Results 1 to 10 of 10
-
20-10-2012, 17:43 #1
και στη τελικη τι ειμαστε για να αρεσουμε σε ολους?πατατες τηγανιτες?
χοχο απλα μου αρεσε πολυ ο τιτλος και θεωρω οτι εχει και βαση.και ποιoς σκαει στη τελικη αν ειναι αποδεκτος απο ολους?(πολλοι σκανε αλλα κακως κατα τη γνωμη μου).η αποδοχη απο τους γονεις...μεγαλο θεμα βεβαια...η αποδοχη απ το συνολο...οπου προβατα εγω κατσικα ...αν με πιανετε
ειναι αυτο που λεμε.. i tried to be normal once.i didnt like itLast edited by LIA1975; 20-10-2012 at 18:13.
- 20-10-2012, 17:49 #2
Το βασικο ειναι στον εαυτο μας να αρεσουμε πανω κ πρωτα απ ολα!! Μετα ακολουθουν οι αλλοι! Κ στην τελικη ας κρατησουν τις παραλογες απαιτησεις π εχουν για μας, για τον εαυτο τους! Ειμαστε αυτοι π ειμαστε με τα καλα κ τα στραβα μας, ξερουμε τι ρολο βαραμε, κ κραταμε μονο τις αποψεις εκεινων π εχουμε σε εκτιμηση! Τα αλλα delete κ στον καδο ανακυκλωσης! Αυτοεπιγνωση, αυτογνωσια, αποδοχη, αυτοβελτιωση the keywords!! Κ ο,τι κανουμε να το κανουμε επειδη πανω απ ολα θελουμε εμεις! για τον ευατο μας ρε γαμωτο! κ επειτα για τους αλλους! βεβαια πολλες φορες οι αλλοι μπορει να λειτουργησουν ως κινητρο στο να μας κινητοποιησουν θετικα να κανουμε κατι, αλλα ο τελικος σκοπος αποτελει δικη μας επιδιωξη!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
20-10-2012, 17:50 #3
Ποτε δεν με ενοιαζε να ειμαι αποδεκτη στους παντες..Μονο σε αυτους που με ενδιεφεραν,αλλα δεν κοπιαζα και ποτε..Ειμαι η μνημονιο και αυτη θα παραμεινω και σε οποιον αρεσω :)Aυτο βεβαια δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε και οτι να'ναι..Αλλα να πιασω τα ραδιοκυμματα του αλλου για να λεγομαι αποδεκτη η για να ειναι ολοι καλα εκτος απο εμενα,οχι δεν το εκανα και ουτε θα το κανω.
20-10-2012, 17:56 #4
εγω θα γραψω το αλλο...
"sometimes I pretend to be normal
but it gets boring
so I go back to being me"
Δεν ειμαστε ουτε πατατες τηγανητες, ουτε μερεντα, και η εννοια νορμαλ μου την εδινε ανεκαθεν.
Συμφωνω με Λακρυ, σημασια εχει να ειμαστε ο εαυτος μας και να γουσταρουμε γι'αυτο που ειμαστε!!Will I ever be free?
20-10-2012, 18:03 #5
Αλλωστε ( κ για να κανω κ παραλληλισμο με τον τιτλο) ακομα κ οι πατατες τηγανητες σε πολλους δν αρεσουν! ξερω ανθρωπους π δν τους αρεσουν οπως δν τους αρεσουν κ αλλα ωραια φαγητα οπως μακαροναδες πιτσα τοστ κτλ! Ε γουστα ειναι αυτα! δεν θα αγορασουν πατατες θα αγορασουν λαχανο! Τι να κανουμε δηλαδης?
Να το πω κι αλλιως "Ειμαι αυτη π ειμαι, γουσταρω αυτο π ειμαι, σ αρεσω μεινε, δν σ αρεσω φυγε. Το "καταστημα" αυτα προσφερει, σου κανει αγοραζεις, δν σου κανει, εχει κ αλλα καταστηματα, πανε εκει λοιπον, αντε να τελειωνουμε με συνοπτικες διαδικασιες, γτ εχουμε κ αλλα πραγματα να καμωμεν"!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
20-10-2012, 18:09 #6
ΙΔΕΑ! καλα lacry κεντας,μου δινεις ιδεες.φανταστειτε τον κοσμο του φαγητου...ποιοι ειναι οι ''νορμαλ''????????? αυτοι που τους αρεσουν οι τηγανιτες πατατες.οτι αποκλινει απ αυτο(η πατατα γιαχνι ασ πουμε) ειναι το disorder.ετσι δεν ειναι και στη δυτικη κοινωνια?φοβασαι τις εμμονες?disorder.γυρνας να κοιταξεις 3 φορες αν κλειδωσες?(ενω οι αλλοι κλειδωνουν και φευγουν) -disorder.κατουρας ενω καθεσαι λιγο πιο δεξια?αυτο πως δεν εχει γινει disorder ακομα απορω...
σαν τις τηγανιτες πατατες...
20-10-2012, 18:19 #7
Χαχαχα αυτο με το κατουρημα ηταν ολα τα λεφτα!! εγω ειμαι κοριτσι κ πολλες φορες γουσταρω να κατουραω ορθια! Disorder λοιπον!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
20-10-2012, 18:50 #8
αχαχαα αστεια αστεια η βιβλος των ψυχιατρων μου ειναι ιδιαιτερα αντιπαθης.ολα με ολα που λιγο αποκλινουν απ οτι οριζει η κοινωνια ως νορμαλ ειναι δυσλειτουργια.βεβαια ενας φιλος μου ψυχιατρος μου ειπε(κατι επρεπε να βρει και το παιδι-αν δε παινεψεις το σπιτι σου κτλ κτλ) οτι ειναι απλα εγχειριδιο που τους βοηθαει να καταταξουν τους ''ασθενεις''. εγω δυσκολευομαι να πειστω οτι ολα ειναι δυσλειτουργιες.θεωρω οτι ειναι φυσιολογικες αντιδρασεις ανθρωπων στα βιωματα και στο τροπο ζωης που μας επιβαλλεται οποτε το ασθενης σαν ορος μου ξινιζει
ειναι η βιβλος τους λοιπον κατι σα ...τις συνταγες μαγειρικης της Βεφας...οδηγιες,αναγνωριση και tips...να το παλι το φαι...μωρε μηπως πειναω...
20-10-2012, 19:02 #9
σπικιν οφ ντισορντερς...
Issues for DSM-V: Internet Addiction
Αλλα αντιστεκομαστε... :)
Unfortunately, Internet addiction is resistant to treatment, entails significant risks (16), and has high relapse rates.
Moreover, it also makes comorbid disorders less responsive to therapy (3).
20-10-2012, 19:19 #10
βρε δε πα να....πανε σε κανα σεμιναριο λεω γω...
εχω μεγαλη αγαπη προς τη ψιχιατρο μου.με βοηθησε να χαιρομαι τη ζωη και να εκτιμω πραγματα που αλλοι θεωρουν δεδομενα.αλλα αυτο με τα disorders στο λαιμο μου καθεται...δε πα να λενε οτι θελουν.και στη τελικη αν ειναι να ταμπελιαζουμε ο ενας τον αλλον...ειμαι ψυχαναγκαστικη αγχωδης του κερατα αλλα με γουσταρω τρελλα δε πα να λεει το dsm sequel-horror movie- no5 6 7 και οτι αλλο θελει