Results 16 to 30 of 123
Thread: Σχεση Για Τρεις...
-
04-05-2007, 01:35 #16
Φιλη Αφροδιτη εχεις απολυτο δικιο και προσπαθω να το κατευνασω μεσα μου και να το δω απλα σαν μια φαντασιωση που εγινε πραγματικοτητα και τελειωσε.Κυριως για τον συντροφο μου που τον νιωθω ποσο βασανιζεται και δεν με αφηνει αδιαφορη.Απλα το κακο με μενα ειναι οτι παντα το διαφορετικο,το \"δεν πρεπει\",το \"ρισκο\" ,με τραβαγανε...Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν βαζω ορια στην ζωη μου..Μην φανταστεις οτι ειμαι κανενα τοσο ακραιο ατομο δηλαδη..Ηθελα να ξεπερναω ολα τα παραπανω μεχρι εκει που ο \"γονεας\" μου μου το επετρεπαι!
- 04-05-2007, 01:37 #17
Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης μαζι σου Μιχαλη,οχι, τωρα δεν θα με πειραζε.
04-05-2007, 01:39 #18
Αυτή φαντάζομαι είναι και η μεγάλη ανασφάλεια του συντρόφου σου...
04-05-2007, 01:43 #19
Originally posted by Μιχάλης
Αυτή φαντάζομαι είναι και η μεγάλη ανασφάλεια του συντρόφου σου...
04-05-2007, 02:03 #20
Σας ευχαριστώ όλους για την συνεισφορά σας στον προβληματισμό μου που μπορεί να φαντάζει πολύ \"χαζός\" η μηδαμινός σε αλλού είδους καταστάσεις αλλά ήταν και είναι αρκετά βασανιστικός για να μην τον εκφράσω καπου.Μιας και δεν είναι εύκολο να το κάνω στο κοντινό μου περιβάλλον!
Καλό βράδυ σε όλους εύχομαι!
04-05-2007, 12:24 #21
Σύμφωνα με μελέτη του Κέντρου Αναφοράς Σεξουαλικών Προβλημάτων (ΚΕΣΑΥ).
.................................................. .................................................. .................................................. ...
Η ανάλυση των στοιχείων που συγκέντρωσε η επιστημονική ομάδα μέσω των ερωτηματολογίων που συμπλήρωσαν εκπρόσωποι και των δυο φύλων, έδειξε ότι:
.................................................. .................................................. .................................................. ....
το 36,3% πιστεύει ότι είναι φυσιολογικό το ομαδικό σεξ.
Ίσως αυτό σε κάνει να νιώθεις λιγότερες ενοχές.
Άλλωστε όλοι έχουμε συνευρευθεί σε ομαδικό σεξ στο μυαλό μας τουλάχιστον...
Μ΄άρεσε η υπαγραφή σου.
04-05-2007, 14:44 #22
Ένα πράγμα που μπορεί να αισθάνεται ο φίλος σου, όπως έχω διαβάσει, είναι ότι αισθήματα κι εκφράσεις δικές σου την ώρα του σεξ που ενδεχομένως τα θεωρούσε ότι τα κρατούσες μόνο για εκείνον τα είδε να τα βγάζεις και για άλλον. Τώρα... έτσι έστρωσε το κρεβάτι του έτσι δυστυχώς θα κοιμηθεί. Δεν ξέρω αν μπορείς εσύ να κάνεις κάτι τώρα πια. Έχεις αλλάξει κι εσύ μέσα στο μυαλό του. Πάντως δεν ξέρω αν είναι θέμα ανασφάλειας όσο θέμα ορίων. Μάλλον ξεπέρασε τα δικά του.
Από προσωπική εμπειρία μου έχει ζητηθεί αυτό το τριό από δύο γνωστούς μου με κάποιες κοπέλες οι οποίες το ήθελαν. Για κάποιο λόγο ποτέ δεν τους θεωρούσα φίλους και μετά από αυτή την πρόταση απομακρύνθηκα. Απλά είναι καλό να ξέρεις τα όρια σου. Μερικοί το λένε περιορισμό, άλλοι το λένε να ξέρεις που στέκεις και που πατάς. Είμαι της δεύτερης άποψης. Αλλά μάλλον δεν πρέπει να είναι και κάτι τόσο σπάνιο.
04-05-2007, 17:12 #23
Κανόνισε ένα τρίγωνο FFM και θα δούμε αν θα περάσουν οι ανασφάλειες του συντρόφου σου.... ίσως και να μεταφερθούν σ\' εσένα.
Η γνώμη μου είναι πως όταν αγαπάς και γουστάρεις τον σύντροφο σου είσαι εκεί που είσαι ανεξάρτητα από τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα κλπ παρτουζιάρικα.
Προσωπικά δεν το θεωρώ πρόβλημα από τη στιγμή που ξέρεις τι κάνεις και έχεις τον απαιτούμενο συναισθηματικό αυτοέλεγχο. Συγχωρεσέ με αν θα φανώ λίγο σκληρός αλλά είναι προφανές ότι δεν ήξερες τι έκανες ούτε πως να το διαχειριστής. Ούτε εσύ ούτε ο σύντροφος σου.
Όσο για το \"ανάποδο\" τρίγωνο δεν κάνω πλάκα. Ίσως να είναι μία λύση. Μπορεί να λέω και βλακείες...
Με εκτίμιση,
Παππάς10.
04-05-2007, 18:09 #24
Originally posted by Pappas10
Κανόνισε ένα τρίγωνο FFM και θα δούμε αν θα περάσουν οι ανασφάλειες του συντρόφου σου.... ίσως και να μεταφερθούν σ\' εσένα.
Η γνώμη μου είναι πως όταν αγαπάς και γουστάρεις τον σύντροφο σου είσαι εκεί που είσαι ανεξάρτητα από τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα κλπ παρτουζιάρικα.
Προσωπικά δεν το θεωρώ πρόβλημα από τη στιγμή που ξέρεις τι κάνεις και έχεις τον απαιτούμενο συναισθηματικό αυτοέλεγχο. Συγχωρεσέ με αν θα φανώ λίγο σκληρός αλλά είναι προφανές ότι δεν ήξερες τι έκανες ούτε πως να το διαχειριστής. Ούτε εσύ ούτε ο σύντροφος σου.
Όσο για το \"ανάποδο\" τρίγωνο δεν κάνω πλάκα. Ίσως να είναι μία λύση. Μπορεί να λέω και βλακείες...
Με εκτίμιση,
Παππάς10.
Όσο αναφορά το \"ανάποδο\" τρίγωνο δεν νομίζω ότι είναι λυση..Και στο λέω σε συνάρτηση με τον χαρακτήρα του!
04-05-2007, 18:16 #25
Originally posted by Μιχάλης
Σύμφωνα με μελέτη του Κέντρου Αναφοράς Σεξουαλικών Προβλημάτων (ΚΕΣΑΥ).
.................................................. .................................................. .................................................. ...
Η ανάλυση των στοιχείων που συγκέντρωσε η επιστημονική ομάδα μέσω των ερωτηματολογίων που συμπλήρωσαν εκπρόσωποι και των δυο φύλων, έδειξε ότι:
.................................................. .................................................. .................................................. ....
το 36,3% πιστεύει ότι είναι φυσιολογικό το ομαδικό σεξ.
Ίσως αυτό σε κάνει να νιώθεις λιγότερες ενοχές.
Άλλωστε όλοι έχουμε συνευρευθεί σε ομαδικό σεξ στο μυαλό μας τουλάχιστον...
Μ΄άρεσε η υπαγραφή σου.
Ευτυχώς το μόνο που δεν αισθάνομαι είναι ενοχές ότι έχω κάνει κάτι ¨μη φυσιολογικο¨.Πιστευω πως όλοι οι άνθρωποι αν είχαμε την δυνατότητα να εξοντώσουμε τον “ψευδή” μας εαυτό θα κάναμε πολλά που φαντάζουν ακραία η μη αποδεκτά!
Απλά θεωρώ ότι κάποια ανάγκη μου βγήκε στην επιφάνεια που ικανοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο και ίσως και γιαυτο μου έγινε και λίγο εμμονη!Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν ήταν στεγνά σεξουαλική αναγκη..Χωρις να το αρνούμαι και αυτό το κομμάτι!
04-05-2007, 19:35 #26
Όσο αναφορά το \"ανάποδο\" τρίγωνο δεν νομίζω ότι είναι λυση..Και στο λέω σε συνάρτηση με τον χαρακτήρα του!
Νομίζω και εγώ ότι θα είναι \"λύση\" με την έννοια ότι θα μοιραστείτε τις ανασφάλειες και θα νιώθετε και οι δύο το ίδιο άσχημα... τώρα άν αυτό είναι καλό για τη σχέση...
Χωρίς αστεία θα έλεγα να συζητήσετε το όλο θέμα (όχι την FFM λύση) με ένα ψυχολόγο σύμβουλο γάμου, ίσως σας βοηθήσει να το διαχειριστείτε.
04-05-2007, 23:07 #27
αφού δοκίμασες το ένα είδος τρίο, δοκίμασε και το άλλο και θα δεις..τι θα βρέξει..
05-05-2007, 12:22 #28
FreeSpirit1975 όσο κι΄αν είναι ελκυστικό να πραγματοποιείς τις φαντασιώσεις σου καλό είναι να βάζεις όρια.Αν αυτό που συνέβεί σ΄εσένα ήταν \'\'της στιγμής\'\' και δεν υπήρχε σχέση όπως λες δεν θα υπήρχε πρόβλημα, όμως εδώ είναι αλλιώς. Κατ΄αρχήν λυπάμαι για τον φίλο σου που σε οδήγησε σ΄αυτό. Το συμβάν αυτό από μόνο του πιστευω θα \'\'κάψει\'\' τον δεσμό σας, δεν είναι μόνο το θέμα της κτητικότητας, ειναι και η απώλεια της εμπιστοσύνης και του σεβασμού που θα ακολουθήσουν.Σκέψου άν αφεθείς στην φαντασίωση σου μπόρεί να γίνετε και περισσότεροι ή μπορει και να αρρώστήσεις.Προσωπικά πιστευώ οτί θα ήταν καλό να ρωτήσεις έναν ψυχολόγο. Και ένα τελευταίο η ιδέα του τρίο ήταν μάλλον του τρίτου της παρέας, ψάξτο.
06-05-2007, 00:53 #29
FreeSpirit1975 καλό το τρίο, αλλά μόνο σαν σεξουαλική περιπέτεια με άλλους, όχι με το δεσμό σου. Τρείς γνωστοί μου είχαν χρόνια δεσμό και συμβίωση, αλλά είναι η μοναδική περίπτωση που ξέρω. Όλες οι άλλες είναι αρπαχτές, χωρίς σοβαρή συνέχεια.
Δυστυχώς ελάχιστοι άνθρωποιι είναι τόσο απελευθερωμένοι και ανεπηρέαστοι από τα πρότυπα που θέτει η κοινωνία ώστε να προχωρήσουν κάτι τέτοιο και να εξακολουθούν να νοιώθουν σεβασμό κι εμπιστοσύνη ο ένας για τον άλλο. Και ταυτόχρονα πρέπει να΄μην έχουν καθόλου ανασφάλειες. Δε γίνεται!!
Το χω συζητήσει με τον άντρα μου (θεωρητικά μόνο). Μου πε πως δε θα μπορούσε ποτέ να ξεχάσει το θέαμα της γυναίκας του να την γ...ει άλλος άντρας. Και πιστεύω πως αυτό έπαθε και ο φίλος σου.
06-05-2007, 13:44 #30
Nα κανω μια ερώτηση στη φίλη μας που δεν ξέρω βέβαια αν έχει γίνει γιατί δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα....
Αν στη θέση του τρίτου δεν ήταν άντρας αλλά γυναίκα εσύ πως θα αντιδρουσες?
και δεν εννοω πως θα αντιδρουσες στην ιδεα του λεσβιακου,πες πως δεν το έκανες αυτό απλα να έβλεπες εσυ τον συντροφο σου με μια άλλη,πως θα σου φαινόταν...
Μη σκεφτεσαι μονο τον εαυτό σου και απο τη στιγμη που έγινε και είδες ότι δεν αφησε και με τις καλυτερες εντυπωσεις τον φίλο σου(και ας το ξεκινησε αυτός,τα θελε και τα παθε) καλυτερα να μη συνεχιστει...
Κάποτε είχα μιλήσει με καποιον που έγινε ακριβως το ίδιο πραγμα...είχε μια κοπέλα και έκαναν τριο με εναν φιλο του....το ήθελε πολυ και αυτός και αυτή αλλα εκεινη την ώρα ένιωθε \"μ@λ@κ@ς\".....και μετα η κοπέλα όποιον και να γνώριζαν τον έβλεπε σαν τον επομενο για τη θέση του τριου...εκεινος όμως το είχε μετανιωσει ήδη....και χωρίς να το καταλάβουν για μερικές ωρες ηδονής διαλυσαν τη σχεση τους, και ας ήταν ακόμη μαζι...
Αν τον αγαπάς μη το συνεχίσεις....μη γίνεσαι εγωιστρια....αν δεν τον αγαπάς και είσαι μαζί του από συνήθεια φυγε απο αυτή τη σχεση και μετα κάνε ότι θες να κάνεις στο κρεβάτι σου χωρίς να είσαι σε σχεση αυτή τη φορα....εκτός και αν ο επόμενος θα είναι μαζί σου γι\'αυτό το σκοπο...
Αυτα.....sorry αν το πηρες ότι σου μιλησα χυμα αλλα θα ήθελα να σκεφτεις λιγο...
Φιλικα...
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία