Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 101
    Banned
    Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Κατά γενική διαπίστωση κάποια άτομα στο φόρουμ, είτε επειδή τους αρέσει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, είτε για να εκτονωθούν, είτε απλά για να διασκεδάσουν, ανεβάζουν θέματα με "πιασάρικο" τίτλο και περιεχόμενο. Με τον όρο "πιασάρικο" αναφέρομαι σε θέματα και απόψεις που επιλέγονται με σκοπό να κινητοποιήσουν τα αντανακλαστικά αντίδρασης των υπολοίπων, είτε επειδή εκφράζουν ακραίες θέσεις, είτε επειδή προσβάλουν ή θίγουν κάποιες ομάδες ανθρώπων, είτε επειδή ενοχλούν την αισθητική αρκετών από εμάς. Το αποτέλεσμα είναι πως πολλοί σπεύδουν να εκφράζουν τη διαφωνία τους, κάποιες φορές με έντονο ύφος, ξεκινώντας έτσι ένα γαιτανάκι έντονων αντιπαραθέσεων με το θεματοθέτη ή μεταξύ τους. Ετσι όμως ο θεματοθέτης πετυχαίνει το σκοπό του, που είναι να διατηρείται το θέμα του ψηλά και να έχει μεγάλη κίνηση.

Προσωπική μου άποψη είναι πως η καλύτερη απάντηση σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι η αδιαφορία. Αν κανένας δεν ασχοληθεί με κάτι που τον ενοχλεί, αν δεν πέσει στην παγίδα της προσωπικής αντιπαράθεσης, αλλά καταφύγει σε άλλα μέσα -όπως να κάνει αναφορά στους διαχειριστές- το θέμα θα βρεθεί γρήγορα εκεί που ανήκει: Στον πάτο...
    εγώ έχω κάνει αναφορά σε όσους με έβρισαν δεν έκανε η διαχείριση ποτέ τπτ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    εγώ έχω κάνει αναφορά σε όσους με έβρισαν δεν έκανε η διαχείριση ποτέ τπτ
    Εμμανουέλα, για σένα το ζητούμενο κυρίως είναι, ότι χρειάζεται να ψαχτείς πάλι, αν δεν σε ειδοποιήσουν ξανά από το κέντρο.., που απευθύνθηκες για βοήθεια! :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Αυτο σκεφτομουν και εγώ Nick και το έχω εκφράσει αρκετές φορές.
    Θερμή παράκληση και από μένα. Λέμε την άποψη μας και αν ο άλλος δεν την συμμεριστεί, δεν είμαστε εμεις αυτοι που θα του αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης του.
    Ας μην ρίχνουμε το επίπεδο με ατερμονες ειρωνίες, απλά αποχωρούμε και αδιαφορούμε..
    συμφωνώ απόλυτα

Senior Member
    Παιδιά θα ζουρλαθώ.

Banned
    Quote Originally Posted by Raffaella View Post
    Οι χαρακτηρισμοι οπως "σιγουρα ειναι τρολ" κι οι ειρωνεια δειχνουν ελλειψη υπευθυνοτητας.Γιατι αν υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα καποιος να επαναλαμβανεται στα θεματα που θετει οχι για να τραβηξει την προσοχη, αλλα γιατι η εσωτερικη του ταραχη ειναι τοσο μεγαλη, το να διαβαζει τετοια σχολια θα τον χειροτερεψει.Αν τοσο πολυ θελει να διασκεδασει καποιος, μπορει να το κανει ανοιγοντας θεμα στα "γενικα", κι οχι απαντωντας εκει που του φαινεται τρολ. Στη θεση της ευθυτητας εχει μπει η μανια για επιδειξη ευφυιας, ανταπαντηση σε προσβολες, εξαγωγη βεβαιων συμπερασματων για ολα κτλ.
    Raffaella ειλικρινά σε εκτιμώ πολύ για αυτό που είπες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Raffaella View Post
    Οι χαρακτηρισμοι οπως "σιγουρα ειναι τρολ" κι οι ειρωνεια δειχνουν ελλειψη υπευθυνοτητας.Γιατι αν υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα καποιος να επαναλαμβανεται στα θεματα που θετει οχι για να τραβηξει την προσοχη, αλλα γιατι η εσωτερικη του ταραχη ειναι τοσο μεγαλη, το να διαβαζει τετοια σχολια θα τον χειροτερεψει.Αν τοσο πολυ θελει να διασκεδασει καποιος, μπορει να το κανει ανοιγοντας θεμα στα "γενικα", κι οχι απαντωντας εκει που του φαινεται τρολ. Στη θεση της ευθυτητας εχει μπει η μανια για επιδειξη ευφυιας, ανταπαντηση σε προσβολες, εξαγωγη βεβαιων συμπερασματων για ολα κτλ.
    Αλλη μία ενδιαφέρουσα οπτική. Σ' ευχαριστώ Ραφαέλλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Παιδιά θα ζουρλαθώ.
    Τι σου συνέβη, κουξου?

Senior Member
    Εχθες ξεκινησα να διαβαζω το θεμα της Εμμανουελας,χωρις να την εχω ξαναδιαβασει σε καποιο αλλο.
    Οταν αποφασισα να της απαντησω ειδα τις αλλες απαντησεις και αρχισα να προβληματιζομαι.
    Στην αρχη λυπηθηκα που διαβαζα να της την λενε,μετα λεω "βρε μπας κι εγω δεν εχω καταλαβει,και τα παιδια που παρακολουθουν ξερουν καλυτερα?"
    Η ουσια ομως ειναι αν η αδιαφορια ειναι η καλυτερη απαντηση οντως..
    Δεν ξερω κ.Cave..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Στα πλαίσια του "δημοσιεύω" ένα θέμα που με απασχολεί, αυτομάτως έχω αναλάβει και την ευθύνη των όσων γράφω.
    Αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων πιστεύει, λέει και γράφει, δε χρειάζεται ούτε εδώ ούτε στη ζωή του διατητές, διαχειριστές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
    Είναι παρα πολύ απλό.
    Ας κάτσει ο καθένας να σκεφτεί γιατί αντιδρά όπως αντιδρά εδώ μέσα.
    Είναι αστείο να ζητάμε να μας οριοθετούν οι άλλοι, αστείο και υποτιμητικό για εμάς τους ίδιους.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Εχθες ξεκινησα να διαβαζω το θεμα της Εμμανουελας,χωρις να την εχω ξαναδιαβασει σε καποιο αλλο.
    Οταν αποφασισα να της απαντησω ειδα τις αλλες απαντησεις και αρχισα να προβληματιζομαι.
    Στην αρχη λυπηθηκα που διαβαζα να της την λενε,μετα λεω "βρε μπας κι εγω δεν εχω καταλαβει,και τα παιδια που παρακολουθουν ξερουν καλυτερα?"
    Η ουσια ομως ειναι αν η αδιαφορια ειναι η καλυτερη απαντηση οντως..
    Δεν ξερω κ.Cave..
    Γεια σου Φωτεινή!
    αναφέρεσαι σε εμένα προσωπικά δλδ; για πιο λόγο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Τι σου συνέβη, κουξου?
    Με αυτά που διαβάζω και νομίζω και λέω και απαντάω και βλέπω... Συγχίστηκα...

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    Στα πλαίσια του "δημοσιεύω" ένα θέμα που με απασχολεί, αυτομάτως έχω αναλάβει και την ευθύνη των όσων γράφω.
    Αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων πιστεύει, λέει και γράφει, δε χρειάζεται ούτε εδώ ούτε στη ζωή του διατητές, διαχειριστές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
    Είναι παρα πολύ απλό.
    Είναι αστείο να ζητάμε να μας οριοθετούν οι άλλοι, αστείο και υποτιμητικό για εμάς τους ίδιους.
    Εσυ τωρα γιατι μπερδεψες την ενδοφορουμιακη ζωη με την real life?Βεβαιως και πρεπει να υπαρχει διαιτητης και διαχειριστης και δεν ειναι καθολου υποτιμητικο και αστειο..!

Banned
    Είναι παρα πολύ απλό.
    κάθε άποψη δεκτή οπότε ας καταθέσω και την άποψη μου ως μέλος.
    Θεωρώ πως από τη στιγμή που στο φόρουμ υπάρχουν κανόνες τότε ναι πρέπει να επεμβαίνει ο διαχειριστής ή κάποιος από τους μοντς. Αν μου έλεγε κάποιος ότι να μπω και να γράψω σε ένα φόρουμ το οποίο δεν είχε κανόνες και ο καθένας θα έκανε ότι ήθελε και θα έβριζε όποιον ήθελε τότε όντως δεν θα είχα κανένα δικαίωμα να παραπονεθώ.
    Το φόρουμ ακυρώνει αυτά που υποτίθεται ότι πρεσβεύει.

Senior Member
    Είναι παρα πολύ απλό.
    Βόιντ, κανένας δεν προσπαθεί να βάλει όρια στον άλλο. Κι αν το κάνει, έχει πρόβλημα. Ο λόγος που ανέβασα το θέμα ήταν για να προτείνω έναν τρόπο αντιμετώπισης σε κάποιους που ενοχλούνται από τον εκτροχιασμό ενός θέματος. Οσοι δεν ενοχλούνται ή το απολαμβάνουν, με γειά τους με χαρά τους. Ολοι έχουν δικαίωμα έκφρασης και αναλαμβάνουν την ευθύνη των όσων λένε...:)

Ο ρόλος της διαχείρησης είναι να τηρούνται κάποιοι αυτονόητοι όροι ομαλής συνύπαρξης....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Γεια σου Φωτεινή!
    αναφέρεσαι σε εμένα προσωπικά δλδ; για πιο λόγο;
    με συγχωρεις αλλα δεν καταλαβα την ερωτηση σου,γλυκεια μου...
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast