Σχεση Για Τρεις...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 123
    Member

Σχεση Για Τρεις...

Πρόσφατα δοκίμασα σεξουαλική εμπειρία με 2 αντρες..Τον σύντροφο μου εδώ και 1,5 χρόνο και έναν κοινό μας φίλο..
    Κολλησα..Το σκέφτομαι πολυ..Και ανακάλυψα πόσο θα μου άρεσε μια μόνιμη τέτοια κατασταση..Μια συμβίωση και με τους δυο δηλαδή...και συναισθηματική και σεξουαλικη..Αντιλαμβανομαι πως κάτι σημαίνει για μένα αυτό και έχει να κάνει με ανάγκες μου όμως θα ήθελα πολύ την άποψη όσων έχουν βρεθεί κάτω από τέτοιους προβληματισμούς ..Ξέρω πως είναι ακραίο και ξέρω επίσης πως είναι ανεφικτο..Ομως δεν παύει να έχει διεισδύσει αρκετά στο μυαλό μου και να με τραβάει από όλες τους τις πλευρές ως κατάσταση...Να αρχίσω να ανησυχώ ε??

Senior Member
    Τι σε προβληματίζει, αφού ο σύντροφός σου συμφωνεί ?

Member
    Προβληματιζομαι εφ\'ενος με εμενα και την \"ανακαλυψη\" μου και αφετερου ο συντροφος μου μετα απο το γεγονος δεν συμφωνει..Ποναει..Εχει ανασφαλειες και νιωθει χαλια.

Senior Member
    \'Ενα τεράστιο λάθος που έκαναν στο παρελθόν οι ψυχολόγοι είναι
    ότι θεωρούσαν ότι όλες οι αποκλίνουσες απ\'το μέσο όρο σεξουαλικές συμπεριφορές και προτιμήσεις σήμαιναν οπωσδήποτε και ψυχική διαστροφή. Πολλοί το πιστεύουν δυστυχώς ακόμα και σήμερα. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν θεωρηθεί ψυχικά πάσχοντες λόγω των σεξουαλικών τους προτιμήσεων.

Senior Member
    Originally posted by FreeSpirit1975
    ο συντροφος μου μετα απο το γεγονος δεν συμφωνει..Ποναει..Εχει ανασφαλειες και νιωθει χαλια.
    Να υποθέσω ότι ο σύντροφός σου δεν ήταν παθητικός. Έτσι δεν είναι?

Member
    Οχι δεν ηταν...Αλλα δεν το περιμενε προφανως οτι θα εχει τετοια συναισθηματικη ανταποκριση πανω του..Ως σεξουαλικη φαντασιωση τον ανεβαζε και ορμομενος απο αυτο βρεθηκε αντιμετωπος με πολλες ανασφαλειες του..

Senior Member
    Originally posted by Mοναξιά
    \'Ενα τεράστιο λάθος που έκαναν στο παρελθόν οι ψυχολόγοι είναι
    ότι θεωρούσαν ότι όλες οι αποκλίνουσες απ\'το μέσο όρο σεξουαλικές συμπεριφορές και προτιμήσεις σήμαιναν οπωσδήποτε και ψυχική διαστροφή. Πολλοί το πιστεύουν δυστυχώς ακόμα και σήμερα. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν θεωρηθεί ψυχικά πάσχοντες λόγω των σεξουαλικών τους προτιμήσεων.
    Δεν είναι όλες οι σεξουαλικές αποκκλίσεις ψυχικές ασθένειες.Συνήθως η αποκκλίνουσα συμπεριφορά τουτέστιν ομοφυλοφιλία δημιουργεί ψυχολογικά...Τώρα αν μιλήσουμε για τους βιαστές,τους παιδεραστές,τους νεκρόφιλους,τους κοπρολάγνους,τους κτηνοβάτες και άλλα ναι θα έλεγα ότι έχουν να κάνουν με διαστροφή και άρα και κάτι που αφορά την ψυχική τους κατάσταση.....Η ομοφυλοφιλία πλέον νομίζω ότι θεωρείται μια παρέκκλιση και όχι μια ψυχική ασθένεια...Το τρίο δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκει..

Member
    Μαλλον το τριο εχει να κανει με πιο απλα ψυχολογικα αιτια και αναγκες και οχι κατι τοσο περιπλοκα οπως οι αλλες σεξουαλικες αποκλισεις..

Senior Member
    Η \"ιδέα\" τίνος ήταν?

Senior Member
    Συγνώμη,χωρίς να είμαι ειδικός και βάλε υπ\'όψη ότι μπορεί να απαντώ λάθος,το θέμα σου είναι ότι δεν ξέρεις ποιον θες πιο πολύ.Έτσι νομίζω.Το τρίο είχε ξεφύγει από την ψυχοθεραπευτική μου ενημέρωση...Είναι μια φαντασίωση που έκανες πραγματικότητα και δεν νομίζω ότι είναι κάποιο δείγμα ψυχικής ασθένειας..

Member
    Και των δυο...Υπηρχε κατα την ωρα της ερωτικης μας πραξεις αναφορα σε τετοιου ειδους φαντασιωσεις ομως δεν το πηρα ποτε στα σοβαρα..Ωσπου ξεκινησε απο πλακα η συζητηση και το συμφωνησαμε..Μετα το ξανασκεφτηκε και μου ειπε πως δεν θα το αντεξει..Ομως οταν προεκυψε το εδαφος για να γινει εκεινος το ξεκινησε..

Senior Member
    Εσύ τι νιώθεις για τον φίλο σας?

Member
    Οχι οχι ειμαι ξεκαθαρη στο ποιος ειναι ο συντροφος μου και ποιος ο\"τριτος\" απλα..Ο προβληματισμος μου ειχε να κανει καθαρα με το τι αναγκη δικη μου καλυπτεται μεσα απο μια τετοια κατασταση..
    Και μετα αν θελω να το διευρυνω αναρωτιεμαι κατα ποσο θα μπορουσαν οι ανθρωποι να απελευθερωθουν τοσο πολυ ωστε να σταθει μια τετοια σχεση..Δεν ξερω αν ειναι αφυσικη απλα η αν εξυπηρετει τις ανασφαλειες μας και της βαζουμε τετοιο τιτλο..εγω δηλαδη..και οσοι το κανουν..

Member
    Για τον φιλο μας νιωθω περιεργα..Ποτε δεν μου ηταν ιδιατερα συμπαθης,τον κατεκρινα αρκετα και παντα τον ζηλευα οταν θεωρουσα οτι αποσπουσε την προσοχη του συντροφο μου απο εμενα η τον επηρεαζε αρνητικα κατα την δικη μου αποψη...Η κτητικη μου πλευρα ειναι αυτη...Ομως μετα απο αυτο το γεγονος μου εχει γινει λιγο εμμονη.

Senior Member
    Originally posted by FreeSpirit1975
    Για τον φιλο μας νιωθω περιεργα...Ομως μετα απο αυτο το γεγονος μου εχει γινει λιγο εμμονη.
    θα σε πείραζε να έχετε μια ερωτική συνεύρεση οι δυό σας χωρίς τον σύντροφό σου?

Page 1 of 9 123 ... LastLast