οι άντρες θέλουν τις άσχημες - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 47 FirstFirst ... 334142434445 ... LastLast
Results 631 to 645 of 704
    Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Οι στατιστικές αναφέρονται στις νεαρές ελληνίδες και, εφόσον υπάρχει 1:1 αντιστοιχία με τους άντρες, περιλαμβάνουν όλο τον πληθυσμό σε γόνιμη ηλικία. Και μιλάμε για κάθε είδους σχέση, μόνιμη ή περιστασιακή.
    Εγώ προτείνω να πας σε κανένα μπαρ μόνη σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωρίσεις έστω και ένα παιδί. Τελικά, επιβεβαιώνομαι ότι οι γυναίκες που δεν κάνουν σχέση, είναι επειδή δε θέλουν. Εδώ τόσες λύσεις σού προτείναμε και εσύ τις απέρριψες όλες.
    που τις είδες τις λύσεις;
    λύση για εσένα είναι να πάω σε ένα μπαρ και να το παίζω κάτι που δεν είμαι σε ένα χώρο που δεν μ ταιριαζει και θα φαίνομαι γελοια; εκεί και αν δεν θα με πλησιάσει κανεις...και δεν νομίζω πως θα μου αρέσουν και εμένα οι τύποι π συχνάζουν στα μπαρ...άσχετα π εγω θελω σοβαρη σχεση.
    ποια αλλη λυση μ προτείνεις;

Banned
    εγώ πώς θα βρω κάποιον για να κάνω σχέση; εσείς όλες τι κάνετε και βρίσκετε; και εγώ χαλαρή ήμουν τόσα χρόνια και δεν βρήκα....
    τώρα τι να κάνω για να βρω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    που τις είδες τις λύσεις;
    λύση για εσένα είναι να πάω σε ένα μπαρ και να το παίζω κάτι που δεν είμαι σε ένα χώρο που δεν μ ταιριαζει και θα φαίνομαι γελοια; εκεί και αν δεν θα με πλησιάσει κανεις...και δεν νομίζω πως θα μου αρέσουν και εμένα οι τύποι π συχνάζουν στα μπαρ...άσχετα π εγω θελω σοβαρη σχεση.
    ποια αλλη λυση μ προτείνεις;
    Πολλές λύσεις, για να ανοίξεις τον κύκλο σου, και σε όλες βρήκες ένα πρόβλημα.
    Και δεν καταλαβαίνω, μόνο ανώριμα άτομα που γυρεύουν ξεπέτες πηγαίνουν στα μπαρ; Αποκλείεται σοβαρά παιδιά;

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Πολλές λύσεις, για να ανοίξεις τον κύκλο σου, και σε όλες βρήκες ένα πρόβλημα.
    Και δεν καταλαβαίνω, μόνο ανώριμα άτομα που γυρεύουν ξεπέτες πηγαίνουν στα μπαρ; Αποκλείεται σοβαρά παιδιά;
    δεν ξέρω δεν έχω παει.... δεν μου αρέσουν τα μπαρ

Senior Member
    βρε εμμανουελα γιατι δε την πεφτεις εσυ σε καποιον;;;;
    το πολυ πολυ να φας χυλοπιτα
    σιγα το πραμα

Banned
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    βρε εμμανουελα γιατι δε την πεφτεις εσυ σε καποιον;;;;
    το πολυ πολυ να φας χυλοπιτα
    σιγα το πραμα
    μα δεν μ αρέσει κάποιος...σε ποιον να την πέσω; :(

Senior Member
    Με στεναχωρεί το γεγονός οτι δεν έχω σχέση

Πεμ, 22/03/2012 - 19:55

Καλησπέρα σας, είμαι 19 χρονων. Είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσω για το πρόβλημα μου σε εναν ειδικό και είμαι αγχωμένη..
    Τον τελευταίο καιρό δεν είμαι καθόλου καλά... έχουν πέσει πολλά προβλήματα και δεν ξέρω πως να τα διαχειριστω ολα... κλαίω συχνά και στεναχωριέμαι εύκολα,
    δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση και με έχουν πιάσει οι ανασφάλειες μου... Κύριο πρόβλημα μου είναι οτι είμαι 19 και δεν εχω κάνει ποτέ σχέση.. είναι φυσιολογικό αυτό;;
    Σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής μου είμαι καλά δηλαδή παρέες έχω, στην σχολή μου πάω σχετικά καλά και προσπαθώ αλλά σε ότι αφορά
    το θέμα σχέσεις ειμαι πολύ απογοτευμένη και δεν ελπίζω σε τίποτα... είναι σαν να έχω αποδεχθεί ότι θα μείνω μόνη... Δεν αντέχω αυτή την κατάσταση...
    και στο παρελθον είχα αυτές τις "κρίσεις μοναξιας" όπως τις αποκαλώ αλλά πάντα μετά απο ένα διάστημα τις ξεπέρναγα... Αυτη τη φορά... δεν μπορω να ξεχαστώ..
    Ολοι οσοι με βλέπουν μου λένε ότι δεν φαίνομαι καθόλου καλά... και αυτό με κάνει να νιώθω ακομα χειρότερα..
    Ξέρω οτι το πρόβλημα μου δεν είναι πολυ σημαντικό..αλλά θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να μου απαντήσετε. Ευχαριστώ πολύ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    κοιτα για μενα πρέπει να δυναμώσεις τον εαυτό σου και να μάθεις να περνάς καλά και να είσαι ευτυχισμένος/η ακόμα και αν δεν έχεις μια σχέση..
    αν δεν τα βρεις με τον εαυτό σου και σχέση να κάνεις μετά από λίγο καιρό, θα νιώθεις πάλι κενός/η...
    και εκτος αυτού δεν είσαι και μεγάλος/η...! και εξάλλου πρέπει να θυμόμαστε πάντα πως αυτά δεν έχουν ηληκίες... όλα θα έρθουν την ώρα που είναι κατάλληλη για σενα.....
    πολλές φορές οι άνθρωποι μπαίνουμε στο τρυπάκι να κοιτάμε τι κάνουν οι γύρω μας και να επηρεαζόμαστε από τις επιλογές των άλλων....
    μάθε να ακούς τον εαυτό σου και μην κοιτάς τι κάνουν οι γύρω σου, αν έχουν για παράδειγμα σχέση ή όχι....
    το πότε θα είναι κανείς έτοιμος να προχωρήσει είναι πολύ σχετικό....

ξέρεις οι άνθρωποι έχουμε ένα αόρατο ταμπελάκι ,το οποίο το κουβαλάμε και είναι σαν να δείχνουμε στους γυρω μας τι ειδους άνθρωπος είμαστε...
    αν λοιπόν, έχουμε ένα σωρό ανασφάλειες τότε αυτό <περνάει> στους άλλους και δημιουργεί μια άσχημη αύρα... εκπέμπουμε μια μιζέρια και μια αρνητικότητα....
    εσύ για παράδειγμα εκπέμπεις στους άλλους: "εγώ ο κακόμοιρος/α δεν έχω κάνει σχέση και ντρέπομαι γι`αυτό και είναι πολύ κακό" και και χίλια δυο άλλα αρνητικά....
    άρχισε να αγαπάς τον εαυτό σου γι`αυτό που είναι και για τις επιλογές που έχει κάνει ως τώρα και άρχισε να έχεις αυτοπεποίθηση...

δεν είναι το τέλος του κόσμου που δεν είχες σχέση ως τώρα... 19 είσαι,πολύ μικρός/η,δεν είσαι 40....! όλη η ζωή και οι ευκαιρίες μπροστά σου...
    όσα περισσότερα κόμπλεξ έχεις σε αυτά τα θέματα, τόσο πιο πολύ αργείς να κάνεις κάτι...
    αγάπησε τον εαυτό σου ως έχει..

http://www.mpes.uoa.gr/node/4471

YΓ. ό,τι σε μπολτ είναι η αιτία και το κυρίως πρόβλημα της μοναξιάς, δεν είναι η μοναξιά το πρόβλημα, η μοναξιά είναι το αποτέλεσμα του προβλήματος!
    Γι' αυτό και δεν μπορείς να δεις μόνη σου λύση, σε όσα ειπώθηκαν.., γιατί αυτό είναι το ζητούμενο, και βέβαια γι' αυτό και απορρίπτεις και κάθε τοποθέτηση μέλους!
    Κι αν η μοναξιά σου είσαι τόσο σίγουρη ότι θα παρεμείνει για πάντα, τότε γιατί θα πας σε κέντρο.. και τη στιγμή που λες ότι δεν έχεις πρόβλημα;
    Τί το χρειάζεσαι το κέντρο.. αφού όλοι οι άντρες είναι δεσμευμένοι, κάτι που σημαίνει ότι εσύ δεν θα βρίσκεις για να κάνεις ποτέ σχέση;
    Και προς τι οι τελευταίες σου ερωτήσεις "πώς θα βρεις τον άλλον;.. τί κάναμε εμείς γι' αυτό;.. και τί θα κάνεις εσύ για να βρεις;" αφού αυτός ο άλλος τελικά δεν υπάρχει για σένα;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    μα πάω στο κέντρο μπας και μου δώσουν φάρμακα και ηρεμήσω ή για να μιλάω με κάποιον που μπορεί να με ηρεμεί έστω για λίγο...ξέρω ότι δεν είναι αυτό η λύση. Και άδικα έβαλες το ποστ γτ το έχω διαβάσει στο παρελθόν και όπως έχουμε συζητήσει χίλιες φορές εδώ μέσα εγώ προσωπικά δεν κοιτάω και δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι όπως και άλλα που λέει δεν ισχύουν στην περίπτωση μου. Και άμα ήταν μία απάντηση ενός ειδικού να αντιστοιχούσε σε όλους τότε θα ήταν πολύ απλά τα πράγματα και δεν θ χρειάζοντουσαν οι ειδικοί, ψυχολόγοι , ψυχίατροι. Αυτό που κάνεις είναι να υπεραπλουστεύγεις και να γενικεύεις το πρόβλημα μου. Προσωπικά το θεωρώ σαχλαμάρα αυτό.
    Και ναι αυτός ο άλλος δεν υπάρχει...δεν υπάρχει πώς θα τον βρω είναι το θέμα;

Banned
    και δεν υπάρχει κανένας ειδικός που να έχει copy paste απάντηση για όλους ούτε που θα έλεγε ποτέ σε κάποιον μα αν είναι δυνατόν έχεις σοβαρό πρόβλημα.
    Και 50 χρονών να πάω και να πω ότι είμαι μόνη μια ζωή ο ειδικός για να μην με κάνει να αισθανθώ άσχημα θα μου πει ότι όλα είναι μια χαρά και πως θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένη γτ ήταν επιλογή μου...έλεος δλδ.
    Και μαρκελα δεν θέλω και δεν έχω την όρεξη να μ κάνεις καμία διάγνωση σ είπα πως θα πάω σε κέντρο γτ επιμένεις;
    εσύ μια χαρά ήσουν στη ζωούλα σου, είχες σχέση από τα 16 κ μπαίνεις και μου ποστάρεις τυποποιημένες απαντήσεις π μόνο καλύτερα δεν θα με κάνουν να αισθανθώ

Banned
    και εγώ ξέρω να έχω σχέση από τα 16 και να λέω σε όσους δεν έχουν και είναι μεγαλύτεροι πως είναι μια χαρά.
    Ε τοτε γτ εσύ έκανες σχέση από τα 16 και όχι στα 25;....αφού εσύ το θεωρείς μια χαρά...και εγώ έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέω :(

Senior Member
    Και ναι αυτός ο άλλος δεν υπάρχει... δεν υπάρχει πώς θα τον βρω είναι το θέμα;
    Όσο για το προηγούμενο ποστ μου, η αλήθεια είναι ότι σε περιγράφει σχεδόν απόλυτα, κάτι που μου λέει ότι θα μπορούσες νάσαι και συ!
    Εγώ στα 16 δεν είχα πρόβλημα.. αλλά τί σημασία έχει η παρελθοντολογία;.. και μετά λες δεν σε νοιάζει τι κάναν ή κάνουν οι άλλοι!
    Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι, ότι ναι δεν μπορείς τελικά να βρεις κάτι ή κάποιον που δεν υπάρχει! Είν' απλό!

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Όσο για το προηγούμενο ποστ μου, η αλήθεια είναι ότι σε περιγράφει σχεδόν απόλυτα, κάτι που μου λέει ότι θα μπορούσες νάσαι και συ!
    Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν μπορείς τελικά να βρεις κάτι ή κάποιον που δεν υπάρχει! Είν' απλό!
    λάθος πάλι βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ...φτανει.
    εγώ στα 19 δεν είχα κανένα πρόβλημα και δεν με ένοιαζε που δεν είχα σχέση....
    Α δλδ ψάχνω κάτι που δεν υπάρχει ε; και όλες πως βρίσκετε τότε; εγώ τι είμαι η ζαβή; έλεος

Senior Member
    λάθος πάλι βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ...φτανει.
    εγώ στα 19 δεν είχα κανένα πρόβλημα και δεν με ένοιαζε που δεν είχα σχέση....
    Α δλδ ψάχνω κάτι που δεν υπάρχει ε; και όλες πως βρίσκετε τότε; εγώ τι είμαι η ζαβή; έλεος
    Γι' αυτό.. σύ είπας, πριν μερικά ποστς κι ότι επίσης, όλοι είναι δεσμευμένοι και καπαρωμένοι.. άρα δηλ. δεν υπάρχουν διαθέσιμοι! Και μόνη σου χαρακτηρίζεσαι..

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Γι' αυτό.. σύ είπας, πριν μερικά ποστς κι ότι επίσης, όλοι είναι δεσμευμένοι και καπαρωμένοι.. άρα δηλ. δεν υπάρχουν διαθέσιμοι! Και μόνη σου χαρακτηρίζεσαι..
    ναι δεν υπάρχουν όντως....δεν ξέρω εσείς οι υπόλοιπες τι κάνετε και βρίσκετε; γτ δεν γίνεται κάτι κάνετε...τους την πέφτουν, τους χωρίζουν; κάτι παρόμοιο; δεν ξέρω αλλά σίγουρα όλες οι υπόλοιπες κάτι κάνετε.
    Πείτε το και σε εμένα και αφήστε στους ειδικούς τα υπόλοιπα :(

Senior Member
    βρε εμμανουελα ριξε τα στανταρ σου
    και να την πεσεις εσυ σε καποιον
    ειπαμε το πολυ πολυ να φας χυλοπιτα

Page 43 of 47 FirstFirst ... 334142434445 ... LastLast