οι άντρες θέλουν τις άσχημες - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 47 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast
Results 616 to 630 of 704
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    ναι αλλά και πάλι δεν μ λες τη λύση...εσύ γτ είχες σχέσεις από τα 16 και εγώ είμαι 20 και δεν μπορώ να έχω.
    Μια χαρά είναι η εμφάνιση μου και η συμπεριφορά μου. Πες μ τι να κάνω. Με αυτά που λες θα κάνω σχέση σε καμιά 10αρια χρόνια εγώ θέλω τώρα. Αν δεν κάνω σχέση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν θα αντέξω άλλο. Εσύ δεν μπορείς να με καταλάβεις γτ δεν είχες ποττέ τέτοιο πρόβλημα. Άσε τις θεωρητικούς και τις πιθανότητες αυτά τα ξέρω και εγώ.
    Πώς θα κάνω σχέση θέλω να μ πεις.
    Στη φάση που είσαι, σου εξηγώ, ότι το πρόβλημα δεν είναι πως θα κάνεις σχέση με άλλον, αλλά πως θα κάνεις σχέση με σένα. Χρειάζεσαι δηλ. τη βοήθεια του ειδικού πρώτα.
    Κι εγώ π.χ. μπορεί να θέλω να πάω τώρα ταξίδι στο εξωτερικό, αλλά είμαι με σπασμένο πόδι και στο κρεβάτι. Αν δεν σηκωθώ και δεν γίνω καλά, πώς θα ταξιδέψω; Είναι απλό!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Στη φάση που είσαι σου εξηγώ ότι το πρόβλημα δεν είναι πως θα κάνεις σχέση με άλλον, αλλά πως θα κάνεις σχέση με σένα. Χρειάζεσαι δηλ. τη βοήθεια του ειδικού πρώτα.
    Κι εγώ π.χ. μπορεί να θέλω να πάω τώρα ταξίδι στο εξωτερικό, αλλά είμαι με σπασμένο πόδι και στο κρεβάτι. Αν δεν σηκωθώ και δεν γίνω καλά, πώς θα ταξιδέψω; Είναι απλό!
    Σου εξηγω πως το τόσα χρόνια και π δεν ήθελα σχέση πάλι δεν είχα...δεν είναι αυτο το πρόβλημα.
    Και αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι έχω πρόβλημα ψυχολογικό και δεν κάνω σχέση....ενώ εγώ σ λέω ότι δεν είναι ότι με πλησιάζουν και ότι εχω τα ψυχολογικα μ και δεν τα βρίσκουμε ή τσακωνόμαστε ή ότι άλλο. Σου εξηγώ ότι δεν υπάρχει κανένας αδέσμευτος...μετά ποιος θα με πλησιάσει; είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει πώς ακόμα και ψυχολογικά να ήμουν τέλεια δεν υπάρχει κανένας για να με πλησιάσει....άρα σχέση εγώ πότε θα κάνω; όταν πεθάνω;

Senior Member
    Σε καθε ελληνα αντιστοιχουν 4 γυναικες στατιστικα,οποτε πολλες μενουν απογοητευμενες.
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Banned
    Quote Originally Posted by predator View Post
    Σε καθε ελληνα αντιστοιχουν 4 γυναικες στατιστικα,οποτε πολλες μενουν απογοητευμενες.
    Να και ένας άνθρωπος που το καταλαβαίνει...

Banned
    και τους γκει που τους βάζεις; μετά θα κάνω εγώ σχέση. τους εχουν προλάβει οι καπάτσες...και αμα τους το πεις κιόλας θα σου πουν αυτός με κυνήγησε....μην υποτιμούνε την νοημοσύνη μας τουλάχιστον.

Senior Member
    Σου εξηγω πως το τόσα χρόνια και π δεν ήθελα σχέση πάλι δεν είχα...δεν είναι αυτο το πρόβλημα.
    Και αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι έχω πρόβλημα ψυχολογικό και δεν κάνω σχέση....ενώ εγώ σ λέω ότι δεν είναι ότι με πλησιάζουν και ότι εχω τα ψυχολογικα μ και δεν τα βρίσκουμε ή τσακωνόμαστε ή ότι άλλο. Σου εξηγώ ότι δεν υπάρχει κανένας αδέσμευτος...μετά ποιος θα με πλησιάσει; είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει πώς ακόμα και ψυχολογικά να ήμουν τέλεια δεν υπάρχει κανένας για να με πλησιάσει.... άρα σχέση εγώ πότε θα κάνω; όταν πεθάνω;
    ..ό,τι σε μπολτ απλά δεν ισχύει, μόνο στην περίπτωση, που έχεις μαντικές ικανότητες για αρνητικές προβλέψεις, που αφορούν το μέλλον.

Banned
    ..ό,τι σε μπολτ απλά δεν ισχύει, μόνο στην περίπτωση, που έχεις μαντικές ικανότητες για αρνητικές προβλέψεις, που αφορούν το μέλλον.
    Γτ εσύ έχεις μαντικές ικανότητες ότι θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέω; τουλάχιστον εγώ τεκμηριώνω την απάντηση μου. Αφού όλες τους καπαρώνουν που θα τον βρω τον αδέσμευτο που θα είναι τόσο μεγάλη η τύχη μ που θα μ αρέσει και θα του αρέσω κιόλας;

Senior Member
    Γτ εσύ έχεις μαντικές ικανότητες ότι θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέω; τουλάχιστον εγώ τεκμηριώνω την απάντηση μου. Αφού όλες τους καπαρώνουν που θα τον βρω τον αδέσμευτο που θα είναι τόσο μεγάλη η τύχη μ που θα μ αρέσει και θα του αρέσω κιόλας;
    Να άλλη μια τεκμηριωμένη εξήγηση, του γιατί ίσως δεν μπορείς να κάνεις σχέση. Ο άντρας είναι άνθρωπος κι όχι αντικείμενο συναλλαγής για να τον καπαρώσεις με χρηματικές εγγυήσεις.

Banned
    Να άλλη μια τεκμηριωμένη εξήγηση, του γιατί ίσως δεν μπορείς να κάνεις σχέση. Ο άντρας είναι άνθρωπος κι όχι αντικείμενο συναλλαγής για να τον καπαρώσεις με χρηματικές εγγυήσεις.
    αυτές το κάνουν όχι εγώ...και δεν φταίνε μόνες αυτές αλλά και αυτοι που είναι ηλίθιοι.
    άλλα σ λέω και άλλα καταλαβαίνεις

Banned
    και αυτό το λέω επειδή ειλικρινά δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση στο πώς γίνεται όλες στον περίγυρο μ να έχουν σχέση και εγώ όχι. Και ύστερα από παρατήρηση τ περίγυρου μ αυτό κατάλαβα και αυτό είδαν τα μάτια μου. Τους κάνουν κουνήματα και τα λοιπα και μετά λένε ότι δήθεν τις κυνηγάνε...αυτά να τα πουν αλλού

Senior Member
    και αυτό το λέω επειδή ειλικρινά δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση στο πώς γίνεται όλες στον περίγυρο μ να έχουν σχέση και εγώ όχι. Και ύστερα από παρατήρηση τ περίγυρου μ αυτό κατάλαβα και αυτό είδαν τα μάτια μου. Τους κάνουν κουνήματα και τα λοιπα και μετά λένε ότι δήθεν τις κυνηγάνε...αυτά να τα πουν αλλού
    Μόνο που αυτό που χρειάζεται να σε προβληματίσει, είναι ότι χρησιμοποιείς κάτι περίεργες λέξεις για 20χρονο, όπως "λύσσαξε απ' το κακό της" "με ζηλεύουν" "με κοιτάνε με μισό μάτι" κ.λπ..

Μετά όταν θες κάτι πάρα πολύ έχεις και τη δύναμη να κάνεις το θέλω σου πραγματικότητα. Αν αυτό δεν γίνεται, είναι γιατί προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου,
    ότι αυτό είναι που θέλεις μόνο πραγματικά ενώ σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό. Κι αν δεν αντέχεις μέχρι να έχεις αυτό που θέλεις, χρειάζεται πρώτα κάτι να κάνεις για ν' αντέχεις,
    γιατί τότε λειτουργείς μόνο με το συναίσθημα κι όχι με τη λογική και πάντα εννοώ γι' αυτό την βοήθεια ειδικού. Δεν είναι λύση το να λες, επειδή δεν έχεις κάνει σχέση,
    για διάφορους λόγους.. θα αυτοκτονήσω, θα χαπακωθώ κ.λπ.

Banned
    εγώ σ ειπα χίλιες φορές πως έχω κανονίσει να πάω σε ειδικό και περιμένω τηλ για το επόμενο ραντεβου....πόσες φορές να το πω πια.
    εγώ θα πάω αλλά το πρόβλημα παραμένει...εγώ θέλω σχέση και δεν έχω. Ποια είναι η λύση για αυτό;

Senior Member
    εγώ σ ειπα χίλιες φορές πως έχω κανονίσει να πάω σε ειδικό και περιμένω τηλ για το επόμενο ραντεβου....πόσες φορές να το πω πια.
    εγώ θα πάω αλλά το πρόβλημα παραμένει...εγώ θέλω σχέση και δεν έχω. Ποια είναι η λύση για αυτό;
    Μα αυτό σου λέω ρε συ συνέχεια.. ότι το θέμα σχέση πλέον, είναι πρώτα θέμα προς αντιμετώπιση.. και
    σου λέω επανειλημμένα δηλ., ότι της σχέσης προηγείται το όποιο πρόβλημα.. μετά ακολουθούν λύσεις.

Banned
    Μα αυτό σου λέω ρε συ συνέχεια.. ότι το θέμα σχέση πλέον, είναι πρώτα θέμα προς αντιμετώπιση.. και
    σου λέω επανειλλημένα δηλ., ότι της σχέσης προηγείται το όποιο πρόβλημα.. μετά ακολουθούν λύσεις.
    μα δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα αυτό σ εξηγώ....το προβλημα μ είναι η μοναξιά...εγω στο γιατρο θα παω η μοναξια θα μεινει όμως.
    Σχέση πως θα κάνω θέλω να μ πεις... άστα τα άλλα τα άλλα θα μ τα πουν και στο κέντρα άτομα που ξέρουν γτ θα με εχουν δει απο κοντα και θα εχουν γνωσεις.
    Εγώ το θέμα της σχέσης πως θα το λύσω; δεν φταιει ότι έχω προβλημα εγω....και προβλημα να μην είχα ακομα και αν έχω σχέση παλι δεν θα είχα αφου είναι όλοι δεσμευμένοι.
    Αυτο θέλω να μ πείτε...πώς θα κάνω σχέση;

Senior Member
    και όμως...μάλλον οι στατιστικές δεν αναφέρονται στην ηλικία μ ή περιλαμβάνουν και αυτούς που δεν κάνουν μόνιμες σχέσεις
    Οι στατιστικές αναφέρονται στις νεαρές ελληνίδες και, εφόσον υπάρχει 1:1 αντιστοιχία με τους άντρες, περιλαμβάνουν όλο τον πληθυσμό σε γόνιμη ηλικία. Και μιλάμε για κάθε είδους σχέση, μόνιμη ή περιστασιακή.
    Εγώ προτείνω να πας σε κανένα μπαρ μόνη σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωρίσεις έστω και ένα παιδί. Τελικά, επιβεβαιώνομαι ότι οι γυναίκες που δεν κάνουν σχέση, είναι επειδή δε θέλουν. Εδώ τόσες λύσεις σού προτείναμε και εσύ τις απέρριψες όλες.

Page 42 of 47 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast