Απιστία και περιθώριο συγχώρεσης
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Junior Member

Απιστία και περιθώριο συγχώρεσης

Γεια σας
    Νέος στο Φορουμ και θα ξεκινησω κατευθείαν με το προβλημα μου !
    Εναμιση μηνα τωρα εχω πιάσει την γυναικα μου να στελνει μηνυματα και να συνομιλη με αντρα συναδελφο της , επειδη την στιγμη της φασης της ανακαλυψης είμουνα τοσο αναστατωμενος που ουτε το τη εγραφε μπορεσα να προσεξω τη γραφανε τα μηνυματα , σε απαντηση της γυναικας μου ηταν οτι εχει προβληματα αυτος με την γυναικα του και της μιλα κλπ για βοηθεια κλπ.
    Φυσικα η απαντηση δεν με ικανοποιησε καθολου ουτε με καθυσηχασε αντιθετως με αναψαν τα λαμπακια και εδρασα αμεσα ωστε να ανακαλυψω την αληθεια που προσπαθει να κρυψει.
    Ετσι εγκατεστησα προγραμμα στον υπολογιστη και στο κινητο , τα αποτελεσματα ηταν εντυπωσιακα όσο και τρομακτικα για μενα.
    Ανακαλυψα λοιπον οτι καταρχην η σχεση που παει να δημιουργηθει ειναι στην αρχη της εφοσον σε πραγματικο χρονο μπορουσα να δω και να διαβασω τα παντα .
    Ολο αυτο το διαστημα προσπαθουσα να ημουν νηφαλιος και ηρεμος απο μεσα μου ομως εβραζα απο θυμο .
    Οταν μαζεψα καποια στοιχεια και βλεποντας οτι απο το πρωτο σοκ δεν χαμπαριασε και νομισε οτι με παραμυθιασε της τα παρουσιαζω και της ζητω να σταματηση οτι παει να αρχισει μου ειπε οτι ηταν λαθος κλπ και οτι θα φτιαξουν τα πραγματα.
    ενας μηνας μετα ακριβως της πρωτης παρουσιασης των στοιχειων συνεχιζοταν η συλλογη πληροφοριων .
    Βεβαια τα στοιχεια ερχοταν καθε μερα και τρελενωμουν μαλιστα καποια στοιχεια μου δειχναν και τοπους που πηγενε ενω θα επρεπε να ηταν αλλου πηγενε αλλου.
    Οταν πια φτανουμε στην δευτερη φορα παρουσιασεις των στοιχειων και ρωτωντας αν εχουν ολοκληρωσει κλπ ηταν καθετη χτυπιωταν οτι τιποτα δεν εχει γινει μεταξυ τους κλπ.
    Δεν παραδεχετε οτι εχει παει στα μερη που της ελεγα δεν πιεσα την κατασταση γιατι δεν θελησα να ανακαλυψω την πηγη πληροφορησεις μου .
    Επειδη την γυναικα μου την αγαπω και εχουμε μια κορουλα που την υπεραγαπουμε δεν μπορω να φανταστω να χωρισουμε και μεχρι τωρα την εχω συγχωρεση .
    Ειμαι 40 ετων και ετσι φαση απιστιας κλπ απο γυναικα τουλαχιστον πρωτη μου φορα βιώνω (η εστω πρωτη φορα το μαθενω δεν εχω μαθει η γινει με προηγουμενες σχεσεις και γνωριμιες που ειχα στην ζωη μου) και μπορω να πω με εχει πληγωσει αφανταστα .
    Γιατι μια γυναικα ενω λεει οτι αγαπαει και δεν θελει να χαλασει οτιδηποτε κανει κρυφα και με τετοια μενος αυτα που κανει και δεν λογαριαζει τιποτα?
    Η γυναικα μου ειναι 35 και χαρακτηρας ησυχων ποταμων ποτε δεν θα φανταζομουν οτι μπορει να κανει ποτε σχεση εξωσυζηγικη.
    Εχω πεσει απο τα συννεφα σκεφτομε να παω επισης πρωτη φορα στην ζωη μου σε ψυχολογο για να περασω αυτην την φαση γιατι εχω πιασει τον ευατό μου να μην γελα οπως πριν και να ειμαι πολυ σκεφτικος.
    Τι προτεινετε αξιζει τελικα μια ευκαιρια και ποσο σε μια αναλογη δικια σας περιπτωση έχουν επιτύχη ετσι συγχερεσεις και δεν φτασατε στα ακρα .
    Θα ει8ελα την γνωμη σας και της συμβουλες απο τα μελη που εχουν κατι σοβαρο να που και να καταθεσουν.

Φιλικα

Γιωργος

Senior Member
    Quote Originally Posted by geocy View Post
    Ετσι εγκατεστησα προγραμμα στον υπολογιστη και στο κινητο , τα αποτελεσματα ηταν εντυπωσιακα όσο και τρομακτικα για μενα.
    Κερατο σε live streaming... μαλιστα.

Με αυτα που κανεις ισως την απομακρυνεις ακομα περισσοτερο και την οδηγησεις στην αγκαλια του αλλου. Εγω τουλαχιστον ετσι θα αντιδρουσα. Τωρα οι γυναικες που μπορουν να ψυχανεμιστουν περισσοτερα, θα σου πουν την αποψη τους. Ελπιζω να μην χαλασει ο γαμος σου, αλλα αν τελικα χαλασει θα εχεις και συ τις ευθυνες σου, οχι μονον εκεινη.

Senior Member
    Επικεντρώνεσαι στο σύμπτωμα και όχι στην αιτία. Αν η σύντροφός σου αναζητά αλλού διεξόδους, γιά κάποιο λόγο το κάνει. Μπορεί να χρειάζεται κάποιον να μιλήσει, μπορεί να ψάχνει συναισθηματική κάλυψη, να γεμίσει τα κενά της ερωτικής σας ζωής...

Μην ενεργείς υπό το καθεστώς πανικού. Πήγαινε κάπου ήσυχα με τη γυναίκα σου και ξεκίνα μιά συζήτηση εφ' όλης της ύλης, χωρίς υστερία και κατηγορίες.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    εμενα μουρθε στο μυαλο η παροιμια τα σιγανα ποταμια να φοβασαι :p

Banned
    geocy, η όλη διαδικασία της παρακολούθησης στην οποία έχεις εμπλακεί δεν πρόκειται να σας φέρει πιο κοντά, αν αυτό είναι το ζητούμενο σου. Μπορεί να μη σου αρέσει αυτό που συμβαίνει, γιατί νιώθεις ότι σε θίγει και γιατί φοβάσαι πού θα φτάσει, αλλά κι αυτό που κάνεις εσύ είναι εξίσου λάθος. Αυτή η πλήρης παραβίαση της ιδιωτικότητας της γυναίκας σου, μπορεί να σε κρατά 'ενήμερο' για κάποιες κινήσεις (χωρίς όμως να έχεις την πλήρη εικόνα), μπορεί αν το καταλάβει να εξοργιστεί ή να νιώσει ένοχη, αλλά δεν βοηθά πουθενά - αντίθετα, σας απομακρύνει. Δεν έχει νόημα έχει να παραμένεις θεατής στο όλο έργο, αν ο στόχος σου είναι να μείνετε μαζί με τη γυναίκα σου. Βγες από το τριπάκι της παρακολούθησης και χρησιμοποίησε το χρόνο και την ενέργεια που καταναλώνεις σε αυτό, για να έρθετε πιο κοντά, να μιλήσετε, να περάσετε όμορφα, να δεις τι ανάγκες μπορεί να υπάρχουν, τι επιθυμίες, πώς μπορείτε να είστε καλύτερα μαζί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by geocy View Post
    .....
    Οταν πια φτανουμε στην δευτερη φορα παρουσιασεις των στοιχειων και ρωτωντας αν εχουν ολοκληρωσει κλπ ηταν καθετη χτυπιωταν οτι τιποτα δεν εχει γινει μεταξυ τους κλπ.
    Δεν παραδεχετε οτι εχει παει στα μερη που της ελεγα δεν πιεσα την κατασταση γιατι δεν θελησα να ανακαλυψω την πηγη πληροφορησεις μου .
    Επειδη την γυναικα μου την αγαπω και εχουμε μια κορουλα που την υπεραγαπουμε δεν μπορω να φανταστω να χωρισουμε και μεχρι τωρα την εχω συγχωρεση .
    Ειμαι 40 ετων και ετσι φαση απιστιας κλπ απο γυναικα τουλαχιστον πρωτη μου φορα βιώνω (η εστω πρωτη φορα το μαθενω δεν εχω μαθει η γινει με προηγουμενες σχεσεις και γνωριμιες που ειχα στην ζωη μου) και μπορω να πω με εχει πληγωσει αφανταστα .
    Γιατι μια γυναικα ενω λεει οτι αγαπαει και δεν θελει να χαλασει οτιδηποτε κανει κρυφα και με τετοια μενος αυτα που κανει και δεν λογαριαζει τιποτα?
    Η γυναικα μου ειναι 35 και χαρακτηρας ησυχων ποταμων ποτε δεν θα φανταζομουν οτι μπορει να κανει ποτε σχεση εξωσυζηγικη.
    Εχω πεσει απο τα συννεφα σκεφτομε να παω επισης πρωτη φορα στην ζωη μου σε ψυχολογο για να περασω αυτην την φαση γιατι εχω πιασει τον ευατό μου να μην γελα οπως πριν και να ειμαι πολυ σκεφτικος.
    Τι προτεινετε αξιζει τελικα μια ευκαιρια και ποσο σε μια αναλογη δικια σας περιπτωση έχουν επιτύχη ετσι συγχερεσεις και δεν φτασατε στα ακρα .
    Θα ει8ελα την γνωμη σας και της συμβουλες απο τα μελη που εχουν κατι σοβαρο να που και να καταθεσουν.

Φιλικα

Γιωργος
    γιωργο,
    ευκαιρια ηδη της εδωσες και συνεχισε το δουλεμα. αν ηταν κατι ασημαντο και ηταν ερωτευμενη μαζι σου, θα το ειχε παρατησει επιτοπου και θα ηταν κολλημενη επανω σου.
    εφοσον το συνεχισε, ποσες ευκαιριες σκεφτεσαι να της δωσεις?
    προσωπικα θα χωριζα αμεσως.
    αν ομως σκεφτεσαι να μεινεις σε εναν λευκο γαμο για να μεγαλωσετε μαζι το παιδι, τι να πω.. κανε κι εσυ τα ιδια και μην ασχολεισαι με τις απιστιες της

...γιώργο, αυτό με την παρακολούθηση και που της λες "σταμάτα το" λες και έτρωγε τα νυχια της και σου υποσχέθηκε πως θα το κόψει, ήταν όλα τα λεφτά.
    Καταλαβαίνω ότι έχεις μπερδευτεί/φοβηθει/πανικοβληθεί και κάνεις την μια πατάτα μετά την άλλη, αλλά θα σου πρότεινα να σταματήσεις τις σπασμωδικές κινήσεις και να το αντιμετωπίσεις πιο ώριμα και έξυπνα το όλο σκηνικό.
    Υπάρχουν δυο μέρη σε αυτή την ιστορία.
    Στο πρώτο πρέπει να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τη γυναίκα σου για το ποιες ελλείψεις και ποια παράπονα την έκαναν να κοιτάξει παραπέρα. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να σε απατήσει. Μπορεί να παλευε πολύ καιρό μέσα της και έξω της ώσπου δεν είδε καμιά αλλαγή και τα παράτησε.
    Εχεις σκεφτεί κάτι γι αυτό?
    Επίσης να ξέρεις πως όσο αντιδράς με παρακολουθήσεις καβγάδες και τέτοιου είδους ανώριμες και ανώφελες τακτικές, πρώτα πέφτες στα μάτια της και μετά τη σπρώχνεις ακόμη πιο κοντά στον τύπο που έχει ξεκινήσει το θέμα.

κυρίως από βαρεμάρα ίσως και έλλειψη σεξ, δεν είναι οτι δεν σε αγαπά αλλά πολύ πιθανόν να την μην εξιτάρεις πια ερωτικά και να ψάχνει αλλού για διασκέδαση. Οι γυναίκες έχουμε ανάγκη από το φλερτ, οι σύζυγοι με όλα τα βάρη της καθημερινότητας το ξεχνούν και αυτό ωθεί τις γυναίκες σε κάποια φάση σε αναζήτηση διασκέδασης.
    Τώρα όλο αυτό μπορεί να είναι ένα φλερτ αθώο για να διασκεδάσει την πλήξη της, αλλά αν αυτοί οι άνθρωποι ταιριάξουν στη συνέχεια μπορεί και να εξελιχθεί σε μία σοβαρή σχέση, παράλληλη με το δικό σας γάμο. Αν τον ερωτευτεί έχεις πρόβλημα, μπορεί όχι τόσο πολύ τώρα αλλά σε λίγο...

Όταν την φέρνεις προ των ευθυνών της μπορεί και αυτή να σκέφτεται το γάμο σας, την ασφάλεια που της παρέχει, το παιδί και εφόσον από την άλλη μεριά είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, άρα ανέτοιμη να κάνει την μετάβαση, δεν μπορεί να ρισκάρει μία αντίδραση από δικής σου μεριάς σου και να τινάξει όλα στον αέρα για το τίποτα. Είναι λογικό λοιπόν να αγαπάει εδώ, να αναζητάει το φλερτ αλλού. Εφόσον βάζει σε προτεραιότητα το γάμο σας - γιατί αν έβαζε τη σχέση της με τον άλλον, θα το είχες μάθει από την ίδια, αυτό είναι καθησυχαστικό στοιχείο, οτι μπορεί ναι μεν να της αρέσει, αλλά δεν θα ρισκάρει εσάς.

Εσύ από τη μεριά σου, άποψη μου δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να τη διεκδικήσεις...ω ναι...και πάλι...σαν τον παλιό καλό καιρό...αν απλά της λείπει το στοιχείο του φλερτ, θα κόψει με τον άλλο γιατί θα το βρει σε σένα και πάλι, αν δεν ανταποκρίνεται αυτό μπορεί να είναι ένδειξη οτι το έχεις χάσει το παιχνίδι, εκτός και αν πάει κάτι στραβά με τον άλλο.

Εμένα δεν μου αρέσει η αντίληψη του "συγχωρώ". Αν ο άντρας μου απατάει, με απατάει, εγώ θα κάνω την προσπάθεια μου σαν άτομο και αν είναι να τον χάσω, θα τον χάσω. Αλλά να τον συγχωρέσω γιατί; με έδειρε ή με λήστεψε; ή με πέταξε στον κάδο των απορριμάτων; ο σεβασμός μας απέναντι σε κάποιον δεν έχει να κάνει με τον έρωτα. Δεν είναι επιλήψιμο στοιχείο ο έρωτας. Δεν είναι έγκλημα να το συγχωρέσεις, ούτε οι ανάγκες μας είναι έγκλημα...έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Μπορεί να σου λέει ψέμματα αλλά δες το οτι ακόμα προστατεύει το γάμο σας. Γιατί αν σου έλεγε την αλήθεια σε τι θέση θα σε έβαζε και σένα και εκείνη;

Πρόταση μου δες το διαφορετικά, ξεκίνα από τον εαυτό σου, να νιώσεις καλά, να έχεις ενδιαφέροντα, να είσαι ολοκληρωμένος και στο σύνολο σου ανεξάρτητος. Άσε κάτω το μηχάνημα παρακολούθησης, παρτην να την πας μία βόλτα, να της κινήσεις το ενδιαφέρον με νέες δραστηριότητες που εσένα σε φτιάχνουν ψυχολογικά, σε ανεβάζουν και αν θέλει να έρθει, θα έρθει...αν δεν θέλει, θα έρθει η ώρα της να πάει στο καλό.

Με το ζόρι και τις "δήθεν" συγχωρέσεις δεν γίνεται τίποτα.

Senior Member
    Φριχτό συναίσθημα, το έχω ζήσει... πόσο μάλλον οταν έχεις κ παιδάκι. Αν δεν είχα παιδί θα την έστελνα πακέτο, τώρα με το παιδί σφίγγει η κατάσταση, για μένα το να την κυνηγάς κ να αγχώνεσαι κάνεις κακό στον εαυτό σου, άστην κ ότι θέλει άς κάνει

Junior Member
    Καλημερα!!
    Παιδιά σας ευχαριστω για της απαντησεις σας θα απαντησω εκτενεστερα το βραδακι
    Καλη συνεχεια
    Γιωργος

Senior Member
    Quote Originally Posted by kami View Post
    κυρίως από βαρεμάρα ίσως και έλλειψη σεξ, δεν είναι οτι δεν σε αγαπά αλλά πολύ πιθανόν να την μην εξιτάρεις πια ερωτικά και να ψάχνει αλλού για διασκέδαση. Οι γυναίκες έχουμε ανάγκη από το φλερτ, οι σύζυγοι με όλα τα βάρη της καθημερινότητας το ξεχνούν και αυτό ωθεί τις γυναίκες σε κάποια φάση σε αναζήτηση διασκέδασης.
    Τώρα όλο αυτό μπορεί να είναι ένα φλερτ αθώο για να διασκεδάσει την πλήξη της, αλλά αν αυτοί οι άνθρωποι ταιριάξουν στη συνέχεια μπορεί και να εξελιχθεί σε μία σοβαρή σχέση, παράλληλη με το δικό σας γάμο. Αν τον ερωτευτεί έχεις πρόβλημα, μπορεί όχι τόσο πολύ τώρα αλλά σε λίγο...

Όταν την φέρνεις προ των ευθυνών της μπορεί και αυτή να σκέφτεται το γάμο σας, την ασφάλεια που της παρέχει, το παιδί και εφόσον από την άλλη μεριά είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, άρα ανέτοιμη να κάνει την μετάβαση, δεν μπορεί να ρισκάρει μία αντίδραση από δικής σου μεριάς σου και να τινάξει όλα στον αέρα για το τίποτα. Είναι λογικό λοιπόν να αγαπάει εδώ, να αναζητάει το φλερτ αλλού. Εφόσον βάζει σε προτεραιότητα το γάμο σας - γιατί αν έβαζε τη σχέση της με τον άλλον, θα το είχες μάθει από την ίδια, αυτό είναι καθησυχαστικό στοιχείο, οτι μπορεί ναι μεν να της αρέσει, αλλά δεν θα ρισκάρει εσάς.

Εσύ από τη μεριά σου, άποψη μου δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να τη διεκδικήσεις...ω ναι...και πάλι...σαν τον παλιό καλό καιρό...αν απλά της λείπει το στοιχείο του φλερτ, θα κόψει με τον άλλο γιατί θα το βρει σε σένα και πάλι, αν δεν ανταποκρίνεται αυτό μπορεί να είναι ένδειξη οτι το έχεις χάσει το παιχνίδι, εκτός και αν πάει κάτι στραβά με τον άλλο.

Εμένα δεν μου αρέσει η αντίληψη του "συγχωρώ". Αν ο άντρας μου απατάει, με απατάει, εγώ θα κάνω την προσπάθεια μου σαν άτομο και αν είναι να τον χάσω, θα τον χάσω. Αλλά να τον συγχωρέσω γιατί; με έδειρε ή με λήστεψε; ή με πέταξε στον κάδο των απορριμάτων; ο σεβασμός μας απέναντι σε κάποιον δεν έχει να κάνει με τον έρωτα. Δεν είναι επιλήψιμο στοιχείο ο έρωτας. Δεν είναι έγκλημα να το συγχωρέσεις, ούτε οι ανάγκες μας είναι έγκλημα...έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Μπορεί να σου λέει ψέμματα αλλά δες το οτι ακόμα προστατεύει το γάμο σας. Γιατί αν σου έλεγε την αλήθεια σε τι θέση θα σε έβαζε και σένα και εκείνη;

Πρόταση μου δες το διαφορετικά, ξεκίνα από τον εαυτό σου, να νιώσεις καλά, να έχεις ενδιαφέροντα, να είσαι ολοκληρωμένος και στο σύνολο σου ανεξάρτητος. Άσε κάτω το μηχάνημα παρακολούθησης, παρτην να την πας μία βόλτα, να της κινήσεις το ενδιαφέρον με νέες δραστηριότητες που εσένα σε φτιάχνουν ψυχολογικά, σε ανεβάζουν και αν θέλει να έρθει, θα έρθει...αν δεν θέλει, θα έρθει η ώρα της να πάει στο καλό.

Με το ζόρι και τις "δήθεν" συγχωρέσεις δεν γίνεται τίποτα.
    Συμφωνώ απόλυτα. Αν την αγαπάς και την θέλεις πίσω, πάλεψε το χωρίς υστερίες και παρακολουθήσεις. Πλησίασε την με ανοιχτο το μυαλο και την καρδιά σου. Ψάξε τα πως και τα γιατί και μοιράσου τα μαζί της. Βοηθησε την όσο και να σε πονάει, για να στηρίξετε και οι δυο μαζί τον γάμο σας.
    Η σχέση-γάμος δεν είναι μια ευθεία χωρίς παρακάμψεις.
    Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να δεχτεις ότι συμβαίνει, κανένας δεν σε υποχρεώνει να μεινεις στον γάμο σου. Ουσιαστικά μην σέρνεις καταστάσεις, πληγώνουν πάρα πολυ. Άμεσες , δυνατές, αποφασιστικές λύσεις.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιωργο,
    ευκαιρια ηδη της εδωσες και συνεχισε το δουλεμα. αν ηταν κατι ασημαντο και ηταν ερωτευμενη μαζι σου, θα το ειχε παρατησει επιτοπου και θα ηταν κολλημενη επανω σου.
    εφοσον το συνεχισε, ποσες ευκαιριες σκεφτεσαι να της δωσεις?
    προσωπικα θα χωριζα αμεσως.
    αν ομως σκεφτεσαι να μεινεις σε εναν λευκο γαμο για να μεγαλωσετε μαζι το παιδι, τι να πω.. κανε κι εσυ τα ιδια και μην ασχολεισαι με τις απιστιες της
    Συμφωνώ απόλυτα. Για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα σε μία σχέση είναι ο σεβασμός του άλλου και η ειλικρίνεια.
    Αν χαθεί αυτό (ή αν δεν υπάρχει εξαρχής), τίποτα δεν σώζεται.
    Το να σε κοροϊδεύει ο άλλος ξεκάθαρα, ενώ ήδη έχεις αποδείξεις και όχι απλά υπόνοιες ή ενδείξεις, είναι κατά τη γνώμη μου χειρότερο από την όποια απιστία. Πρόκειται για θράσος, ανεντιμότητα και απόλυτη έλλειψη σεβασμού.
    Και ο μόνος λόγος που κάποιος λέει ψέματα είναι για να σώσει το τομάρι του και όχι για να μη χαλάσει την σχέση ή τον γάμο του ή την καρδιά του συντρόφου του. Τα υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες.
    Αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη σχέση μας οφείλουμε να το συζητήσουμε και όχι στην πρώτη ευκαιρία να βρούμε άλλη αγκαλιά για να παρηγορηθούμε.

Senior Member
    Καμενο χαρτι η γυναικα,παρα την να βρεις την αξιοπρεπεια σου και την υγεια σου.
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

καλησπερα η kami σου τα ειπε ολα!!!
    δραστηριοποιησου καν' την να καταλαβει οτι δεν εισαι ο σιγουρος στη σχεση, γιατι μεχρι τωρα αυτη ξερει οτι εσυ παρολου που εχεις αντιληφθει τι γινετε δεν την απορυπτεις επομενως εκεινη θα συνεχισει να βολευετε με τη δικη σου σταση και θα εχει και εσενα και εκεινον σε οποια κατασταση και αν θελει να τον εχει..
    συνηθως οταν το μυαλο μιας γυναικας περιστρεφετε γυρω απο εναν αλλο αντρα δεν ξαναγυρναει στο γαμο της..
    οσο ειναι ερχη της κρισης ακομα μιληστε να καταλαβετε και οι δυο γιατι φτασατε σε αυτο το σημειο..
    εσυ βγες απο τη ρουτινα του γαμου σας και γινε ξανα αυτος που ησουν οταν σε γνωρισε και σε ερωτευτηκε, μην αφηνεις τον εαυτο σου παιξε με τη ζωη χαμογελασε ζησε μη ρουτινιαζεις..
    το οτι κανατε ενα παιδακι δεν σημαινει οτι οφειλει να ειναι μονο μανα, θελει να νοιωθει γυναικα και μαλιστα ποθητη, και εφοσον δεν το εισπρατει αυτο απο σενα ετυχε στο χωρο της δουλειας της να της να ενδιαφερθει καποιος αλλος και να νοιωσει ξανα οτι ειναι ζωντανη..
    μπορει να μην καταληξει σε ερωτα αυτο που αισθανετε αλλα αν το αφησει να εξεληχθει ισως και να το ζησει!!
    καντε πραγματα μαζι που κανατε και στην αρχη, φλερταρε την με πολυ εξυπνο τροπο, να νοιωσει οτι εισαι αντρας οτι τη διεκδηκεις οχι απο καποιον αλλο αλλα οτι τη θελεις για σενα
    καντην να νοιωθει μοναδικη αλλα χωρις φαμφαρες, με ουσια!!

Junior Member
    Καλησπερα σε όλους !!
    Πραγματικα σας Ευχαριστώ όλους και τον καθενα ξεχωριστα για της απαντησεις σας.
    Στο διαστημα που μεσολαβησε απο το πρωτο μηνυμα μου ειναι οτι τελικα πηγα σε ψυχολογο , (ολα πρωτογνωρα για μενα) αλλα νιωθο ακριβως την αναγκη για βοηθεια να ξεπερασω αυτην την δυσκολη στιγμη για μενα.
    Θα ακολουθησουν και αλλες επισκεψεις .
    Εχετε πολυ πολυ δικαιο σε αθτο που λετε οτι η καθημερινοτητα και το ρουτινιασμα ειναι το φαρμακι σε μια σχεση , αλλα και το δεδομενο οτι των αλλων να τον θεωρουμε δεδομενο και ανα πασα στιγμη μπορουμε να ξαναγυρισουμε πισω στην βαση .
    Ειναι απο τα πραγματα που με στεναχωρουν , ετσι και τελικα συνεχισουμε ειναι αθτο το συναισθημα του ξανακυληματος , εφοσον εγινε μια φορα σιγουρα θα ξαναγινει το πιστευετε οτι τελικα ειναι αυτο που λεμε μια φορα εφοσον μπει μια φορα το μικροβιο αντε να το βγαλεις.
    Δεν ξερω ακομα τιποτα εχω μπερδεμενα συναισθηματα και μεγαλη ανασφαλεια .
    Η εμπιστοσυνη στο ναδιρ και αντε να ξαναχτυστη απο την αρχη , ειναι παραξενη φαση .
    Ειναι και το μωρο που το υπεραγαπουμε και οι δυο ειναι τεσσαρων και τελευταια της εχει κολησει το τραγουδι (μεινε εδω μαζι μου της πεγκυς Ζηνας) και μοθ το τραγουδα και εχω παθει μεγαλη πλακα παιδια σας λεω !!!!
    Ειναι μερικα σημαδακια ισως που δειχνουν το δρομο .
    Η απιστια ομως ειναι ενα θεμα που δεν προκειτε να ξεχαστη ετσι ευκολα και παντα απο εδω και στο εξης θα με ακολουθει οταν κατι σπασει το ξανακωλας αλλα παντα θα ειναι ορατο .!!
    Σας ευχαριστώ

Page 1 of 2 12 LastLast