Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 101
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    κάθε άποψη δεκτή οπότε ας καταθέσω και την άποψη μου ως μέλος.
    Θεωρώ πως από τη στιγμή που στο φόρουμ υπάρχουν κανόνες τότε ναι πρέπει να επεμβαίνει ο διαχειριστής ή κάποιος από τους μοντς. Αν μου έλεγε κάποιος ότι να μπω και να γράψω σε ένα φόρουμ το οποίο δεν είχε κανόνες και ο καθένας θα έκανε ότι ήθελε και θα έβριζε όποιον ήθελε τότε όντως δεν θα είχα κανένα δικαίωμα να παραπονεθώ.
    Το φόρουμ ακυρώνει αυτά που υποτίθεται ότι πρεσβεύει.
    Εμμανουέλα, όποιος πιστεύει οτι θίγεται απευθύνεται στους διαχειριστές και καλά κάνει, εκείνοι όμως θα κρίνουν τελικά αν χρειάζεται να παρέμβουν.

Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Εχθες ξεκινησα να διαβαζω το θεμα της Εμμανουελας,χωρις να την εχω ξαναδιαβασει σε καποιο αλλο.
    Οταν αποφασισα να της απαντησω ειδα τις αλλες απαντησεις και αρχισα να προβληματιζομαι.
    Στην αρχη λυπηθηκα που διαβαζα να της την λενε,μετα λεω "βρε μπας κι εγω δεν εχω καταλαβει,και τα παιδια που παρακολουθουν ξερουν καλυτερα?"
    Η ουσια ομως ειναι αν η αδιαφορια ειναι η καλυτερη απαντηση οντως..
    Δεν ξερω κ.Cave..
    ρωτάω για ποιο λόγο θεωρείς πως εγώ και τα θέματα μου έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα που άνοιξε ο nick cave;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Με αυτά που διαβάζω και νομίζω και λέω και απαντάω και βλέπω... Συγχίστηκα...
    μα γιατί; δεν χρειάζεται πουλάκι μου! όλα για μας είναι και μακριά από μας να είναι! λίγα έχουμε στο κεφάλι μας σαν λαός γενικότερα!
    ας μην βάζουμε κι άλλα, κρίμα! κι όπου κολλάει και το ευγενές χιούμορ καλύτερα ακόμα!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    κάθε άποψη δεκτή οπότε ας καταθέσω και την άποψη μου ως μέλος.
    Θεωρώ πως από τη στιγμή που στο φόρουμ υπάρχουν κανόνες τότε ναι πρέπει να επεμβαίνει ο διαχειριστής ή κάποιος από τους μοντς. Αν μου έλεγε κάποιος ότι να μπω και να γράψω σε ένα φόρουμ το οποίο δεν είχε κανόνες και ο καθένας θα έκανε ότι ήθελε και θα έβριζε όποιον ήθελε τότε όντως δεν θα είχα κανένα δικαίωμα να παραπονεθώ.
    Το φόρουμ ακυρώνει αυτά που υποτίθεται ότι πρεσβεύει.
    λάθος το εξέλαβες Εμμανουέλα.
    Εννοώ, ότι όταν γράφουμε, αναλαμβάνουμε και την ευθύνη των όσων γράφουμε.
    ποιος είπε ότι η διαχείριση σε ένα φόρουμ αναλαμβάνει να καλύψει τα κενά του καθενός..
    Δηλαδή εάν εγώ φεριπείν γράφω με τρόπο τέτοιο που να προκαλώ ένα πανδαιμόνιο διαδικτυακό και προφανώς εγείρω και αντίστοιχες αντιδράσεις, τόσο επιθετικές και απωθητικές όσο και ο τρόπος που γράφω, αυτό τι σημαίνει;
    θα πρέπει να έρθει ο από μηχανής θεός να με προστατεύσει από τα βέλη των υπολοίπων;
    αφού εγώ εξέθεσα τον εαυτό μου.
    Εάν λοιπόν μια διαχείριση αποτελεί τον λεγόμενο "κριτή"..τότε θα κρίνει και τις δύο μεριές.
    Ως γνωστόν όπου δράση βλέπε αντίδραση.Προσωπικά, έτσι λειτουργώ παντού.. Θα αρχίσω λοιπόν να αραδιάζω μπούρδες και να λέω ό,τι μου καπνίσει και θα έχω την απαίτηση να με σεβαστούν οι υπόλοιποι σε ένα φόρουμ ανωνυμίας;;;
    Απλώς εδώ είμαστε όσο μας παίρνει, γι'αυτό λειτουργούμε και όπως λειτουργούμε και εισπράττουμε φυσικά και τις ανάλογες αντιδράσεις. και μας παίρνει πάρα πολύ, από ό,τι φαίνεται...
    Μεγάλη μαγκιά δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο. Να είσαι πίσω από την οθονίτσα, τσούκου τσούκου και να βγάζεις το άχτι σου.
    Ενιγουει. Ο καθείς υπεύθυνος για αυτα που λέει.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    ρωτάω για ποιο λόγο θεωρείς πως εγώ και τα θέματα μου έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα που άνοιξε ο nick cave;
    αυτη ειναι η προσωπικη μ εκτιμηση.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Ναι void έτσι όπως το θέτεις και το διευκρινίζεις έχειςένα δικιο. Θα πρεπε να χουμε την ευθύνη όσων λέμε και παραθέτουμε. Όταν θα μπω και θα αραδιάζω μπουρδες όπως χαρακτηριστικά γράφεις, ειναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν συνέπειες και κάποιοι θα αντιδράσουν.
    Φυσικά αυτό μπορεί να συμβεί και χωρις να αραδιάσω μπουρδες. Να γράψω όμορφα την θέση μου ή το σχόλιο μου για ενα θέμα και καποιος ν' αντιδράσει έντονα επειδή είναι αντιθετος με την οπτική μου.
    Και στις δυο περιπτώσεις το πως θ' αντιδράσουμε όμως δεν ειναι σημαντικο?
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    λάθος το εξέλαβες Εμμανουέλα.
    Εννοώ, ότι όταν γράφουμε, αναλαμβάνουμε και την ευθύνη των όσων γράφουμε.
    ποιος είπε ότι η διαχείριση σε ένα φόρουμ αναλαμβάνει να καλύψει τα κενά του καθενός..
    Δηλαδή εάν εγώ φεριπείν γράφω με τρόπο τέτοιο που να προκαλώ ένα πανδαιμόνιο διαδικτυακό και προφανώς εγείρω και αντίστοιχες αντιδράσεις, τόσο επιθετικές και απωθητικές όσο και ο τρόπος που γράφω, αυτό τι σημαίνει;
    θα πρέπει να έρθει ο από μηχανής θεός να με προστατεύσει από τα βέλη των υπολοίπων;
    αφού εγώ εξέθεσα τον εαυτό μου.
    Εάν λοιπόν μια διαχείριση αποτελεί τον λεγόμενο "κριτή"..τότε θα κρίνει και τις δύο μεριές.
    Ως γνωστόν όπου δράση βλέπε αντίδραση.Προσωπικά, έτσι λειτουργώ παντού.. Θα αρχίσω λοιπόν να αραδιάζω μπούρδες και να λέω ό,τι μου καπνίσει και θα έχω την απαίτηση να με σεβαστούν οι υπόλοιποι σε ένα φόρουμ ανωνυμίας;;;
    Απλώς εδώ είμαστε όσο μας παίρνει, γι'αυτό λειτουργούμε και όπως λειτουργούμε και εισπράττουμε φυσικά και τις ανάλογες αντιδράσεις. και μας παίρνει πάρα πολύ, από ό,τι φαίνεται...
    Μεγάλη μαγκιά δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο. Να είσαι πίσω από την οθονίτσα, τσούκου τσούκου και να βγάζεις το άχτι σου.
    Ενιγουει. Ο καθείς υπεύθυνος για αυτα που λέει.
    εστω λοιπον οτι εγω εκτεθηκα,εκφραζομαι ακυρα,δημιουργω αντιπαθειες κτλ...
    μαλλον νιωθω messed up...
    η φωνη της λογικης λεει αυτο που λες void,και εχει βαση.."Συνελθε και ανελαβε την ευθυνη των οσων λες και κανεις",ομως εγω ειμαι χαλια ψυχολογικα και η σκεψη μου μπερδεμενη...
    Μου κακοφαινεται να πεσει ο οχλος να με φαει...
    (αν ειμαι τρολ γελαω μεχρι δακρυων)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    αυτη ειναι η προσωπικη μ εκτιμηση.
    γτ δεν το τεκμηριώνεις τότε;

Banned
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Ναι void έτσι όπως το θέτεις και το διευκρινίζεις έχειςένα δικιο. Θα πρεπε να χουμε την ευθύνη όσων λέμε και παραθέτουμε. Όταν θα μπω και θα αραδιάζω μπουρδες όπως χαρακτηριστικά γράφεις, ειναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν συνέπειες και κάποιοι θα αντιδράσουν.
    Φυσικά αυτό μπορεί να συμβεί και χωρις να αραδιάσω μπουρδες. Να γράψω όμορφα την θέση μου ή το σχόλιο μου για ενα θέμα και καποιος ν' αντιδράσει έντονα επειδή είναι αντιθετος με την οπτική μου.
    ακριβώς συμφωνώ και εδώ...από προσωπική πείρα αυτό ακριβώς που λες μου συνέβει:''Φυσικά αυτό μπορεί να συμβεί και χωρις να αραδιάσω μπουρδες. Να γράψω όμορφα την θέση μου ή το σχόλιο μου για ενα θέμα και καποιος ν' αντιδράσει έντονα επειδή είναι αντιθετος με την οπτική μου.''

Banned
    'Η καποιος να παρερμηνευει την διαθεση μου...Συμπληρωνω.

Senior Member
    ακριβώς συμφωνώ και εδώ...από προσωπική πείρα αυτό ακριβώς που λες μου συνέβει:''Φυσικά αυτό μπορεί να συμβεί και χωρις να αραδιάσω μπουρδες. Να γράψω όμορφα την θέση μου ή το σχόλιο μου για ενα θέμα και καποιος ν' αντιδράσει έντονα επειδή είναι αντιθετος με την οπτική μου.''
    Αν και συμφωνώ με την τοποθέτηση της Φρύνης όμως,
    όχι Εμμανουέλα δεν είναι ακριβώς έτσι. Όταν πρωτομπαίνεις στο φόρουμ επιμένεις και ζητάς ειδικό, απαξιώνοντας έμμεσα τις απόψεις των μελών που έσπευσαν να βοηθήσουν!
    Γιατί παραμένεις άραγε, αφού δεν ασχολήθηκε καθόλου, μαζί σου δημόσια κάποιος ειδικός; Γιατί αφού δεν πήρες τις απαντήσεις που ήθελες συνεχίζεις ν' ανοίγεις θέματα;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Έτσι, μνημονιο συμβαίνει και αυτο οποτε σ' αυτήν την περίπτωση σου δίνεται την ευκαιρία να το σώσεις, παντα έχουμε ευκαιρίες.

Όπως συμβαινει να μην έχουμε συναισθηση του τι λέμε , το πως αντιδράμε, να μην αντιλαμβανομαστε τις προθέσεις του άλλου σ' ενα συνεχόμενο και να συνεχίζουμε στον ίδιο σκοπο...
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Banned
    Έτσι, μνημονιο συμβαίνει και αυτο οποτε σ' αυτήν την περίπτωση σου δίνεται την ευκαιρία να το σώσεις, παντα έχουμε ευκαιρίες.

Όπως συμβαινει να μην έχουμε συναισθηση του τι λέμε , το πως αντιδράμε, να μην αντιλαμβανομαστε τις προθέσεις του άλλου σ' ενα συνεχόμενο και να συνεχίζουμε στον ίδιο σκοπο...
    Οταν πεφτουν να σε φανε δεν εχεις περιθωριο οχι να το σωσεις,απλα να διορθωσεις τις λαθος εντυπωσεις..Αν ο αρχηγος της παρεας πει οτι το μνημονιο ειναι επιθετικο θα ερθουν οι αυλικοι και θα το φανε..Μπορει να σου φαινεται αστειο και γραφικο ομως ειναι κατι που συμβαινει :)

Banned
    Eν ολιγοις καποιες φορες δημιουργουνται εντυπωσεις εσκεμμενα..

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αν και συμφωνώ με την τοποθέτηση της Φρύνης όμως,
    όχι Εμμανουέλα δεν είναι ακριβώς έτσι. Όταν πρωτομπαίνεις στο φόρουμ επιμένεις και ζητάς ειδικό, απαξιώνοντας έμμεσα τις απόψεις των μελών που έσπευσαν να βοηθήσουν!
    Γιατί παραμένεις άραγε, αφού δεν ασχολήθηκε μαζί σου δημόσια κάποιος ειδικός; Γιατί αφού δεν πήρες τις απαντήσεις που ήθελες συνεχίζεις ν' ανοίγεις θέματα;
    ας πούμε άτομα όπως η Horribell κι ο angelos προσπαθούν πραγματικά να με βοηθησουν και να με κάνουν να αισθανθώ καλύτερα, όπως και άλλα μέλη που μου έχουν πει τη γνώμη τους χωρίς να με ειρωνευτούν και να με βρισουν. Ακόμα ένα παιδί μέσω πμ μου λέει τη γνώμη του χωρίς να θέλει να γράψει στο φορουμ.
    Και δεν απαξίωσα κανέναν απλά αρχικά όταν πρωτογράφτηκα νόμιζα πως υπάρχουν και ορισμένοι ειδικοί εδώ μέσα που συμβουλεύουν
    Last edited by Εμμανουέλα1; 16-10-2012 at 16:34.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast