Σχεση Για Τρεις... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 123
    Senior Member
    Originally posted by husband

Αλλά αυτές οι σπάνιες περιπτώσεις είναι γουάουυυυ.
    Κάτι θα ξέρεις, για να το λες.;)

Τελικά, μπορεί κανείς να απομονώσει το σεξουαλικό του κομμάτι και να λειτουργήσει μόνο σεξουαλικά; Δεν θα εμπλακεί το γμν το συναίσθημα;

Senior Member
    μπραβο χασμπαντ, γι\'αυτο ακριβωςτρελλαθηκε και η φρι

Member
    ναι existir, εγω θα ελεγα οτι βεβαιως και μπορει να απομονωσει κανεις το σεξουαλικο κομματι και να λειτουργησει ετσι (και αντρες και γυναικες).
    οσο για το συναισθημα, φυσικα δεν υπαρχει καμια εγγυηση οτι δεν θα εμπλακει.

αλλα για τι συναισθημα μιλαμε? πολλοι ανθρωποι δημιουργουν και δηλωνουν συναισθημα σε σεξουαλικες καταστασεις, μονο και μονο για να μην νιωσουν ενοχες: αν σου πω σ\'αγαπω, τοτε μπορω να κανω σεξ μαζι σου χωρις να νιωθω οτι κανω κατι που δεν \'πρεπει\' (γιατι οπωσδηποτε υπαρχουν πολλα ταμπου για τη σεξουαλικη απολαυση).

Απο την αλλη, καποιοι δηλωνουν \'σ\'αγαπω\' εξαιτιας του καλου σεξ και μπερδευονται ισως λογω ελλιπους εμπειριας στο θεμα \'σχεσεις\', ισως και για αλλους λογους.

για μενα η διαχωριστικη γραμμη δεν μπαινει ουτε στο σεξ, ουτε στο συναισθημα, αλλα στο θεμα σχεση: με ποιον επιλεγεις τελικα να κανεις ουσιαστικη σχεση μαζι του, να ζεις μαζι του στην καθημερινοτητα, οχι μονο να σχεδιαζεις αλλα και να υλοποιεις, να εξελισσεται η σχεση, αλλα και ο καθε συντροφος ξεχωριστα μεσα απο αυτη.

τα υπολοιπα, ε ναι το απαραιτητο αλατοπιπερο - αλλα για πες μου αν εχει λογο υπαρξης χωρις το πιατο με το φαγητο απο κατω!... :)

Senior Member
    Originally posted by Existir
    Originally posted by husband

Αλλά αυτές οι σπάνιες περιπτώσεις είναι γουάουυυυ.
    Κάτι θα ξέρεις, για να το λες.;)

Τελικά, μπορεί κανείς να απομονώσει το σεξουαλικό του κομμάτι και να λειτουργήσει μόνο σεξουαλικά; Δεν θα εμπλακεί το γμν το συναίσθημα;
    Εγώ πάντως το γουάουυυ με την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου το ένιωσα. Και όπως έχει πει και ο Ασκητής κάποιες φορές πρέπει να ξεχνάς ποιός είσαι και ποιά είναι η άλλη και απλά να απολαμβάνεις. Όταν ξανανοίξεις την πόρτα της κρεβατοκάμαρας (έστω και μεταφορικά) μπορείς να ξαναείσαι ο ίδιος που είσουν πριν μπείς μέσα.

Senior Member
    Originally posted by pennyva

τα υπολοιπα, ε ναι το απαραιτητο αλατοπιπερο - αλλα για πες μου αν εχει λογο υπαρξης χωρις το πιατο με το φαγητο απο κατω!... :)
    Θα ήθελες να μου εξηγήσεις λιγάκι τι εννοείς με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα και δεν θα ήθελα να δώσω μια αυθαίρετη απάντηση.

Member
    ναι το πιατο με το φαγητο ειναι η σχεση, το σεξ (οχι αυτο που γινεται εντος της σχεσης - αλιμονο αν δεν γινεται!-αλλα τα υπολοιπα, πχ το τριο του θεματος) και για καποιους το \'συναισθημα\' ειναι το αλατοπιπερο!

Senior Member

αλλα για τι συναισθημα μιλαμε? πολλοι ανθρωποι δημιουργουν και δηλωνουν συναισθημα σε σεξουαλικες καταστασεις, μονο και μονο για να μην νιωσουν ενοχες: αν σου πω σ\'αγαπω, τοτε μπορω να κανω σεξ μαζι σου χωρις να νιωθω οτι κανω κατι που δεν \'πρεπει\' (γιατι οπωσδηποτε υπαρχουν πολλα ταμπου για τη σεξουαλικη απολαυση).
    Δεν ξέρω, εξαρτάται απο την αυτοσυνείδησή του καθένα μας.

Πάντως παρόλο δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, τείνω να πιστεύω πως η σεξουαλική εμπειρία τείνει να γίνεται εντονότερη με το συναίσθημα. Δλδ μπορεί να έχω μια σεξουαλική επαφή με κάποιον που απλώς μου αρέσει σαν άνδρας αλλά σίγουρα δεν θα μπορέσει ποτέ να με ανεβάσει στα ουράνια, αν δεν έχω κάποιο συναίσθημα για αυτόν. Και πίστεψέ με, θα ήθελα πολύ να μην είναι έτσι τα πράγματα.

Senior Member
    η αληθεια ειναι πως οταν υπαρχει καψουρα το σεξ γινεται θεικο

Senior Member
    Δυστυχώς ρε gramle.

Member
    ναι δεν διαφωνω καθολου. το σεξ με συναισθημα ειναι βεβαια εντονοτερο κι αν ειναι αμοιβαια τα αισθηματα ακομα καλυτερα!

απλα λεω οτι οι ανθρωποι μπορουν να εχουν καθε ειδους σεξουαλικη δραστηριοτητα (περισσοτερο η λιγοτερο απολαυστικη, αναλογα με αναγκες-χαρακτηρα κλπ), καθε ειδους συναισθημα ή και σχεση, αλλα για μενα εχει μεγαλυτερη σημασια η μια σχεση (μία γιατι αλλιως σκορπιζεσαι) με τα χαρακτηριστικα που περιεγραψα πριν.

σε μια τετοια σχεση για μενα εχει ουσια το \'σ\'αγαπω\' και δεν ειναι απλα συναισθηματικη εμπειρια, αλλα και καθημερινη πρακτικη.

Senior Member

σε μια τετοια σχεση για μενα εχει ουσια το \'σ\'αγαπω\' και δεν ειναι απλα συναισθηματικη εμπειρια, αλλα και καθημερινη πρακτικη.
    Δεν θα μπορούσες να το πεις καλύτερα.

Αυτό το ΅Σ\'αγαπώ΅ κάποτε πρέπει να μετουσιώνεται.

Senior Member
    διστυχως ολα εννουνται και τιποτα δεν γινεται πραξη

Senior Member
    Originally posted by gramle
    η αληθεια ειναι πως οταν υπαρχει καψουρα το σεξ γινεται θεικο
    Εγώ γιατί θα έλεγα και μάλιστα με κεφαλαία ΕΥΤΥΧΩΣ?

Senior Member
    Γιατί εσένα η καψούρα σου δεν πήγε περίπατο.:P

Senior Member
    Η αγάπη κύκλους κάνει .......
    έχει και τα up έχει και τα down λοιπόν

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast