Βρισκομαι σε αδιεξοδο..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Βρισκομαι σε αδιεξοδο..

Καλησπερα..
    Πιστευα οτι δε θα χρειαστει να κλαψομουνιασω και να γραψω ξανα...
    Ομως συνεχεια κατι συμβαινει...

Οπως εχω ξαναπει πιστευω πως ειμαι ασχημος εχω χαμηλη αυτοεκτιμηση και το παραμικρο σχολιο με ριχνει ψυχολογικα και με κανει να θελω να αυτοκτονησω...
    Προσφατα μου συναιβει κατι πρωτοφανες...
    Ο φιλος μου στα καλα καθουμενα μου εδειξε μια φωτογραφια...
    Και μ λεει δες πως εισαι ρε μλκ..
    Του λεω τι να κανω ρε μλκ δεν με ρωτησε κανενας αμα θελω να γεννηθω ωραιος
    Και συνεχιζει..
    Εισαι σαν τετραπληγικος,σαν αναποδο γαμωτο και με στολισε και με διαφορα αλλα επιθετα π δεν τα θυμαμαι...

Εγω εχω μεινει μαλακας γιατι αυτο εγινε ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ χωρις κανενα λογο και το εκανε καθαρα και μονο για να με μειωσει...
    Για πειτε μ λοιπον εσεις π μ λετε να προσπαθω να αγαπησω τον εαυτο μου οπως ειναι και να μην με ενδιαφερουν και να μη δινω σημασια σε σχολια των αλλων...
    Πως θα αντιμετωπιζατε κατι τετοιο απο ΤΟΝ ΦΙΛΟ σας.....;;;

Senior Member
    Με έκανες να νοιώσω μεγάλο θυμό γι'αυτόν τον μαλάκα και θεωρώ δικαιολογημένα τα συναισθήματα σου αλλά...γιατί θεωρείς αυτόν τον άνθρωπο φίλο σου?

Senior Member
    To θεικο ειναι οτι οταν με μπριζωσε και τον αρχισα κι εγω να του λεω περι παιδειας και οταν του τονισα οτι ειναι καραγκιοζης και του ευχηθηκα καλη σταδιοδρομια στη ζωη του...
    Παρεξηγηθηκε....
    Ακουσον ακουσον....

Τον θεωρουσα και τον θεωρω φιλο μου γιατι καναμε καλη παρεα και περνουσαμε καλα...

Senior Member
    και η προσβολή, η ελειψη κατανόησης για τα συναισθήματα σου, η χειριστική συμπεριφορά και η συναισθηματική εκμετάλευση φαντάζομαι ότι είναι πολύ μικρά απέναντι στο "περνάω καλά". Επέτρεψέ μου να σου πω ότι αυτό που περιγράφεις δεν είναι φιλία. είναι κάτι άλλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    και η προσβολή, η ελειψη κατανόησης για τα συναισθήματα σου, η χειριστική συμπεριφορά και η συναισθηματική εκμετάλευση φαντάζομαι ότι είναι πολύ μικρά απέναντι στο "περνάω καλά". Επέτρεψέ μου να σου πω ότι αυτό που περιγράφεις δεν είναι φιλία. είναι κάτι άλλο
    Ηταν φιλια...
    Μετα απο το σκηνικο αυτο αηδιασα τοσο πολυ με τη παρτη του π πραγματικα δεν θελω παρε δωσε..
    Απλα το θεμα ειναι γιατι να θελει να με μειωσει;;;
    Και χαμηλων τονων ειμαι ουτε δικαιωματα δινω ουτε εχω ξηγηθει σκαρτα....

Senior Member
    Αυτή είναι μια καλή ερώτηση που αξίζει να αναζητήσεις την απάντησή της

Banned
    πιστευεις οτι ηθελε να σε μειωσει? η απλα ειναι λιγο αξεστος μ....κας ..αν οπως λες περναγατε καλα ..δεν ξερω...οταν εχουμε καλη διαθεση κ ψυχολογια δεν μας ενοχλει τιποτα ενω οταν ειμαστε down ψαχνουμε οτιδηποτε για να πεσουμε ακομα πιο κατω κ να δικαιωσουμε την χαλια διαθεση μας..κ αν οντως σε μειωνει γιατι να κανετε παρεα? κι αν κι εσυ τον θεωρεις καραγκιοζη γιατι κανεις παρεα με εναν καραγκιοζη? πιστευω οτι η ομορφια ειναι υποκειμενικη..για τον συντροφο μου ας πουμε ειμαι θεα χαχα ..ετσι με βλεπει αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι..υπαρχουν καποιοι που στα ματια τους ειμαι μπαζο....με καταλαβαινεις?δεν εχει σημασια τι λενε οι αλλοι..

Senior Member
    Smirti ειπα οτι ειναι καραγκιοζης..
    Δεν ξηγιοτανε μια ζωη ομως ετσι...
    Το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο...
    Ενταξει δεν εγινε τπτ ξεκοβω και τελειωνει η υποθεση...
    Το θεμα ειναι πως ειναι δυνατον παντα κατι να συμβαινει για να μ γ@μαει τη διαθεση...;;;
    Και παντα με το θεμα εμφανιση....

Banned
    ποιος σου εχει πει οτι η εμφανιση σου δεν ειναι καλη?εκτος απο τον καραγκιοζη..δεν εχεις ακουσει ποτε καλα λογια για την εμφανιση σου? εσυ τι πιστευεις?

Banned
    Δηλαδή παλιότερα ο φίλος σου σε ενθάρρυνε και σε ανέβαζε? Θέλω να πω, η συμπεριφορά του αυτή τη φορά που σε μείωσε, ήταν κάτι ασυνήθιστο, κάτι μεμονωμένο?

Τώρα, λογικό είναι να χαλάει η διάθεση μας με κάποιο άστοχο ή κακεντρεχές σχόλιο, αλλά εδώ το κυρίαρχο 'πρόβλημα' είναι νομίζω αυτό που έχεις εσύ ο ίδιος με την εμφάνιση σου.
    Αν εσύ αποδεχτείς, διαχειριστείς, αντιμετωπίσεις με χιούμορ, νιώσεις καλά με τον εαυτό σου, τέτοια σχόλια θα ενοχλούν μεν, αλλά δεν θα ασκούν βαθιά επίδραση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by smirti View Post
    ποιος σου εχει πει οτι η εμφανιση σου δεν ειναι καλη?εκτος απο τον καραγκιοζη..δεν εχεις ακουσει ποτε καλα λογια για την εμφανιση σου? εσυ τι πιστευεις?
    Αν διαβασεις το πρωτο ποστ μου θα δεις οτι δεν αισθανομαι καλα για την εμφανιση μου,δεν εχω αυτοπεποιθηση...

Banned
    αισθανομαι και απο αυτα που διαβασα οτι ειναι δυσκολο να σου αλλαξω γνωμη.....το θεμα ειναι η αυτοπεποιθηση κ οχι η εμφανιση σου..εκει πρεπει να δουλεψεις.....νομιζω...ειδικο ς δεν ειμαι.!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by smirti View Post
    αισθανομαι και απο αυτα που διαβασα οτι ειναι δυσκολο να σου αλλαξω γνωμη.....το θεμα ειναι η αυτοπεποιθηση κ οχι η εμφανιση σου..εκει πρεπει να δουλεψεις.....νομιζω...ειδικο ς δεν ειμαι.!!!!!
    Nαι αλλα οσο και να δουλεψεις εκει οπως λες οταν ακους τετοιου ειδους σχολια τι κανεις;;;
    Τα προσπερνας;;;
    Εγω δεν μπορω να κανω ετσι :-(

Senior Member
    Πρεπει να αποδεχτεις τον εαυτο σου οταν το κανεις αυτο θα σε πειραζουν πολυ λιγοτερο τα ασχημα σχολια που θα σου κανουν ..... ναι οκ αντε ας σε στενοχωρησουν λιγο αλλα με τη μια να το ξεπερνας και να προχωρας να σκεφτεσαι οτι αξιζει ο εαυτος σου και κανενας δεν εχει το δικαιωμα να σε μειωνει ουτε να σε στενοχωρει με κακοβουλα ηλιθια σχολια .... επειδη κ γω ειχα πολυ λιγη αυτοεκτιμηση κ αυτοπεποιθηση τωρα το προσπαθω κ το παλευω εχω αλλαξει τροπο σκεψης ενταξει ισως εχει ανεβει λιγο παραπανω ο εγωισμος μου αλλα το προτιμω απο το να με πατανε οι αλλοι :p

Junior Member
    Φίλε μου νομίζω οτι αυτοί που μειώνουν τους συνανθρώπους τους και ιδιαίτερα φίλους, είναι οι πρώτοι που νιώθουν ανασφαλείς και μειονεκτικά.
    Πρέπει ο ίδιος πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου, αν μπορείς να διορθώσεις κάτι πάνω σου και νομίζεις οτι θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση...κάντο.
    Αυτό όμως που πρέπει να αλλάξεις ριζικά είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και πάνω απο όλα να μην επιτρέπεις να σε πειράζει΄τόσο η γνώμη των άλλων.
    Αυτό που περιέγραψε η σμίρτη παραπάνω είναι πολύ σωστό! Η ομορφιά είναι τις περισσότερες φορές υποκειμενική. Δεν μας τραβάνε μονίμως οι αψεγάδιαστοι άνθρωποι.
    Παίζουν κι άλλα πράγματα για να σε τραβήξει ένας άνθρωπος...να τον αγαπήσεις!

Δες τον εαυτό σου με καλύτερη διάθεση και προχώρα μπροστά

Page 1 of 2 12 LastLast