οι άντρες θέλουν τις άσχημες - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 47 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 511 to 525 of 704
    Senior Member
    ναι το ξερω πως το βλεπεις βουνο, αλλα δεν ειναι. φυσικα δεν θα σ πω να βλεπεις και να παιρνεις παραδειγμα απο αλλες που ειναι 40 χρονων και δεν εχουν κανεναν, αλλα δες το λιγο αλλιως, δλδ εισαι 20, δεν εχει τελειωσει η ζωη σου απλα περνας φαση μοναξιας. και το θεμα πηγαζει απο αλλου και εχει αλλες ριζες, ισως εχεις καταθλιψη η αγχος και ξεσπας εκει, οπως αλλοι ξεσπουν στο φαγητο η στο να κλεινονται στονε αυτο σου. καλο θα ηταν να βρεις την ριζα της μοναξιας σου. επισης να μην θελεις απλα να εισαι με καποιον μονο κ μονο επειδη νιωθεις μονη σου. καλυτερα μονος μια ζωη παρα με κακη παρεα για μια στιγμη
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    ναι αλλά εγώ δεν είχα ποτέ σχέση δεν είναι το ίδιο :(
    εμμανουελα
    χωρις να βρεξεις κωλο, ψαρια δεν προκειται να πιασεις στον αιωνα τον απαντα!
    εσυ θελεις να σφαζονται τα παλικαρια στην ποδια σου κι ακομα κι αν βλεπουν αδιαφορια και ξυνιλα στο μουτρακι σου να σπρωχνονται να καταθεσουν προτασεις για ευτυχισμενες σχεσεις κι εσυ να καθεσαι στον θρονο σου και να διαλεγεις.
    ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!!!
    αμ δε....

Banned
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    ναι το ξερω πως το βλεπεις βουνο, αλλα δεν ειναι. φυσικα δεν θα σ πω να βλεπεις και να παιρνεις παραδειγμα απο αλλες που ειναι 40 χρονων και δεν εχουν κανεναν, αλλα δες το λιγο αλλιως, δλδ εισαι 20, δεν εχει τελειωσει η ζωη σου απλα περνας φαση μοναξιας. και το θεμα πηγαζει απο αλλου και εχει αλλες ριζες, ισως εχεις καταθλιψη η αγχος και ξεσπας εκει, οπως αλλοι ξεσπουν στο φαγητο η στο να κλεινονται στονε αυτο σου. καλο θα ηταν να βρεις την ριζα της μοναξιας σου. επισης να μην θελεις απλα να εισαι με καποιον μονο κ μονο επειδη νιωθεις μονη σου. καλυτερα μονος μια ζωη παρα με κακη παρεα για μια στιγμη
    εννοείται πως δεν θέλω κακή παρέα

αν δεν προσεχεις την εμφανιση σου μην περιμενεις να σε πλησιασουν. αυτο το λέω επειδη η αληθεια ειναι οτι, οι αντρες, πλην εξαιρεσεων, κοιταζουν πάντα πρωτα την εξωτερικη εμφανιση και επειτα προχωρανε.
    εκτος κι αν απορριπτεις επειδη δεν ειναι του γουστου σου (πιο πανω μιλαγες ότι θα θελες να σε πλησιαζαν σοβαροι αντρες).
    το ότι κανεις δεν πλησιαζει δεν το δεχομαι, όσο και να κολωνουν υπαρχουν παντα καποιοι που τολμουν.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εμμανουελα
    χωρις να βρεξεις κωλο, ψαρια δεν προκειται να πιασεις στον αιωνα τον απαντα!
    εσυ θελεις να σφαζονται τα παλικαρια στην ποδια σου κι ακομα κι αν βλεπουν αδιαφορια και ξυνιλα στο μουτρακι σου να σπρωχνονται να καταθεσουν προτασεις για ευτυχισμενες σχεσεις κι εσυ να καθεσαι στον θρονο σου και να διαλεγεις.
    ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!!!
    αμ δε....
    rem δεν εννοει ακριβως αυτο, πιστευω πως θελει το ''τυχαιο'' να της χτυπησει την πορτα οχι να σφαζονται απαραιτητα. απλα βλεπει πως ειναι η πραγματικοτητα και την απογοητευει.

Banned
    δεν θέλω αυτό...ας έρθει κάποιος σοβαρός ελεύθερος να μ πιάσει την κουβέντα και θα γελάσω και θα χαμογελάσω και όλα.
    αλλά που θα βρεθεί; εγώ τι άλλο μπορώ να κάνω πια;

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    αν δεν προσεχεις την εμφανιση σου μην περιμενεις να σε πλησιασουν. αυτο το λέω επειδη η αληθεια ειναι οτι, οι αντρες, πλην εξαιρεσεων, κοιταζουν πάντα πρωτα την εξωτερικη εμφανιση και επειτα προχωρανε.
    εκτος κι αν απορριπτεις επειδη δεν ειναι του γουστου σου (πιο πανω μιλαγες ότι θα θελες να σε πλησιαζαν σοβαροι αντρες).
    το ότι κανεις δεν πλησιαζει δεν το δεχομαι, όσο και να κολωνουν υπαρχουν παντα καποιοι που τολμουν.
    είμαι περιμένει πάντα...δεν τολμάω να βγω από το σπίτι απεριποίητη.
    και δεν με πλησιάζει κανένας....όλοι έχουν σχέση :(

Senior Member
    rem δεν εννοει ακριβως αυτο, πιστευω πως θελει το ''τυχαιο'' να της χτυπησει την πορτα οχι να σφαζονται απαραιτητα. απλα βλεπει πως ειναι η πραγματικοτητα και την απογοητευει.
    δεν υπαρχει τυχαιο με τοσες δικλειδες ασφαλειας χορι μου.
    το τυχαιο, αν κατσεις να το εξετασεις, δεν ειναι ποτε τυχαιο.
    πρεπει να υπαρχει δεκτικοτητα και ερωτισμος.
    τυχαια σε κλειστες πορτες, δεν συχναζουν ΠΟΤΕ

Senior Member
    ΙΔεα !!!!
    τυπωσε και φορα μπλουζακια που να γραφουν.........Ειμαι ελευθερη και ψαχνω για σχεση...
    μπορεις να μου την πεσεις....θα σε απορριψω γλυκα.........:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ΙΔεα !!!!
    τυπωσε και φορα μπλουζακια που να γραφουν.........Ειμαι ελευθερη και ψαχνω για σχεση...
    μπορεις να μου την πεσεις....θα σε απορριψω γλυκα.........:)
    θα νομίζουν ότι την φοράω για πλάκα :(

Senior Member
    ναι εχεις δικιο ρεμ φυσικα. απλα πιστευω πως η μανουελα εχει αλλο θεμα . εγω βλεπω πως απο προχτες ειναι μονιμως ονλαιν σε αυτο το θεμα . εμανουελα βγες για ενα καφε και ασε τον υπολογιστη λιγο. να παρεις αερα! μη σε κατακλιζει αυτο και σε πλνιγει. κοιτα να χαρεις λιγο την ζωη σου. δεν ειναι το παν οι αντρες ουτε το σεξ ουτε τπτ. το παν ειναι εσυ να εχεις νιατα και υγεια και αυτα φευγουν και δεν γυρνανε. 2η ζωη δεν εχει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    θα νομίζουν ότι την φοράω για πλάκα :(
    μπορει ναι...μπορει και οχι....
    οκ...βλεπεις προσπαθω.....επανερχομαι μολις κατεβασω κι αλλη ιδεα!!!! φιλουρες ! :)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    ναι εχεις δικιο ρεμ φυσικα. απλα πιστευω πως η μανουελα εχει αλλο θεμα . εγω βλεπω πως απο προχτες ειναι μονιμως ονλαιν σε αυτο το θεμα . εμανουελα βγες για ενα καφε και ασε τον υπολογιστη λιγο. να παρεις αερα! μη σε κατακλιζει αυτο και σε πλνιγει. κοιτα να χαρεις λιγο την ζωη σου. δεν ειναι το παν οι αντρες ουτε το σεξ ουτε τπτ. το παν ειναι εσυ να εχεις νιατα και υγεια και αυτα φευγουν και δεν γυρνανε. 2η ζωη δεν εχει
    εεεεμ
    μα αυτο ειναι το προβλημα.
    οτι η εμμανουλεα εχει αλλο θεμα κι ισως και πολλα αλλα θεματα ,αλλα εχει κολλησει τον εγκεφαλο της στο "δεν εχω σχεση" για να μην ασχοληθει με ολα τα αλλα..

Senior Member
    χτυπαει το βιολογικο ρολοι και θελει ταιρι :(

σκατουλες σμρ ειμαι πολυ ευαισθητη ολο κλαιω χωρις λογο

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    μπορει ναι...μπορει και οχι....
    οκ...βλεπεις προσπαθω.....επανερχομαι μολις κατεβασω κι αλλη ιδεα!!!! φιλουρες ! :)
    Ναι αλλα αν γινεται να ειναι κατι πιο..πώς να το πω;...καλό

Page 35 of 47 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast