οι άντρες θέλουν τις άσχημες - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 47 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 704
    Senior Member
    Kαλημέρα και από μένα. Εμμανουέλα, αν θέλεις διάλεξε κάτι από τα παρακάτω που θα σου άρεσε ν' ασχοληθείς:
    Γυμναστική-πολεμικές τεχνες-κολύμβηση
    Γιογκα-διαλογισμός
    χορός
    πεζοπορία
    κηπουρική-ζωγραφική
    εθελοντισμος
    ότι άλλο...
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    και τι να κάνω;; εσύ τι κάνεις και είχες σχέσεις στη ζωή σου;
    δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν μπορώ να έχω μία απλή σχέση...:(
    βασικα ...για να ειμαι ειλικρινης...εγω στην ηλικια σου δεν ειχα σχεση.....οποτε...τι να σου πω....εμενα μου φαινεσε μικρη....:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    ...
    τι ακριβώς παρατηρήσατε ότι με ενοχλεί στους άλλου δλδ;
    δέν έχω να παρατηρίσω τίποτε, εσύ μόνο μπορείς να το κάνεις αυτό. Ο Γιούγκ εννοεί πως μέσα από τα συμπεράσματα που βγάζουμε γιά τους άλλους και γιά τη ζωή μπορούμε να καταλάβουμε το τρόπο που "κοιτάμε", τα καλά και τα άσχημά μας, ώστε να βελτιωνόμαστε κάθε φορά και πιό πολύ
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Kαλημέρα και από μένα. Εμμανουέλα, αν θέλεις διάλεξε κάτι από τα παρακάτω που θα σου άρεσε ν' ασχοληθείς:
    Γυμναστική-πολεμικές τεχνες-κολύμβηση
    Γιογκα-διαλογισμός
    χορός
    πεζοπορία
    κηπουρική-ζωγραφική
    εθελοντισμος
    ότι άλλο...
    Καλημέρα Frini
    στο χορό είμαι άχρηστη και είδες τι έγραψα ότι συνέβει όταν πήγα για χορό. είπαν στα αγόρια να διαλέξουν κάποια για να χορέψουν και όλες άρχισαν και τους έκαναν ''ου ου αγόρια '' για να τι διαλέξουν και εγώ χόρεψα με μια χοντρή κοπέλα :(
    και σε άλλα σχεδόν από όσα ανέφερες δεν πάει κανένας της ηλικίας μου...μόνο στο γυμναστήριο πάνε. και εκεί που είχα πάει πέρσι δεν έγινε τπτ...πήγαινα τελείωνε το πρόγραμμα και έφευγα.

Banned
    Quote Originally Posted by carry View Post
    δέν έχω να παρατηρίσω τίποτε, εσύ μόνο μπορείς να το κάνεις αυτό. Ο Γιούγκ εννοεί πως μέσα από τα συμπεράσματα που βγάζουμε γιά τους άλλους και γιά τη ζωή μπορούμε να καταλάβουμε το τρόπο που "κοιτάμε", τα καλά και τα άσχημά μας, ώστε να βελτιωνόμαστε κάθε φορά και πιό πολύ
    δλδ όλοι όσοι έχουν κάνει σχέση έχουν κάνει όλο αυτό που λες; δεν το νομίζω :(

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    βασικα ...για να ειμαι ειλικρινης...εγω στην ηλικια σου δεν ειχα σχεση.....οποτε...τι να σου πω....εμενα μου φαινεσε μικρη....:)
    ναι αλλά όπως είπα πιο πάνω δεν έχει σημασία η ηλικία αλλά το πως αισθάνομαι....εγώ π.χ. στα 30 μπορεί να μην θέλω σχέση...πειράζει.
    εγώ τώρα θέλω μία σχέση

Senior Member
    ναι αλλά όπως είπα πιο πάνω δεν έχει σημασία η ηλικία αλλά το πως αισθάνομαι....εγώ π.χ. στα 30 μπορεί να μην θέλω σχέση...πειράζει.
    εγώ τώρα θέλω μία σχέση
    μονο η φασολαδα πειραζει...κι αυτη οταν ειναι χαλασμενη...:) δεν μπορεις να φανταστεις.....χαχαχα

φυσικα και δεν πειραζει!!!!!
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    μονο η φασολαδα πειραζει...κι αυτη οταν ειναι χαλασμενη...:) δεν μπορεις να φανταστεις.....χαχαχα

φυσικα και δεν πειραζει!!!!!
    ακριβώς...δεν πειράζει! Σημασία έχει το τώρα και τώρα εγώ δεν αντέχω άλλο τη ζωή μου :( :( :(

Senior Member
    Επειδή πήγες μια μέρα στο χορο και τα κορίτσια φωνάζοντας ουουου αγορια πηραν όλους τους καβαλιέρους , δεν σημαινει ότι θα γινόταν κάθε μέρα αυτο.
    Και φυσικα πηγαινουν και νεοι εκει που σε ρωτάω. Περιμένω να μου απαντήσεις με τι θα σου άρεσε ν' ασχοληθεις..
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    ναι αλλά δεν λειτουργώ συγκριτικά. θέλω σχέση δεν είναι ότι δεν θέλω αλλά βλέπω τους άλλους να έχουν και θέλω.
    δεν με απασχολεί καθόλου τι κάνουν οι άλλοι.
    Εγώ γιατί δεν έχω σχέση μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;
    Όταν αναφέρομαι στις φίλες μου που έχουν δεν αναφέρομαι συγκριτικά το λέω για να καταλάβετε πως στα ίδια μέρη πάμε, τις ίδιες παρέες έχουμε κι όμως αυτές έχουν. και εγώ είμαι κι εμφανισιακά καλύτερη.
    Οπότε τι είναι αυτό που φταίει;
    σα να μην περασε μια μερα :)

μα προφανως , δεν φταιει ουτε η εμφανιση,ουτε τα μερη, ουτε οι παρεες τοτε...
    τι μενει?
    η συμπεριφορα σου ...
    τι ΑΚΡΙΒΩΣ φταιει?
    δεν μπορει να στο πει με ακριβεια καποιος αν δεν σε δει να κινεισαι σε χωρο με ανδρες

Banned
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Επειδή πήγες μια μέρα στο χορο και τα κορίτσια φωνάζοντας ουουου αγορια πηραν όλους τους καβαλιέρους , δεν σημαινει ότι θα γινόταν κάθε μέρα αυτο.
    Και φυσικα πηγαινουν και νεοι εκει που σε ρωτάω. Περιμένω να μου απαντήσεις με τι θα σου άρεσε ν' ασχοληθεις..
    όχι έτσι γινόταν κάθε μέρα γτ μία φίλη συνέχισε και πήγαινε για χορό όλη τη χρονιά και μ είπε ότι η κάθε μία είχε έναν σταθερό καβαλιέρο.
    εμένα μου αρέσει η αστρολογία και έχω πάει σε κανένα σεμινάριο και τέτοια και μόνο μεγαλύτερης ηλικίας άντρες πάνε εκεί και πολύ λίγοι και μερικοί γκέι.
    Πήγα σε δωρεάν παρουσίαση της συστημικής αναπαράστασης αν και το βρήκα βλακεία και από άντρες τπτ μόνο ένας γέρος ήταν και όλο γυναίκες.
    Και πηγαίνω και αν βρω καμία διάλεξη ψυχολογίας και εκεί και αν έχει μόνο γυναίκες....:(
    ορίστε τόσα πράγματα μου αρέσουν αλλά τπτ
    δηλαδή να ασχοληθώ με κάτι που δεν μου αρέσει;

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σα να μην περασε μια μερα :)

μα προφανως , δεν φταιει ουτε η εμφανιση,ουτε τα μερη, ουτε οι παρεες τοτε...
    τι μενει?
    η συμπεριφορα σου ...
    τι ΑΚΡΙΒΩΣ φταιει?
    δεν μπορει να στο πει με ακριβεια καποιος αν δεν σε δει να κινεισαι σε χωρο με ανδρες
    μα γτ κάνω παρέα και με κοπέλες και με άντρες μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα τότε; εκείνους γτ δεν τους πειράζει κάτι στη συμπεριφορά μου;

Senior Member
    μα γτ κάνω παρέα και με κοπέλες και με άντρες μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα τότε; εκείνους γτ δεν τους πειράζει κάτι στη συμπεριφορά μου;
    τπτ δεν τους πειραζει.
    δεν μιλαμε για ενοχληση εδω, μιλαμε για συντροφο
    δεν την βρισκουν ελκυστικη την συμπεριφορα σου. ισως τους εμπνεει μονο φιλια

Senior Member
    Φυσικα και δεν θα ασχοληθείς με κάτι που δεν σου αρέσει.
    Και φυσικά δεν θα πας εκει μονο για να βρεις φιλο.
    Όλα τα παραπάνω που μου ανέφερες ήταν για μια μέρα, εγώ λέω για κάτι σε πιο σταθερη βάση. Και δεν μπορει να μην σου αρέσει τιποτα απ' αύτά που σου εγραψα παραπάνω.
    Και εννοείται ότι η Remedy έχει δικιο σ' αυτο που σου ειπε , το χιλιοειπωμένο δηλαδη αλλά δεν κάθεσαι να στιψεις το μυαλουδάκι σου, τι θέλουν να μου πουνε μ' αυτο..Σε τι κάνω λάθος?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τπτ δεν τους πειραζει.
    δεν μιλαμε για ενοχληση εδω, μιλαμε για συντροφο
    δεν την βρισκουν ελκυστικη την συμπεριφορα σου. ισως τους εμπνεει μονο φιλια
    βέβαια τους εμπνέω μόνο φιλία αφού έχουν ήδη σχέση...πού πού θα τους βρω τους αδέσμευτους; πού;

Page 30 of 47 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast