαζευουν φοιτητες.

Senior Member
    δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τι μπορεί να γίνει....ελπίζω να μ δώσει ο γιατρός ψυχοφάρμακα για να ξεχάσω δεν αντέχω άλλο.
    ξέρω ότι ορισμένοι στο φόρουμ δεν μπορούν να με καταλάβουν είτε γτ αυτοί είχαν σχέση από μικροί και άλλοι απλά κοροιδευουν
    εμμανουελα, το προβλημα σου δεν ειναι η σχεση, αλλα η σχεση σου με τον εαυτο σου και η επικοινωνια με τους αλλους, ανεξαρτητως φυλου.
    αν δεν το καταλαβαινεις αυτο, θα ταλαιπωρηθεις πολυ ακομα

Banned
    οι γνωριμιες στις σχολες γινονται στα κυλικεια, στις συγκεντρωσεις , στις πολιτικες νεολαιες, και στα καφε της πολης που μαζευουν φοιτητες.
    πάω για καφε ωραία να σ πω τι γλινεται: πάω με μία φίλη μ ή και με δύο, καθόμαστε συζητάμε , χαζεύουμαι, πληρώνουμε, σηκωνόμαστε και φεύγουμε..όπως κάνει όλος κόσμος
    πώ ακριβώς θα γνωρίσω κάποιον έτσι;

Banned
    και στο κυλικείο το ίδιο.....δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν οι υπόλοιπες στο κυλικείο και στην καφετέρια

Banned
    εμμανουελα, το προβλημα σου δεν ειναι η σχεση, αλλα η σχεση σου με τον εαυτο σου και η επικοινωνια με τους αλλους, ανεξαρτητως φυλου.
    αν δεν το καταλαβαινεις αυτο, θα ταλαιπωρηθεις πολυ ακομα
    γτ ; τι πρόβλημα έχω με τον εαυτό μου ακριβώς; και με τους άλλους δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...μια χαρά είμαι

Senior Member
    πάω για καφε ωραία να σ πω τι γλινεται: πάω με μία φίλη μ ή και με δύο, καθόμαστε συζητάμε , χαζεύουμαι, πληρώνουμε, σηκωνόμαστε και φεύγουμε..όπως κάνει όλος κόσμος
    πώ ακριβώς θα γνωρίσω κάποιον έτσι;
    δεν σου λεω οτι θα πας για εναν καφε και σε εναν μηνα θα παντρευτεις...
    θα πας για πολλους καφεδες και θα πας χαλαρα. δεν θα εχεις καν στο μυαλο σου το θεμα σχεση, αλλα μονο το να περασεις καλα.
    εκει,καποια απ τις φορες θα εχει νοστιμα αγορια.
    καποιο καποτε θα σου ριξει μια πιο επιμονη ματια. θα του χαμογελασεις και θα σε πλησιασει
    τοσο απλα ,αλλα και τοσο δυσκολα αν δεν χαλαρωσεις

Banned
    δεν σου λεω οτι θα πας για εναν καφε και σε εναν μηνα θα παντρευτεις...
    θα πας για πολλους καφεδες και θα πας χαλαρα. δεν θα εχεις καν στο μυαλο σου το θεμα σχεση, αλλα μονο το να περασεις καλα.
    εκει,καποια απ τις φορες θα εχει νοστιμα αγορια.
    καποιο καποτε θα σου ριξει μια πιο επιμονη ματια. θα του χαμογελασεις και θα σε πλησιασει
    τοσο απλα ,αλλα και τοσο δυσκολα αν δεν χαλαρωσεις
    μα τόσα χρόνια ήμουν χαλαρή τώρα δεν αντέχω άλλο

Banned
    και τόσα χρόνια δεν είμαι κλεισμένη σε κανένα κλουβί...και στη σχολή μ πάω και για καφέ πάω.
    απλά οι περισσότερες γυναίκες είναι μη πω τι και τους καπαρώνουν εγώ μετά πώς θα βρω;

Page 21 of 47 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast